Siran Markusian
Siran Markusian är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
.Siran Markusian har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Siran Markusian har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 305 omdömen med ett betyg på 4.9. Siran Markusian har haft 47 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
305 omdömen om Siran Markusian
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sitt hus med hjälp av Siran Markusian en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
En trevlig o bra mäklare hjälpte oss väldigt mycket kan varmt rekommendera. Tack
köpte sin lägenhet med hjälp av Siran Markusian en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Väldigt duktig och snäll tjej jag är nöjd med servicen.
Tack -
sålde sin lägenhet med hjälp av Siran Markusian en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Mycket trevlig tjej, lojal och duktig på sitt jobb 🤗
Jag blev bemött av Siran på ett trevlig sätt och positivt!
Siran är otroligt duktig på sitt jobb och en pålitlig mäklare.
Dina förväntningar kan du absolut förvänta dig från Siran.
Om det är något som står i vägen så kommer det alltid att lösa sig med Siran. -
Hon var kunnigt på sitt jobb och var inte svårt att kontakta henne. All frågor man ställde henne och hon hade bra svar.
Mkt fint bemötande . -
Sirvan uppfyllde våra förväntningar, hörde av sig så fort det dök upp någon info och köpare till vår lägenhet. Försäljningen gick smidigt från visning till kontrakt gick det fort. Kommer anställa Siran i framtiden också vid köp/sälj av annat. Rekommenderas starkt☺️
Är mycket nöjd med henne. Hon svarade bra på våra frågor, var trevlig och tlllmötesgående. Hon gav oss tillfälle att se bostaden innan den gick ut på marknaden, och var mycket flexibel när det gällde tidpunkter att se bostaden. Allt gick fort, smidigt och lätt.
Hon levde upp till alla våra förväntningar.
Hon får högsta betyg av mig. -
Mäklaren har kämpat för att sälja vår lgh under denna svår period för marknaden, har väl bemötande och tålamod, tydligt förklarar för både säljare och köpare, tillgänglig och svarar snabbt, vi är väldigt tacksamma och nöjda för vi haft henne som mäklare.
Siran var trevligt och tålamod, har kämpat mycket att hitta en köpare .Vi är väldigt tacksama.
Det var bra och professionell bemötande.