Perfekt utfört jobb, och alltid god service.
Carnut AB
Välkommen till Carnut AB – din Autoexperten Bilverkstad i Sävsjö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell och enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster omfattar bland annat bromsreparationer, AC-service, felsökning, batteribyte, hjulinställning samt däckservice med däckbyte...
13 omdömen om Carnut AB
Som vanligt bemöttes jag mycket vänligt. Uppdraget genomfördes inom rimlig tid. Kommunikation var bra. Skulle alltid rekommendera Carnut ABs tjänster.
Allt var till belåtenhet, snabbt o smidigt.
Vänligt och höll tiden på utlovat arbete.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Mycket bra bromsvajer generator
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar Verkstan
Man vet att bilen kommit i trygga händer. Kunnig och engagerad personal.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan
Varit kund i ca 15år, bästa bilmeken!
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevligt bemötande och god service
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Fin service och trevligt bemötande. Byte avgassystem.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket trevligt bemötande! Service av min bil samt byte av hjulbultar på bil nr 2 Allt löst även om det tog lite extra tid pga strul med leverans av material. Ändå väldigt nöjd !!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
100% Bra service. Fullservice på min bil Saab 93.Senaste utfört arbete byte av kompressor till AC. Allt utfört till full belåtenhet man känner sig trygg. Åke.
Jag fick hjälp direkt utan att behöva vänta fast jag ringt samma dag. Det kallar jag bra service. 😊 Så jag är jättenöjd.
Kunnig och trevlig! Har god kunskap om Porsche.
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. MEd vänliga hälsningar vi på verkstan