burgerstore.se
Utmärkelser
Läs vad 1949 kunder tycker om burgerstore.se 2
skrev om burgerstore.se
Snabb och smidig leverans av en produkt som levde upp till förväntningarna.
skrev om burgerstore.se
Så smidigt att beställa och betala på nätet sen bara gå dit och hämta. Väldigt trevlig personal. Mycket nöjd.
braabraabraabraabraabraabraabraa
Snabb leverans, inga problem
Bra produktkvalitet -
skrev om burgerstore.se
Supersnabb leverans och underbar kamin!
skrev om burgerstore.se
Supersnabbt leverans! Otroligt bra grillspett till riktigt bra pris.
Skall beställa ett gäng till redan ikväll.
Rekommenderas varmt! -
skrev om burgerstore.se
Fina produkter, snabb hantering och bra förpackat! Väldigt nöjd med både upplevelsen och produkterna!
skrev om burgerstore.se
Funkar som det skulle, bra pris och snabb leverans.
skrev om burgerstore.se
Jag köpte en Kamado Sumo. Behövde flytta fram leverans datumet och ringde supporten. De löste det utan konstigheter.
skrev om burgerstore.se
Beställde stekbord och smashjärn och är hur nöjd som helst! Blixtsnabb leverans då jag beställde på morgonen och fick hem varorna efter 24h.
skrev om burgerstore.se
Snabb leverans och bra produkter.
skrev om burgerstore.se
Otroligt bra kundservice och support. Gjorde fel i beställningen och kundtjänst fixade till direkt samma dag. Snabbt och effektiv service och skeppning.
Kommer handla där fler gånger. -
skrev om burgerstore.se
Köpte en stekspade till grillen och en grillrändare. Mycket snabb leverans och bra hemsida.
skrev om burgerstore.se
Den snabbaste leveransen någonsin!!
Slutresultat: en myyycket exalterat, 29-årigt födelsedagsbarn! -
skrev om burgerstore.se
Snabbt, enkelt! Köpte fodral till pizzaugn.
skrev om burgerstore.se
Bra produkter och snabb leverans.
skrev om burgerstore.se
Snabbt och smidigt att beställa på hemsidan. Kanonbra varor.
...................................
skrev om burgerstore.se
Mycket snabb leverans av varorna! Beställde på kvällen och kunde hämta morgonen efter👍Gav i present så har inte testat varan själv.
skrev om burgerstore.se
Fått väldigt bra service och bra bemötande av Ebba på kundservice. Snabb leverans av produkten. Dock är det lite problem med produkten men får väldigt bra hjälp än så länge utav personalen på burgestore och jag tror det kommer lösa sig så alla är nöjda. Har köpt en elektrisk pizza ugn. Så länge det fortsätter som det gör så lär det bli fler köp där i framtiden.
skrev om burgerstore.se
Köpte en stekbord och smashjärn m.m. Leveranstiden var väldigt snabb. En av de beställda produkterna var dock fel, men det löste dem väldigt snabbt och snyggt. Väldigt nöjd!
skrev om burgerstore.se
Bra snabb leverans. Hemsidan enkel. Rekommenderar företaget.
skrev om burgerstore.se
Otroligt snabb leverans. Jag beställde en Ooni pizzaspade i aluminium och en i bambu.
skrev om burgerstore.se
King service och grymt snabb leverans, älskar deras produkter
skrev om burgerstore.se
Snabb leverans och varorna lever upp till förväntan
skrev om burgerstore.se
Vi beställde Smashburger kit med Stekbord fyrkantigt 38x38cm + Smashjärn premium.
Bra orderhantering och supersnabb leverans. Lätta och bra instruktioner för inbränningen följde med. Vi är supernöjda med vårat köp 👍🏼 -
Enkelt att beställa.
Snabb leverans. -
Hej
Beställde en grilltändare ena dagen och fick svar direkt från
Burgerstore å andra dagen tillika snabbt svar från DHL så summa summarum leverans snabbare än ett dygn kunde grilla på kvällen igen snabbaste jag varit med om så ett toppenbetyg till båda företagen
M.v.h.
Ove -
skrev om burgerstore.se
Fantastiskt bemötande och service!
Sjukt nöjd -
Kunnigt bemötande, snabb leverans
skrev om burgerstore.se
Bra Web sida och extremt snabb service!!!
skrev om burgerstore.se
Grymt snabb leverans och supernöjd med produkten!
skrev om burgerstore.se
Bra hemsida och schyssta produkter. Leverans med DHL till sunkiga ställen är dock ett minus. Vore bra att kunna välja leverantör. PostNord hade varit närmare för utlämning och klart bättre öppettider.
skrev om burgerstore.se
Snabb leverans och prisvärd produkt
skrev om burgerstore.se
Snabb leverans och bra produkter
skrev om burgerstore.se
Den har rostat första gången jag använde den.
Hej Rima!
burgerstore.se
Tack för att du handlat hos oss. Produkten du har köpt är tillverkad i gjutjärn och därför är det mycket viktigt att alltid följa de råd som gäller när man hanterar produkter i järn eller kolstål. När man diskar produkten skall man andast använda vatten, säkerställa att den blir helt torr och även behandla med olja (t.ex. rapsolja) för att den inte skall rosta. Ett alternativ till dessa material är rostfritt stål som man kan köra i diskmaskin och denna behöver man inte behandla på något sätt. Låt oss veta om vi kan hjälpa dig med något mer.
Med vänliga hälsningar -
skrev om burgerstore.se
Snabb leverans som i just detta fall var ett stort + Födelsedags barnet blev mycket glad över sin present.
skrev om burgerstore.se
Jag är jäkel nöjd med både bemötande ock varan. Mycket bra kvalitet👍
skrev om burgerstore.se
Snyggt packat och snabb leverans. Produkten stämmer bra med produktbeskrivningen. Perfekt Grillpress!
skrev om burgerstore.se
Bra med kvalitet och snaabv levrera
skrev om burgerstore.se
Snabb leverans och smashjärnet var superfint och gediget.
skrev om burgerstore.se
Smidigt, bra produkter och Hyffsat lättnavigerat. Enda felet var att jag missade att ändra leveransadressen och därmed fick köra 2mil år en by jag aldrig besöker.
skrev om burgerstore.se
Köpte placemats fanns tyvärr bara tre av önskade sex st. Vore intressant om det kom in flera av dessa.
Fungerade bra med leveransen. Rätt produkt det var det som beskrevs på bild och text. -
Bra produkt,SNABB SERVICE prisvärd
skrev om burgerstore.se
Bra produkter till bra pris och snabb leverans
skrev om burgerstore.se
Suverän service/leveranstid och suverän kvalitet på allt
10 av 10
Supernöjd -
skrev om burgerstore.se
Snabbt svar på mitt mail ang byte av leveransadress.
skrev om burgerstore.se
Snabb leverans och rätt grejer!
Grymma produkter, snabb leverans
skrev om burgerstore.se
Beställde en grill och en grillkorg som är ett tillbehör till grillen. De ringde upp och sade att krogen inte passade grillen, och att de tyvärr hade slut rätt grillkorg, så jag fick pengarna tillbaka på den. Mycket trevliga och bra att ha att göra med.
Snabba leveranser.