Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Bygglovsupplysningen Sverige AB

Bygglovsupplysningen Sverige AB

1.0

6 omdömen om Bygglovsupplysningen Sverige AB

Martin Peter P
Skrev om Bygglovsupplysningen Sverige AB

Bedragare. Fick också en bluffaktura med ett belopp på 5100 kr. I en liten ruta som man lätt missar framgår det att det avser ett erbjudande men hela "erbjudandet" är utarbetat så att det ska se ut som en faktura. Jag blir mest förbannad på att kriminella kan hålla på med dessa kriminella handlingar utan att åka fast.

Tobias L
Skrev om Bygglovsupplysningen Sverige AB

Blufföretag som skickat ut falska fakturor.

Karl Fredrik P
Skrev om Bygglovsupplysningen Sverige AB

Skickar ut bluffakturor, både till privatpersoner och företag, där man hävdar att det är något fel med ens tillstånd för en skylt eller Attefallshus och liknande. I liten text framkommer det att "fakturan" är ett erbjudande

Berthold G
Skrev om Bygglovsupplysningen Sverige AB

Instämmer med föregående skribenten. Jag (min firma) fick en faktura hemskickat där det framgick att det citat "enligt våra uppgifter finns anledning att anta att du saknar bygglov för skylt/belysning/svepa." Helt idiotiskt för min firma håller inte alls på med sådant. Inbetalningskort är med i brevet såklart. 5100:- för en tjänst som aldrig utförts (än). Om jag inte hade sökt råd på Reco och bara hade betalat fakturan... vad hemskt att i dagens Sverige får skickas ut sådana "reklam" i form av en blufffaktura. Skäms på er, oseriöst helvetetsföretag!!!

Edwin G
Skrev om Bygglovsupplysningen Sverige AB

Oseriöst Företag som skickar ett brev som lurar folk. På brevet skriver de att enligt våra uppgifter det anledningen att anta att du saknar bygglov för skylt/ljusanordning/ vepå osv. Det är falsk! Akta er! Dessutom skickar de en faktura. När man ringer för att prata med dem svarar de inte på telefonen.

Berthold G gillar detta
Sara Elisabet W
Skrev om Bygglovsupplysningen Sverige AB

Skickar ut "erbjudanden" i form av en faktura. Eftersom rubriken säger Faktura istället för Offert så känns det än mer oseriöst. Den lilla texten som säger "Detta avser ett erbjudande gällande bygglov/byglovsrättelse" är inte den tydligaste reklamen man sett

Berthold G gillar detta