Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

A part of Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTwelveYears
1 504
Call 031-352 00 10 Share

Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område - Angered, Gunnared, Linnarhult, Gunnilse, Olofstorp, Bergsjön och Kortedala. Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen...

1504 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Sedan starten hos Reco 2013

Agustin D
Bergsjön

Visar förståelse för mina behov och kommer förslag på eventuella lösningar

Dorian V
Bergsjön

Trevlig, förklarar och hjälper till med allt från början till slut. Rekommenderar!

Isaac C
Sold an apartment with Anita Hansson a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Kortedala

Upplevde henne som en väldigt duktig mäklare. Hon har varit väldigt stöttande under min försäljning och gett bra råd.

Jabir K
Bought an apartment with Ninorta Mashou a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Bergsjön

She is vey good and very cooperative. I really enjoyed dealing with her. Thanks

Hania A
Angered

Adam mäklaren var väldigt duktig och hjälpsam. Han skapade en bra stämning och fanns alltid där när jag behövde stöd. Jag uppskattade verkligen hans engagemang och bemötande .

Maria B
Olofstorp

Väldigt fint bemötande och bra kontakt.

Marta F
Angered

Han var väldigt engagerad och visade ett utmärkt bemötande. Han visade förståelse för min situation. Han svarade omgående när jag undrade något och hade kontakt med honom via sms. Jag upplever honom som väldigt duktig och pålitlig och rekommenderar honom .

Roy D
Bought an apartment with Anita Hansson a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Kortedala

Anita är i en klass för sig. Oerhört tillmötesgående, tillgänglig och professionell! Varm personlighet som inger trygghet genom hela processen. Vare sig det gäller köp av bostad (som i detta fall), eller försäljning. Tacksamma och en stor eloge till Anita som gjorde jobbet med ett leende och bravur.

Sofia Margareta Cecilia B
Bought a house with Adrian Atiani a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Olofstorp

Som köpare har jag varit väldigt nöjd med Adrian. Han upplevdes som professionell, påläst och ärlig. Var det någonting han behövde ta reda på för att kunna svara så gjorde han det istället för att gissa eller hitta på. Toppen!

Svar från Adrian Atiani

Hej Sofia, Tusen tack för det fina omdömet! Det värmer verkligen att få läsa detta, så stort tack! Vill också passa på att tacka er för ett fint samarbete, ni har varit super härliga att ha som köpare och det tackar jag verkligen för! Nu ser vi till att sälja ert mysiga hus så att ni kan flytta till den nya pärlan! Ta hand om er, vi hörs och ses snart! Mvh Adrian Atiani Fastighetsbyrån

Per B
Bought a house with Adrian Atiani a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Olofstorp

Hej! Jag tycker att Adrian gjort ett väldigt bra jobb här och jag har blivit väl bemött av honom. Jag har stort förtroende för Adrian

Svar från Adrian Atiani

Hej Per, Stort tack för det fina omdömet! Jag skulle själv vilja tacka för ett gott samarbete, det har varit väldigt trevligt att få ha dig som köpare och det tackar jag verkligen för! Stort lycka till med ditt nya hus, vet att du kommer trivas riktigt bra där! Vi ses på tillträdet! Mvh Adrian Atiani Fastighetsbyrån

Carl L
Kortedala

Från första kontakten till avslutad affär har Anita överträffat alla våra förväntningar. Vår situation var något unik och ganska komplex i mitt tycke, men tack vare Anitas engagemang, tillgänglighet och lyhördhet blev allt betydligt enklare. Hon fanns alltid där, även kvällar och helger och skapade en trygghet genom att snabbt och professionellt hantera alla frågor från både oss som köpare och säljare (samt förening). Det blev tydligt för oss varför Anita har ett så starkt förtroende bland föreningarna/medlemmarna i området...

Dragana K
Bergsjön

Jag upplevde Adam som snabb, effektiv och flexibel. Vi fick boka in visningen ganska snabbt och på en lördag vilket många av andra personer kanske hade sagt nej på helger. Jättenöjd då jag får feedback från han inom kort tid. Väldigt vänlig också.

Albin J
Bought a house with Jan Rudolph a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Olofstorp

Mycket bra och professionell mäklare, lätt att få tag på och hjälper en med alla ens frågor, 5 av 5.

Fredrik H
Sold a house with Jan Rudolph a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Olofstorp

Har blivit bemött på ett professionellt sätt genom hela den här säljprocessen, marknaden har ju gått ner betydligt och som säljare så har man fått sänka sina förväntningar en del, men kommunikationen med mäklaren har varit bra, då den skett både muntligt och skriftligt om vad nästa process är för att visningar ska kunna ske, för att därefter kunna komma till ett sälj avslut.

Abbas A
Sold a house with Siran Markusian a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Angered

Hej hej jag tycker min mäklare hon var jätteduktig och ärlig människa och tar ansvar på allting så hon var underbara människa

Areg S
Sold a house with Siran Markusian a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Angered

مرحبا كان تجربه كلش حلوه .وكانت سيران جداً شاطره وذكيه ولطيفه وساعدتنه كثير .فشكراً الها .واتمناله كل التوفيق .وشكراً

Hadigeh K
Angered - Lövgärdet

Bra och pålitlig som löste även en svårare försäljning. Bra kommunikation och tydlig. Oftast tillgänglig.

Tea S
Kortedala

Väldigt bra och välkomnande mäklare, gav en känsla av välkomnande från första stunden och lätt oss i lugn och ro kolla på lägenheten och känna av om det var rätt samtidigt som hon svarade på frågor och höll uppe konversationen på ett tryggt sätt som verkligen gav en känsla av trygghet, något som gjorde att jag kände mig väldigt hemma i lägenheten och kunde se mig bo där. Senare under processen av köpet var hon väldigt trevlig och lätt att kommunicera med, en väldigt bra mäklare helt enkelt

Dajana M
Bergsjön

Jag är jätte nöjd med honom. Han är jätte snäll person.

Ognjen M

Bästa mäklaren som finns Jätte trevlig Jag är jätte nöjd

Asghar S
Bergsjön

Jag kan säga att Adam Adra är jätte trevligt, social och respektive person. Han är jättebra på kommunikationen och hjälpte mig med alla mina funderingar på det bästa sättet. Bra mäklare jag har träffat.🌹

Merima Raluca R
Angered - Gårdsten

Jag vill säga några ord om Adam. Jag är glad att jag fick möjligheten att arbeta med honom. Han är en fantastisk kille, en fantastisk fastighetsmäklare, som var intresserad av att sälja min lägenhet så snabbt som möjligt. Tack Adam, du är bäst! Lycka till i framtiden!!! Mvh Merima

Marzia H
Angered - Gårdsten

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Adam är en väldigt trevlig, hjälpsam och professionell person. Han bemöter alltid med ett leende och ger tydliga och bra råd. Man känner sig trygg i kontakten med honom, vilket gör hela processen mycket enklare. Jag kan varmt rekommendera Adam.

Omid M
Hammarkullen

En skicklig och trevlig mäklare. Hittade honom via Hemnet. Var orolig över allt när jag tänkt att köpa en lägenhet men han förklarade allting så smidigt å fint. Känner mig väldig nöjd och ett tryggt köpt. Jag som äger min första bostadsrätt inom Sverige har fått lära mig mycket av honom. Ser fram emot att träffa honom i framöver för mina nya stegar.

Anneli C
Sold a house with Ninorta Mashou a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Angered - Rappedalen

Om ni söker en mäklare som är varm, hjälpsam och bryr sig mer än enbart siffror så ska ni välja Ninorta.

Omid W
Hammarkullen

Adam Adra er en dyktig og perof person i sitt yrke. Vi hadde en bra samarbeid fra start til slutten av salget av leiligheten min og han utförte jobben utmerket.

Salman A
Bought a house with Ninorta Mashou a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Angered - Rappedalen

Jag var på visning och upplevde mäklaren som mycket professionell, hjälpsam och tydlig i sin kommunikation. Hon gav ett tryggt intryck och svarade på alla frågor på ett klart och informativt sätt, vilket uppskattades.

Ashna Ahmed Hama S
Angered

Adam Adra är bra mäklare som är pålitlig, engagerad och lyhörd, med god förmåga att bygga förtroende och skapa trygghet genom hela bostadsaffären. Han har djup lokalkännedom, juridisk och marknadsmässig kompetens samt är skicklig på förhandling och marknadsföring. Med en kombination av professionalism, tydlig kommunikation och omtanke.

Ashti K
Angered

Mäklaren är klar och tydlig , rak på sak, och välbemötande. Envis med visningarna . Var tydlig med återkopplingar och svar.

Diman Q

Snällt duktig hjälpsam mäklare

Elly D
Angered - Lövgärdet

Adam var en fantastisk mäklare som hjälpte mig att sälja mitt hus snabbt. Han var alltid tillgänglig och gav tydlig information. Jag kände mig trygg under hela processen och kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. Tack så jättemycket! ❤️

Alicia S
Kortedala

Väldigt bra bemötande och bra hjälp under hela processen

Jennifer G
Kortedala

Mycket trevlig med ett tryggt intryck, känns pålitlig och tydlig.

Gabrijela M
Wrote about Adam Adra a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Adam var lyhörd, engagerad och höll oss alltid uppdaterade genom hela försäljningsprocessen. Han tog till sig våra önskemål, kämpade målmedvetet och jobbade hårt för att nå ett bra resultat. Vi uppskattade särskilt hans tydliga kommunikation och driv. Rekommenderas!

Offensive content
Choose a reason:
Camil K
Hjällbo

Han var mycket bra och duktigt. Vi hade ett varmt samarbete. Jag är mycket nöjd med Adam

Josip R
Hjällbo

Adam är vänlig och lätt att prata med, han tar hand om kunderna väl och är inte påträngande, så man trivs att prata med honom.

Rajesh T
Hjällbo

Adam has treated us very good. We where looking for an apartment within our limited budget and Adam was kind enough to show a couple of options. Luckily we found this apartment which suited us and was within our budget. Thanks to Adam. He has been very helpful with the process and also transparent about the pricing. Overall it has been a very good experience

Shene A
Angered

Mina erfarenheter med mäklaren, Adam, som hjälpte mig att sälja min bostad på Bandtraktorgatan 4 var riktigt positiva. Från första stund kände jag mig verkligen välkommen och bemött på ett fint sätt. Hela processen var mycket avslappnad och behaglig. Inledningsvis hade jag inte så höga förväntningar, särskilt med tanke på hur ekonomin ser ut just nu och all osäkerhet kring bostadsmarknaden. Men jag blev positivt överraskad! Mäklaren jobbade hårt för att få fram ett bra pris, och med tanke på läget lyckades han verkligen...

Narin A
Angered - Gårdsten

Så proffs och ambitiös tjej hon är!

Jerker G
Sold an apartment with Adam Adra a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Bra bemötande proffsigt, verkar kunnig.

Sven Anders Olof J
Sold a house with Adrian Atiani a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Olofstorp

Proffsig, hjälpsam och effektiv. vad mer kan man begära? Affären inte helt avslutad men tills nu känns allt verkligen bra. Mäklaren läste snabbt av våra intentioner och förstod vad vi prioriterade vid försäljningen. Han hade också mycket bra koll på marknaden och sökte effektivt av de olika optioner som kunde vara intressanta.

Svar från Adrian Atiani

Tack så jätte mycket för det fina omdömet! Uppskattar det fina samarbetet och för förtroendet. Vi hörs!

Sergio G
Kortedala

Anita var så hjälpsam med att förklara processen för att köpa en lägenhet från grunden och hjälpte oss med alla frågor vi hade. Hon är väldigt vänlig och alltid med ett bra bemötande. Vi är verkligen nöjda med henne.

Mariam Y
Bought an apartment with Adam Adra a part of Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Adam har varit otroligt duktig och professionell under hela processen och jag kände mig trygg hela vägen. Stort tack igen för allt Adam. Jag är jättenöjd och tacksam. Mvh.

Christopher G
Bergsjön

Adam gick igenom allt väldigt tydligt o av hjälpsam genom processen så inget skulle bli fel

Thea W
Bergsjön

Snabb, tydlig kommunikation. Noga med att det ska bli bra för båda säljare och köpare. Tar sig tiden att svara på frågor och har ett allmänt trevligt bemötande

Nour M
Bergsjön

Han är en bra och engagerad mäklare, var tillgänglig vid behov, har en tydlig kommunikation och förklara vad händer under hela processen.

Karolina J
Angered

Bästa mäklaren vi haft! Adam var väldigt trevlig och proffsig, hade alltid svar på våra frågor och kontaktbar nästan varje tid på dygnet. Märktes att han är väldigt kunnig inom sin bransch och gjorde affären så smidig som möjlig för oss genom att ge oss all info vi behövde. Vi uppskattar och rekommenderar honom starkt, och vi kommer helt klart ha kvar honom för framtida affärer!

Safet Musa S
Angered

Adam var en trevlig, trygg och professionell mäklare. Han svara de alltid snabbt vid frågor och hjälp. Vi skulle verkligen kunna rekommendera honom till andra och ta hjälp av honom senare i tiden.

Frida H
Wrote about Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Superbra bemötande och alltid hjälpsamma och snabba svar. Inget annat än nöjd 🙏

Offensive content
Choose a reason:
Britta F
Angered

Fantastisk mäklare. Lyhörd, svarar alltid på en gång när man har frågor. Efter en lång tid med visningar( 2 år) tog vi kontakt med Adam som lyckades sälja vårt hus på ca 1 månad. Rekommenderar honom varmt!