.snabb service och leverans. Om själva tabletten kommer domen om 20år.
Care of eyes
Välkommen till Care of Eyes – Din Expert inom Ögonvård! På Care of Eyes kan du känna dig helt trygg med våra produkter och den information vi tillhandahåller. Vår erfarna personal har arbetat inom ögonvård i över 30 år, och vi har dedikerat våra roller som optiker till att hjälpa människor med alla typer av ögonrelaterade...
88 omdömen om Care of eyes
Sedan starten hos Reco 2023
Snabbt och enkelt till bra pris! Mycket nöjd!
Jag har fått så goda av Care of Eyes. Så vänliga och kunniga! Just nu har jag emellertid problem med att Postnord inte levererat mina varor.
Bra sortiment av ögonvårdsvaror. Bra kvalité på ögondroppar och salvor. Nyttiga informationer och råd på olika ögonproblem, tex torra ögon. Snabb leverans
Kan inte säga så mycket skulle bara hämta en beställning
Bra service. Snabbt svar på beställning. Mvh Berit Horned
Tydligt info och enkelt att shoppa, snabb leverans
Har bara handlat på nätet vilket alltid fungerat enkelt med mycket snabb leverans. Mycket nöjd.
Värdefulla tips har belfarit är ute i trafiken och jobbar varje dag då måste ögonen vara ok så tack för alla tips provar allt som kan underlätta torra ögon
Beställde två "paket" som båda skickade med en gåva som visade sig vara ersatta med liknande produkter pga att de ordinarie tagit slut (gåvoprodukterna). Möjligt att det står i köpvillkoren att det ska vara så men jag hade inte köpt produkterna om jag haft koll på detta. Kommer att köpa mina produkter på ett vanligt apotek eller hos min optiker fortsättningsvis då har man koll direkt.
Hej Anneli, vad bra att du skriver här, tack. Beklagar att du inte fick det du beställde. Proverna tog slut så vi ersatte med andra, men hör av dig! Vi har fått in alla proverna igen och postar till dig. Mejla info@careofeyes.se så fixar vi. /Åsa
Snabb leverans. Enkelt och lätt att beställa.
Börjat med ögonvitamin mot gula fläcken! Hoppas det hjälper mot försämring!
Lätt att använda, bra produkter och bra pris
Mycket kunnig personal,vänligt bemötande vid telefonkontakt .Snabba leveranser bra pris,kan varmt rekommenderas.
Tack för din fina hälsning & rekommendation. Det värmer <3. Mvh alla vi på Care of eyes
Har hittat rätt ögondroppar för mina torra ögon tack vare tips från dem både via mejl och på Instagram😊
Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att du hittat rätt droppar. Hälsningar Åsa & CO på Care of eyes
Bra produkt och snabb leverans 👍
Bra produkter…. Och snabb leverans av varorna..
Min upplevelse är att de har stor kunskap om torra ögon och produkterna. Jag är en jättenöjd kund.
Tusen tack för din fina hälsning & rekommendation. Mvh Åsa & CO på Care of eyes
snabb leverans.mkt bra produkt
Enkel o bra leverans i brevlådan. Bra information om torra ögon
Alltid enkel och snabb leverans
Uppskattar de olika tipsen som Care of eyes ger när det gäller olika produkter för torra, röda och lite irriterade ögon. De är även snabba med att återkoppla vid frågor samt även med leveransen.
Tusen tack för fint och utförligt omdöme. Det värmer enormt! / Jenny & CO på Care of eyes
Dropparna fungerar perfekt tiil mina ögon med kronisk blefarit. Trevligt med en present. Den fungerade perfekt Tack
Tusen tack för fint och omdöme. Och så bra att dropparna blev rätt. /Maria & CO på Care of eyes
Inget personligt bemötande utan endast beställningar online av produkt som skall hjälpa mig pga. nedsatt funktion gula fläcken. Behandlas med injektioner på Ögonsjukhus i Solna. Produkten heter Optivital som innehåller vitaminer. Den skall vara kliniskt testad och jag hoppas att den är bra. Tyvärr tycker att den är lite för dyr. Blir kostsamt i längden. Som återkommande kund skulle jag uppskatta en trogen rabatt. Hoppas på detta. Vänliga hälsningar Hans Engberg i Täby
/åsa, leg optiker på care of eyes.Hej Hans, Tack för ditt omdöme och att du tog dig tid skriva några extra rader. Optivital är den bästa i sitt slag, väldigt starkt vetenskapligt stöd. Nackdel är ju att det inte är gratis... Tipsar om att kika på vårt 3 eller 6-pack. Billigast på marknaden just nu. Och anmäl dig till nyhetsbrevet (längst ner på sidan på careofeyes.se) där har vi ofta specialerbjudanden till prenumeranter. Önskar dig fin start på nya året.
Snabbt och smidigt! till dörren
Mycket bra och snabbt svar och trevligt bemötande. Bra att ni visar telefonnummer då det är bäst när ngt blivit fel i leveransen Tacksam att ni rättade till felet och att leveransen är på väg.
Tusen tack för fint och utförligt omdöme. Det värmer enormt! / Aime, leg optiker & CO på Care of eyes
Snabba leveranser och ett bra produktutbud.
Enkel beställning och snabb leverans
Kunniga. Hemsidan är informativ och tydlig Den beskriver pedagogiskt vad de olika produkterna ska användas till, vilka besvär de ska förhindra. Nyhetsbrevet är väldigt bra med mycket användbar kunskap.
Tusen tack! Gissa om vi blir glada läsa dina rader.. Bästa hälsningar från oss på Care of eyes
Tack tack tack! Lärt mig massor & fått hjälp av era produkter till mina torra kliande ögon & ögonfransar! Så bra att man kan maila för att få svar & råd på sina frågor & besvär! ❤️❤️❤️
Med vänlighet och snabbhet! Mycket nöjd med hanteringen!
Det är min mamma som använder de här tabletterna. Hon har gula fläcken de hon känner är att hon inte har blivit sämre när hon börjademed de här tabletterna.
Alltid så himla hjälpsam är Åsa toppen bra bemötande
Tusen tack Sandra för ditt fina omdöme om oss. Önskar dig ett fint nytt år. Mvh Åsa
Har inte haft någon personlig kontakt därför har svårt att kommentera bemötande. Det som jag upplever som positivt är att det är enkelt att beställa och snabba leveranser. Jag har köpt Optival och HYLO gel produkter som även kan köpas på andra ställen. Jag köper där det är bästa pris och på sista tiden är det fördelaktigare att köpa från Synsam.
Snabba leveranser, dock lite dyrt
Hej & tack! Så bra att du påminner om oss att fortsätta jobba för att kunna sänka priserna ännu mer. Vi försöker hålla bra priser. Via nyhetsbrevet (som du kan teckna upp dig på careofeyes.se, längst ner på sidan) får du tillgång till allra bästa erbjudanden. Allt gott hälsar Maria & CO på Care of eyes
Från första början har jag blivit väl bemött med tålamod och vänlighet, även när det har varit jag själv som gjort misstag som strular till leveransen. Dessutom kan jag lita på den seriösa kunskapen om ögonhälsa som Care of eyes generöst delar med sig av. När jag handlar första gången från ett ställe har jag inga förväntningar men Care of eyes har levererat stadigt med god service och omfattande kunskap och därtill stort utbud för olika problem med ögonhälsan så nu känner jag ett stort förtroende och håller mig till Care...
Här rodnar vi av glädje över dina fina ord. Varmt tack! Hälsar alla på Care of eyes
Min upplevelse av Care of eyes är att en beställning plockas snabbt så leveransen kommer fort.
Jag har bl a köpt blephaderm ögonservetter, hylogelprodukter, oxyal, som har blivit mina favoriter. Har mycket bra erfarenhet av care of eyes. Alltid snabba leveranser.
Fantastiskt paket med gåvor. Köpt paket med behpa ögoncreme. Väldigt användbart allt i paketet. Toppen företag
Mycket positivt. Beställde ögonvitaminer på nätet. Snabb leverans, bra pris. Får alltid trevliga mail med nya produkter och bra information. Kan rekommenderas.
Har under lång tid köpt Optivital och det fungerar alltid vid.leveranserna.
Alltid snabb leverans! Och bra varor
Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Snabb leverans och bra support
Bra produkter och snabba leveranser.
Produkten satt inte så bra över ögonen som jag hade hoppats
Proffsigt, tryggt bemötande med mkt kunskap som care of eyes delar med sej av!!
Oftast bra priser men stort utbud. Har bra information om bra behandlingar
Uppskattar mycket deras personliga engagemang, kunnande och uppriktig omtanke om min ögonhälsa. ( hjärtan handskrivna hälsningar )
Tusen tack för värmande ord. Hjärta dig!
Fantastiskt enkelt att göra beställningar och sedan en snabb leverans ni är bäst!!!🌺🇸🇪
Tusen tack för fina ord. Hälsar vi alla på Care of eyes