Gjorde en ögonundersökning som kändes grundlig. Fick tips på vad man kan göra vid torra ögon.
Care of eyes
Vi på Care of Eyes har över 30 års erfarenhet inom ögonhälsa och är ett tryggt val för dig som söker skonsam ögonvård i Stockholm. Vi är legitimerade optiker och hjälper dagligen människor med alla typer av ögonrelaterade problem. I vår optikbutik mitt i Stockholm arbetar vi kliniskt med torra ögon och erbjuder undersökningar...
233 omdömen om Care of eyes
Sedan starten hos Reco 2023
Care of eyes har bra pris och mycket snabb leverans, ett perfekt ställe att handla på.
Rekommenderas varmt. xxxxxxxxxxxxxx xxxx.
Snabb leverans och bra man kan betala med Klarna. Köpte Optivital.
Unikt och brett sortiment av produkter för ögonbesvär som t ex torra ögon och Blefarit. Snabb service vid beställning online och mycket kunnig, trevlig personal i butiken.
Bra produkter och alltid snabb leverans!
För en storkosument av ögondroppar som jag är var det väldigt positivt med lägre pris när man köperfler.( dr.Källmarks ögondroppar).Negativt var att jag inte kunde köpa Optiguard 50 på samma sida.Därför blev det inga av dom. Positivt med snabb leverans.
Alla tips och råd om ögonvård läser jag med stort intresse och följer dem i praktiken.
Det underlättade skalet o att ögat sved. Efter att jag tvätta o använt värme kudden på ögonlocken känns ögonen bättre. Synd att medlet jag tvättar med har så kort hållbarhet, annars är det bra
Elektrisk ögonmask. Bara använt den i några dagar, tar ju några veckor innan full effekt vad jag förstår. Dock redan positiv, känns bra för ögonen, även en avkopplande stund.
Jag har köpt Optivital flera gånger på nätet. Lätt att beställa och betala. Snabb leverans. När paketet en gång inte kom fram, meddelade jag det till Care of eyes och fick svar på en gång att jag skulle få ett nytt paket skickat till mig. Jag valde att själv hämta det hos City Optik. Inga problem!
Snabb enkel leverans av beställda varor.
Snabb och bra leverans av Macushield. Effekten kan jag inte uttala mig om eftersom jag endast har tagit tabletterna i en vecka, men jag hoppas på ett positivt resultat.
Enkelt att beställa, snabb lev
Eftersom jag är i behov av Optivital dagligen, sökte jag efter ett ställe att handla på för att få lite billigare pris än hos optikerna. Jag är nöjd med Care of eyes för beställningen kommer snabbt till mig och jag får erbjudande på rabatterade priser med jämna mellanrum.
Har inte haft någon direkt kontakt med bolaget eftersom jag beställer varan digitalt. Kan bara säga att leveranserna sker mer eller mindre omgående och varan kommer hem i brevlådan.
Produkten jag köpte skulle skydda mig mot glaukom, det visar sig att ni inte har några som helst bevis på detta, ren falsk marknadsföring Ronnie Nyhlén
Bra profukter och snabb leverans
Bra som vanligt, snabb leverans
Snabb leverans Verksamt preparat
Snabb leverans, bra pris Handlar gärna från er igen
Beställer på nätet, snabb leverans.Har ej behövt kontakta er. Allt har fungerat jättebra. MVH Lena.
Alltid snabb leverans och uppskattar när ni har kampanj på priset av Optivital som jag har använt i många år och på så vis bromsat gula fläcken.
Snabb leverans, trevligt mötande om man har problem.
Fick mina produkter hemskickade på ett snabbt och smidigt sätt.
Har precis fått veta att Care of eyes inte hjälper mot våt AMD så tyvärr har jag kastat pengarna i sjön.
Bra produkter och snabba svar på frågor!
Cate of eyes ger många bra tips och goda råd
Jag köpte Optifoat Har provat tidigare med ett positivt resultat Snabb leverans
Smidigt och enkelt att beställa! Varorna kommer snabbt. Uppskattar hemsidan med all info och tips, man behöver inte leta efter rätt produkt i blindo !
Jag behövde inte vänta länge på leverans. Det forskas nu kring nikotinamid och om dess positiva egenskaper för att stoppa synnerven att bli sämre. Jag tänkte att man kan ju prova. Men vet inte om dosen 500mg är för hög, då jag fått lite besvär i magen. Jag hoppas det ger med sig. Upptäckte att det finns många bra tips hos Care of eyes.
Helt suveränt och så snabb leverans!!
Snabb leverans och trovärdiga!
Alltid Snabb leverans. Nöjd och belåten
Mycket bra att informera om extrapris kampanj via email.
Bra erbjudande och ypperlig information
Enkelt o beställa på nätet Och snabb leverans
Optivital är bäst för ögonen så Care of Eyes ger en bra service
Köpte optivital. Smidigt att beställa och snabb leverans.
Hej care of eyes. När jag nu är er. tvungen o göra vad jag kan för mina ögon har jag valt er. Optivital har jag använt sedan länge o bytit ut ibland men nu tillbaks sen ett tag. Ni hade bäst pris just nu, lätt val. Bra att ni skänker pengar till barncancerfond, ytterligare 1 anledning att tycka något för 1 bra gärning.
Den värmer inte så mycket som det anges i produktbeskrivningen. Med den blåa ögonmasken blir temperaturen ca 34 grader. Ev att om man tar bort masken och mäter så blir den 49 grader. Tänker reklamera och fortsätta med bovete i micron i stället
Jättebra från början tillpaketet låg i lådan TUSEN TACK
Alldeles utmärkt bra fantastisk
Jag beställer regelbundet Optivital för min man, som drabbats av gula fläcken. Leveranser och beställning fungerar perfekt. Det är den enda kontakt jag har med Care of Eyes.
Mkt snabb leverans, bra information
Mkt bra produkt tycker jag för torra o rinniga ögon utomhus
Gig inte att använde. Ögot sved kraftig.
Köpte MaCushields Original för jag har läst att det skall vara en bra motvikt till Gula fläcken. Börjar få lite grumlig syn även om jag äter blåbärsextrakt. Fick tabletterna snabbt och har börjat ta dem. mvh ny användare
alltid snabba och proffsiga svar. Man får all hjälp man behöver. Bäst!
Bästa pris på Optivital och suverän leverans