By Billgren

By Billgren

• BadgeEightYears
1 271
4.6

by BILLGREN har en stilren kollektion av accessoarer till honom. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter...

1271 omdömen om By Billgren

Sedan starten hos Reco 2019

Eva P
Skrev om By Billgren

Bra kontakt när det var lite problem med leverans, allt slutade till belåtenhet. Fint armband.

Camilla N
Skrev om By Billgren

Väldigt fina smycken av hög kvalitet och därtill fantastisk service. Rekommenderas!

Therése S
Skrev om By Billgren

Vi fick jättebra service i den fysiska butiken och sonen är jättenöjd med sina nya smycken. Snygga och stilrena smycken med hög kvalitet.

Heidi B
Skrev om By Billgren

Snabb leverans och fint armband som motsvarade mina föeväntningar.

Marie Å
Skrev om By Billgren

Snabba och korrekta leveranser av deras smycken i silver och stål.

Susanne F
Skrev om By Billgren

Beställde och fick exakt vad jag ville ha, ett svart halsband och ett armband i stål till överkomligt pris.

Sassa O
Skrev om By Billgren

Köpt flera armband och ett halsband Är nöjd

Sofie S
Skrev om By Billgren

Jättefina armband med ett gott syfte❤️

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Sofie, vad glada vi blir att läsa det. Tack för att du är med och bidrar till Cancerfonden 🙏🏼💜 Varma hälsningar, Wilma

Elisabeth P
Skrev om By Billgren

Snabb leverans. Fint paketerat.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Elisabeth. Vad roligt att läsa, det gör oss glada 🌸✨ Varma hälsningar, Wilma

Malena L
Skrev om By Billgren

Beställningen funkade problemfritt! Smycket var en gåva som uppskattades.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Malena. Vad glada vi blir att läsa det 🙏🏼☀️ Varma hälsningar, Wilma

Ewa B
Skrev om By Billgren

Älskar det fina rosa armbandet!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Ewa, det gör oss glada att läsa. Tack för att du är med och bidrar till cancerfonden 🩷🙏🏼 Varma hälsningar, Wilma

Katarina Å
Skrev om By Billgren

Är supernöjd med mitt armband. Snabb och smidig leverans direkt hem i brevlådan 😊

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Katarina, det gör oss glada att läsa 🌸✨ Varma hälsningar, Wilma

Carina B
Skrev om By Billgren

Bra services, både vid leverans och vid mailkontakt

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Carina. Det gör oss väldigt glada att läsa 🌸✨ Varma hälsningar, Wilma

Petra F
Skrev om By Billgren

Bra pris på produkten. Supersnabb leverans! Inslaget och bra!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Petra. Vad roligt att läsa det gör oss glada 🌸✨ Varma hälsningar, Wilma

Ingrid J
Skrev om By Billgren

Väldigt fint vackert armband och det bästa att man skänker pengar till cancerfonden.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Ingrid. Det gör oss glada att läsa, tack för att du är med och bidrar till cancerfonden 🙏🏼💜 Varma hälsningar, Wilma

Annika A
Skrev om By Billgren

Snabbt, enkelt och fraktfritt Klassiskt, Tidlöst, Vackra, snygga glamorösa smycken både för henne och honom passar perfekt till vardags och fest

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Annika. Vad roligt att läsa, det gör oss väldigt glada ☀️✨ Varma hälsningar, Wilma

Mikael H
Skrev om By Billgren

Leverans snabbt, var för stor för mig, kontaktade By Billgren, inga problem att byta storlek, snabb respons fick mail med instruktioner samt qr kod, världsklass!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Mikael.Vad roligt att läsa, det gör oss så glada! Hoppas ditt nya armband passar när det kommer fram 🙏🏼✨ Varma hälsningar, Wilma

Mariann L
Skrev om By Billgren

Jag har ett eget armband som jag tycker om. Det här blir present . Fungerar bra med beställning och leverans.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Mariann, det gör oss så glada att läsa. Hoppas den som får presenten blir lika nöjd 🌸 Varma hälsningar, Wilma

Lena R
Skrev om By Billgren

Lätt att handla och snabb leverans! Köpte flera armband som kommer att bli en sommargåva till några av mina vänner. Naturligtvis köpte jag ett armband till mig själv!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Lena, vad glada vi blir. Vilken fin sommargåva, tack för att du är med och bidrar till cancerfonden 🩷🙏🏼 Varma hälsningar, Wilma

Annika C
Skrev om By Billgren

Snabb leverans. Varan som förväntat.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Annika, det gör oss glada att läsa ☀️✨ Varma hälsningar, Wilma

Berit W
Skrev om By Billgren

Köpte ett armband. Snabb leverans och enkelt förfarande. Nöjd med produkten.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Berit. Vad roligt att läsa, det gör oss glada att du är nöjd☀️🙏🏼 Varma hälsningar, Wilma

Charlotte K
Skrev om By Billgren

Snyggt! Snabb leverans trots gravyr!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Charlotte, det gör oss glada att läsa🌸🙏🏼Varma hälsningar, Wilma

Kobbe A

Fina smycken! Snabba leveranser

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Kobbe, det gör oss glada att läsa☀️✨ Varma hälsningar, Wilma

Maria F
Skrev om By Billgren

Som utlovat och snabb leverans!

Svar från By Billgren

Tack för ditt omdöme Maria, det gör oss glada att läsa🌸Varma hälsningar, Wilma

Mona B
Skrev om By Billgren

Enkelt att beställa Väldigt snabb leverans Jag har köpt ett blått armband med pärlor. Precis så snyggt som jag tänkt mig.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Mona, det gör oss glada att läsa 🌸✨ Varma hälsningar, Wilma

Bia A
Skrev om By Billgren

Fint armband med stöd till ett bra ändamål

Svar från By Billgren

Tack för ditt omdöme Bia, det gör oss glada att läsa. Tack för att du är med och bidrar till cancerfonden 🩷🙏🏼 Varma hälsningar, Wilma

Caroline R
Skrev om By Billgren

Bästa samarbetet med By Billgren.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Caroline, det gör oss glada att läsa🌸✨ Varma hälsningar, Wilma

Diana P
Skrev om By Billgren

Fina armband. Bra storlek och trevligt förpackade. Dottern gillade sitt blå Save The Ocean.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Diana, det gör oss glada att läsa. Tack för att ni är med och bidrar till att rädda våra hav 💙🌊 Varma hälsningar, Wilma

Lis E
Skrev om By Billgren

Enkelt att hitta det jag ville ha och snabb leverans. Populär present - direkt på armen och därmed tom ask....!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Lis. Så roligt att läsa att presenten var uppskattad, det gör oss glada🙏🏼😊 Varma hälsningar, Wilma

Jerry S
Skrev om By Billgren

Bra kvalitet, bra service, ok priser! Vad kan man mer önska för att få se lite grann ut!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Jerry. Vad roligt att läsa, det gör oss glada ☀️✨ Varma hälsningar, Wilma

Irene H
Skrev om By Billgren

Tycker mycket om armbanden . Nu har jag två själv som jag inte tar av mig så det äldsta save the ocean kanske snart behövs ett nytt . Dessutom bra presenter

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Irene, det gör oss glada att läsa. Tack för att du är med och bidrar till våra hav 🙏🏼 🌊 Varma hälsningar, Wilma

Fredrik W
Skrev om By Billgren

Bra och stiliga produkter till rätt priser!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Fredrik, det gör oss glada att läsa 🙏🏼☀️ Varma hälsningar, Wilma

Ewa H
Skrev om By Billgren

Snygga och stilrena. Studentpresent som uppskattas

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Ewa. Vad roligt att läsa och kul att presenten blev uppskattad🙏🏼🌸 Varma hälsningar, Wilma

Sofie W
Skrev om By Billgren

Snygga kvalitetsgrejer och snabb och bra leveranstid

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Sofie. Vad roligt att läsa, det gör oss glada 🙏🏼🌸 Varma hälsningar, Wilma

Martin A
Skrev om By Billgren

enkelt o smidigt, köpte fel storlek fövisso och har returnerat för byte vilket jag förutätter sker smärtfrtt :)

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Martin, vad roligt att läsa. Ditt byte skickas från oss imorgon, hoppas du blir nöjd med den nya storleken. Tack för att du är med och bidrar till våra hav 🌊🙏🏼 Varma hälsningar, Wilma

Mikael S
Skrev om By Billgren

Lång leveranstid. Mailade och frågade efter min beställning, enligt företaget var den skickad 28-maj. Fanns ingen uppdatering hos PostNord. Efter mitt mail igår så dyker det upp i PostNords app. Eftersom jag jobbat på PostNord vet jag att systemen med spårnkng uppdateras en gång i halvtimmen, så undrar jag mär min försändelse verkligen lämnade företaget ? Tråkigt när man skyller på PostNord..

Svar från By Billgren

Tack för din feedback Mikael. Vi beklagar att leveransen tagit längre tid än förväntat och att detta har påverkat din upplevelse. När vi meddelade att försändelsen var skickad utgick vi från den information vi hade i vårt system. Under perioder med högt tryck hos transportörerna kan det ibland uppstå förseningar i hanteringen av paket, vilket i vissa fall kan göra att en försändelse inte registreras eller uppdateras i flödet så snabbt som normalt. Vi förstår att detta kan skapa frustration och osäkerhet kring var paketet...

Bodil B
Skrev om By Billgren

Mycket bra och god kvalitet. Fick uppslag till fler presenter till killar.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Bodil, det gör oss så glada att läsa🙏🏼🌸 Varma hälsningar, Wilma

Magnus J
Skrev om By Billgren

Enkelt att beställa o snabb leverans

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Magnus.Vad roligt att läsa, det gör oss glada🙏🏼✨ Varma hälsningar, Wilma

Birgitta E

En fin gåva till min man på vår 60 åriga bröllopsdag

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Birgitta. Vad roligt att läsa, det gör oss glada att läsa. Stort grattis på er 60 åriga bröllopsdag 🌸✨ Varma hälsningar, Wilma

Inger G
Skrev om By Billgren

Hade jag fått min leverans skulle jag ha svarat….

Svar från By Billgren

Tack för ditt omdöme Inger. Vi beklagar att du ännu inte har fått ditt paket. Enligt den senaste spårningsinformationen från PostNord är försändelsen fortfarande på väg och beräknas levereras imorgon. Vi förstår att förseningar kan vara frustrerande och uppskattar ditt tålamod. Om paketet mot förmodan inte har kommit fram efter den beräknade leveransen är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare direkt🌸 Varma hälsningar, Wilma

Lilian margareta B

Snabb leverans. Fint och prisvärt armband.

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Lilian. Vad roligt att läsa, det gör oss glada 🙏🏼🌸 Varma hälsningar, Wilma

Yvonne F
Skrev om By Billgren

Ett vackert och snyggtarmband som levererades snabbt!

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Yvonne. Vad roligt att läsa, det gör oss glada 🌸☀️ Varma hälsningar, Wilma

Annika C
Skrev om By Billgren

Snabb leverans. Väldigt nöjd med varan.

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Annika. Vad roligt att läsa att du blev nöjd, det gör oss glada ☀️🌸 Varma hälsningar, Wilma

Evalotta G
Skrev om By Billgren

Bild och vara överstämmer helt. Föredömligt snabb leverans.

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Evalotta. Vad roligt att läsa, det gör oss glada ☀️😊 Varma hälsningar, Wilma

Anna D
Skrev om By Billgren

Fina saker och enkelt att handla. Uppskattar möjligheten till inslagna paket.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Anna! Vad roligt att läsa, det gör oss så glada 😊☀️ Varma hälsningar, Wilma

Maria B
Skrev om By Billgren

Har varit nöjd vid tidigare köp. Har ännu inte fått produkten denna gång då den graveras.

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Maria. Tack för att du återkommer som kund, hoppas ni blir nöjda även denna gång 🌸☀️ Varma hälsningar, Wilma

Yvonne P
Skrev om By Billgren

Så fint armband, bra pris. Mycket snabb leverans.

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt fina omdöme Yvonne! Det gör oss så glada att läsa🤗🌸 Varma hälsningar, Wilma

Else B
Skrev om By Billgren

Första gången jag anlitade By Billgren, Jag köpte två Save The Ocean armband och jag är mycket nöjd med båda armbanden och den snabba leveransen. Jag återkommer gärna. Sommarhälsningar till de som står för den excellenta servicen. Else B

Svar från By Billgren

Tack så mycket för det fina omdömet Else. Det gör oss så glada att läsa! Tack för att du är med och bidrar till projectet Save the Ocean 🌊🙏🏼 Varma hälsningar, Wilma

Olle S
Skrev om By Billgren

Bra produkt jättesnabb lev kommer att köpa mera

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Olle, vad roligt att läsa! 🙏🏼🤗 Varma hälsningar, Wilma

Annelie W
Skrev om By Billgren

Bara bra. Fina produkter, en del av kostnaden går till bra ändamål.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Annelie! Vad roligt att läsa, tack för att du är med och bidrar till Cancerfonden via vårt armband 🩷🌸 Varma hälsningar, Wilma