Butterfly Förskola

Butterfly Förskola

4.8 / 5 baserat på 36 omdömen
Välkommen till Butterfly Förskola!

Ett livslångt lärande börjar hos oss på Butterfly Förskola AB. Vår utgångspunkt är att varje barn är unikt och måste bli bemött på deras egna villkor. I en omtänksam miljö skapas de förutsättningar som behövs för att ditt barn ska utvecklas i den takt som denne behöver.

Barnen på Butterfly Förskola är självständiga, kreativa, unika och accepteras för vilka de är. De får dessutom möjlighet att nå sin fulla potential utefter de förutsättningar som hen har.

Vi har två enheter som består av Pupporna (1-3 år) och Fjärilarna (3-6 år).

Utmärkelser

36 omdömen om Butterfly Förskola

Sedan starten hos Reco 2022
 • skrev om Butterfly Förskola
  2023-02-02 Insamlad av företaget
  The school is really very good. We completely satisfied. They have been taking children outside everyday and it made my child happy.
  Thank you very much for the nice feedback, Sowmiya! It warms to hear you say that you are satisfied with Butterfly preschool and that your child feels happy with us. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2023-01-31 Insamlad av företaget
  We are very satisfied with the preschool. Teachers are very professional and behave with kids very kind and respectful. All staff help each other to organise the best conditions for kids development and wellbeing. We have got support in all our questions regarding our kids.
  Butterfly preschool has a very interesting activities plan for kids so they enjoy being there.
  Hi, Iryna! We know the world is full of choices. Thank you for choosing our preschool for your children and trusting Butterfly Preschool! We are incredibly grateful you took the time to leave us this great review. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-08-24 Insamlad av företaget
  Helt klart en av dom bästa förskolorna; Montessori och språk inriktad förskola. Vi är SÅ nöjda med pedagogerna och pedagogiken, barnen lär sig så mycket och ett plus är att redan vid 4 års åldern kan min dotter prata och förstå engelska. Pedagogerna SER och ÄR med barnen, något som jag inte upplevt i andra förskolor. Att dom inte har egen gård är inget förhinder, helt tvärtom, dom går varje dag till olika parker/skog, m.m. Många utflykter där barnen får uppleva fina minnen. Min dotter stormtrivs där ❤️ Rekomenderar starkt! ⭐️
  Hej Nicole,
  Tack för din fantastiskt fina recension samt rekommendationer. Härligt att ni är så nöjda. Det betyder oerhört mycket för oss. Tack ännu en gång för ert förtroende för oss!
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-08-23 Insamlad av företaget
  My expectation was to give my child high education, learning for life, and to be interested and challenge to my child. The Butterfly Förskola AB give me more how was my expectations.
  The best Förskolan!!
  Thank you for reaching out and providing us with valuable feedback Anna Maria.
  We are thrilled that Butterfly Preschool was able to fulfil your expectations and even exceed them. We take great pride in our work, and our sincerest hope is that we can help your child to develop to her full potential.
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-08-22 Insamlad av företaget
  Det är mycket som fungerar. Dock finns det mycket kvar att jobba med. Under pandemi hade föräldrarna knappt någon insyn i verksamheten.
  Fördelar:
  - Strukturerad vardag
  - Utflyktsmål och aktiviteter
  Nackdelar:
  - Personalomsättning
  - Lokal
  - Inköpt lunch (bäst är hemlagad)
  - Långa utevistelser varje dag
  - Avsaknad av minibuss / färdmedel
  Hej Tatiana!
  Ett stort tack för ditt omdöme och feedback.
  Vi är ledsna att du hade en negativ upplevelse av vår förskola.
  Vi välkomnar alltid all konstruktiv kritik som innebär att vi kan växa och utvecklas.
  De nackdelar du listade i ditt omdöme har vi svårt att koppla till förskolans kvalité vad gäller utbildning och barnomsorg. Det skulle vara intressant att förstå vad som ligger bakom din kritik. För att vi skulle vilja ta reda på vad vi kan göra för att förbättra situationen.

  1. Personalomsättning.
  Skulle vara intressant både för oss och de som läser ditt omdöme om du kan utveckla ditt tankesätt kring personalomsättning. Om du anser att vi på Butterfly Förskola har hög personalomsättning så skulle vara bra om du kan namnge källan som du tar information. Vi tycker att på vår förskola har vi en lagom personalomsättning i jämförelse till situationen inom vår bransch.
  Personalomsättning är inte nödvändigtvis en negativ sak. Personalomsättning är en del av företagets utveckling. Om den höga omsättningen leder till att mindre produktiva medarbetare lämnar ett företag och ny kompetens kommer in i företaget, så kan det såklart vara bra. När medarbetare beslutar avsluta sin anställning så behöver det inte betyda att medarbetare inte trivs på sin arbetsplats eller har problem med ledning. Det finns massa personliga orsaker som kan tvinga att byta arbete. Till exempel ändrat familjeförhållande, flytt till ett annan bostadsort, eller även annat land, föräldraledighet, studier, m.m. Under förskolans historia hade vi haft flera medarbetare som blev återanställda hos oss 2–3 gånger. Vill medarbetarna komma tillbaka till gamla arbetsplatser om och om igen så måste det betyda att de trivs bra på Butterfly Förskola.

  2. Lokal.
  Vi har kommunens godkännande att bedriva förskoleverksamhet i våra befintliga lokaler. Godkännanden för fristående förskola är alltid adressbundna, vilket innebär att godkännande lämnas för en specifik lokal. Godkännande kan därmed lämnas först när den tilltänkta lokalen för förskolan har granskats och om den bedömts vara ändamålsenlig för förskola.
  Alla som söker plats på vår förskola erbjuds personliga visningar av förskolan. Så om våra lokaler inte känns lämpliga för enskilda vårdnadshavare så har de alltid möjlighet att tacka nej till platsen på vår förskola.
  3. Inköpt lunch (bäst är hemlagad).
  Självklart är det bäst med hemlagad mat. Men det betyder inte alls att inköpt lunch ska vara av dålig kvalité. Vår lunchleverantör har 20 års erfarenhet i branschen, lagar all mat från grunden och utesluter tillsatsämnen som glutamat, färgämnen, härdade fetter och halvfabrikat i all matlagning. De innehar dessutom kvalitetscertifikatet IP Livsmedel och de är ekologiskt certifierade enligt SE Eko 01.

  4. Långa utevistelser varje dag.
  Svårt att förstå hur långa utevistelser kan vara en nackdel. Dessutom är utomhuspedagogik en del av vår profil och inriktning. Begränsad svarsruta låter inte beskriva alla fördelar med utevistelse för barnens utveckling. Idag har vi en stor mängd av vetenskapliga underlag för att kunna konstatera att barnen blir friskare om de är ute mer och oftare. Vetenskapliga studier tyder också på att naturen verkligen är den perfekta lek- och inlärningsmiljön.
  5. Avsaknad av minibuss / färdmedel
  Vi ser inte alls att det är någon nackdel. Vi vill ge barnen möjlighet att lära känna sin närmiljö. Från tidig ålder lär vi våra barn hur man använder lokaltrafik. Hur man reser säkert med buss, tåg och tunnelbana, samt hur man bete sig under färden. Kontinuerligt får vi massa positiv feedback från människor som ser våra barn i olika miljöer. Förskolan medverkar också till att ge barnen ett bra förhållningssätt till natur och miljö ur ett hållbarhetsperspektiv.

  6. Under pandemi hade föräldrarna knappt någon insyn i verksamheten.
  Lite otydligt vad menade du Tatiana med ” hade föräldrarna knappt någon insyn i verksamheten”? Under pandemin har vi följt Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer. Därför hade vårdnadshavarna begränsad tillgång till förskolans lokaler för att undvika smittspridning. Trots alla restriktioner hade dock alla våra vårdnadshavare samma insyn i verksamheten som innan pandemin. Bland annat tack vare vår digitala plattform Tyra. I vår blogg och i barnens personliga portfolio på Tyra dokumenterar vi varje dag, med bild och text, vad som pågår i verksamheten, dels övergripande för gruppen och på individnivå.
  Samtidigt vill jag påpeka att det fanns fördelar med att vårdnadshavare inte har varit inne på förskolan då de i vissa fall, utan avsikt, avbryter planerade aktiviteter. Barnen på förskolan blev ofta störda när föräldrar gick in i lokalen, även personalen kunde bli avbrutna i undervisningen. Det skedde inte under pandemi.
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-08-22 Insamlad av företaget
  Bästa Förskolan! Vi är väldigt nöjda och tacksamma ❤️
  Tack för omdömet och uppskattningen Honorata! Det gläder och värmer och får oss att tackla alla motgångar. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-08-22 Insamlad av företaget
  Personal är väldigt trevligt och proffsigt ,
  Tack Zarif för ditt toppbetyg och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-08-09 Insamlad av företaget
  Det är bra och dom är snälla tar värkling hand om barnen
  Tack Samira för att du tog dig tid att skriva om dina upplevelser av vår verksamhet! Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-07-14 Insamlad av företaget
  Vi känner oss mycket bra. Bra attityd gentemot barn och föräldrar. Många tack för din uppmärksamhet åt mitt barn!
  Tack så mycket för ditt tjusiga omdöme och toppbetyg, Kristina!
  Skönt att höra att ni känner er nöjda med oss.
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-24 Insamlad av företaget
  Känns inte som alla barn behandlas lika
  Hej Iman!
  Ett stort tack för ditt omdöme!
  Det är naturligtvis ledsamt att du upplever att barnen inte behandlas lika på förskolan.
  Våra intentioner och arbete är ju att alla ska känna sig sedda, hörda, uppskattade och välkomna. Läroplan för förskolan, Barnkonventionen och Skollagen är våra framsta styrdokument som pedagogerna är välinsatta i och arbetar aktivt med dessa. Förskolan har också en plan mot diskriminering och kränkande behandling (tidigare "Likabehandlingsplan") som också är delad på förskolans hemsida och förskolans digitala plattform som används för kommunikation.

  Du får gärna vända dig till ledningen med tydligare bild på din upplevelse eftersom det är en viktig sak att reda ut.

  Förskolan kontaktar dig inom kort.

  Hoppas du har en fortsatt fin sommar 🙏

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  Trevliga personalen som vill lära ut barnen mycket. Så att barnen kan stå upp deras små ben stabilt.
  Tack så mycket för ditt fina omdöme och toppbetyg, Abdihakim, det uppskattas! Underbart att läsa att ni är nöjda med förskolans verksamhet samt personalens insats. Det gläder och värmer, tack för förtroendet samt fint samarbete! Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  Vi är nöjda med allt! Alltifrån personal till deras omsorg.
  Hej Chawan,
  Det gläder oss verkligen att du känner dig nöjd med vår verksamhet. Vi tackar så hjärtligt för ditt förtroende samt att du valt Butterfly Förskola!
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  According to my concern,Butterfly Förskola were bring the children in best way by taking them outing and bringing new and best activities to them.
  Thanks for the review, Nandhini! We really appreciate you taking the time out to share your experience with us. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  En förskola som strävar efter att ge barnen det bästa inom utbildning och omsorg, engagerade pedagoger, tydlig dokumentation där utveckling hos barnen följs och är synlig. Fin kommunikation med pedagogerna som gärna finns där för dig och ditt barn. Min son går i småbarns grupp och trivs otroligt mycket, då han älskar utflykter och promenader till olika destinationer. Hans utveckling syns varje dag, där han hämtar nya kunskaper ständigt som han gärna använder i vardagen.
  Jag är super nöjd med förskolan och pedagogerna!
  Tack Alena för din fantastiska recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd samt att din son trivs på Butterfly Förskola. Vi vill också tacka dig för ditt förtroende och ett otroligt fint samarbete samt för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse av vår verksamhet! Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  Very important In the Butterfly Förskola Ab the center is the child. The safety and security are very good, and took of and helping develop the children. They abov my expectation of the daily activities, what the scool does everything fore the children. _
  Thank you so much for your review, Szilamér. We are very happy that we were able to meet and exceeded your expectations and appreciate your encouraging feedback. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  jag är supernöjd och jätteglad att min son går just de förshkolan 👌👌👌👌👍
  Tack för ditt tjusiga omdöme Amalia! Det gläder och värmer, tack för förtroendet samt fint samarbete! Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  Exceptionellt, helt över min förväntan, dom har varit jätte bra med min dotter och förstående över vår situation som vi sitter i just nu, ser extremt stora steg i min dotter sen hon börja på denna förskola och skulle skarpt rekommendera den till alla som frågar. Lärarna är extremt pedagogiska och dottern kommer alltid hem med ett stort leende efter förskolan.
  Tack Andreas för din fantastiskt fina recension samt rekommendationer.
  Vi är så glada för att din dotter trivs på Butterfly Förskola och vill också tacka dig för ditt förtroende samt ett otroligt fint samarbete.
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  Butterfly förskolan är en väldig bra och lärorik förskola, man går ut ur den förskolan med kunskap och klokhet. Personalen är väldig trevliga och kompotensa ifall man inte kommer överens med de så löser man det på minuten. Barnen verkar trivas där och tar med sig en massor av härliga, roliga och spännande minnen som man alltid kommer att ha i åtanke. Jag har själv gått på det dagiset och pratar med kännedom.
  Tack Chanelle för otroligt fina recension, högt betyg till vår verksamhet samt för att du tar dig tiden att berätta för oss hur din egen upplevelse om Butterfly Förskola var. Vi är glada att höra att du var så nöjd. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-18 Insamlad av företaget
  Jag alltid blir bemött med respekt, socialt. Vi hade förväntat oss att de ska ta väl hand om barnen och lära de vilket blev mer än det vi hade förväntat oss. De lär barnen olika kulturer , har utflykter besöker många olika museer. De har utbildningar möte och planeringsdagar för att utvecklas och det tycker vi att de har. Vi är super nöjda med de och önskar att de hade grundskola
  Tusen tack Awa för ditt betyg samt din fantastiskt fina recension! Vi vill också tacka dig ödmjukast för årets samarbete och för ditt förtroende! Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-18 Insamlad av företaget
  Det är ett bra förskolan som jag kan rekommendera till andra, deras bemötande, kunskapen till våra barn, de uppfyller mina förväntningar!
  Hej Gloria,
  Tack för ditt tjusiga omdöme samt rekommendationer! Det gläder oss verkligen att du känner dig nöjd med vår bemötandet och vi tackar för ditt förtroende samt att du valt Butterfly Förskola!
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-18 Insamlad av företaget
  Bra förskola med trevlig och bra personal. Belägen vid en vändplats så väldigt lite trafik.
  Väldigt nära till grönområden
  Tack Emile för ditt omdöme samt ditt förtroende för Butterfly Förskola! Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-18 Insamlad av företaget
  De har bemött mig bra och trevligt
  Tack Noor för att du delar med dig av din upplevelse av vår verksamhet! Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-18 Insamlad av företaget
  They are teaching well and helping kids for external activities.
  Thank you so much for your review, Selvaraj. We really appreciate you taking the time out to share your experience with us. Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-18 Insamlad av företaget
  Ni är jättebra och duktiga.
  Tack för alla fina aktiviteter ni haft med barnen.
  Ni gavs all nödvändig hjälp till barnen och föräldrarna.
  Vi kände oss trygga med ni.
  Hej Hiro! Så skönt att höra att Ni känner er trygga med oss. Vi är också nöjda att vi har så fina kunder som litar på Butterfly Förskolans verksamhet. Tack för Ert förtroende samt ett otroligt fint samarbete! Butterfly Förskola
  Gilla
 • 2022-06-17 Insamlad av företaget
  Bästa starten i livet för mitt barn, nöjd med all den omsorg som mitt barn fått. Lärde sig både Svenska och engelska och att bli ett självständigt och nyfiket barn.
  Hej Aurora!
  Tack snälla för ditt omdöme! Det var jätteroligt att ha er hos oss! <3

  Ha det gott!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-17 Insamlad av företaget
  Fint fötskola med underbara fröknar. Rekommenderar varmt
  Hej Marta!
  Ett stort tack för ditt omdöme! <3

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-17 Insamlad av företaget
  Mina barn gick i förskolan och har fått fantastiska upplevelser under deras första 5 år, vi har fått se våra barn växa i att bli egna små individer dem har lärt sig massor tack vare den fantastiska pedagogiken
  Hej Tara!
  Pedagogerna på Butterfly tackar dig och dina familj för tiden med oss. Det var en ära att få jobba med dina barn.

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-17 Insamlad av företaget
  Fantastisk förskoleverksamhet. Otroligt kompetenta och ödmjuka pedagoger som gör allt det kan för både oss föräldrar och våra barn!
  Hej Alexandra!
  Tack för omdömet och uppskattningen! <3

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • Angelica A
  skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-16 Insamlad av företaget
  Som förstagångs-föräldrar har det varit lite läskigt att ge sig ut i förskoledjungeln men Butterfly förskola har fått oss att känna oss trygga hela vägen. Personalen är väldigt personliga och engagerade med barnen och bryr sig om dem genuint. Hade det finaste första utvecklingssamtalet med en pedagog som tårades i ögonen av att prata om våra barn och kärleken märks även på våra barn som trivs som fisken i vattnet där. En förskola jag kommer bära med mig i hjärtat och varmt kan rekommendera till andra som står på tur inför denna resa!
  Hej Angelica!
  Tack att ni valt just vår förskola! Det betyder oerhört mycket för oss.
  Vi strävar alltid att skapa fina relationer med barnen som går hos oss men också att barnens vårdnadshavare känner sig trygga med att lämna sina barn på Butterfly förskola.
  Tack ännu en gång för ert förtroende för oss!

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Jag upplever företaget är mycket bra för allt
  Hej Enkhdoljin!
  Tack snälla för ditt omdöme!

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Jag blev bemött jättebra och bra personal trevlig personal och jag är väldigt nöjd med den där Butterfly.
  Hej Marcelina!
  Tack så mycket för ditt omdöme!

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Bästa förskola
  Tack för alla som jobbar på
  Hej Hasan!
  Tack att ni valt vår förskola!

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Väldigt professionella.
  De hade blandade rykten men efter att ha haft tre barn på förskolan är det väldigt få gånger det har var varit problem. De är jättebra.
  Hej Karl och Magda!
  Tack för ert förtroende för oss! Det får oss att tackla alla motgångar.

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Mina 3 barn gick på den här förskolan. Pedagogerna, rektorn och alla personal på förskolan är fantastiska. Vi har alltid enormt bra kontakt med de. De är väldigt skickliga och det bästa för barnrns skull. De gör mycket mer än det som man kan göra på förskolan. Väldigt bra sätt att informera och uppdatera oss föräldrar. Vi var alltid med när det är en högtid. Vi såg vad barnen gör och på vilket sätt utvecklar dem. På Butterfly förskolan besökte barnen många museum, lekparker, lekland, var på utflykter m.m
  På avslutningen brukade de göra den finaste festen någonsin. Barnen dansar, sjunger, spelar teater, får diplom och pris och framförallt får de massa kärlek, beröm från fantastiska pedagoger. Jag är väldigt glad att mina barn var där och att de fick en bra början i livet.
  Tack från hjärtat till Butterfly förskolan.
  Hej Rafah!
  Ett stort tack för all uppskattning och förtroende under alla dessa år som dina barn varit hos oss!

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Världsklass personal, lojalitet
  Hej Fouzi!
  Tack för uppskattningen och tack att din familj väljer Butterfly förskola!

  Ha en fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla
 • skrev om Butterfly Förskola
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Förskola

  En bra o stabil förskola mitt i Rågsved. Erbjuder mycket roliga aktiviteter, är alltid ute, talar flera språk bland barngruppen och bland lärarna, fokus på engelska o svenska. Samarbetsvilliga och trevliga pedagoger.
  Hej Emma och ett stort tack för ditt omdöme!
  Jättekul att få så positiv feedback!

  Ha en fin sommar!

  Hälsningar
  Butterfly förskola
  Butterfly Förskola
  Gilla