Carnut AB

Carnut AB

• Badge2025
4.8

Välkommen till Carnut AB – din Autoexperten Bilverkstad i Sävsjö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell och enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster omfattar bland annat bromsreparationer, AC-service, felsökning, batteribyte, hjulinställning samt däckservice med däckbyte...

13 omdömen om Carnut AB

Kruse I
Skrev om Carnut AB

Perfekt utfört jobb, och alltid god service.

Oliver C
Skrev om Carnut AB

Som vanligt bemöttes jag mycket vänligt. Uppdraget genomfördes inom rimlig tid. Kommunikation var bra. Skulle alltid rekommendera Carnut ABs tjänster.

Ethel Ann-Margret F

Allt var till belåtenhet, snabbt o smidigt.

Dorit Ester Birgitta K

Vänligt och höll tiden på utlovat arbete.

Svar från Carnut AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Arne Hägg B

Mycket bra bromsvajer generator

Svar från Carnut AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar Verkstan

Ståhlgren M
Skrev om Carnut AB

Man vet att bilen kommit i trygga händer. Kunnig och engagerad personal.

Svar från Carnut AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Rostedt S
Skrev om Carnut AB

Varit kund i ca 15år, bästa bilmeken!

Svar från Carnut AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Jonasson E
Skrev om Carnut AB

Alltid trevligt bemötande och god service

Svar från Carnut AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Karlsson E
Skrev om Carnut AB

Fin service och trevligt bemötande. Byte avgassystem.

Svar från Carnut AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Lennartsson S
Skrev om Carnut AB

Mycket trevligt bemötande! Service av min bil samt byte av hjulbultar på bil nr 2 Allt löst även om det tog lite extra tid pga strul med leverans av material. Ändå väldigt nöjd !!

Svar från Carnut AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Sten Åke V
Skrev om Carnut AB

100% Bra service. Fullservice på min bil Saab 93.Senaste utfört arbete byte av kompressor till AC. Allt utfört till full belåtenhet man känner sig trygg. Åke.

Marie L
Skrev om Carnut AB

Jag fick hjälp direkt utan att behöva vänta fast jag ringt samma dag. Det kallar jag bra service. 😊 Så jag är jättenöjd.

Thorbjörn A
Skrev om Carnut AB

Kunnig och trevlig! Har god kunskap om Porsche.

Svar från Carnut AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. MEd vänliga hälsningar vi på verkstan