Det fungerade bra, snabbt och smidigt 👍🏼👍🏼
Välkommen till BSM AB – din Autoexperten Bilverkstad i Haparanda! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller, inklusive personbilar, transportbilar, mopedbilar och husbilar. Sedan 1967 har vi funnits på samma plats med lång erfarenhet och stark lokal förankring. Vi hjälper dig med...
6 omdömen om BSM-AB
Sedan starten hos Reco 2026
Bra och snabb hjälp
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Proffsiga! De uppmärksammade mig på andra problem jag hade på bilen som jag kunde fixa på egen hand.
Dom är alltid serviceinriktade när man kommer dit. Det går oftast fort att få bilen/skotern/hjulingen fixad. De håller bra prisklass också. Jag är grymt nöjd/Lasse
Trevlig och hjälpsam personal.
suverän service, jag kom med ett akut problem på en eftermiddag och grabbarna tog sig tid att lösa mitt problem på direkten, jätte trevligt bemötande // Kjell