Bunkeflo Takentreprenad AB

Bunkeflo Takentreprenad AB

www.bfte.se
  • BadgeSixYears
4.8

Vad är då Bunkeflo Takentreprenad AB? Jo, lite kort och gott är vi ett litet lokalt byggföretag som rymmer erfarenheter, kunskap och yrkesstolthet. Detta betyder också att alla medarbetare är utbildade och certifierade. Allt vår material som vi använder är CE-P märkta och godkända av SITAC och SP. Vi är mån av våra kunder...

158 omdömen om Bunkeflo Takentreprenad AB

Sedan starten hos Reco 2020

Mari D
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

4 glada killar, som slet med 5 kubik fastfrusen singel på ett tak, en tidig morgon. Efter ngr timmars hårt arbete, kunde till slut det nya papptaket komma på plats, och vi slipper att det regnar in i garaget. Trevligt bemötande, offerten stämde på öret och de lämnade det snyggt och städat efter sig. Kan varmt rekommendera Bunkeflo Takentrepenad AB /Mari

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Mari, Stort att för dina fina ord, det glädjer oss verkligen att du är nöjd med vårt arbete. Tack för dina fina ord. Önskar er en bra dag!

Karl P
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

De var här och la ny papp på vårt låglutande tak. Även hängrännor, stuprör och plåtar byttes ut. Allt gick supersmidigt och killarna var både duktiga och trevliga att ha och göra med. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Karl, tack för din fina recension, det glädjer oss så att du är nöjd med vårt arbete! Önskar dig en fortsatt fin dag!

Per B
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Enastående trevligt och lyhört bemötande. Takbytet genomfördes rationellt och raskt. Vi kunde inte drömma om att ett takbyte kunde gå så smidigt. Vi vill å det varmaste rekommendera Bunkeflo Takentreprenad till andra som går i takbytartankar. Ett varmt tack också till Ställningsbyggarna som inte stod Bunkeflo Takentreprenad bakom i smidighet och snabbhet.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Per, stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det glädjer oss verkligen att du är nöjd med vårt arbete! Dina ord värmer. Önskar dig en fin dag!

Per S
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Serviceinriktade, öppna, trevliga och hjälpsamma. Proffsiga.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för dina fina ord Per! Önskar dig en fin dag!

Mats P
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Mycket bra företag som jobbar snabbt och effektivt utan att göra avkall på kvalité.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tusen tack för dina fina ord Mats, det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete. Önskar dig en fin dag.

Alexander W
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Snabba, trevliga, kunniga och lösningsorienterade, vi är supernöjda!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Alexander, tack för din fina recension, det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete! Önskar dig en fin dag!

Dan P
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi har fått gjort en takrenovering av vårt låglutande tak med ny papp, nya krön- och vindskiveplåtar. (57 m2). All kontakt med företaget från förbesiktning, anbudsförfrågan, till färdig offert har fungerat bra. Takläggarna, plåtslagaren och fogaren har informerat tydligt och klart hur arbetet ska gå till och när varje del av arbetet ska utföras. Dessutom var personalen trevliga. Det färdiga resultatet har avsynats gemensamt av företaget och oss. Tätskiktsgarantin kommer att skickas till oss. Vi tackar för ett bra utfört arbete. Anita och Dan Persson, Solbergagatan 31 Malmö.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för era fina ord, vi är så glada att ni är nöjda! Önskar er en fin dag.

Måns L
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Bra o trevliga killar som va på taket i krigade 💯

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Måns, stort tack för att du tog dig tiden att skriva ett fint omdöme. Önskar dig en fin dag!

Eva T
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Enkel kommunikation, levererade som avtalat. Nöjd kund.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tusen tack för dina fina ord Eva! Vi är så glada att du är nöjd med vårt arbete. Önskar dig en fin dag!

Anders Eric S
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Bra bemötande, snabb återkoppling. Proffsigt utfört arbete, trevlig personal. Mycket nöjd.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Anders, vi är så glada att du är nöjd med vårt arbete. Dina ord värmer! Önskar dig en fin dag!

Anne B
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Kan varmt rekommendera, proffsigt bemötande genom hela projektet!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack Anne för din fina recension! :) Vi är glada att du är nöjd med arbetet. Önskar dig en fin dag!

Nadja L
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi är mycket nöjda med bytet av papptak!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete! tack för dina fina ord. Önskar dig en bra dag.

Anna P
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Väl utfört arbete i form av byte av stuprör. Smidig, lösningsfokuserad och lyhörd kommunikation.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för dina fina ord. Det betyder mycket för oss. Önskar dig en fin dag!

Peter N
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Dom kom flera dagar tidigare än lovat. Mycket snabba och gjorde ett bra jobb. Lämnade undanstädat och fint . Väldigt positiva och glada , duktiga hantverkare.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med arbetet. Önskar dig en fin dag!

Elias K
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi anlitade Bunkeflo Takentreprenad AB för att lägga om vårt mansardtak, och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Arbetet utfördes med högsta noggrannhet och det märks verkligen att de har stor erfarenhet. Slutresultatet blev både snyggt och gediget, och huset fick ett rejält lyft. Plåtslagarens hantverk var något alldeles extra med precision och känsla för detaljer som verkligen satte pricken över i:et på helheten. Även snickarna förtjänar ett stort tack för sitt trevliga bemötande och sin lyhördhet genom hela...

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för ert förtroende och den fina återkopplingen! Det var ett nöje att få hjälpa er med taket, och vi finns här om ni behöver oss i framtiden! Önskar er en fin dag!

Rikard P
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Tidplanen höll, priset på arbete + tak stämde och de som utförde arbetet gjorde säkert ett gott arbete. Har endast gjort en okulär lekmannamässig besiktning. Får hoppas taket står emot kommande regn och rusk. Vänligen Rikard

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack Rikard för dina fina ord! Önskar dig en fin dag!

Emma L
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi blev mycket väl bemötta av Bunkeflo Takentreprenad AB – professionella, trevliga och lätta att samarbeta med. Vi anlitade dem för att lägga om vårt tak och de levde helt upp till våra förväntningar när det gäller kvalitet, tidsplan och tydlig kommunikation. Daniel var dessutom alltid snabb på att återkoppla när vi hade frågor eller synpunkter, vilket gjorde processen enkel och trygg. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda och kan varmt rekommendera dem!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort att för dina fina ord Emma, det glädjer oss att ni är nöjda med vårt arbete. Tack för dina fina ord. Önskar er en bra dag!

Karen M
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Snabb och effektiv hjälp, mycket proffsigt utförande, Stort tack

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för dina fina ord Karen, så glada att du är nöjd! Önskar dig en fin dag! :)

Charlotte T
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Jag kunde inte varit mer nöjd! Från början till slut fick jag bästa tänkbara bemötande, service och kunskap - och dessutom omedelbar hjälp! TACK!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tusen tack för dina fina prd Charlotte. Vi är så glada att du är nöjd! :) Önskar dig en fin dag!

Mats R
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

God kommunikation med företaget. Bra logistik från början till slut, i samband med takbytet. Fredrik, Nils & Daniel är ett trevligt gäng, som jobbade ihärdigt och som lämnade platsen snygg och välstädad. Plåtslagare Jimmy, gjorde också ett bra jobb, med att sätta plåtar och huv. 🌟 Snabbt och smidigt, så hade vi ett nytt tak, som vi är väldigt nöjda med.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Mats, tusen tack för dina fina ord, de värmer. Vi är så glada att ni är nöjda med vårt arbete. Önskar er en fin dag!!

Thomas A
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Inga problem från start till mål. Höll tiden snabbare än planerat. Några småmissar men det åtgärdades direkt

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Thomas, stort tack för att du tog dig tiden att skriva ett fint omdöme.

Karin I
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Snabb respons på offertförfrågan. God kommunikation angående ändringar och framförallt utmärkt arbete av plåtslagaren. Vi fick fasadpanel utbytt mot korrugerad plåt och är mycket nöjda med resultatet och de råd vi fick längs vägen. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Karin, tack för dina fina ord, de värmer!

Assar Roland E
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Trevligt gäng som gjort ett bra jobb. Vi är väldigt nöjda. Lena o Roland Trelleborg

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej hej, stort tack för era fina ord!

Anders F
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi har fått en mycket proffsig hantering av vårt takpappsbyte inklusive hängrännor, stuprör och takkupol. Allt ser fint ut och nu hoppas vi detta håller 25-30 år till. Kilarna som har varit här och jobbat har varit trevliga, duktiga och professionella. Innan jobbet sattes igång hade vi en bra diskussion om vad och hur saker skulle göras. Mycket uppskattat. Allt som allt är vi helt enkelt mycket nöjda.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Andres, tack för din fina recension, det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete!

Andreas W
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Tycker kommunikation funkat utmärkt hela vägen och arbetet utfördes bra!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Andreas, Stort tack för din recension :) Det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete!

Maria L
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Kunniga och trevliga. Såg till att saker som gjorts fel vid förra takbytet rättades till så vi ska slippa problem med läckage i framtiden.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Maria, stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Dina ord värmer. Önskar dig en trevlig dag!

Allan L
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Fått nytt papptak på garage/förråd. Allt fungerade alldeles utmärkt. Har redan anlitat Bfte för nästa projekt.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Allan, vi är så glada att du är nöjd med vårt arbete. Dina ord värmer! Önskar dig en fin dag!

Bruno G
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Snabba, kanonservice och kunnig personal!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Bruno, Stort tack för ditt omdöme, det gör oss så glada att du är nöjd med vårt arbete! Önskar dig en fin dag!

Bostadsrättsföreningen B
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

En bra upplevelse. Lyhördhet i samband med uppläggningen av jobbet. Utförlig offert. Smidigt genomförande trots att jobbet växte. Bra slutresultat. Topnotch. Rekommenderas

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för din recension :) Det glädjer oss att ni är nöjda!

Johan A
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Takbytet gick fortare än beräknat. Mkt fint resultat. Bra kommunikation med alla medverkande hantverkare. Rekommenderar denna firma.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Johan, Stort tack för dina fina ord, det värmer!

Katharina O
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Nu har huset fått tillbaka sitt rätta papptak. Vackert! God information från start och kontinuerlig uppdatering. Trevliga människor som jobbat med takbytet.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Katharina, Stort tack för dina fina ord, det värmer! Vi är så glada att du är nöjd. Önskar dig en fin dag!

Torbjörn L
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Mycket nöjd med vänligt bemötande, snabbt och bra utfört arbete vid omläggning av tak i samband med vattenläcka.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för de fina orden Torbjörn, det glädjer oss att det är nöjd med vårt arbete! Önskar dig en trevlig dag!

Lotta H
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Trevligt bemötande, välplanerat och bra utfört arbete , en liten miss fixades fort.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för de fina orden Lotta, det glädjer oss att det är nöjd med vårt arbete! Önskar dig en trevlig dag.

Conny A
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Trevliga och tillmötesgående personer, noggrant utfört arbete, håller tidsplan, håller löpande kontakt både inför och under arbetet.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

He Connyj, tack för dina fina ord. Vi uppskattar att du tog dig tiden att ge oss en så fin recension!

Kristina L
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Snabb och trevlig kontakt. Effektivt och smidigt. Arbetet utfördes inom avtalad tid.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Kristina, tack för dina fina ord. Vi uppskattar att du tog dig tiden att ge oss en så fin recension!

Paul S
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Mycket bra utfört. Snabbt från offert till utförande.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för dina fina ord Paul, det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete!

Lalle S
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Bra och trevligt gäng som gjorde ett bra jobb

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för dina fina ord, det värmer!

Bo A
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Utfört jobbet snabbt och snyggt enligt offert.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för dina fina ord Bo.

Jonas N
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi kan varmt rekommendera Bunkeflo Takentreprenad AB. De var trevliga, skickliga och effektiva - med andra ord är vi väldigt nöjda med dem och det falsade plåttaket de lade.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för de fina orden Jonas, det glädjer oss att det är nöjd med vårt arbete!

Niclas H
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för ert gedigna arbete med att renovera mitt tak. Känns verkligen att ni är professionella i allt arbete och kunniga inom området. Allt gick enligt planerna och tidsaspekten hölls väl. Med vänlig hälsning Catharina Thott

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Catharina, det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete! Tack för ditt förtroende.

Joel F
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Proffsiga och kunniga hantverkare!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack Joel för fina ord! De glädjer oss.

Berit S
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Jag fick snabba mailsvar och mycket trevligt bemötande. Beställde inspektion av papptaket på vårt hus och två trevliga killar menade att det såg mycket bra ut och att vi kunde vänta ca 5 år innan omläggning. Beställde istället byte av 7 st stuprör som gjordes professionellt och omgående. Kan varmt rekommendera Bunkeflo Takentreprenad AB.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Berit, Tack för dina fin ord, det glädjer oss att du är nöjd!

Patrik O
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi bytte betongpannor på taket i samband med installation av solceller. Från första kundbesöket fick vi trevligt bemötande och tydlig information. Hela teamet, från projektledning, takläggare och plåtslagare informerade och ställde frågor under projektets gång och var framförallt mycket trevliga att ha att göra med. Dessutom hade de bra dialog med solcellsfirman som installerade solcellsanläggningen.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Patrik, stort tack för din positiva feedback, vi är glada att höra att du är nöjd!

Tobias H
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi anlitade Bunkeflo Takentrepenad för att lägga om papptak på garaget. Efter godkänd offert hade vi önskemål om andra avvikelser som inte var några som helst problem att fullborda, vilket vi är jättenöjda med. Professionelt utfört och enkla att få tag på vid frågor etc. Vi är jättenöjda med insatsen från Bunkelo Takentrepenad.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej, tack för dina fina ord. Vi uppskattar att du tog dig tiden att ge oss en så fin recension!

Lars H
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi kan verkligen varmt rekommendera detta mycket kompetenta företag. Alltifrån bemötandet, utförandet till slutresultatet. Daniel och alla hans kollegor är mycket vänliga och tillmötesgående samt oerhört proffsiga och kunniga. Vi är helt enkelt supernöjda med vårt nya tak! / Lars & Christel

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Hej Lars och Christel, stort tack för fina ord, det värmer! Det gör oss verkligen glada att höra att ni är nöjda med vårt arbete.

Magnus Ö
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Kan varmt rekommendera Bunkeflo Tak! Bra kommunikation, kommer när de ska, fixade snabbt när mindre detalj blivit fel/missförstånd, fint slutresultat!

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för fina ord. Det värmer att du är nöjd med vårt arbete.

Stig E
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Trevlig stämning. Hjälpsamma. kompetenta och kvalitetsmedvetna

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för fina ord. Vi är tacksamma för din recension.

Birgitta R
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Byte av garagetak. Trevliga killar som kan sitt jobb. Allt gick väldigt smärtfritt 👍

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Stort tack för din recension. Vi är glada att vårt arbete levde upp till dina förväntningar!

Carolina S
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Rakt och tydlig kommunikation. Upplevde att det var enkelt att ställa frågor och ta upp funderingar längs med vägen och det var mycket uppskattat.

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för att du tog dig tiden att skriva fina ord om vårt arbete!

Fredrik S
Skrev om Bunkeflo Takentreprenad AB

Gör ett bra jobb. Dyker upp när de skall. Trevlig personal

Svar från Bunkeflo Takentreprenad AB

Tack för att du valde oss och tog dig tiden att skriva en fin recension.