Jan Rudolph
Jan Rudolph är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
.Jan Rudolph har varit registrerad mäklare sedan 1997-02. Jan Rudolph har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.6. Jan Rudolph har haft 15 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
137 omdömen om Jan Rudolph
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Jan Rudolph en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Måste vara en av västra Götaland s bästa mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Jan Rudolph en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Allt gick super. Bra med information.
Jan är en ärlig Mäklara inte falsk och mycket trevligt och jag har fått alltid återkoppling
jan är alltid glad och trevlig. Lätt att prata med . Man kan fråga "dumma" frågor, utan att skämmas. Flexibel.
Jan har vart informativ och tillgänglig och har gjort vad som förväntade sig av honom med visst plus.
1 proffsigt
2 Vi hade stora förväntningar och mäklaren fick oss att känna oss trygga
3 mycket trevlig mäklare, återkopplade och uppdaterade hela tiden och svarade direkt både via Mail och telefon -
Trevlig, kompetent och bra service!
Ingen uppföljning av affären.
Bara intresserad av att få igenom ett sälj -
Trevlig bemötande, fakta redovisning samt dolda fel. Rekommendationer om åtgärder. Info om kommande ändringar kring el, vatten och sophämtning.
Bra bemötande hög servicegrad på att möta säljare o köpare