Cheap Energy

Cheap Energy

www.cheapenergy.se
  • Badge2023
3.9

Välkommen till Cheap Energy AB! Vi sätter färg på ditt elavtal! Vi har några löften som du som kund hos oss får ta del av. Dessa är att du som aktiv kund alltid belönas med låga priser, vi ser alltid till att pressa elpriserna, du kan alltid välja 100% grön el. Vi tycker det ska vara roligt att välja elbolag och har funnits...

398 omdömen om Cheap Energy

Sedan starten hos Reco 2021

Izet M
Skrev om Cheap Energy

Riktig fälla. Detta är ett företag som verkar bra och billigt, men är faktiskt en fruktansvärd fälla både för företag och privatpersoner. Så fort en inledande period mer bra pris tar slut så fördubblar de priset. Jag skulle inte rekommendera detta för min värsta fiende. Håll är borta.

Pontus Alexander Lars K

Problemen med appen är under all kritik. Kostnadsmässigt finns det inget att klaga på, men 2026 väljer man till stor del bolag utefter hur enkelt man kan följa sin förbrukning. (Vi som nu har rörligt). Besviken.

Håkan L
Skrev om Cheap Energy

Märkligt att Ni inte kan få Appen att fungera, har kontaktat Er flera gånger med samma svar varje gång att Ni jobbar på det. Senast jag kunde se min elförbrukning är 12 Januari, oacceptabelt dåligt!

Anders Å
Skrev om Cheap Energy

Bra och billig el och trygg leverans.

Yimchan Berggren Pranee Y

Jag är nöjd och har inget att klaga över.

Anita Z
Skrev om Cheap Energy

hej blev mottagen bra gillar er funkar hej från anita .

Yasser Al Rifai Y
Skrev om Cheap Energy

Mycket bra upplevelse. Trevlig och hjälpsam personal, snabb service och tydlig information. Jag är nöjd och kan rekommendera företaget.

Yasser Al Rifai Y gillar detta
Svar från Cheap Energy

Hej Yasser. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet. Roligt att du vill rekommendera oss som företag! Ha en fin dag. Emelie

Kent Ernst Y
Skrev om Cheap Energy

Cheap Energy har konkurrenskraftiga priser. och har ofta billigaste elpriset på Elskling och Compricer.Man får alltid ett gott bemötande när man pratar med dem i telefon. Deras app är bra som håller koll på elförbrukningen och elpriset.

Svar från Cheap Energy

Hej Kent. Tack för ditt omdöme och så rolig läsning gällande servicen, avtalet och appen. Ha en fin dag. Emelie

Özmen Gabriel Geuriye Ö

jag är nöjd med er så länge är billigare el

Hej Gabriel. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Yngve Persson Y
Skrev om Cheap Energy

Prisvärt elbolag, bara med konkurans mellan elbolagen.

Svar från Cheap Energy

Hej Yngve. Tack för ditt omdöme och roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Mikael Å
Skrev om Cheap Energy

har aldrig varit kontakt med kundservice på Cheap Energy jag köpte mitt elavtal på Elskling

Svar från Cheap Energy

Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Örjan Gustavsson Ö

Þttttttttyyyyyyyyyyyyuuyyuuuuuuuuuuyyyyyyuuuuuuuuuuuuiuuuuuuiiiiuiiiuiii

Svar från Cheap Energy

Hej Örjan. Tack för ditt omdöme. Kontakta gärna oss om det skulle uppstå några frågor eller funderingar via vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Åberg Hans Olof Å

Svårt att se sina fakturor, mina avtal

Svar från Cheap Energy

Hej Hans. Tack för ditt omdöme och feedback gällande tydligheten att se sina fakturor och avtal, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Ångman Jan Åke Sigfrid Å

Fungerar enligt avtal, så här långt inget att klaga på.

Svar från Cheap Energy

Hej Jan. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerar enligt dina förväntningar. Ha en fin dag. Emelie

Yunior Jurajuria Mena Y

Jag är ganska nöjd med det här energibolaget.. och tills nu allt fungerar bra för mig.. inget speciellt rekommenderar jag just nu .. och mitt bemötande samtal en något gång med Cheap Energi varit väldigt professionell på ens sida . Tack .. för bra service.

Svar från Cheap Energy

Hej Yunior. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

ömer K

Sååååååååååååååååååååååååå nöjd

Svar från Cheap Energy

Hej Ömer. Tack för ditt omdöme och härlig läsning att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Åkerström Magnus Å

Hej ! Det har varit en ganska bra Elleverans utan några större störningar nästan Helt utan Ström-dippar och Strömavbrott ! Vid Risk Åskväder och Blixtnedslag har ni Förvarnat i god tid ! Jag Rekommenderar starkt alla Människor att köpa ett Överspännings-grenuttag för att skydda Känslig Elektronik såsom Exempelvis Datorer, Nätverk, Hifiljud-utrustning och Platt-teve medmera ! Alla Fakturer har kommit i god tid enda Nackdelen är att Elpriset har blivit betydligt Dyrare i Vinter ! Det är lite krångligt att hålla koll på vilken...

Svar från Cheap Energy

Hej Magnus. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med elleveransen. Ha en fin dag. Emelie

Åke Wallström Å

Löpande bra information dagligen

Svar från Cheap Energy

Hej Åke. Tack för ditt omdöme och feedbacken gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Ångström Brännström Charlotte Å

Trevligt och artigt bemötande vid alla samtal

Svar från Cheap Energy

Hej Charlotte. Tack för ditt omdöme gällande din upplevelse med vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Monica Lisbet Yvonne W

Mycket bra bemötande och billig första året

Hej Monica. Tack för ditt omdöme och positiva feedback! Ha en fin dag. Emelie

Zowczak Malgorzata Z

Jag är väldigt nöjd med Cheap Energy.

Svar från Cheap Energy

Hej. Tack för ditt omdöme och roligt att du är nöjd med allt hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne W
Skrev om Cheap Energy

Har blivit väl bemött av Cheap Energy. Priset på el varit acceptabelt. Enda nackdelen att fakturan kommit sent. Bör bättras. Kan rekommendera Cheap Energy som elleverantör. Vänligen Yvonne Wessman

Svar från Cheap Energy

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen, detta tar vi till oss. Ha en fin dag. Emelie

Camilla Å
Skrev om Cheap Energy

Bra app med tydlig översikt. Inget att klaga på

Svar från Cheap Energy

Hej Camilla. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med appen. Ha en fin dag. Emelie

Ylva Sundgren Y
Skrev om Cheap Energy

Billigt och bra. Har inget att klaga på.

Svar från Cheap Energy

Hej Ylva. Tack för dina fem stjärnor och feedback gällande priset och servicen. Ha en fin dag. Emelie

Åse Markenlind Å

Hej hittils tom januari 26 har ni varit bra +, Jo Ni har fixat det mesta om något och bet är okej. Nu när flyttat med Er och samma lika Elevio så fås så se En mkt god fortsättning. Åse Markenlind

Svar från Cheap Energy

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och så härligt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Ingvar Y
Skrev om Cheap Energy

All el har fungrat utan anmärkning till ett bra pris.

Svar från Cheap Energy

Hej Ingvar. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Ödin Sanne Ö

Bra och trevliga, Bra kommunikation

Svar från Cheap Energy

Hej Sanne. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Birgitta B
Skrev om Cheap Energy

Bra bemötande och konkurrenskraftiga priser på rörligt elavtal.Tyvärr införs rörligt påslag fr.o.m mars månad,vilket leder till ökade elpriser.Detta kan leda till byte av elleverantör.Har ingen bindningstid,vilket är ett plus för Cheap Energy.

Svar från Cheap Energy

Hej Birgitta. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen, avtalet och rörliga påslaget. Vi tar till oss din feedback. Ha en fin dag. Emelie

Åslund Erika Å
Skrev om Cheap Energy

Bra information angående priser och förbrukning. Saknar dock möjlighet till fler inställningar i appen gällande min hushållsprofil. Jag har tex direktverkande el med gamla radiatorer i min hyreslägenhet och jag ligger då ca 150% högre i förbrukning än liknande hushåll eftersom jag inte kan ändra inställningarna. Den senaste tiden har det varit svårt att visa fakturor och förbrukning samt väldigt svårt att logga in. Är nöjd med kundservice och deras bemötande.

Svar från Cheap Energy

Hej Erika. Tack för ditt omdöme och din tydliga feedback. Vi tar med oss dina önskemål gällande appen och vi håller även på att arbeta med att felsöka appen med våra tekniker så att denna ska fungera som vanligt. Ha en fin dag. Emelie

Östman Lena Ö
Skrev om Cheap Energy

Hej, vi är nöjda med elpriset och att det gick att följa elförbrukningen via appen. För två veckor sedan felanmälde vi appen då den inte längre fungerade men den går ff inte att använda.

Svar från Cheap Energy

Hej Lena. Tack för ditt omdöme och din feedback gällande appen, vi håller på att arbeta på felet i appen med våra tekniker. Ha en fin dag. Emelie

Åkerström Rolf Å

Jag tycker inte om att ni höjer priset på elen när man har skrivit ett avtal på 12 månader

Svar från Cheap Energy

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar till oss denna. Ha en fin dag, Emelie

Wistrand Jesper W

Bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från Cheap Energy

Hej Jesper. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Örjan Jakobsson Ö

Fakturan kommer så himla sent i månade med förfallodag på några dagar. Tänk om man är på semester eller liknande så kan man inte betala innan förfallodagen. Nä skall nog titta på ett annat bolag som jag hade innan jag bytte till dem.

Svar från Cheap Energy

Hej Örjan. Tack för ditt omdöme, vi tar till oss din feedback. Vi kan alltid förlänga förfallodatumen men du behöver då kontakta vår kundservice för att fixa detta. Ha en fin dag. Emelie

Åsa S

Enligt förväntningar och nöjd

Svar från Cheap Energy

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd och att allt varit enligt dina förväntningar! Ha en fin dag. Emelie

Jussi Juha Kari Petteri V

Bra att slippa massa extra avgifter som annars bara är lurendrejeri

Svar från Cheap Energy

Hej Jussi. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Roger P
Skrev om Cheap Energy

Har inte varit kund så länge men verkar vara en seriös leverantör av el.

Svar från Cheap Energy

Hej Roger. Tack för ditt omdöme och så härligt att du är nöjd med avtalet som du har tecknat med oss. Ha en fin dag. Emelie

Mattias H
Skrev om Cheap Energy

Lamporna lyser och räkningarna från Cheap Energy ramlar in, inga konstigheter.

Hej Mattias. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Thomas T
Skrev om Cheap Energy

bra bra bra helt OK funkar bra fint väder idag solen skiner är det 30 tecken nu?

Svar från Cheap Energy

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme. Roligt att läsa att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Ulla Z
Skrev om Cheap Energy

Har inga kommentarer egentligen, har precis flyttat och det har varit helt ok. Bra info när jag har ringt.

Svar från Cheap Energy

Hej Ulla. Tack för ditt omdöme och vi hoppas att din tillvaro hos oss ska vara enligt dina förväntningar. Ha en fin dag. Emelie

Thomas S
Skrev om Cheap Energy

Mycket bra att man får notiser varje dag och så, Vad är det den kostar någon lunda?

Svar från Cheap Energy

Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback! Roligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Josef U
Skrev om Cheap Energy

Bra är det när allt bara rullar på och dras automatiskt varje månad. Det är alldeles för förvirrad kundtjänst med förvirrande svar. Bra användarvänlig app också med tydlig översikt.

Svar från Cheap Energy

Hej Josef. Tack för ditt omdöme och tydliga feedback! Vi tar vidare feedbacken för att vi ska bli bättre inom vår service. Ha en fin dag. Emelie

Marianne S
Skrev om Cheap Energy

Jag har varit kund i 2 månader, har inte fått någon faktura än, kan ej svara på vad jag tycker om företaget

Svar från Cheap Energy

Hej Marianne. Vad tråkigt att du är missnöjd med avtalet som du har hos oss. Kontakta gärna vår kundservice på 010 – 405 41 80 eller hej@cheapenergy.se. Ha en fin dag. Emelie

Mats O
Skrev om Cheap Energy

Så här långt är intrycket bara bra, jag avvaktar höst och vintermånader då elförbrukningen går upp. Att handla var problemfritt och enkelt. Förväntningar handlar om lägre pris än den tidigare leverantören. Mats

Svar från Cheap Energy

Hej Mats. Tack för ditt omdöme, vi hoppas att ni ska trivas som kund hos oss och tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 010 405 41 80 om du har några frågor. Ha en fin dag. Emelie

Eva J
Skrev om Cheap Energy

Har endast haft er mindre än 1 månad så svårt att uttala mig ännu. Allting känns bra än så länge

Svar från Cheap Energy

Hej Eva. Tack för ditt omdöme och vi hoppas att din tillvaro hos oss ska vara som du tänkt! Ha en fin dag. Emelie

Lydia A
Skrev om Cheap Energy

För mig som pensionär har det verkligen gjort skillnad till det bättre. Ni har lett upp till alla mina förväntningar. Min elräkning har blivit väsentligt mycket billigare sen jag gick över till er.

Svar från Cheap Energy

Hej Lydia. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Adam I
Skrev om Cheap Energy

Jag tycker att det har fungerat smidigt med Cheap Energy. Tydlig information, bra priser och enkel kontakt. Jag känner att jag kan rekommendera dem vidare

Hej Adam. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Stefan P
Skrev om Cheap Energy

Jag har bara positiva delar att säga om cheap energy. Enkelt att byta till inga dolda avgifter och ett stadigt bra pris på elkostnader.

Svar från Cheap Energy

Hej Stefan. Tack för ditt omdöme och feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med avtalet och servicen. Ha en fin dag. Emelie

Soheil K
Skrev om Cheap Energy

Det är bra billigare än Fortum, än så länge. Får se hur det blir till vinter.

Svar från Cheap Energy

Hej Soheil. Tack för ditt omdöme. Vi hoppas att din tillvaro hos oss ska vara enligt dina förväntningar. Ha en fin dag. Emelie

Eva D
Skrev om Cheap Energy

Jag blev uppringd av Cheap energy för 3 år som erbjöd ett riktigt bra erbjudande . Jag fick avtalet per mejl och skulle godkänna det samma dag eftersom erbjudandet var tidsbegränsat. Vad försäljaren inte berättade var att avtalet gällde i 3 år och att det sk "erbjudande" endast gällde det första året och att det sen blev ett betydligt högre pris. Självklart bytte jag bolag när dom 3 åren var till ända. / Eva

Svar från Cheap Energy

Hej Eva. Tack för ditt omdöme och feedback! Det verkar som att du tecknade ett 3 årigt fast avtal som löpte ut nu 2025. Vi kan inte se att du kontaktat oss gällande feedbacken tidigare, vi har inga bundna avtal där man får billigare första året utan vi har samma pris hela avtalsperioden när man har fast avtal. Vi beklagar dock att ni upplevt det som detta. Ha en fin dag. Emelie

Ebba D
Skrev om Cheap Energy

Mycket nöjd! Funkar felfritt och rimliga priser

Svar från Cheap Energy

Hej Ebba. Tack för ditt omdöme och feedback! Så roligt att du är nöjd med avtalet och priset. Ha en fin dag. Emelie