Väldigt duktiga. Äntligen ett bolag som håller vad man lovar och gör ett snabbt och effektivt jobb. Kommer definitivt anlita igen! Mvh Johan
Byggovia AB
Vi på Byggovia AB står redo att hjälpa dig med ditt projekt, stort som litet. Vi är ett byggföretag med utgångspunkt i Södertälje som utför det mesta inom bygg. Genom vårt nätverk av certifierade yrkespersoner inom varje specialistområde säkerställer vi hög kvalitet i alla delar av arbetet. Vi hjälper bland annat till med projekt...
4 omdömen om Byggovia AB
Kan varmt rekommendera detta företag. De hjälpte mig när jag fått översvämning i min källare. Vi hade en bra dialog från början till slut och de var flexibla när jag ville lägga till renoveringar längs med vägen. De som arbetade på plats var pålitliga, duktiga och såg till att det var städat och rent varje dag när de gick hem.
Killarna från Byggovia är mycket punktliga, noggranna i arbetet, jobbar riktigt snabbt och är alltid vänliga. Ledningen är mycket lyhörd för önskemål och ändringar i tidsplan och utförande. Rekommenderas starkt!
Professionell, ärlig, lösningsorienterad och skickliga.