Arber Ismajli

Arber Ismajli

Arber Ismajli är mäklare på Central Fastighetsförmedling

Arber Ismajli har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Arber Ismajli har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 5.0. Arber Ismajli har haft 12 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

25 omdömen om Arber Ismajli

Sedan starten hos Reco 2024
August O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Arber Ismajli en del av Central Fastighetsförmedling
Eriksberg

Arber var mycket smidig att ha o göra med! Han gjorde sig tillgänglig alla olika tider på dygnet, jag upplevde en mycket bra kommunikation under hela processen. Han var förstående och engagerad i affären och jobbade hårt för att uppfylla alla mina önskemål, vilket han gjorde!. Jag är mycket nöjd med Arber och kan stark rekommendera honom till andra för både köp och försäljning av bostad.

Jan N
Majorna

En mycket kompetent och duktig mäklare. Arber Ismajli skapar förtroende och är lugn och noggrann. Vi är tacksamma att vi valde Arber och Central Fastighetsförmedling.

Katja B
Majorna

Mycket vänligt och professionellt bemötande. En inkännande och ödmjuk mäklare med erfarenhet. Han visar engagemang och driv att få till en bra affär både för säljare och köpare.

Sarah S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Arber Ismajli en del av Central Fastighetsförmedling
Eriksberg

Arber var professionell, enkel att kommunicera med och allt gick väldigt bra. Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick.

Ann-Sofie W
Länsmansgården

Väldigt bra bemötande från Arber. Proffsig och lyhörd, alltid snabb återkoppling vid vid frågor och funderingar. Det kändes tryggt under hela processen. Fick lägenheten såld trots skakig marknad. Så nöjd Tack!

Ingela H
Eriksberg

Blev bemött på ett varmt och proffsigt sätt av Arber. Kändes som han förstod vad vi var ute efter.

Li S
Eriksberg

Vi är supernöjda över en otroligt smidig försäljning med Arber!

August O
Eriksberg

Noggrann, seriös, lugn och professionell. Gjorde sig tillgänglig under hela processen och hjälpte oss på bästa sätt.

Olle L
Eriksberg

Starkt rekommenderad. Trots en svår marknad fick han sålt min lägenhet på kort tid till ett bra pris. Han har genomgående varit förberedd och påläst om både läget, föreningen och huset i hela processen; redan på första mötet innan vi ens skrivit kontrakt kunde han exempelvis argumentera på hög nivå om föreningens ekonomi och ränteläge, och därifrån belysa föreningens ansvarsfulla och goda ekonomi. I nästa steg anlitade han en fotograf som tog väldigt bra bilder på lägenheten, och skrev sen en bra annons för bostaden där...

Redir H
Ruddalen

Jag är väldigt nöjd med mäklaren. Han har varit jättesnabb på att svara i telefon och alltid lätt att få tag på. Väldigt smidig att ha att göra med och hela processen har rullat på väldigt smidigt från början till slut. Jag är också väldigt nöjd med upplägget vi hade tillsammans och priset var mycket bra i förhållande till marknaden. Rekommenderas varmt!