Trevligt bemötande ! Serviceinriktade !
Burträsk Gummiverkstad, AB
Välkommen till Burträsk Gummiverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Burträsk! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och är specialister på däck. Vi erbjuder bilservice, reparationer och felsökning. Våra tjänster inkluderar bromsreparationer, hjulinställning, batteritest och batteribyte. Vi installerar...
77 omdömen om Burträsk Gummiverkstad, AB
Sedan starten hos Reco 2023
Dom som jobbar där är trevliga mot oss och det är absolut inget fel på arbetet dom utför
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Väldigt nöjd. Gör fina jobb. Högt förtroende för dem!
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Bra service. Snabba på att fixa bilen.
Vi har i många år använt B gummiverkstad.De har alltid gjort bra jobb men den senaste gångerna tagit lång tid att få våra bilar lagade. Bilarna har stått väldigt länge utan att vi får besked om vad som händer (ex.i väntan på reservdelar) De är svåra att få tag på när man undrar över något om hur det går med bilen. Vi önskar sms om den inte blir klar på utsatt dag. Vi skulle gärna fortsätta använda dem för det är viktigt med verkstad i Burträsk men tänker att kundservice med info vad som gjorts och inte gjorts och att bilen...
Vi beklagar att upplevelsen inte blev som du hade hoppats, vi tar det här på största allvar.
För det mesta finns det ingen som tar emot i butiken, man måste veta vilka tider som man ska dit. Folk springer förbi in till verkstaden och tar upp tid för mekaniker när man själv står i kö och väntar på att få hjälp. Jag är alltid nöjd med själva arbetet som utförs av verkstaden 😊
Tryggt att lämna in hästransporten för justering av bromsar Finns ingwt att klaga på
Dom gör inte alltid det dom lovat att fixa. Väldigt dålig stämning mellan två personer som jobbar där och det känns när man kommer dit.
Tack för att du berättar, vi vill gärna bli bättre och tar till oss av det du skriver.
Bra service till rimliga priser !!!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Bra bemötande . Fick svar på vilka fel det var på bilen
Bra hjälp när det behövs. Trevliga. Dock en nackdel är att det är svårt att få kontakt per telefon. De behöver någon som kan sköta den.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Bra service. Släckte varningslampan efter servicen
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande Bra utfört arbete
Inget krångel, alltid trevligt bemötande, alltid väl utförda arbeten.
Positivt bemödande och snabb service!
De gör sitt yttersta för att underhålla min älskade Toyota, när det är aktuellt!
Duktiga och trevliga De gör alltid ett bra jobb
God upplevelse Enda problemet: MYCKET svårt att nu verkstaden för tidsbokning
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Får alltid ett bra bemötande på verkstan. Dom utför dom reparationer som jag beställt på ett bra och proffsigt sätt.Har köpt vinterdäck till min bil, gjorde en framvagnsinställning, bytte stötdämpare,mm.
Bra kundbemötande. Trevlig personal.
Lite för dyrt tycker jag ju. Annars har jag inga problem med firman
Jag var mycket nöjd med arbetet, allt var rent och jag betalade exakt vad som överenskommits.jag skulle gärna åka dit igen, alla är supertrevlig.
En kunnig och duktig personal. Blir alltid väl bemött.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevlig personal och gott bemötande. Mina förväntningar infriades. Service på min bil och däckbyte.
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.
Bra service. Fick tid snabbt och jobbet blev utfört. Dyrt är det ju alltid....
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Snabbt och bra fixat, man är supernöjd med det!
Snabb service, trevligt bemötande!
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Mycket bra personlig service och flera åtgärder kunde göras samtidigt.
Väldigt god och enkel dialog!!
Fick bra med hjälp, väldigt trevlig personal och bra arbete men att höra av sig när man sagt att man ska höra av sig kan förbättras.
Trevligt bemötande och snabbt åtgärdat.
Kundmottagningen var bra men reparationen var inte till full belåtenhet
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi vill att alla kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna hos oss, och vi tar till oss av det du skriver.
Fixade partikelfiltret på min Volvo V70 hos Burträsk Gummiverkstad – riktigt nöjd! Snabb och smidig service, bilen går mycket bättre nu. Rekommenderas! 👌
Jag är ganska nöjd med bemötande och personal kunskaper.
Engagerad personal, snabb analys av felet. Smidig hämtning av bilen efter stängningsdags.
Byte hjullager v fram, snabbt och bra. Trevliga killar på gummiverkstan. Anlitat gummiverkstan över 30 år
Snabb service.
Fick hjälp snabbt o reparationen gjordes samma dag! Mycket nöjd med kommunikationen o hjälpsamheten.
Alltid bra bemötande och och väl utfört arbete, håller vad dom lovar både gällande prisbild och tidsfaktor. Mycket nöjd kund👏👏
Bra service och gott bemötande.
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Bra pris Kort väntetid , Snabbt utfört Trevligt bemötande
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Jag blev bra bemött på gummiverkstan.. När jag beställde tid och när jag lämnade och hämtade bilen var allt bara positivt. Tack för besöket his Er. Ulla-Märta
Trevligt bemötande och professionell hjälp. Smidigt att de kan släcka 2 or.
Mycket bra, allting fungerade hur bra som helst
Alltid mycket bra., snabbt och smidigt
Trevligt mottagande och bra jobb.
Bra service och trevliga i bemötande
Bra mottagande, bra service med förvaring av vinter- resp sommardäck, kan verkligen rekommenderas.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten
Rep av besiktningsanmärkningar på bilsläp samt släcka
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Utmärkt och professionellt bemötande och utmärkt arbete.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre! Mvh Autoexperten