Alla kategorier Restaurang Uppsala Uppsala Café Årummet AB

Café Årummet AB

Östra Ågatan 9, 753 22 Uppsala — Visa karta

4.0 i betyg av 21 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 44 rekommendationer
Sveavägen 41, 11134, STOCKHOLM
Två Grabbar och Kök
Håkan A:
Äter lunch, framför allt på torsdagar. Trevlig personal. Bra husmanskost. Bra salladsbord. Absolut prisvärt. Lite trångt ibland med folk f...

Restauranger nära Café Årummet AB:

Restaurang Kocken & Kallskänkan

Restaurang Kocken & Kallskänkan

14 recos
Heidenstamsgatan 75, UPPSALA
Restaurang Kocken & Kallskänkan
Studentkåren Vid Johannelunds T:
Jag äter personligen mat där nästan varje vardag under höst- och vårterminerna, och brukar nästan alltid vara nöjd för egen del, man får myc...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 21 kunder tycker om Café Årummet AB

 • Amy
  Amy skrev om Café Årummet AB
  Mysigt café med fin inredning, bra utbud av fika. Det är dock nästan alltid fullt med folk och ganska ont om platser.
  gillar detta
 • Representant för Café Linné Hörn
  Representant för Café Linné Hörn skrev om Café Årummet AB
  Ett klassiskt och unikt café som lever upp till sitt pris som "Årets Café 2008" utsett av UNT. Varmt Välkommna alla nya och gamla trevliga gäster...
  www.cafelinnehornan.se
  gillar detta
 • Alex P
  Alex P skrev om Café Årummet AB
  Helt klart det bästa cafét i hela Uppsala!
  Här finns det fika för alla smaker och maten är lika njutbar. Fantastiska mackor och färsk pasta. Fikat är gudomlig och personalen är jätte trevliga. Ett måste när man är i Uppsala.
  gillar detta
 • Elin J
  Elin J skrev om Café Årummet AB
  Ett mycket mysigt café som är inrett precis så som ett riktigt café ska vara, väldigt klassiskt och utbudet på godsaker finner inget stopp!
  gillar detta
 • Daniel
  Daniel skrev om Café Årummet AB
  Trevliga miljöer för att ta en fika och snacka med polarna. De erbjuder mängder med olika sorters kakor och kaffe. Helt klart bästa fiket i Uppsala!
  gillar detta
 • Johannes N
  Johannes N skrev om Café Årummet AB
  Om du skall fika i Uppsala skall du gå hit. Mysig fika miljö, med sköna fåtöljer. Du måste uppleva den enorma Liné bullen. Morots kakan med glass är grymt god
  gillar detta
 • Johanna L
  Johanna L skrev om Café Årummet AB
  Ett riktigt mysigt cafe med schyssta soffor att sitta i. Hit går åtminstone jag mer än gärna. Stort utbud och allt jag har testat hittills har varit till belåtenhet! Dock är det ganska så dyrt...
  gillar detta
 • Anna R
  Anna R skrev om Café Årummet AB
  Underbart fika med så brett sortiment att man har svårt att välja...trevliga rum med mysiga bord och soffor, en riktig kefé-klassisker....
  gillar detta
 • Sofia F
  Sofia F skrev om Café Årummet AB
  Personalen är långsamma och nonchalanta. Verkar som att de har försökt göra en grej av att ha stora kakor och bullar, men det blir bara för mycket. Inte värt ett besök.
  gillar detta
 • Jennie k
  Jennie k skrev om Café Årummet AB
  De De kan tyvärr inte alls göra bra kaffe här, ska man gå hit och fika så tycker jag man ska dricka te eller kall dryck. Bakverken ser maffiga och goda ut men är i själva verket ganska torra. Mysig miljö med gamla möber men vad är det om man inte kan få gott kaffe?
  gillar detta
 • Natalie C
  Natalie C skrev om Café Årummet AB
  Mysigaste cafeet i stan! Gillar den annorlunda kakor och bakelse. Smakar gott och ser bra ut. Fiket har de mesta man eftersöker och personalen är trevlig. Trivs alltid lika bra med att fika här. Det är litet men mysig, det kanns alltid bra. Min favorit helt enkelt!
  gillar detta
 • Charlotte G
  Charlotte G skrev om Café Årummet AB
  Mysigaste fikat i stan! Gillar den annorlunda stilen med tak över disken och en småstadskänsla. Fiket har de mesta man eftersöker och personalen är trevlig. Uteserveringen är toppen över iet! Trivs alltid lika bra med att fika här. Det är litet men ändå stort, tyst men ändå i rörelse! En favorit helt enkelt!
  gillar detta
 • Cecilia L
  Cecilia L skrev om Café Årummet AB
  Jättemysigt café men ett oerhört bra utbud av mackor och bullar. Dock tycker jag att personalen kunde vara trevligare. priserna är bra men kanske lite för höga för en stackars student.
  gillar detta
 • Emma O
  Emma O skrev om Café Årummet AB
  Ett väldigt mysigt café med härlig inredning och riktigt bra utbud. Finns även god mat att beställa. Deras bakelser och bullar är oerhört goda och man får valuta för pengarna. Ett café att rekommendera starkt då man är ute med sina vänner och vill äta gott.
  gillar detta
 • Ida G
  Ida G skrev om Café Årummet AB
  Jättemysig gammaldags café med gamla möbler och gammal design på allt annat i övrigt. Det kunde haft trevligare personal, men dom underbart goda kakorna väger upp det och dom enormt stora bullarna väger upp det. De har även en liten uteservering som skulle kunna varit bättre men är helt ok ändå.
  gillar detta
 • Alex M
  Alex M skrev om Café Årummet AB
  Kanonmysigt och väldigt goda bakelser, bullar och allt som hör ett café till. Min favorit är Linnébullen, den består av en MEGAstor kanelbulle, hemligheten med att digestera denna är att man skall vända den upp & ner för att sedan smöra den på undersidan, då blir det mumma!
  gillar detta
 • Erik A
  Erik A skrev om Café Årummet AB
  Ett av Uppsalas klassiska café som ligger i fortsättningen på gågatan. Har ett något tråkigt utbud av sötsaker, men mysig inredning och en riktigt snygg toalett =)
  Sköna fåtöljer och god varm choklad.
  gillar detta
 • Malin S
  Malin S skrev om Café Årummet AB
  Café Linné Hörnan är ett mysigt café en kort promenad från centrum. De har väldigt goda bakverk och en härlig atmosfär.
  gillar detta
 • Jonas N
  Jonas N skrev om Café Årummet AB
  Mycket trevlig och mysig inredning. Bra utbud och mycket god standard. Läget är alldeles perfekt efter att man varit i stan. Priserna är möjligtvis något i överkant, åtminstone för en fattig student som är alltför van vid nationspriser.
  gillar detta
 • Alexandra L
  Alexandra L skrev om Café Årummet AB
  Mysigt café, lite för dyrt för den klass på fikabrödet de har. Inredningen är riktigt mysig, här kan man sitta i timmar och bara ta igen missad tid med kompisar. Har gigantiska semlor under semletiden. Fanstasikt goda. Roligt att utmana kompisar då duell i semmelätning på detta café.
  gillar detta
 • Magnus E
  Magnus E skrev om Café Årummet AB
  Det mest gemytliga och trevliga stället i hela uppsala. Utbud som lever upp till förväntningarna. Mysigt, behagligt och bra. Ett must-see i Uppsala!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Östra Ågatan 9, 753 22 Uppsala
Kategorier