Trevlig, saklig, hjälpsam och tillgänglig!
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Strax utanför centrala Göteborg vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda. Här sitter Fastighetsbyrån med centralt läge i Amhult, varifrån vi förmedlar bostäder från idylliska Säve i norr hela vägen vidare ut till skärgårdspärlan Rörö längst ut i havsbandet. Här har vi suttit sedan 2005, men för många av oss går...
1235 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Sedan starten hos Reco 2013
Tack Jörgen! Så fint att ni har hittat ett boende närmre barn och barnbarn:)
Lina hjälpte oss snabbt och smidigt med vår bostadsaffär, tack
Professionell och kunnig men också lyhörd, trevlig och omtänksam. Väldigt duktig mäklare och jag rekommenderar verkligen Lina!
Med tanke på att Lina hade en spekulant som köpte direkt efter förhandsvisningen, kan man inte vara annat än nöjd. Otroligt snabb affär vilket var riktigt skönt. 🌞
Bra kommunikation, trevlig och lättsam. Skulle absolut anlita Lina till framtida försäljningar ☺️
Hon är kunnig och lättillgänglig. Ringer alltid tillbaka snabbt. Hon är positiv och glad. Hon är lösningsfokuserad.
Bra, enkel och tydlig kommunikation. Inga konstigheter och trevligt bemötande
Rekommenderar Jörgen alla dar i veckan!👍🏆
Ett snabbt och professionellt hanterat uppdrag , tryggt och säkert och förtroendeingivande för alla inblandade. Att 3 parter lämnar bordet nöjda är väl det bästa betyget man kan få. Att Sandra kan lär och område bidrog starkt till betyget .
Tack snälla! Det kommer att bli ert "happy place" året runt:)!!!
Vi är väldigt nöjda för det arbete Andreas gjorde under försäljningsprocessen. Det var bra information och ordning och reda från första mötet till avslutad affär. Det märktes att Andreas har full koll på området och hur marknaden fungerar i detta område, en expertis som gjorde oss trygga genom hela processen.
We are happy to be able find out dream house from Andreas and he is very informative, patient and professional with us walking through the process. We strongly recommend him as one of the best Mäklaren in Torslanda area.
Jörgen är lyhörd, lugn och professionell. Han har under hela försäljningsprocessen hållit mig uppdaterad. Utfallet av min husförsäljning överträffar helt klart mina förväntningar mycket pågrund av Jörgens proaktiva agerande. Jag kan utan förbehåll rekommendera honom och Fastighetsbyrån.
Lina är lyhörd, professionell och vänlig. Hon är väldigt resultatorienterad och samtidigt flexibel. Det har känts väldigt tryggt att ha henne som mäklare. Rekommenderar Lina varmt om du går i tankar att anlita en mäklare.
Har blivit bemött på ett professionellt sätt av Lina. Förväntningar var att vi skulle ha en bra kontakt under hela försäljningsperioden och att vi skulle få uppdateringar hur det går och det har varit ypperligt hela tiden. En jättebra annons som var precis så vi önskade skapade hon. Lina har varit mycket lätta att jobba med. Lugn och kunnig och där vi också fått en bra relation med henne under tiden. Lätt att få tag i och uppdaterat oss på ett mycket bra sätt. Kan varmt rekommendera henne.
Väldigt positivt intryck. Lätt att kommunicera med och oerhört hjälpsam. 10/10.
Professionell och kunnig. Trots lite ovanliga omständigheter så löpte allt på smidigt.
Jag hade inte ens vågat drömma om en så smidig process och ett så lyckat resultat av försäljningen. Sandras förståelse för området och hennes fantastiska kundregister, hennes supertrevliga bemötande, tillgänglighet, professionalitet och goda råd från första mötet fram till kontraktsskrivning var av absolut toppklass! Jag vill varmt rekommendera henne till alla torslandabor som funderar på att sälja sin bostadsrätt.
Tack snälla Karin för så fint omdöme. Jag är så himla glad för din skull! Så fint samarbete, ett tag pratade vi mer med varandra än med våra familjemedlemmar:) Tänk att du också redan hittat din nya trygga plats:)
Trevligt och professionell. Rekommenderar strakt
Jörgen Laurenius ledde mig med trygg hand genom försäljningen av mitt hus. Att ha en erfaren och trygg mäklare som lyssnar på mina funderingar och talar om för mig vad jag behöver ta ställning till gav en mycket bra upplevelse. Han tog också bra hand om alla spekulanter. Jag är mycket nöjd med Jörgens arbete och tycker det var något alldeles extra.
Snabbt, smidigt och bra service.
Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det uppskattas. Tack själva för gott samarbete!
Jag är mycket nöjd med samarbetet både innan, under och vid försäljningen av min bostadsrätt.
Interaktionen med Andreas var trygg, informativ och öppen. Skulle varmt rekommendera Andreas till andra.
Detta är en mäklare med härlig energi och mycket kunskap! Det blev inte som vi hade tänkt oss från början men tack vare Lina så blev det ännu bättre! Hela affären gick väldigt snabbt, genom hela processen var hon lätt att få tag på, sms, mail eller telefon…. Jag kan varmt rekommendera Lina!
Lina är proffsig och vet vad som behövs för att få till en försäljning. Vi hade en tydlig och öppen dialog hela vägen igenom processen, från annonsering till kontraktskrivning.
Lina var mycket hjälpsam och flexibel. Hon var förstående till ens situation och hjälpte till när det uppstod problem vid köpet.
Lina är mycket drivande och professionell i alla sina arbetsuppgifter.
En bra och trygg upplevelse då jag precis köpt en bostadsrätt där Lina var mäklare!
Upplever Jörgen som saklig, kunnig, och förtroendeingivande i en för oss ovanlig situation. Har känt oss trygga genom hela processen. Jörgen har haft ett lugn och tålamod med oss hela vägen.
Genuin och ärlig, känns väldigt tryggt att ha gjort bostadsaffär med Julia!
Flexibel som ordnade en extra visning för oss.
Lina är kunnig och mycket trevlig.
Glatt o fint bemötande. Fick den informationen som vi önskade och höll oss uppdaterade.
Otroligt Glad och trevlig mäklare. Duktig på det hon gör och tar sig tid
En engagerad och trygg mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen. Allt gick smidigt, och snabbt dessutom. Väldigt nöjd, kan varmt rekommendera!
Jag har fått hjälp av Lina både vid köp och försäljning av bostad. Hon är lyhörd, driven och engagerad och får saker att hända snabbt. Hon är förtroendeingivande och kunnig, utstrålar en pondus och trygghet som man uppskattar både i rollen som köpare och säljare!
Professionell, engagerad och snabb genom hela processen. Märks att hon är bra på sitt jobb! Kunnig om mycket och hjälpte oss med allt vi hade frågor kring!
Vi är väldigt nöjda med Maria! Tillmötesgående, professionell, ett stort engagemang och alltid snabb på att svara frågor. Det märks verkligen när en mäklare bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra. Vi kan varmt rekommendera Maria!
Tycker att Jörgen har varit bra genom resan än så länge. Övertagandet av huset är inte gjort ännu men vi är nöjda. Jörgen känns professionell och ger ett starkt intryck av att inget lämnas åt slumpen eller missas vilket känns skönt. Känslan av att både köpare och säljare är viktiga finns också. Det brukar borga för att resultatet blir bra :-).
Mycket erfaren mäklare med många år i branchen så vi är mkt nöjda. Det krävdes några visningar men någon fotografering behövdes inte. Så på det stora hela mkt smidigt och bra blev det.
Proffsig, noggrann och trevlig
Tack snälla! Jag hoppas ni kommer att trivas bra på ön:)
Mycket serviceminded. Korrekt genomgång vid kontrsktsskrivning för både köpare och säljare. Vi fanns i hennes kontakttegister vilket fungerade efter senast kontakt för ett år sedan. Mycket proffsig och väldigt trevlig ingav förtroende
Tack Eva! Så roligt att det blev ni som köpte:) Hoppas ni kommer att trivas bra!
Lyhörd. Kompetent och kunnig. Bra utfört arbete helt enkelt.
Tack snälla och tack för ett fint samarbete Johanna! Är glad att jag kunde hjälpa dig med en smidig försäljning.
Efter att både ha varit köpare och säljare av hus ett par gånger tycker jag Julia Erikssons utmärker sig ur flera aspekter. Hon har förmågan att kombinera detta att vara personlig med att vara professionell på ett ovanligt naturligt sätt. Som säljare kände jag mig trygg på att det hela skulle tas om hand och drivas för bästa resultat och med både marknadskännedom och kompetens i process. Även som tidigare köpare så fångade Julia snabbt upp behov och önskemål och även här guidades vi professionellt och personligt mot nytt...
Lina är kunnig, tydlig och engagerad. Glad och trevlig, lätt att prata med. Hon vann snabbt mitt förtroende.
Super smidigt försäljning av våran lägenhet
Första gången jag köper en bostad. Lina har gjort det lätt att förstå processen, varit tillgänglig och hjälpsam med tydliga svar på frågor. Känner mig nöjd 🙂👍
Han var arrangerad i försäljningen, är kunnig om området där huset,är ligger. Trevligt bemötande . Informerade oss regelbundet vid förändringar mm.
Lina gav ett mycket trevligt, proffsigt och tryggt intryck redan vid första mötet, vilket vidare följde hela processen in i mål. Hon har varit, tillgänglig, angelägen, ingett trygghet och skapat stort förtroende med sin kunskap, goda råd och fantastiskt stöd genom hela resan. Mycket nöjd med valet att ha Lina som mäklare till min försäljning!
Vi har lärt känna Lina som en ärlig, engagerad och ansvarsfull mäklare. Med hennes coaching lyckades vi sälja vår lägenhet oväntat snabbt. Under försäljningsprocessen fick vi värdefulla tips inför visning samt kontinuerlig uppdatering kring hur processen fortskred.
Lina Erlandsson är mycket välkomnande och hjälpsam. Hon är lätt att få kontakt med och fick oss att känna oss trygga i våra beslut.