Vänligt bemötande. Lite lång tid vid återkoppling vid frågor. Vi köpte en husbil
Camporado Husbilsförmedling AB
6 omdömen om Camporado Husbilsförmedling AB
Sedan starten hos Reco 2026
Tack Magnus för ditt omdöme och för att du valde att köpa husbil hos oss. Vi uppskattar din återkoppling och tar till oss att svarstiden vid frågor behöver bli bättre. Det är något vi arbetar aktivt med för att kunna ge snabbare och tydligare besked framöver. Med vänlig hälsning, Team Camporado
I stort sett bra, men lite svårt att få kontakt med relevant person. Oftast svarar en äldre man vid namn Kurt som inte är insatt. Det är även ofta just han är ensam på plats vid besök hos Camporado. Synd för när man väl får kontakt med någon annan fungerar det bra,
Tack Hans för att du delar med dig av din upplevelse. Vi tar till oss kritiken kring tillgänglighet och intern kommunikation, eftersom du självklart ska kunna få kontakt med rätt person och få tydliga svar. Detta är något vi behöver förbättra i våra rutiner. Tack för din återkoppling och ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Team Camporado
Våran upplevelse av förmedling av husbil var bra och noggrant genomförd.
Stort tack för ditt fina omdöme, Kalle! Det gläder oss att du är nöjd med förmedlingen och upplevde att allt genomfördes på ett bra och noggrant sätt. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till oss på Camporado!
Vänliga med tydlig genomgång av bilen vid leverans. Smidigt och bra
Stort tack för ditt fina omdöme, Daniel! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och genomgången vid leveransen. Vi önskar dig många härliga mil framöver!
Blev väldigt väl och vänligt bemött. Ville få min husbil såld till bästa pris allt sköttes till belåtenhet för min del kan rekommendera Camporado.
Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och försäljningen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Camporado! 😊
Idag har vi hämtat våran husbil ifrån Camporado I Skene Vi är väldigt nöjda med bemötandet ifrån både Johan och säljare samt service teknikern Som noggrant hade besiktigat och gått igenom husbilen samt en bra information till oss Vi rekommenderar företaget med personal På Camporado Husbilsförmedling i Skene Thomas o Ankie
Stort tack Thomas och Ankie för att ni tog er tid att lämna ett så fint omdöme! Det var väldigt trevligt att få träffa er och lämna över husbilen idag. Extra roligt att höra att ni uppskattade både bemötandet och den noggranna genomgången av husbilen – det är precis så vi vill att en leverans hos oss ska kännas. Nu hoppas vi att ni får många fina resor och härliga mil tillsammans. Tack för förtroendet och varmt välkomna tillbaka till oss på Camporado!