ChargeBuddy

ChargeBuddy

chargebuddy.se
  • BadgeFiveYears
4.5

ChargeBuddy är ett energi- och teknikbolag som arbetar med lösningar för framtidens energiförsörjning. Vi stöttar företag, fastighetsägare och privatpersoner i att skapa stabila, smarta och hållbara energisystem som möter de krav som nu växer fram på marknaden. Vårt fokus ligger på moderna energilagringslösningar och teknik...

186 omdömen om ChargeBuddy

Sedan starten hos Reco 2022

Bengt E
Skrev om ChargeBuddy

Snabb leverans och installation. Installatören hade ingen erfarenhet att koppla in SAJ batteri. Fick komma tillbaka och lägga om kablar. Huvudsäkringar gick sönder gick inte att ladda bilen. Detta har nu ordnat sig. Mycket återstår dock. Nu efter en månad har vi en förbrukning som är dubbel så hög som innan. Köper in alldeles för mycket och säljer mycket till ett lägre pris. Väldigt dålig och ibland obefintlig respons från Charge Buddy lovat att skicka ut en sakkunnig inget har hänt Trodde det var ett serviceinriktat företag.

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du delar med dig, och tack för tålamodet under processen. Vi är glada att vi tillsammans kunnat lösa situationen, och att återbesöket resulterade i att anläggningen fungerar precis som den ska. Skulle det dyka upp fler frågor eller funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig till supporten, vi finns här! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Anne Jessica J
Skrev om ChargeBuddy

Jag har verkligen väntat in i det sista för att slippa ge uruselt betyg men nu återstår det bara att ge uruselt betyg på denna urusla hanteringen. Från det att man har signerat (go figure) havererar allt. Försenad installation, ingen info vid installation, fel installation och den ena elektrikerna sågar den andres jobb. Man får börja om och göra rätt. Nu 8 månader senare funkar fortfarande inte appen (dock gör anläggningen det och det är ju det viktigaste). Jag har vid åtskilliga tillfällen mailat om ersättning då ingenting...

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du delar med dig. Vi vill vara transparenta med att vi har svarat på dina mail till supporten och även försökt nå dig i närtid för att få till en dialog och slutföra detta, men utan framgång från vår sida. Vi tar självklart all feedback på allvar, men för att kunna hjälpa dig vidare behöver vi också kunna nå dig. Maila oss gärna på support@chargebuddy.se och skriv "RECO + ditt namn" i ämnesraden, eller återkom med en tid som passar för samtal, så tar vi det därifrån. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Andrej K
Skrev om ChargeBuddy

Jag upplevde dem som en pålitlig leverantör som vi kan diskutera vid behov. De har installerat batterier och ChargeBuddy One-utrustningen samt appen. Jag skulle rekommendera dem som leverantör.

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet och rekommendationen! Vad kul att höra att du upplever oss som en pålitlig partner och att både batterierna, ChargeBuddy One och appen är på plats. Vi framför berömmet vidare till teamet! 🙌 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp något framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Gunnar F
Skrev om ChargeBuddy

Mycket trevliga säljare kunniga och duktiga, men svåra att nå!! Jag tror att verksamheten har vuxit för fort exempel jag väntar på en faktura som jag ska betala men vet inte hur Mycket!!

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet och för din ärliga feedback! Kul att höra att säljarna gjort ett bra intryck. Att vara nåbara när kunder behöver oss är viktigt för oss, och det är något vi kontinuerligt arbetar med att förbättra. Gällande fakturan, hör gärna av dig till supporten på support@chargebuddy.se så reder vi ut det direkt så du får de uppgifter du behöver! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Dan N
Skrev om ChargeBuddy

Måste säga att allting har fungerat mycket bra. I en bransch där man verkar vilja prata illa om konkurrenter, gjorde man inte det på Chargebuddy, utan pratade istället bra om sin produkt utan att vara pushig. Inga konstigheter med projektledning och sist i kedjan installatören som gjorde ett snabbt, proffsigt och snyggt jobb. Chargebuddy uppfyllde de förväntningar jag hade utan problem och kan utan tvekan rekommendera dem. Polyntechbatteri med Solisväxelriktare och chargebuddy One.

Svar från ChargeBuddy

Tusen tack för det fina och genomtänkta omdömet! Det värmer verkligen att du lyfter just säljstilen, för det är något vi jobbar aktivt med! Vi tror på att prata om vad vi själva är bra på snarare än att slå på andra. Härligt också att projektledningen och installatören levererade hela vägen i mål, och att din kombination av Pylontech, Solis och ChargeBuddy One nu rullar på som den ska. Vi framför berömmet vidare till teamet! 🙌 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp något framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Akila A
Skrev om ChargeBuddy

Mycket nöjd med vår batteriinstallation! Professionellt utfört arbete från början till slut, smidig process och allt fungerar precis som det ska.

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att hela processen känts smidig och att installationen blev proffsigt utförd. Vi framför berömmet vidare till teamet! 😊 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp något framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Freddie Gunnar Olof L

6 månader från beställning till installation och jävla massa strul på vägen med paket som saknas och olika montörer samt tjat om fakturan ska va betald innan installationen är klar tjatar dom om så de är massor varnings flagg 🚩🚩🚩🚩🚩🚩 rekommenderar ni kontaktar nån annan.

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du delar med dig, och vi beklagar verkligen att din upplevelse blev så här. Vi vill väldigt gärna ta tag i det här tillsammans med dig och reda ut situationen ordentligt. Maila oss gärna på support@chargebuddy.se och skriv “RECO + ditt namn” i ämnesraden! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Thorbjörn H
Skrev om ChargeBuddy

Sollcellsbatteri Solis Bra försäljning, bra pris. Mycket bra elinstallatör. Support är något överbelastad? Tar lite tid att få svar. Appen kräver lite mer information än vad jag fick, hoppas på att support kan hjälpa mig med den. Tycker att det gick relativt fort att få solcellsbatterierna installerade. Väntar nu på att se hur resultatet blir framgent.

Svar från ChargeBuddy

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du valde ChargeBuddy! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både försäljningen, priset, installationen och att processen gick smidigt. Vi uppskattar också din feedback kring supporten och appen. Vi har stundtals haft hög belastning, men arbetar kontinuerligt för att förbättra våra svarstider. Vi hoppas att du kommer att bli riktigt nöjd med resultatet av din batterilösning över tid. Tack igen för ditt förtroende! Vänliga hälsningar, ChargeBuddy

Marcel A
Skrev om ChargeBuddy

Mycket bra, jag är nöjd med min instalation. Kommer rekomendera i framtiden.

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med din installation. Det betyder extra mycket att du kan tänka dig att rekommendera oss vidare – det uppskattar vi verkligen. Tack för förtroendet och ha en fortsatt fin dag! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Per Å

Anläggningen fungerar klockrent,👍

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att anläggningen fungerar klockrent. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du fortsätter vara lika nöjd framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Hans Erik N
Skrev om ChargeBuddy

Mycket nöjd med allt, från första kontakt tills allt var igång. Allt tog lite drygt en månad. Hade fortlöpande mailkontakt med Charge Buddy så jag var uppdaterad vad som hände under förloppet. Snabba o duktiga killar som installerade Solis växelriktare och ett Pylontech 20 KW batteri. Känns o verkar som allt fungerar som det ska. Har snabbt fått svar på en del funderingar jag haft efter installationen. Hoppas att det fortsätter så om jag behöver kontakta er igen i framtiden. Hans Nilsson Västerås

Svar från ChargeBuddy

Tusen tack för det fina omdömet, Hans! Vad kul att höra att hela resan från första kontakt till driftsatt anläggning kändes så bra, och att den löpande mailkontakten gjorde att du hela tiden visste var i processen ni befann er. Det är precis så vi vill att det ska kännas! Härligt också att din Solis-växelriktare och Pylontech 20 kW nu jobbar på som de ska. Du ska veta att supporten alltid finns här om det dyker upp något framöver, det ska inte kännas som en engångskontakt! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Per Gustav H
Skrev om ChargeBuddy

I stort nöjd. Snabb leverans av batterier, växelriktare mm. Lite stök kring installationdatum men det kom tillslut en elektriker som blev två upp åt dan då tiden började rinna iväg. Snyggt parerat! Nu lirar Solis växelriktare med Polyntech bat. och det ser väldigt bra ut. Älskar översiktsbilden i appen. 🥰

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att leveransen gick snabbt och att elektrikerna kunde parera situationen när tiden började bli knapp. Vi beklagar stöket kring installationsdatumet, men skönt att det till slut löste sig så bra. Härligt också att höra att Solis och Pylontech samspelar fint och att appöversikten blivit en favorit! 🥰 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp något framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Arne K
Skrev om ChargeBuddy

Allt fungerade fram till monteringen där började problemen.Dom killar som kom var bokade mellan klockan 8,30-16.Dom kom kl 9 o åkte kl 14 o tog 1 timmas lunch. När dom åkte var batteriet byggt o växel riktaren upphängande. Detta var på fredagen. På måndagen kom en annan elektriker efter hot o påtryckning .Han kom oxå kl 9 men han kopplade in Batteriet men var tvungen att åka kl 11 enl. hans chef på volltage. Han var inte helt klar. Fortfarande saknas installationen av chargebuddy one. Har inte fått något installationsdatum ännu. Varför gör man inte klart när man är på plats ?? Detta är inte ok

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar verkligen att installationen inte färdigställdes på plats, och att du dessutom fått vänta på inkopplingen av ChargeBuddy One utan att veta när det ska ske. Det är inte alls så en installation ska gå till. Vi vill ta tag i det här direkt. Maila oss på support@chargebuddy.se och skriv "RECO + ditt namn" i ämnesraden, så prioriterar vi ditt ärende och ser till att få en tid inbokad för att slutföra allt. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Gunilla L
Skrev om ChargeBuddy

Igor var den man som jag fick kontakt med från början . Han var mycket saklig och mycket artig. Det gav positiv respons. Sedan kom en annan man in i bilden, vars namn är Olov. Han var mycket hjälpsam och käck. Därefter flöt det på. Ibrahim var den person som kom och installerade. Han var mycket social och kunnig.

Svar från ChargeBuddy

Tusen tack för det fina omdömet! Vad roligt att läsa att både Igor, Olov och Ibrahim gjort ett så positivt intryck genom hela resan. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska sitta med efteråt. Vi framför berömmet vidare till alla tre! 😊 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp något framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Fredrik D
Skrev om ChargeBuddy

Leveransen av batteripaketet gick inte så bra Mina batterier hamnade i Örebro hos en kund som skulle få dem dagen efter. Ny leverans blev lovad 2 veckor senare på en fredag. De kom på måndagen när installatören redan var hos oss. Han fick vänta en hel del innan det var möjligt för honom att utföra sitt arbete.

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt omdöme och för tålamodet genom leveransstrulet! Vi beklagar verkligen att batterierna hamnade fel och att installatören sedan fick vänta på plats, det är inte alls så vi vill att en installation ska gå till. Skönt ändå att helhetsupplevelsen trots allt blev bra och att du är nöjd i övrigt! Vi tar med oss det här internt för att undvika liknande situationer framöver. Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp något! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Rita H
Skrev om ChargeBuddy

Snappt smidig .trevlig personal och el -instalatör .

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att allt gick snabbt och smidigt, och att både personal och elinstallatör gjorde ett trevligt intryck. Vi framför berömmet vidare! 🙌 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp något framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Jaan N
Skrev om ChargeBuddy

Hade inga speciella förväntningar. Men tycker att processen har gått mycket bra. Köpte en Solis 15 kw och dynessbatteri. Från beställning till installation under 4 veckor. Vilket jag är mycket nöjd med. Tack ChargeBuddy. Mvh Jaan

Jaan N gillar detta
Svar från ChargeBuddy

Tusen tack för det fina omdömet, Jaan! Vad roligt att läsa att processen kändes så smidig hela vägen och att din Solis och Dyness-batteri är på plats och rullar. Det värmer att höra att även är nöjd med tempot. 😊 Vi önskar dig många soliga och energirika år framöver med din nya anläggning!🙌 Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp något. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Åke K
Skrev om ChargeBuddy

Leveransen fungerade mycket bra Installatören satte upp batteriet ich övriga delar av systemet vilket tog cirka 4 timmar. Jsg fick beskrivning av en app som vi prövade så att jag fick klart vad Jag kunde se fe olika inställningarna och vilka värden som visades. Enkelt ich snabbt

Svar från ChargeBuddy

Tack för det trevliga omdömet! Vad kul att höra att leveransen och installationen flöt på smidigt, och roligt också att du fick en bra genomgång av appen direkt på plats. Vi framför berömmet vidare till teamet! 😊 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Curt E
Skrev om ChargeBuddy

Riktigt bra jobbat med min hjälp som elingenjör

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra, och extra roligt att samarbetet med dig som elingenjör fungerade så bra. Vi framför berömmet vidare till teamet! Bara kontakta supporten om du skulle behöva hjälp med något framåt! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Viking J
Skrev om ChargeBuddy

Från beställning till leverans, installation och hjälp/information från kundcenter har allt fungerat helt friktionsfritt. På 24 dagar från första kontakten till ett batteri i drift. Installatörerna hur trevliga som helst och gjorde en snygg installation. Jag rekommenderar Charge Buddy

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet och rekommendationen! Vad härligt att hela resan från första kontakt till driftsatt batteri gick så smidigt! Extra kul att höra att installatörerna både var trevliga och levererade en snygg installation. Vi framför berömmet vidare till teamet! 🙌 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Leif J

Bra bemött. Trevliga teckniker

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att du blivit bra bemött och att teknikerna gjort ett trevligt intryck. Vi framför berömmet vidare! 🙌 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Stefan K
Skrev om ChargeBuddy

Bra och proffsigt utfört jobb gick som en dans

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att höra att jobbet gick som en dans och att du upplevde det som proffsigt utfört. Vi framför berömmet vidare till teamet! 😊 Bara höra av dig till vår support om det skulle dyka upp något framöver, vi finns här! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Stig S
Skrev om ChargeBuddy

Än så länge är jag nöjd. Lätta att få tag på om man undrar något. Hoppas det fortsätter 3

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att du är nöjd så här långt och att vi varit lätta att nå. Vi gör vårt bästa för att det ska fortsätta precis så! 😊 Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Mikael P
Skrev om ChargeBuddy

Nu är det över 4 veckor jag fick batteriet monterat och fungerar ej svåra att få kontakt med och ingen hjälp att få och fick bara en dag på fakturan att betala Så i efterhand så skulle man ha väntat att betala till batteriet funderar

Lennart G
Skrev om ChargeBuddy

Bra bemötande från alla inblandade på Chargebuddy fram till installation. Hoppas nu också supporten kommer vara minst lika bra ifall det behövs.

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Kul att höra att bemötandet fungerat bra hela vägen fram till installationen. Bara höra av dig till vår support om det skulle dyka upp något framöver, vi finns här! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Jonny P
Skrev om ChargeBuddy

Nöjd med installationen men inte genomgång av appen.

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med installationen! Tråkigt däremot att genomgången av appen inte motsvarade förväntningarna, det tar vi med oss som värdefull feedback. Om du fortfarande har frågor kring appen, hör gärna av dig till supporten så hjälper vi dig vidare! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Bengt C
Skrev om ChargeBuddy

Mycket professionellt bemötande hela vägen, från första säljkontakten till hjälpen med konfigurering. Snabb återkoppling då man hade några frågeställningar. Det enda negativa var en halvtimma då installatören kom och var på dåligt humör (trafikproblem på vägen). Det yttrade sig i klagomål från installatör mot säljare som, enligt installatören, lovar för mycket...Återigen så löstes detta mycket snabbt och enkelt via ett telefonsamtal. Det som installerats var Pylontech 20.48 kWh BAT och Solis 15 kW VR Ett förbättringsförslag...

Svar från ChargeBuddy

Tack för det utförliga och fina omdömet. 😊 Vad kul att höra att helhetsupplevelsen blev så bra! Tråkigt att stämningen blev lite ansträngd vid installationen, men skönt att det kunde redas ut snabbt. Vi tar också med oss din input kring checklistan och Wi-Fi-frekvensen, det är just sådan feedback som hjälper oss att bli vassare framåt. Bara höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Peter J
Skrev om ChargeBuddy

Mycket nöjd med ett proffsigt bemötande och smidigt genomförande. Jag köpte till solcellsbatterier till mina tidigare installerade solceller. Har nu endast haft batterierna några dagar, men inledningsvis fungerar allt enligt plan. Det enda som kan nämnas i projektet är den långa tidsramen från offert till installation och drift, ca 2,5 månader vilket i detta fall enligt uppgift från ChargeBuddy berodde på få antal egna tjänster att hantera ärendet. Som helhet är jag mycket nöjd.

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt fina omdöme och för att du valde ChargeBuddy! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och genomförandet av installationen av dina solcellsbatterier. Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och professionell upplevelse, så det är extra roligt att få höra att allt fungerar enligt plan. Vi uppskattar också att du lyfter tidsramen för projektet. Ibland kan ledtiderna bli längre än önskat beroende på belastning och tillgängliga resurser, men vi arbetar kontinuerligt med att förbättra...

Osmo Kalevi K
Skrev om ChargeBuddy

Företaget har höjt ifrån sig efter kritiken

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt omdöme och för att du uppdaterat det! Vad skönt att vi kunde reda ut situationen tillsammans och att du upplevde att vi tog din feedback på allvar. Hör gärna av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Thomas R
Skrev om ChargeBuddy

Bra pris, gick fort med leverans och installation när jag väl fick kontakt med dom efter att Eon godkänt installationen.

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt omdöme och för de fina orden! Kul att höra att du är nöjd med både priset och att leverans samt installation gick smidigt när allt var på plats. Vi uppskattar även din feedback kring kontakten efter godkännandet och tar den med oss i vårt fortsatta förbättringsarbete. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Otto Henrik Svante N

Toppensupport! Behövde hjälp att komma igång med anläggningen, ganska komplicerat. Zakarias svarade direkt, löste inte bara konfigureringen utan gav nödvändig bakgrundsinfo och förklaringar. Det blev några mail innan det var klart, direkt svar varje gång. Jag fick den access jag önskade. Nu arbetar våra solceller och batterier ihop, och jag kan luta mig tillbaka och tänka på annat!

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att Zakarias kunde guida dig hela vägen i mål och att solceller och batterier nu jobbar fint tillsammans. Vi framför berömmet vidare till honom! 🙌 Skönt att du kan luta dig tillbaka! Bara höra gärna av dig till supporten på nytt om det skulle dyka upp några frågor framöver! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Hans Anders G
Skrev om ChargeBuddy

En bra upplevelse från första kontakt till färdig installation. Engagerad och serviceinriktad personal. Kan varmt rekommendera ChargeBuddy.

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet och för din varma rekommendation! Vad kul att höra att hela resan från första kontakt till färdig installation kändes bra. Vi framför berömmet vidare till teamet! 😊 Bara höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Christer O
Skrev om ChargeBuddy

Blev mycket bra bemött av säljaren ock elektrikern var väldigt duktig och svarade i telefon om man undrade på nåt 👍🏻 även efter installationen

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att både säljaren och elektrikern levererat på topp, och extra roligt att elektrikern funnits tillgänglig även efter installationen. Vi framför berömmet vidare! 😊 Bara att höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Joakim L
Skrev om ChargeBuddy

Kunniga säljare och duktiga elektriker. Själva förberedelsen av installation kan dock förbättras, något oklart vad som skickas till kund och till installatör.

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet och för värdefull feedback! Kul att höra att både säljare och elektriker får beröm. 😊 Vi tar verkligen med oss tanken kring tydligheten i förberedelsefasen, det är just sådan input som hjälper oss att bli bättre. Bara höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Niklas A
Skrev om ChargeBuddy

Köpte batterier och det drog ut på tiden eftersom de hade skickat fel växelriktare. Annars gick installationen bra.

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att det drog ut på tiden på grund av fel växelriktare i leveransen. Det ska inte hända och vi beklagar verkligen. Skönt att själva installationen ändå flöt på bra till slut! 😊 Bara höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Morgan J
Skrev om ChargeBuddy

En klockren resa med min order! Lite pyssel med korttagning och handlingar bara men det måste väl alla ha.

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet! Kul att höra att resan i stort kändes klockren! Och ja, lite pyssel med korttagning osv hör tyvärr till, men skönt att det löste sig smidigt. 😊 Bara höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Robert W
Skrev om ChargeBuddy

Jag valde ChargeBuddy för installation av batterilager till min befintliga solcellsanläggning. Tyvärr blev upplevelsen långt ifrån vad jag förväntade mig. Projektet präglades av bristande planering och kommunikation. Installation bokades innan batteriet ens hade levererats, första installatören kom cirka 80 minuter sent och senare behövde installationen bokas om. Under projektets gång hade jag kontakt med sex olika personer inom företaget. Vid ett tillfälle ringde projektledaren till mig för att kontrollera om installatören...

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du tar dig tiden att dela med dig så utförligt, och vi beklagar verkligen att din upplevelse blivit så långt ifrån vad både du och vi hade önskat. Det här är inte den standard vi vill leverera! Vi har försökt nå dig för att reda ut det här ordentligt, men utan framgång. Vi vill väldigt gärna ta tag i både installationen, fakturafrågan och frågetecknen kring batteriets kapacitet tillsammans med dig. Maila oss gärna på support@chargebuddy.se och skriv "RECO + ditt namn" i ämnesraden. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Robin S
Skrev om ChargeBuddy

Ringer och skickar sms trots NIX spärrat telefonnummer.

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, och vi beklagar verkligen. Det här är inget vi gjrt med flit. Vi följer NIX-registret och rensar våra listor löpande, men något har uppenbarligen slunkit igenom här. Vi följer upp internt så att det inte upprepas. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Hans B
Skrev om ChargeBuddy

Hej min upplevelse vid första kontakten med Fredrik Wahlgren var att vi hade samma kemi i vårat tal trevligt bemötande där han berättade och för klarade vilken storlek på batterier jag var ute efter jag beställde dessa och de ringde att de skulle komma ett bud med dessa hem och sen så fick jag en tid när dessa skulle monteras och de hade så mycke att göra men det löste sig efter att elktrikern ställde upp att montera batterierna söndagen den 7/6 dag efter nationaldagen så ett stort tack till er alla jag är super nöjd...

Svar från ChargeBuddy

Stort tack för det fina omdömet, Hans-Erik! Vad härligt att läsa att kemin med Fredrik stämde direkt och att hela processen fungerade så bra hela vägen till mål. Vi framför ditt varma tack till hela teamet! 🙌 Extra roligt att vi kunde få till monteringen söndagen efter nationaldagen så att du kom igång snabbt. 😊 Hör bara av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Gunnar M
Skrev om ChargeBuddy

Mycket bra support Tycker det vore bättre att en installatör kom och gjorde ett platsbesök innan installationen!

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet och för din värdefulla feedback! Kul att höra att du upplevt supporten som bra. Hör bara av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! 🙌 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Lars B
Skrev om ChargeBuddy

Allt fungerade mycket bra. Trots att det var fel växelriktare i leveransen bytes den under tiden av installationen som gjordes på en dag och väldigt professionellt. Lasse

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet, Lasse! Kul att höra att installationen flöt på smidigt trots att det blev fel växelriktare i leveransen, skönt att vi kunde lösa det på plats samma dag. Vi framför berömmet vidare till installatören! Hör bara av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver. 🙌 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Daniel G
Skrev om ChargeBuddy

Efter en initial försening. Så ringe de på chargebuddy upp mig och ordnade så en installatör kommer imorgon.

Svar från ChargeBuddy

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att det blev en försening till en början, men skönt att vi kunde få till en lösning och boka in installatören snabbt. Bara höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor efter installationen! 🙌 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Nils Arne S
Skrev om ChargeBuddy

Vi har sedan tre veckor tillbaka ett Dyness-batteri (som klarar ner till -20 grader pga inbyggda värmeslingor) installerat i garaget och det verkar fungera alldeles förträffligt tillsammans med våra solpaneler o växelriktare. Säljaren, Fredrik, var kunnig och lyhörd och bra att ha att göra med! Processen från signering av offert till installation tog knappt två månader och där ingick väntetid på godkännande från EON. Processen var enkel att följa via en app med chattfunktion och elektrikern fixade installationen på ett bra...

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina och utförliga omdömet, det glädjer oss att höra att allting har varit smidigt från signering av offert till installation! Vi framför detta till Fredrik och vår installatörspartner, de kommer bli superglada att du blev så nöjd med slutresultatet. Hör bara av dig till supporten om det skulle dyka upp fler frågor framöver! 🙌 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Karl Göran Tommy J

Jag är mycket nöjd med Charge Buddy. Hela processen från första kontakt till färdig installation fungerade professionellt. Kan varmt rekommendera Charge Buddy till andra som funderar på batteri till sina solceller. Uppskattar särskilt deras goda service och tydliga kommunikation.

Svar från ChargeBuddy

Tack för det fina omdömet, det glädjer oss att höra att hela processen från första kontakt till färdig installation fungerade så bra! Extra kul att just servicen och kommunikationen lyfts fram, det är något vi verkligen lägger mycket energi på. 😊 Bara höra av dig till supporten om det skulle dyka upp några frågor framöver! 🙌 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Maria Lisa Linnéa F

Installerade ett Pylontech batteri och kan varmt rekommendera ChargeBuddy! Bra kommunikation och kunniga installatörer.

Svar från ChargeBuddy

Vad kul att läsa, tack för omdömet Maria! Pylontech är ett riktigt bra val och skönt att höra att hela resan från första kontakt till färdig installation flöt på smidigt. 🙌 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Johnny B
Skrev om ChargeBuddy

Mycket bra bemötande och klara besked. Organisationen gick smidigt, men någon fördröjning. Bra installerat och snapt. Batteriet funkar perfekt. Och jag är helt nöjd.

Svar från ChargeBuddy

Tack för dina fina ord! Vad skönt att höra att helheten blev bra och att batteriet rullar på precis som det ska. Vi beklagar fördröjningen, men kul att resten flöt på smidigt och att du är nöjd med slutresultatet. 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Roland K
Skrev om ChargeBuddy

Ringer trots NIX spärrat telefonnummer. Säger att de jobbar i området och försöker sälja sollösningar utan att upptäcka att det redan sitter på fastigheten.

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, och vi beklagar verkligen. Det här var ett misstag av en enskild säljare som befann sig i området för en batteriinstallation som passade på att ringa när han såg att ni hade solpaneler, utan att kontrollera NIX-spärren. Det ska inte hända och vi följer upp internt. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Johan Nils Simon S

Först en massor strul med installationsformuläret och en massor personal som inte lyssnar - sen en riktigt bra installation. Elfirman de skickade ut var toppklass! Sen kom fakturan, med fel uppgifter på och med en dags löptid. När den betalats efter många om och men så fick vi en till - som också hade en förfallotid på en dag. För tydligen ska man betala för installationen fler än en gång?! Varje gång jag försökt ringa har jag mötts av frågor och tyvärr aldrig ett svar. Jag hade valt ett annat bolag om jag valde idag, men jag valde tyvärr efter pris.

Svar från ChargeBuddy

Tack för att du delar med dig, även om upplevelsen tyvärr inte blev som vi önskat. Kul att installationen och installatörspartnern fick toppbetyg, det är väldigt roligt att höra! 😊 Gällande fakturan vill vi förtydliga: Vi tar inget i förskott utan fakturerar först när batteriet är installerat och strömsatt. Den korta betalningstiden beror på att vi vill skicka in ansökan om Grönt Teknik-avdrag till Skatteverket så snabbt som möjligt. Att du fått felaktiga uppgifter och upplevt dubbel fakturering är dock inte okej, och det...

Annelie T
Skrev om ChargeBuddy

Efter E-ON:s godkännande fick vi en snabb och smidig installation med duktiga elektriker.

Svar från ChargeBuddy

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt när godkännandet väl var klart. Och extra kul att våra elektriker gjorde ett så bra intryck! Tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy

Stefan D
Skrev om ChargeBuddy

Kunniga säljare och installatörer, allt gick väldigt smidigt

Svar från ChargeBuddy

Stort tack för omdömet! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde både säljarna och installatörerna som kunniga och att allt gick smidigt. Vänliga hälsningar, Teamet på ChargeBuddy