Bra arbete, med trevlig personal
Centrumrep
Välkommen till Centrumrep i Vindeln AB – din Autoexperten Bilverkstad i Vindeln! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell i Vindeln sedan 1998. Våra tjänster inkluderar felsökning, hjulinställning, bromsservice, AC-service, däckbyte med förvaring av dina däck på däckhotell samt installation...
194 omdömen om Centrumrep
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra service! Trevligt bemötande och bra jobb. Det enda negativa var lite lång väntetid bara men jag ger 5/5 ändå :)
Rätt personal på rätt plats! Bästa servicen!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Det Fungera bra med reparationen
Trevligt bemötande. Bra service.
Trevlig och kunnig personal efter vad jag förstår iaf. Fick bilen i tid.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Trevligt bemötande och kunnig personal!
Trevligt bemötande och snabbt jobbat
Blir alltid bra bemött och felen på bilen blir alltid snabbt åtgärdade, så det känns tryggt att lämna bilen på Centrumrep.
Jag blev mycket bra bemött och fick hjälp nästan på en gång. Mitt batteri behövde bytas och ena glödlampan. Det gick snabbt och jag kunde vänta där medan de fixade bilen. Jag har bara gott att säga om Centrumrep de gånger jag varit där. Jag servar alltid bilen där varje år. Alltid trevligt bemötande och principen ingenting är omöjligt gäller.
Mycket trevlig personal, och god service. Kjempe nöjd.
Mycket trevlig personal gjorde ett bra jobb
Mycket bra kundbemötande, fick lämna bilen i tid, hämta den i tid, låna deras bil hem undertiden. Priset stämde som vi kom överens
Positiv men varit bra att veta att de behövde bilen hela dagen.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
trevligt och proffsigt bemötande
Jag har alltid blivit vänligt bemött. De är kunniga och ger bra förslag på vad som ska åtgärdas. Det är bra att få ett SMS om vad vi har kommit överens om och ett prisförslag. Bra att sedan få besked om att bilen är klar eller att något måste beställas och beräknar då när bilen blir klar. Mycket bra att kunna se på fakturan vad som är gjort.
Väldigt bra bemötande och serviceinriktade. Upplever att de gör allt för att tillmötesgå kundens önskemål.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Jag tackar dig att du finns i min stad.
Alltid bra bemött, trevligt. Byte till vinterdäck, torkarblad , påfyllning av spolarvätska.
Ett mycket bra bemötande och bra servis
Snabbt, smedigt service på ett bra pris.
Inga problem bra service sådetså
Trevligt bemötande. Service toppen. Fikastund och prat med andra kunder. Trovärdig. Litar helt på personalen.
Bra bemötande Bra information och förklaringar på vad dom gjort och råd om andra fel
Bra service arbetet utfördes flera dagar tidigare och vi är sp tacksamma. Hälsningar från Harriet & Calle Svanbäck
Ni är TOPPEN! Tack för allt! God Jul och Happy New Year!
Snabb och kunnig service till rätt pris !
Det gick snabbt att att få tag på den rätta reservdelen. Och att få den levereras till vindeln.Och ett trevligt bemötande
Jag är mycket nöjd har kvar mina däck hos er
Bra service och kommunikation.
Fenomenalt mycket bra tjänst service å allt
Alltid bra service. Trevligt bemötande.
Blir alltid bra bemött Toppen personal
Mycket bra, utomordentlig service!
Trevligt bemötande och snabb hjälp.
Snabbt o trevlig personal. Vägrar skriva mågot mera
Fick mina hjul bytta till vinterdäck. Trevligt bemötande som vanligt. Ser fram emot vintern :)
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Har lämnat min bil på den verkstaden sedan 2010. Trevlig personal och ett välgjort arbete man kan alltid lita på de grabbarna.
Mycket bra service och trevlig personal.
Snabb och bra hjälp som det brukar!
Blev väl bemött av personalen i samband med beställning av service och däck byte
Snabb.flexibel och pålitlig verkstad.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Vänligt och professionellt bemötande.Centrumrep har mycket kunnig personal vilket är förtroendeingivande. Köpte bilservice och fick samtidigt ett utlåtande om vad som kommer att behöva åtgärdas så småningom.
Trevligt bemötande och snabbt arbete.
Gott bemötande och trevlig personalen!👍🥲
Dom löser ens problem. 👍👍👍👍👍
Bra service, bilen vart reparerad och däcken bytta
Bra bemötande, hjälpsamma. Nöjd med den hjälp jag fått
Början kändes inte så bra, kände mig inte välkommen trots att jag kom på bokad tid. Allt vände efter en stunds felsökande och stämningen blev positiv. Har nu beställt den felande komponenten och ska besöka Centrumrep för hjälp med att byta.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabbt och effektivt gick däckbyte, rekommenderade bra däck i tid så man hann titta över andra val.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.