Capticon AB

18 omdömen om Capticon AB

Sedan starten hos Reco 2026

Lina M
Skrev om Capticon AB

Jättebra föreläsning som hölls i Oskarshamn. Skulle rekommendera alla att gå på föreläsningen jag gick på. Mycket blandat och bra från både försäkringar, pension, värdepapper osv. Allt togs upp på en bra nivå där man förstod vad dom pratade om. Jag kommer absolut rekommendera andra till att kontakta Capticon

Pia L
Skrev om Capticon AB

Alltid snabb återkoppling vid önskan om kontakt Personlig och mycket kunnig personal i Västervik. Alltid med kundens bästa i åtanke. Aldrig tidspress vid kundbesök.

Hans P
Skrev om Capticon AB

Bra samtal förstår nu var fonder mera nu

Stefan W
Skrev om Capticon AB

Mycket trevligt bemött av kunnig personal. Har överträffat mina förväntningar med råge. Mycket nöjd! mvh. Stefan Wallerstedt

Gunilla S
Skrev om Capticon AB

Toppen får all hjälp jag behöver Tack för allt

Jane G
Skrev om Capticon AB

Personlig kontakt: Bra och trevligt bemötande. Förklarar bra och känns trygg. Fonder.

Isabelle W
Skrev om Capticon AB

Professionellt bemötande, hjälpsamma och lätta att få tag i när man har frågor gällande sina försäkringar. Rekommenderas verkligen 🤩

Rolf S
Skrev om Capticon AB

Capticon har förvaltat vårt kapital i många år. De har bevakat marknaden och byt fonder för att få optimal avkastning. De har också sett till att vi har fått (köpt) en framtidsfullmakt.

Pär S
Skrev om Capticon AB

En välkomnande och en givande informations träff. Bra diskussioner i gruppen som följdes upp av Capticons representanter. Mötet gav fler frågor och funderingar som gör att kontakt kommer att tas framöver.

Bengt L
Skrev om Capticon AB

Bra information om framtidsfullmakt testamente bl a. Vi var inte så många på informationen men det blev bra diskussioner och intressanta frågor som kom upp.

Lena B
Skrev om Capticon AB

Mycket bra information o trevligt bemötande 🤗

Lena S
Skrev om Capticon AB

Det var mycket info på kort tid.

Kristina A
Skrev om Capticon AB

Dem är super trevliga 👍. Försöker verkligen, få mig att förstå. Med fonder, arv och testamente. Har ju aldrig, varit med om detta förut 🤷. Någon gång kanske Clas, kan få upp ett aha🙂.

Johan J
Skrev om Capticon AB

Bra framfört av alla inblandad

Kjell S
Skrev om Capticon AB

Dom är alltid lätta att få tag på och ett trevligt bemötande

Leif S
Skrev om Capticon AB

Vi har både min fru och jag blivit väl bemöta och känner oss trygga med att Clas Stark har hjälpt oss att förvalta våra besparingar

Benita S
Skrev om Capticon AB

Blivit bra bemött, förväntan att pengarna skulle förvaltas till det positiva, och det har det. Jag har fonderat mina pengar med rekommenderade fonder av försäkringsförmedlare.

Roger E
Skrev om Capticon AB

Mycket bra för jag har en ekonomisk rådgivare som är mycket kompetent med stora kunskaper som förvaltar pengarna mina.