Ivan L:
Отношение с уважением , приятный персонал .
Ожидание воспитание обучения ребенка , соответствует .
Ребенок доволен садиком , нам нравиться , ходит туда с удовольствием .
ANNA J:
Vi bytte från en annan förskola i Skogås och Mössebo har verkligen toppat alla våra förväntningar om vad en förskola kan och bör vara.
Vi känner oss så trygga med att lämna våra barn där varje morgon och barnen har snabbt kommit in i den trygga, varma barngruppen som redan från start välkomnar in nya barn i leken.
Här på Mössebo har vi en fin gemenskap och ett starkt engagemang samt möjlighet att påverka våra barns förskolegång tillsammans med de bästa pedagogerna för att skapa en trygg plats och en bra start i livet för våra barn.
Gissell G:
Perfekt dagis för dom föräldrar som är engagerade i sina barn, här känner vi varann och det ger en trygghet utöver. Det lilla extra man ställer upp på ger ens barn dubbelt upp. Ser föräldrakooperativ som en självklarhet med dom fördelar det ger. Minnemalen är ett praktexempel på en lyckad sådan lösning.
Maten och kostvalet är utöver, fantastisk kock.
Önskar alla barn fick samma möjlighet!!
Anna L:
Trygg och utvecklande tillvaro för mina barn!
Vi har erfarenhet av tre olika förskolor och Kompassen i Sjöberg vinner med hästlängder! Små barngrupper och engagerade pedagoger som har bra inkänning på vart barn. En löpande dialog med dem och glada och trygga barn gör att det känns lika tryggt att lämna barnen där som hos mormor :)
Insatserna i Kooperativet Kompassen är fördelade bland medlemmarna och den tid man lägger ner är väl investerad för barnens bästa vardag. Egen kock med spännande menyer som uppskattas av barnen. Härlig lekgård i lugnt villaområde. Toppbetyg alla kategorier!
Daniel K:
Jag blev äntligen inspirerad av jämställdhetsarbetet och tankarna kring det. Det är ju till för oss och våra barn/elever. Det handlar inte alls om att alla ska bli likadana utan just att alla ska få vara individer (utan att det bestäms av t.ex. kön). Fantastisk föreläsning. Rekommenderas!
se: www.jamstallt.se
Kjell K:
Jag har haft båda mina barn i Triangelns Förskolor från det att de började på dagis fram tills dess att de började i skolan. Jag har inget annat än gott att säga om förskolan. Jag upplevde personalen som extremt mycket mer motiverad och kunnig än på andra förskolor. Kanske kan detta bero på att de i princip inte har något personalomsättning alls. De som jobbar där stannar.
Förskolan var mycket, mycket smidig att ha att göra med de gånger vi hade önskemål eller problem kring tider etc.
Tor G:
Familjärt, kärleksfullt och pedagogiskt!
Älskar denna familjära och kärleksfulla lilla förskola! Vår dotter har gått här i snart ett år nu och den underbart engagerade personalen har med sin kloka pedagogik verkligen hjälpt henne blomma ut i den fina barngruppen 🥰
Lokalen och uteplatsen är liten, men passar perfekt som pysselstudio och samlingslekplats för lämning och hämtning. I övrigt är ungarna nämligen konstant ute i Nyckelvikens naturreservat för att leka, lära, utforska och grilla korv. Eller iväg på andra spännande aktiviteter så som biblioteket, teater, lämna återvinning osv osv. Här blir inga barn understimulerade!
Genom kooperativets gemensamma fixardagar, föräldramöten och aktiviteter så har vi både fått sätta vår egna lilla prägel på lokalerna samt har lärt känna alla familjer! Alla barnen kan alla föräldrars namn och vise versa, och allt sammantaget känns det nu mer som ett tryggt andra hem än som en ”verksamhet” ❤️
Måste säga att föräldrakooperativsgrejen är toppen! Eftersom förskolan har både städfirma och catering så krävs egentligen inte så mycket mer av föräldrarna än lite socialt engagemang, och att man åtar sig någon valfri extrauppgift (vi tvättar t.ex. trasor 1 gång i veckan). Alla familjer har även roterande jourberedskap, men under vårt år har vi bara behövt hoppa in 1 halvdag - i princip bestående av utelek, lunch och att läsa bok med ”alla kompisarna” 😁
Allt gott! Ni är bäst! Vi är så glada att vår dotter fick börja hos er!
Hans J:
Engagerade och trevliga medarbetare. Måttligt bra (dvs läs "ganska dåliga") lokaler och utelekplats för barnen men ...
Detta kompenseras med råge :-) av att barnen istället får göra utflykter till Vasaparken, Hagaparken, Djurgården osv.
Och DET (och mycket annat) uppskattar vi som föräldrar väldigt mycket att personalen gör!! (För vi tror att många förskolor bara, av vana (osv.), låter sina barn leka på den egna förskolans "gamla vanliga" lekplats och kan det bli flera timmar om dagen, fem dagar i veckan, tio månader om året ... Tyvärr ...).
Gustaf B:
Miniprinsen är småbarnsavdelningen på föräldrakooperativet Den Lille Prinsen. Efter två år och två barn som har gått/går på avdelningen måste jag hylla den engagerad personalen som jobbar mycket både med pedagogiken och med att se vare barn och skapa trygghet. Vi är väldigt tacksamma som får ha våra barn i en sådan miljö på dagarna, de trivs och växer som människor varje dag.
Jonas G:
Jag har haft två barn på personalkooperativet förskolan, min yngsta dotter går ännu kvar. Förskolan bedriver en kreativ och utvecklande pedagogik i Friluftsfrämjandets anda. Sedan något år är förskolan certifierad för i-ur-och-skurpedagogiken. Rekommenderas varmt!
Johan F:
Jag har flera barn på förskolan och alltid varit mycket nöjd. Som ett föräldrakooperativ med exceptionell möjlighet att påverka, har allt jobb jag lagt ned på Bambini varit till direkt nytta för mina egna barn.
Pedagogiken visste jag inget om innan vi började, men den har visat sig vara superbra då barnen fått lära sig allt från vardagsgöromål (Montessori går ut på att barn ska lära sig att lära sig själv = minimalt med jobb med påklädning, dukning, skära mat osv eftersom barnen "kan själv") till umgängesromer där de är otroligt goa mot varandra. Inte alls som yrvädrena jag kan träffa på som gått i kommunala förskolor.
Även i stunder av oro (flytt till nya lokaler och ny föreståndare) så var Bambini en stabil och trygg punkt för mina barn.
Rekommenderas!
kristina a:
Mysig, småskalig förskola i ett fint hus med en stor äng utanför. En enda barngrupp och bra personal gör att man känner sig glad och trygg när man lämnar barnen.
Vanja K:
Min forna arbetsplats och jag kan inte annat än rekommendera alla som har möjlighet att ha sina barn i ett väl fungerande föräldrakooperativ att ställa sina barn i kö till detta toppenställe! Personalen är omtänksamma, pedagogiska, påhittiga och profesionella. Mycket bra stämning och samarbete mellan de två arbetslagen och chefen är en riktig pärla.
Patrik L:
Total oförståelse för föräldrar som arbetar? Vaknat på fel sida? Tycker att Bambino är ett kanon dagis. Trevlig personal och bra bemötande. Har aldrig behövt oroa mig över valet att ha våra två minsta på Bambino. Hade jag kunnat valt ett annat dagis åt mina äldre barn så hade dom också gått där. Dom har till och med frågat varför inte dom kan få gå där när deras syskon får det. Men har man skilda föräldrar så går inte allt att ordna. Som sagt har ni möjlighet att få en plats på Bambino så tycker jag att ni ska ta den.
Mikael K:
Förskolan har mycket trevlig personal och miljö för barnen. Vi är jättenöjda med hur personalen kan beskriva vår dotters dag, hur hon har mått, sovit, ätit och vad hon varit med om.