Mikael K:
Förskolan har mycket trevlig personal och miljö för barnen. Vi är jättenöjda med hur personalen kan beskriva vår dotters dag, hur hon har mått, sovit, ätit och vad hon varit med om.
Lotta V:
Ett jättemysigt dagis som vi varmt rekommenderar. Mysig personal och en skön atmosfär. Vår son går på småbarnsavdelningen Igelkotten och stormtrivs. Alla fröknarna är jättemysiga. Inskolningen var suverän. Lokalen är lite sliten och innegården har lite "asfaltkänsla", men det känns inte som något viktigt. Huvudsaken att barnen har det bra och trivs. Förskolan har egen kock som lagar jättegod mat. Inga halvfabrikat alltså.
Hong:
Det är den bästa förskolan jag känner till. De har mycket kompetenta och kunniga personal samt erbjuder fräscha lokaler. De har också mycket bra lekplaster. Främst av allt är det den förskolan som sätter barnens bästa intresse som sin högsta prioritet. Tumme Upp!!!!!!
GÖRAN S:
På Förskolan Gläntan i Sätra får man vara och utveckla miljöerna på ett sätt som få andra förskolor gör enligt min uppfattning.
Har aldrig varit med om en arbetsplats som ge så mycket utrymme för sin personal för idéer och tankar, det märks tydligt att Moa Gehlin kommer från en stor konstnärssläkt för en sånt brinnande intresse för barn och personal som Moa har, finns det inte många av i dagens samhälle, Hon ser alltid till barnens bästa, förmodligen är det hennes egen uppväxt i Italien som återspeglas på Förskolan Gläntan på detta familjära sätt och omtanke för alla på förskolan. Jag har själv jobbat på Förskolan Gläntan i många år och kommer inte byta, denna förskola ÄR helt unik i sitt slag.