Cevia Psykiatri AB

5.0

7 omdömen om Cevia Psykiatri AB

Kenny N
Skrev om Cevia Psykiatri AB

Fick tips om Cevia Psykiatri av en bekant. Kan med handen på hjärtat inte förklara hur glad jag blev av hur smidigt allt gått! Från första samtalet till mötena med bästa Rami! Hos Cevia va det ordning och reda, för en som är både glömsk och vandrar iväg fick jag ordentligt med påminnelser och hjälp hela vägen från start till slut att äntligen slutföra min utredning! Rekommenderas starkt! 🥇

Kasper E
Skrev om Cevia Psykiatri AB

När jag kollade på privata utredningar var det viktigt för mig med en seriös psykiatrisk klinik och en ordentlig utredning. Därför valde jag Cevia. Jag måste säga att mina förväntningar överskreds. Steg för steg så kändes allt väldigt tydligt och tryggt. Trots att processen gick både snabbt och smidigt kändes inget förhastat och vi vände på varje sten. Upplevelsen går ej att jämföra med någon tidigare vård jag sökt. Stort tack Rami och Cevia -Kasper Edberg

Frida P
Skrev om Cevia Psykiatri AB

Bra bemötande, snabb återkoppling och trevliga människor. Kan absolut rekommendera Cevia psykologi till andra.

Anas A
Skrev om Cevia Psykiatri AB

En av de bästa bemötandet som jag har fått. Jag har också fått extremt snabbt utredning vilket var märkligt och smidigt samt alla som jag har träffat i processen har varit ödmjuka, lysande nog på allt jag sa och var professionella hela. Jag är extremt glad att de blev valet att söka hjälp och är de det billigaste jag har hittat

Jonas A
Skrev om Cevia Psykiatri AB

Jag gjorde en ADHD utredning hos Cevia och blev väldigt professionellt och trevligt bemött. Kände mig fullkomligt trygg under hela processen. Stort tack till Rami och läkaren. Det var också väldigt smidigt att få tider som passade mig trots att jag jobbar skift. Jag kan verkligen rekommendera Cevia till alla som funderar på att göra en utredning, både vuxna och barn.

Simon A
Skrev om Cevia Psykiatri AB

Proffsigt och vänligt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Återkopplingen när utredningen var klar var väldigt bra. Stort tack!

Rebecca Ö
Skrev om Cevia Psykiatri AB

Skulle varmt rekommendera Cevia! Mycket professionell och varmt bemötande! Kände mig sed och hörd under hela utredningen.