Alla kategorier Parfymaffär Gävleborg Hudiksvall Care of Lena Naturkosmetisk Hudvårdsterapeut

Care of Lena Naturkosmetisk Hudvårdsterapeut

Västra Tullgatan 5, 824 30 Hudiksvall — Visa karta

5.0 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Care of Lena Naturkosmetisk Hudvårdsterapeut

 • Marlene
  Marlene skrev om Care of Lena Naturkosmetisk Hudvårdsterapeut
  Beställer hudvårdprodukter via webben hos Care Of Lena och det är verkligen service. Snabb leverans, personlig service och varje gång paket kommer blir man lika glad över den personliga touchen. Läs mer
  gillar detta
 • Helena K
  Helena K skrev om Care of Lena Naturkosmetisk Hudvårdsterapeut
  Benämningen 'parfymaffär' är något missvisande eftersom Care of Lena säljer bl a Ayurvediska produkter, hudvård, hälsokost och mineralsmink. Dessutom erbjuds ett antal lyxiga skönhetsbehandlingar. Företaget har en smakfull och lättillgänglig hemsida (http://www.colena.se) med bra information och webshop med stort urval av produkter.

  Servicenivån är mycket hög - Lena Egnell själv svarar snabbt och bra på frågor, leverans sker omgående och utan problem med fakturering m m. Jag har även haft förmånen att vid två tillfällen få klassiska ansiktsbehandlingar av Lena. Hon var både lyhörd och engagerad och anpassade behandlingen helt efter mina och min huds behov. Ansiktsmassagen var ren avkoppling! Dessutom fick jag en massa användbara råd. Jag rekommenderar verkligen att prova på en sminkning med mineralsmink efter behandlingen så blir man som en helt ny kvinna!

  Är man i Lenas vård är man verkligen i goda händer! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier