Jag är nöjd med jobbet som bolaget utförde och uppfattningen är att arbetet utfördes professionellt. Den initiala kontakten gick bra, sedan fanns det lite att önska gällande återkoppling.
Bunkeflo Takentreprenad AB
Vad är då Bunkeflo Takentreprenad AB? Jo, lite kort och gott är vi ett litet lokalt byggföretag som rymmer erfarenheter, kunskap och yrkesstolthet. Detta betyder också att alla medarbetare är utbildade och certifierade. Allt vår material som vi använder är CE-P märkta och godkända av SITAC och SP. Vi är mån av våra kunder...
82 omdömen om Bunkeflo Takentreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2020
Bunkeflo Takentreprenad rev vårt gamla tak och la ett helt nytt från grunden. De har varit superproffsiga från första till sista dagen. Enkla, trevliga och väldigt lyhörda. Kan varmt rekommendera dem för alla som behöver göra takarbete.
Trevliga, snabba och professionella! Kommunikationen fungerade bra under hela processen och de gånger något problem med takbytet uppstod var de hjälpsamma och anpassningsbara för att lösa det på bästa sätt för mig. Har bara gott att säga om företaget.
Nytt papptak + plåtbyte Trevligt bemötande och proffsigt jobb Rolf & Bodil Staffanstorp
Trevlig och lätt att prata med. Inga konstigheter att hitta bra lösningar.
Hej! Vi fick snabb och fin hjälp med vårt skadade tak. Hembesök dagen efter vår anmälan, Samt 2 duktiga takläggare lagade vårt tak Inom en vecka! Vi är helnöjda! Manfred och Inger Burlöv
Trevligt bemötande och god kommunikation. Vi var nöjda med arbetet som utfördes.
Proffsigt bemötande. Vi kunde följa deras arbete hos oss genom bilder de tog under arbetets gång på takrenoveringen Vi blev rekommenderade att anlita Bunkeflo Totalentrepenad av vänner. Vi är helnöjda!
Mycket positivt från första kontakt med Daniel till snabbt utfört plåtarbete på taket av mycket trevliga hantverkare. Vi kommer att rekommendera BFTE för andra.
Riktigt bra bemötande av hantverkarna och dom utförde ett fantastiskt arbete, ingenting att anmärka på. Kan utan tvekan rekommendera Bunkeflo Totalentreprenad.
Kan varmt rekommenderas! Bytte vårt tegeltak, plåtade in skorsten och vindskivor. Synkade även med solcellsföretaget vi valt så allt flöt på. Jättefint resultat, noggrant från start till slut! Bra kommunikation och stort tålamod med alla våra frågor och önskemål! Tack!
Blev trevligt bemött av företaget och de hittade och åtgärdade läckan i taket snabbt.
Bra bemötande, kunniga och effektiva.
Mycket god kommunikation och ett trevligt bemötande från alla på Bunkeflo Totalentreprenad. De lade om takpappen på vårt hus och satte nya hängrännor. Bunkeflo samordnade sig med det företag som samtidigt installerade solceller hos oss. Vi fick svar på alla våra frågor och hjälp när det behövdes. Sammantaget ett mycket väl utfört arbete med hög serviceanda. Vi rekommenderar varmt Bunkeflo Totalentreprenad.
Kan bara sammanfattas med ett ord, Världsklass!!!
Väntetiden på att få taket bytt var några månader, men det beroror förmodligen på att de har ett gott rykte om sig och gör ett bra jobb! Mina uppleverlser är inte annat är mycket bra. Bra kommunikation Bra jobbare Bra utfört arbete Jag är nöjd!
Bra offert. Snabbt igång med arbetet. Mkt trevliga arbetare som slet och rev gammal shingel. Därefter tog det två dagar och vi hade nytt fint tak! Vi rekommenderar BFTE!
Funkade bra och levde upp till mina förväntningar.
Mycket bra bemötande. Jobbet blev gjort enligt plan. Proffsiga och trevliga hantverkare. Gjorde ett utmärkt jobb. Rekommenderar varmt detta bolag.
Tack för dem fina orden, uppskattas mycket!
Snabbt och positivt bemötande av företaget . De som utförde arbetet var inte bara trevliga utan utförde arbetet snabbt och kompetent. Vi kommer gärna att anlita företaget igen om behov skulle uppstå.
Vi tackar för förtroendet, kul att ni blev nöjda!
Komplett takbyte från gamla pannor till nytt papp med listtäckning. Supernöjd med resultatet. Väl bemött av alla som utförde jobbet. Rekommenderas starkt.
Bra bemöttande, utmärkt abetsledning och bra slutresultat. Mvh Lars
Daniel på Bunkeflo Totalentreprenad har varit lyhörd och tillmötesgående under offertarbetet. Efter överenskommen offert har vi fått utmärkt information och tillräckligt med tid för detaljbeslut. Genomförandet har varit snabbt och effektivt med tanke på alla moment med eternitsanering, takläggning på hus och tillbyggnader samt plåtarbete - allt trots utmaningar med vädret. Guldstjärna till arbetslaget. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas varmt som kompetent och pålitlig partner.
Mycket positivt när vi träffade Daniel första gången. Höga förväntningar som efterlevdes. Takomläggningar inför solcellspaneler.
Vi tackar för förtroendet, kul att ni blev nöjda!
Bunkeflo Totalentrepenad har bytt tak, fönster, panel på gavel och takkupor och gjort plåtarbeten på vårt tak. Vi är jättenöjda, resultatet har blivit över förväntan, arbetet gick smidigt och det var väldigt lätt att ha en bra dialog med Daniel och hantverkarna under hela renoveringen. De kom med flera idéer under vägen på bra lösningar vi själva inte tänkt på, är kunniga och erfarna hantverkare och resultatet blev väldigt snyggt.
Vad roligt att ni är nöjda med ert fina tak! Tack så mycket för dem fina orden!
Hej,' Vi har ett nära samarbete.
Lagt ny takpapp på hela taket samt installerat solceller. Mycket nöjda med BFTE. Bra kommunikation, trevliga att ha och göra med, felfritt jobb och väldigt tillmötesgående och lösningsbenägna. Samarbetet med solpanelsföretaget fungerade också väldigt bra.
Bra bemötande och snabb återkoppling. Kan absolut rekommendera!
Offerten omfattade takbyte, byte av plåtkupa mm samt byte av husets träpanel på sydsidan. Mycket bra dialog med Daniel och hantverkarna under resans gång. Ordentliga byggnadsställningar effektiviserade arbetet. Vi är mycket nöjda med utfört arbete.
Tack för dem fina orden, det betyder mycket för oss. Kul att ni är nöjda med utfört arbete hos er. Ha det fint! /Hälsningar gänget på Bunkeflo Totalentreprenad AB!
Vi är mycket nöjda med vårt nya papptak från Bunkeflo totalentreprenad! Kommunikationen har funkat utmärkt och arbetet har flutit på mycket smidigt. Dom har dessutom varit väldigt flexibla då vi installerar solceller och behövde hjälp med infästningar. Rekommenderar starkt!
Lite svårt att bestämma tider men de gör ett bra arbete.
Hej Kristina, Vi ber om ursäkt att det har varit svårt att få till en tid som passar oss båda, men det ska vi se till och fixa till såklart. Tack för du tog dig tid och lämna ett omdöme.
Fungerade bra under hela arbetet.
Proffsigt bemötande. Väldigt lätta att ha att göra med. lämnade ett riktigt fint tak efter sig. Kommer rekommendera BFTE för andra!
Genuint trevliga och kunniga yrkesmän som utförde ett fantastiskt arbete på vårt terrasstak. Kan varmt rekommendera Bunkeflo Totalentreprenad.
Daniel och hans team har på alla sätt infriat våra förväntningar med takbytet på vår villa. Allt ifrån upphandlingen och kommunikationen inför arbetet och själva utförandet har fungerat alldeles utmärkt. Extra stort plus är att man kan nå Daniel väldigt enkelt och att han är lösningsorienterad då det krävs vissa anpassningar. Stort Tack för ett jättebra utfört arbete! Per Ericsson Skanör
Tack så mycket för det fina omdömet, det värmer verkligen. Det är alltid roligt att lämna ett gediget arbete bakom sig och jag måste säga att det har verkligen varit trevligt att jobba hos er. Soliga hälsningar från mig & hela gänget!
Blev väldigt bra bemött Har gjort vid vårt tak inklusive plåtarbeten
Vi tackar så mycket för ett fint omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda med ert tak. Hälsningar, Daniel
Bemötandet var gott. Informerade innan och under besiktning om vad som behövde göras (vi önskade först besiktning för att få en uppfattning om hur mycket som behövde göras). De lyssnade på våra önskemål och beskrev konsekvenser. Vi 'köpte' ett byte av ett trasigt fönster med uppgradering till öppningsbart. Vi önskade Elitefönster och fick svaret 'det är det enda vi jobbar med. Det var en vän som rekommenderade Bunkeflo Totalentreprenad och det han sade stämde: ett företag som kan sin sak, nämligen tak.
Tack för det fina omdömet, alltid kul att höra från nöjda kunder. Ha det gott!
Allting förutom kommunikation och information under arbetets gång har varit bra. Vänlig och trevlig personal hos Bunkeflo Totalentreprenör
Hej Yvonne, Tack för omdömet, vi ber om ursäkt att kommunikationen under detta projekt har varit lite sämre än vanligt. Väldigt många bollar i luften samtidigt men gör vårt bästa såklart. Gläder mig att ni är nöjda med ert tak och det utförda arbetet. Ha en fortsatt fin vecka!
renovering av garagetak. 3st längor innehållande 7 garageplatser i varje. stort ansvar med överenskomna tider och uppkomna problem. Vänliga och trevliga och inga hantverkarfasoner. Rent och snyggt när de lämnade arbetsplatsen.
Hej Stefan, Tack för dem fina orden, det är alltid kul med positiv feedback. Njut nu av täta garagetak. Allt gott!
Utmärkt bemötande. Snabb akuthjälp med ett läckande tak trots att företaget är anlitat av många och har mycket att göra.
Tack för dem fina orden och kul att ni är nöjda med oss!
Väldigt trevligt bemötande och bra utfört jobb.
Tack så mycket, glädjer oss att ni är nöjda!
Jag valde Bunkeflo Totalentreprenad AB, när jag behövde byta tak på min 60 år gamla villa eftersom de var de enda som beskrev, på ett bra sätt, hur jobbet skulle göras korrekt. Några andra firmor ville exempelvis inte, ens efter förslag från mig, ta bort den gamla pappen för att kunna kontrollera skicket på råsponten. Bunkeflo Totalentreprenad AB var inte det billigaste alternativet men det mest prisvärda. Att ha erfarna, kunniga svenska hantverkare på plats, som dessutom är smidiga att kommunicera med under arbetets gång, är värt några kronor extra.
Bemötande blev jätte bra Hade önskat en firma som man kunde lita på och det fick vi. Vi lade om en bit av taket som blev gjort till till vår förväntningar så vi är super nöjda kunder
Det fungerade kanon då de har bytt takpappen på vår Carport. Bara plus på jobb och bemötande från deras sida.
Vi är nöjda med hela processen. Daniel var snabbt på plats efter att vi efterfrågat en offert på plåtarbete och nytt platt tak. Vi fick en tydlig och proffsig offert, samt snabb återkoppling när vi hade frågor. De som arbetade hos oss var trevliga och gjorde ett riktigt bra jobb.
Takomläggningen utfördes med högsta belåtenhet. Arbetet utfördes inom utsatt tid och utan extra störningar. Mycket trevligt bemötande från alla inblandade. Vi kan varmt rekommendera Bunkeflo Totalentreprenad AB till takomläggningar/takrenoveringar
Fick papptaket omlagt inkl. diverse ny plåt. Vi är mycket nöjda med resultatet. Proffsigt utfört. Tack också för en bra service och trevlig bemötande från Daniel och hans kolleger.
Tack för det fina omdömet, det glädjer oss att höra att ni är nöjda med ert nya tak!
Att invänta torrväder innan takrivning sågs som en självklarhet. Sen upp med nytt tätskikt innan helgen och nästa regn!
Glädjer oss att ni är nöjda :)
Virkelig dygtige folk. Meget travle personer så projektet har taget lang tid om at komme igang men udover det så er det gået/går det super godt. Dygtige til at beskrive projektet og holder sig til aftalerne uden at være bekymret.
Vi är så nöjda och glada över fint samarbete, planering och information med Daniel och hans trevliga, pålitliga och skickliga yrkesmän. Vi kan varmt rekommendera Bunkeflo Totalentreprenad AB