Super enkelt samarbete, lyssnar in och tillgodoser behov. Löser problem på vägen och återkopplar regelbundet.
Bygglov Plus AB
Med säte i Kungshamn och uppdrag över hela landet erbjuder Bygglov Plus AB arkitekttjänster med fokus på bygglovsritningar, 3D-visualiseringar och kvalificerad rådgivning genom hela bygglovsprocessen – från idé till godkänd ansökan. Företaget grundades av Fredrik Åsberg som har över 9 års erfarenhet i branschen. Bygglov Plus...
10 omdömen om Bygglov Plus AB
Stort tack! Jag tycker att ett smidigt samarbete bygger på god kommunikation och lyhördhet – så det är extra roligt att höra att ni upplevde det så. Ser fram emot fler samarbeten framöver!
Fredrik hjälpte oss med vår renovering av en helt ny övervåning, omklädsel av hus och en hel del detaljer runt om både i och på utsidan av huset. Jobbet gjordes väldigt professionellt och tidseffektivt och var också enkelt för byggbolaget att följa. För oss var det också av stor vikt att mått + vikt på bärande fundament blev estetiskt bra, vilket det blev. Rekommenderas starkt.
Tack så mycket för det fina omdömet! Det var ett väldigt roligt och givande projekt att få vara en del av. Extra kul att ni uppskattade både de praktiska lösningarna och det estetiska – det är precis den balansen jag alltid strävar efter. Stort tack för förtroendet!
Proffsigt bemötande och god förståelse för kundens behov
Tack så mycket! Det är alltid målet att förstå kundens behov – helst innan de själva hinner säga dem. Väldigt roligt att ni är nöjda!
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Bygglovplus AB. Fredrik är en skicklig arkitekt med stor erfarenhet och en imponerande känsla för både form och funktion. Han kommer med många bra idéer och har dessutom gedigen kunskap inom konstruktion, vilket gör att han ritar rätt från början – något som sparar både tid och pengar i projektet. Rekommenderas varmt!
Stort tack för ert fina omdöme och för ett mycket gott samarbete! Det gläder mig att mina idéer och lösningar har kunnat bidra positivt till projektet. Ser fram emot fler gemensamma projekt framöver!
Kan bara ge höststa betyg och en varm rekommendation av Fredrik på Bygglov Plus AB. Han har varit mycket hjälpsam under hela resan och ett bra stöd genom hela processen. Vi har fått hjälp med allt ifrån information och svar på frågor om ansökningsprocessen, till att faktiskt ha en godkänd bygganmälan och ett bygglov. Ständigt med ett positivt och trevligt bemötande, trots otaliga (och förmodligen frustrerande) ändringar av ritningar.
Stort tack för dina fina ord och för att jag fick vara med er under hela processen! Det har varit ett nöje att hjälpa till, och jag uppskattar verkligen ert tålamod och förtroende. Lycka till med byggprojektet!
Använt Fredrik vid ett par tillfällen och servicen har alltid varit både snabb och priseffektiv. Kan varmt rekommenderas.
Tack för ditt fina omdöme och för att du återkommer till mig! Jag uppskattar verkligen din rekommendation.
Gjorde förväntat arbete. Kom även med bra idéer och skapade mervärde för oss!
Tack så mycket! Kul att höra att ni är nöjda och att mina idéer kunde bidra med mervärde. Alltid roligt att få vara en del av ett lyckat projekt!
Fredrik på Bygglov Plus är både kompetent, lugn och tar ett stort ansvar för att tillgodose kundens behov, både i förhållande till mig som kund och även genom kontakter med den byggnadsnämnd som handlägger ärendet. Jag rekommenderar gärna Bygg Plus.
Stort tack för det fina omdömet! Det var ett nöje att hjälpa dig med garageprojektet och kontakten med kommunen. Jag uppskattar verkligen förtroendet.
Fredrik på Bygglov plus är fantastisk att samarbeta med. Förstod precis vad vi önskade och följde de instruktioner vi gav och utmanade våra idéer så att resultatet blev ännu bättre. Har arbetat med många arkitekter/konstruktörer och ofta missas några instruktioner så man får påpeka det igen, så var det inte med Bygglov Plus det blev rätt från första början. Kan varmt rekommendera Bygglov Plus
Tack Martin! Jag strävar alltid efter att vara lyhörd och noggrann i varje steg, så din feedback betyder mycket för mig! Tusen tack för rekommendationen – det är precis sådant som inspirerar mig att fortsätta leverera på hög nivå!
Blev oerhört proffsigt bemött, snabb återkoppling och väl genomarbetade förslag. Kan starkt rekommendera att ta hjälp vid byggprojekt.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde vårt bemötande som proffsigt och att våra förslag levde upp till dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva och att du kan rekommendera våra tjänster vidare. Stort lycka till med ditt byggprojekt – jag finns här om du behöver oss igen!