Familjärt, kärleksfullt och pedagogiskt!
Älskar denna familjära och kärleksfulla lilla förskola! Vår dotter har gått här i snart ett år nu och den underbart engagerade personalen har med sin kloka pedagogik verkligen hjälpt henne blomma ut i den fina barngruppen 🥰
Lokalen och uteplatsen är liten, men passar perfekt som pysselstudio och samlingslekplats för lämning och hämtning. I övrigt är ungarna nämligen konstant ute i Nyckelvikens naturreservat för att leka, lära, utforska och grilla korv. Eller iväg på andra spännande... aktiviteter så som biblioteket, teater, lämna återvinning osv osv. Här blir inga barn understimulerade!
Genom kooperativets gemensamma fixardagar, föräldramöten och aktiviteter så har vi både fått sätta vår egna lilla prägel på lokalerna samt har lärt känna alla familjer! Alla barnen kan alla föräldrars namn och vise versa, och allt sammantaget känns det nu mer som ett tryggt andra hem än som en ”verksamhet” ❤️
Måste säga att föräldrakooperativsgrejen är toppen! Eftersom förskolan har både städfirma och catering så krävs egentligen inte så mycket mer av föräldrarna än lite socialt engagemang, och att man åtar sig någon valfri extrauppgift (vi tvättar t.ex. trasor 1 gång i veckan). Alla familjer har även roterande jourberedskap, men under vårt år har vi bara behövt hoppa in 1 halvdag - i princip bestående av utelek, lunch och att läsa bok med ”alla kompisarna” 😁
Allt gott! Ni är bäst! Vi är så glada att vår dotter fick börja hos er!