Cheap Energy AB

Cheap Energy AB

www.cheapenergy.se
  • Badge2023
4.1

Välkommen till Cheap Energy AB! Vi sätter färg på ditt elavtal! Vi har några löften som du som kund hos oss får ta del av. Dessa är att du som aktiv kund alltid belönas med låga priser, vi ser alltid till att pressa elpriserna, du kan alltid välja 100% grön el. Vi tycker det ska vara roligt att välja elbolag och har funnits...

77 omdömen om Cheap Energy AB

Sedan starten hos Reco 2021

Håkan H
Skrev om Cheap Energy AB

Inget speciellt än så länge då jag alltid jämför offert

Håkan J
Skrev om Cheap Energy AB

Kunnig och serviceinriktad personal. De beskrev vilka avtal dom fanns. Jag bestämde mig och tecknade ett timantal. På löpande basis

Svar från Cheap Energy AB

Hej Håkan. Tack för ditt fina omdöme gällande vår kundservice och avtalet som du har hos oss. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin onsdag. Emelie

Georg A
Skrev om Cheap Energy AB

Jag skulle vilja ha lite mer och tydligare uppdelningar på fakturorna. Vad är genomsnittligt timpris jag fått. Vad är skatter och avgifter. Vad är fasta avgifter (månadsavgift).

Svar från Cheap Energy AB

Hej Georg. Tack för ditt omdöme. vi tar vidare feedbacken däremot finns elpriset, avgifter och månadsavgiften utsatt på sida två på fakturan. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin onsdag. Emelie

Ahmadi S
Skrev om Cheap Energy AB

Hjälpsam och ansvarig. Jag är jätte nöjd med Cheap Energy.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Ahmadi. Vad kul att höra att du är nöjd med oss och vi vill tacka dig för att du tog din tid för att skriva dessa fina ord. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Lars M
Skrev om Cheap Energy AB

Mycket bra och billigt och prisvärt

Svar från Cheap Energy AB

Hej Lars. Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme gällande din upplevelse hos oss. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig. Ha en fin onsdag. Emelie

Catherine H
Skrev om Cheap Energy AB

Lätt och smidigt med betalningar osv. Inga problem alls.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Catherine. Tack för att du tog dig tiden att skriva en kommentar. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin tisdag. Emelie

Kent A
Skrev om Cheap Energy AB

Enkelt att teckna elavtal, bra kontakt och vettiga priser.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Kent. Vad roligt att höra att du är nöjd med oss och vi tackar såklart för dina fina ord! Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Kjell T
Skrev om Cheap Energy AB

Det verkar helt OK. LÄGA räkningar och bra spänning! Det är allt jag kan äga nu... MVH Kjell Thunberg

Svar från Cheap Energy AB

Hej Kjell. Vad kul att höra att du är nöjd med oss och vi vill tacka dig för att du tog din tid för att skriva dessa fina ord. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Sofia A
Skrev om Cheap Energy AB

För det första, jättekonstig betygsystem där det inte finns ett mellan läge. För det andra har jag hört om blufffakturor som är högre än vad som stämmer.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Sofia. Tack för ditt omdöme, vi fakturerar givetvis inte bluffakturor utan vi fakturerar kunden för den faktiska elen som kunden förbrukar. Det är endast när en kund är missnöjd som de uttrycker att en faktura är bluff vilket vi inte kan fakturera. Ha en fin dag. Emelie

Alesel A
Skrev om Cheap Energy AB

Jag klagar inte precis men trodde att jag ska betala min el på en faktura men fick en inbetalning till av Hedemora Energy det var inte roligt .

Svar från Cheap Energy AB

Hej Alesel. Vad kul att höra att du är nöjd med oss och vi vill tacka dig för att du tog din tid för att skriva dessa fina ord. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Aleksander P
Skrev om Cheap Energy AB

Rånad av mitt elbolag Missade att mitt avtal löpte ut. Från 350kr ena månaden så tog de kriminellt höga 10(!!!) gånger pengarna nästa månad. 3500kr för 650kWh. Akta er! UNDVIK! Det de håller på med borde vara kriminellt.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Aleksander. Tack för ditt omdöme. Detta kan ske då ens bindningstid utlöpt och man sedan inte förnyat avtalet. Detta går att undvika genom att kontakta oss för förnyelse när du mottager information om att avtalet upphör. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Sofie J
Skrev om Cheap Energy AB

Så bra med priset och att man kan slå ihop så det bara blir en faktura

Svar från Cheap Energy AB

Hej Sofie. Vad roligt att höra att du är nöjd med oss och vi tackar såklart för dina fina ord! Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Harriet G
Skrev om Cheap Energy AB

Hej, jag fick kontakt via elskling och nu känns det bra.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Harriet. Vad kul att höra att du är nöjd med oss och vi vill tacka dig för att du tog din tid för att skriva dessa fina ord. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Marja Z
Skrev om Cheap Energy AB

Jag är mycket nöjd med Cheap Energy AB hittills 👍! Jag har blivit bemött på ett trevligt sätt 🤣

Svar från Cheap Energy AB

Hej Marja. Väldigt varma ord. Du ska ha stort tack som tar dig tiden att dela med dig av dina upplevelser, det uppskattas verkligen! Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Peter S
Skrev om Cheap Energy AB

Dom står för vad dom lovar. Jag bytte till dom för dom hade bäst deal på fastpris.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Peter. Tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina upplevelser, det gläder oss verkligen! Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Kerstin E
Skrev om Cheap Energy AB

Allt fungerar som det bör fungera. Inga problem

Svar från Cheap Energy AB

Hej Kerstin. Härligt att läsa att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Tomasz F
Skrev om Cheap Energy AB

Hej, jag är nöjd med servicen och elpriset

Svar från Cheap Energy AB

Hej Tomasz. Tack så mycket för din fina kommentar. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Doris W
Skrev om Cheap Energy AB

Jag har bara märkt att jag fått billigare el. Jag har inte haft någon kontakt med företaget

Svar från Cheap Energy AB

Hej Doris. Vi tackar så mycket för din recension och att du är nöjd med ditt avtal som du har hos oss. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Tobias W
Skrev om Cheap Energy AB

Jag har inte haft några problem eller strul med Cheap Energy, allt har fungerat som man kan förvänta sig av ett elbolag.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Tobias. Vi tackar för att du tog dig tiden att skriva en recension. Vad kul att du är nöjd med avtalet som du har hos oss och att du är nöjd som kund. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Aleksandar M

bra

Svar från Cheap Energy AB

Hej Aleksandar. Tack för ditt fina fina betyg. Vi hoppas du kommer vara fortsatt nöjd i framtiden och vi lovar att göra vad vi kan för att fortsätta hålla hög standard på vår service och ge dig billig el. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Annika L

Bra pris. Supporten fungerar. Inget att klaga över

Svar från Cheap Energy AB

Hej Annika. Tack för att du har tagit din tid för att skriva denna fina recension! Tveka inte att ringa kundservice på 010 – 405 41 80 om du har några funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Kjell S
Skrev om Cheap Energy AB

Enkel tjänst som fungerat bra, inga problem hitills. Varit i kontakt med kundtjänsten 2 ggr. svarar snabbt och löste ut frågorna direkt.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Kjell. Tack för att du har tagit din tid för att skriva denna fina recension! Tveka inte att ringa kundservice på 010 – 405 41 80 om du har några funderingar. Ha en fin måndag. Emelie

Kalo M
Skrev om Cheap Energy AB

Hej! Tills nu går bra med pris men jag gå se om det blir bra pris på vinter eller inte . Tack så mycket för ert arbeta.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Kalo. Tack för dina fina ord! Vi finns alltid till hands om det skulle finnas några fler funderingar eller om du behöver rådgivning i situationer. Ha en fin måndag. Emelie

Mikael W
Skrev om Cheap Energy AB

Har haft Cheap Energy i två hus och det har fungerat bra. Hade blivit 5 bollar för en månad sedan, men är på gång att skaffa solceller nu och Cheap Energy har riktigt dåligt avtal för elproduktion (spotpris - 10öre samt en månadsavgift). Då det finns andra företag som har liknande elpriser men bra produktionsavtal (spotpris + 5öre och ingen månadsavgift) gör att 2 reco-bollar ryker. Det finns ingen anledning för någon med solceller att finna sig i så dåliga villkor som Cheap Energy har och då hjälper det inte att de har bra elpriser för det är det många som har.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Mikael. När det kommer till avtal för mikroproduktion så kan man som bolag antingen ha bra elpriser och mindre bra pris för mikroproduktion, eller högre elpris och bättre pris för mikroproduktion. Vi kan inte ha billiga avtal och bäst pris på mikroproduktion och detta då vi inte kan gå minus. Allt är antingen eller hos alla elbolag, inget elbolag vill bara ge pengar till kunder. Ha en fin dag, Emelie

Abdi S
Skrev om Cheap Energy AB

Jag tycker att ni är ett bra företag och forsätter att jobba goda job

Svar från Cheap Energy AB

Hej Abdi. Tack för dina fina ord! Vi finns alltid till hands om det skulle finnas några fler funderingar eller om du behöver rådgivning i situationer. Ha en fin måndag. Emelie

Peter R
Skrev om Cheap Energy AB

Mina sidor: Kan inte logga in med BankId Mit BankId Starter inte Herfor kan cheap energy inte löse problemet

Svar från Cheap Energy AB

Hej Peter. Gällande mina sidor så måste den personen som står på avtalet logga in med Bank-id, du måste annars kontakta oss så hjälper vi dig att guida dig fram. Önskar dig en fin dag. Emelie

Heidrun B
Skrev om Cheap Energy AB

Hej, Jag är mycket nöjd med Cheap Energys kundservice. Frågor besvaras snabbt. Det är okomplicerat att byta till en annan tariff.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Heidrun. Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme gällande din upplevelse. Extra roligt att du är nöjd med avtalet och vår snabba kundservice som alltid finns tillgänglig för att hjälpa till. Önskar dig en fin dag. Emelie

Patrik W
Skrev om Cheap Energy AB

Missar man att förnya sitt avtal så lägger dom på 500% på priset, vilket man inte ser förens nästa räkning, dvs då mer än 1 1/2 månad gått.. inte av någon annan anledning än att dom ser en chans att dr in extra pengar. Chattade med kundtjänst, mitt i samtlet så avslutade dom sitt skift utan att berätta detta eller att det syndes i chatten förutom att ingen svarade.

Mikael W gillar detta
Svar från Cheap Energy AB

Hej Patrik. Tack för att du har tagit din tid för att skriva en recension! Gällande utgånget avtal så skickar vi alltid ut information ca 2 månader innan för att påminna kunden om att avtalet löper ut, i detta brev finns då information om att avtalet upphör och vad priset på tillsvidare avtalet varit några tidigare månader. Gällande vår kundservice så har vi öppet fram tills 19.00 alla vardagar utan lunchstängt så vi har inte avslutat någon chatt på grund av detta! däremot om man inte svarar i chatten så måste vi stänga...

Anders S
Skrev om Cheap Energy AB

Bästa elbolag man haft hittills och billigaste , man blir t.o.m förvånad ibland när man fått räkningen !

Svar från Cheap Energy AB

Hej Anders. Tack för dina fina ord! Vi finns alltid till hands om det skulle finnas några fler funderingar eller om du behöver rådgivning i situationer. Ha en fin tisdag. Emelie

Johnny S
Skrev om Cheap Energy AB

Har inte direkt haft några problem. Dom levererar och fakturerar, jag betalar. Då är väl båda nöjda, misstänker jag. 4 ges med följande motto: Även i dom bästa världar, går allt att göras till det bättre.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Johnny. Tack för att du har tagit din tid för att skriva denna fina recension! Tveka inte att ringa kundservice på 010 – 405 41 80 om du har några funderingar. Ha en fin tisdag. Emelie

Jan P
Skrev om Cheap Energy AB

Bra med rörligt pris samt översiktlig beskrivning av förbrukningen

Svar från Cheap Energy AB

Hej Jan. Vi tackar för dessa fina ord och vad kul att höra att du är nöjd med oss! Tveka inte att ringa kundservice på 010 – 405 41 80 om du har några funderingar. Ha en fin tisdag. Emelie

Tommy G
Skrev om Cheap Energy AB

har blivit bra bemött och ni lever upp till dem förväntningar jag hade å lite mer. dem ger snabb service å svar är hjälpsam bra pris. jag fick redan på dem via en sida man kan söka efter lägsta ellevrantör.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Tommy. Tack för att du tog dig tiden att lägga en kommentar gällande din upplevelse hos oss. Vad fint att läsa att du är nöjd med avtalet men även servicen från vår kundservice. Skulle det uppstå några frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss igen så hjälper vi dig. Ha en fin tisdag. Emelie

Lovisa W
Skrev om Cheap Energy AB

Enkelt och smidig kommunikation. Inte varit i kontakt med kundtjänst så det kan jag inte säga något om. Trevligt att bli grattad på sin namnsdag.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Lovisa. Tack för dem fina och varma orden, samt att du faktiskt tar dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Det betyder otroligt mycket för oss! Ha en fin dag. Emelie

Claudia B
Skrev om Cheap Energy AB

Jag är nöjd med servicen, speciellt den smidiga och snabba responsen jag fått när jag har behövt. Jag är dock besviken på att min tillit användes för att teckna ett nytt, mycket dyrare avtal när jag flyttade. Det har inneburit stor hål i min ekonomi och jag våndas över hur det kommer att bli nu när det kallnar på.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Claudia. Tack för att du tog dig tiden att lägga en kommentar, vi är väldigt tacksamma att du är nöjd med responsen från vår kundservice. Gällande priser på avtal och nya adresser så måste kunden godkänna priset innan det tecknats, om du har tecknat ett rörligt avtal så förändras detta från tid till tid, om du har tecknat ett fast avtal så har du samma pris under hela avtalsperioden och då har du godkänt det fasta priset. Ha en fin dag. Emelie

Mirzai M
Skrev om Cheap Energy AB

Ni är bäst, hoppas ni håller vid samma pris när det är vinter.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Mirzai. Tack för ditt fina fina betyg. Vi hoppas du kommer vara fortsatt nöjd i framtiden och vi lovar att göra vad vi kan för att fortsätta hålla hög standard på vår service och ge dig billig el. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig- Ha en fin måndag. Emelie

Elisabeth B
Skrev om Cheap Energy AB

Mycket bra. Hade faktiska inte hört talas om företaget förut, blev rekommenderad. Trevlig kundsupport.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Elisabeth. Tack för den fina recensionen. Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med servicen du fått av våra medarbetare. Vi arbetar ständigt för att du skall förbli lika nöjd i framtiden. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se om du skulle få några frågor eller funderingar i framtiden. Ha en fin helg. Emelie

Morgan B
Skrev om Cheap Energy AB

Verkar vara en fortsättning av lutendrejerigöretaget Stockholms elbolag som lades ner och startades upp av samma person under detta namnet, med samma metoder att de fejkar fakturor och ökar priser i smyg

Svar från Cheap Energy AB

Hej Morgan. Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension, Stockholms elbolag är ett fristående elbolag och likaså vi Cheap energy. Vi ingår i samma koncern men är två helt skilda elbolag! Vidare så är Stockholms elbolag fortsatt ett elbolag som levererar el till alla sina kunder. Vi fejkar inga fakturor utan fakturerar kunder som själva valt att vara kund hos oss och vi tar endast betalt för elen som de förbrukar. Vi får inte heller öka priser i smyg utan måste följa avtalsvillkoren och lagen. Ha en fin dag. Emelie

Therese S
Skrev om Cheap Energy AB

Helt ok, men vill ha ett billigare elavtal.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Therese. Tack för du tog dig tiden att skriva en recension, vi tycker dock det är tråkigt att du är missnöjd med priset, om du har ett rörligt avtal så varierar priset från dag till dag vilket kan göra att det varierar. Har du ett fast avtal ska du få samma elpris varje månad. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så hjälper vi dig att se över avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Lotta B
Skrev om Cheap Energy AB

Bra, aldrig behövt ta kontakt med er, el är alltid dyrt och surt att betala..

Svar från Cheap Energy AB

Hej Lotta. Tack för ditt betyg! Väldigt kul att se att du är nöjd med den service du fick. Vi finns tillgängliga för dig på 010 – 405 41 80 om det dyker upp frågor i framtiden! Ha en fin dag. Emelie

Alma M
Skrev om Cheap Energy AB

Bra service, allt går smidigt och enkelt. Bra pris framförallt!!!

Svar från Cheap Energy AB

Hej Alma. Tack för den fina recensionen. Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med servicen du fått av våra medarbetare. Vi arbetar ständigt för att du skall förbli lika nöjd i framtiden. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se om du skulle få några frågor eller funderingar i framtiden. Ha en fin helg. Emelie

Catalin E

Jag har redan svarat en gång häromdagen. Jag har inte Cheap Energi längre

Svar från Cheap Energy AB

Hej Catalin. Tack för ditt omdöme. Du är varmt välkommen tillbaka som kund i framtiden om du önskar det. Ha en fin dag Emelie

Roy S
Skrev om Cheap Energy AB

Har hittills hållit vad man lovat enligt avtal.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Roy. Tack för ditt fina betyg. Vi hoppas du kommer vara fortsatt nöjd i framtiden och vi lovar att göra vad vi kan för att fortsätta hålla hög standard på vår service och ge dig billig el. Ha en fin fredag. Emelie

Håkan Å
Skrev om Cheap Energy AB

Alldeles för dyra, sålde in tjänsten så att man skulle få skuld och ångest

Svar från Cheap Energy AB

Hej Håkan. Tack för du tog dig tiden att skriva en recension, vi tycker dock det är tråkigt att du är missnöjd med priset, om du har ett rörligt avtal så varierar priset från dag till dag vilket kan göra att det varierar. Har du ett fast avtal ska du få samma elpris varje månad. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så hjälper vi dig att se över avtalet. Ha en fin helg. Emelie

Madalina P
Skrev om Cheap Energy AB

Amazing customer service and great prices!

Svar från Cheap Energy AB

Hej Madalina. Tack för den fina recensionen. Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med servicen du fått av våra medarbetare. Vi arbetar ständigt för att du skall förbli lika nöjd i framtiden. Ha en fin helg. Emelie

Per O
Skrev om Cheap Energy AB

Smarta med en och samma faktura

Svar från Cheap Energy AB

Hej Per. Tack för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd med energifakturan som vi erbjuder våra kunder för att underlätta. Ha en fin fredag. Emelie

Katarina E
Skrev om Cheap Energy AB

I vanliga fall, efter att man tecknat avtal med ett elbolag, så verkar det som när en viss tid har gått så stiger priset ordentligt. Jag förstår att jag bara haft otur (gång på gång på gång …) i alla år men den här gången så rankas Cheap Energy högst i dagstidningarnas undersökningar av bolagens prissättning. Cheap Energy har alltså haft lägst pris. Jag är av förklarlig anledning väldigt nöjd med mitt val. Katarina Eriksson

Svar från Cheap Energy AB

Hej Katarina. Tack för ditt fina betyg. Vi hoppas du kommer vara fortsatt nöjd i framtiden och vi lovar att göra vad vi kan för att fortsätta hålla hög standard på vår service och ge dig billig el. Skulle du få några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se så finns vi här för dig. Ha en fin fredag. Emelie

Anna E
Skrev om Cheap Energy AB

Missuppfattade min beställning. Ringde och fick byta abonnemanget direkt. Tack i efterhand.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Anna. Tack för den fina kommentaren! Vi blir väldigt glada av att höra att du är en nöjd kund hos oss och vi arbetar för att du skall förbli precis lika nöjd i framtiden. Om du skulle ha några frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se. Ha en fin fredag. Emelie

Birgitta J
Skrev om Cheap Energy AB

Mycket positivt bemötande och ni har levt upp till förväntningarna

Svar från Cheap Energy AB

Hej Birgitta. Tack för ditt fina betyg. Vi hoppas du kommer vara fortsatt nöjd i framtiden och vi lovar att göra vad vi kan för att fortsätta hålla hög standard på vår service och ge dig billig el. Ha en fin fredag. Emelie

Andersson Magnus A
Skrev om Cheap Energy AB

Förväntade mig en enkel övergång till Cheap. Och så har det blivit. Har inte varit några problem. Nöjd.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Magnus. Tack för den fina recensionen. Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med servicen du fått av våra medarbetare. Vi arbetar ständigt för att du skall förbli lika nöjd i framtiden. Ha en fin dag. Emelie

Jon Kristian H
Skrev om Cheap Energy AB

Jette bra kontakt med kundservice Har enbart haft cheap ett half år, så svårt att bedöma. Men har inget negativt att sia.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Jon. Tack för ditt betyg! Väldigt kul att se att du är nöjd med den service du fick. Vi finns tillgängliga för dig på 010 – 405 41 80 om det dyker upp frågor i framtiden! Ha en fin torsdag. Emelie