Cheap Energy

Cheap Energy

www.cheapenergy.se
  • Badge2023
3.9

Välkommen till Cheap Energy AB! Vi sätter färg på ditt elavtal! Vi har några löften som du som kund hos oss får ta del av. Dessa är att du som aktiv kund alltid belönas med låga priser, vi ser alltid till att pressa elpriserna, du kan alltid välja 100% grön el. Vi tycker det ska vara roligt att välja elbolag och har funnits...

422 omdömen om Cheap Energy

Sedan starten hos Reco 2021

Pontan W
Skrev om Cheap Energy

Bara positivt.............................................................................

Svar från Cheap Energy

Hej Pontan. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Wendy R
Skrev om Cheap Energy

Enkelt och billig! Trevlig kundtjänst.

Svar från Cheap Energy

Hej Wendy. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Denis S
Skrev om Cheap Energy

So far so good. Ingen krångel så länge. Men jag är upprörd av att jag fick många telefonuppringar från andra elbolag som svartmålade CheapEnergy, berättade hur missnöjde deras kunder var och hur totalt svartlistade CheapEnergy är. Jag är medveten om att det är 150+ bolag på marknaden och konkurrensen är stor, men jag har inte tid att kolla upp sanningen bakom sådana påstående, som dock oroar mig.

Svar från Cheap Energy

Hej Denis. Tack för ditt omdöme, väldigt tråkigt att våra branschkollegor försöker svartmåla Cheap Energy. Vi följer samma lagar och regler som resterande bolag gör. Vi beklagar att du fick uppleva negativa ord från andra bolag. Skulle du ha några funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Willy Kiguli W

Very good I save a lot thank you Cheap Energy

Svar från Cheap Energy

Hej Willy. Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Wall Erik W
Skrev om Cheap Energy

Bra prissättning som är lätt att förstå, bra att man kan se elanvändning flera månader tillbaka och trevlig personal när man ringer till er.

Svar från Cheap Energy

Hej Erik. Tack för ditt omdöme och så fint att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Wallner Magdalena W

Bra kommunikation med sina kunder, bra app som skriver notiser när priset är högt samt att man kan lägga budget. Modert företag som har kunden i fokus.

Svar från Cheap Energy

Hej Magdalena. Tack för ditt omdöme och positiva feedback, vi blir väldigt glada över dina ord. Ha en fin dag. Emelie

Håkan W
Skrev om Cheap Energy

Att får rabatt ena året men inte andra utan lovas det tredje känns inte sådär.

Svar från Cheap Energy

Hej Håkan. Tack för ditt omdöme och feedback, rabatten kan man tyvärr bara nyttja en gång som kund, vi tar till oss din feedback! Ha en fin dag. Emelie

Welander Göran W
Skrev om Cheap Energy

De levererar el lika bra som alla andra men de är billigare. Första året.

Svar från Cheap Energy

Hej Göran. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har tecknat med oss. Ha en fin dag. Emelie

Wijesiri Tara W
Skrev om Cheap Energy

Från början fick jag väldigt låg räkning men nu får jag dubbelt så mycket.

Svar från Cheap Energy

Hej Tara. tack för ditt omdöme, kontakta gärna vår kundservice så ser vi över ditt elavtal. Ha en fin dag. Emelie

Wikström Per-Håkan W

Bra bemötande av kundtjänst. Tog Cheap Energy på en drive för 2 år sedan. När avtalet löpte ut fortsatte vi i 1 år till med 16 öre mer per kwh. När det sedan kom ett mail för en månad sedan att jag var tvungen att skriva ett nytt avtal för ett år, så har inte andra elhandelsbolag det utan där gäller det tillsvidare för månadsmedels pris avtalet. Om jag inte hade skrivit ett nytt avtal med Cheap Energy skulle ja anvisas ett tillsvidare avtal med en höjning på 1kr kwh. Det där tyckte jag var fult. Många som inte läser sådana mail och åker på en jätte höjning.

Svar från Cheap Energy

Hej Per-Håkan. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Widén Birgitta W
Skrev om Cheap Energy

Den personliga kontakt jag haft med Cheap Energy hittills har varit mycket positiv. En personlig och trovärdig ton som tyvärr blir allt ovanligare i kontakt med företag. Storleken på fakturorna har också varit finfin. Fortsätt så...🤗

Svar från Cheap Energy

Hej Birgitta. Tack för ditt omdöme och så roligt att läsa att du uppskattar vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Wester Fanny W
Skrev om Cheap Energy

Inget märkvärdigt, ett elhandelsbolag bara. Inget dåligt med dem men vet inte heller om de är mycket bättre än andra…

Svar från Cheap Energy

Hej Fanny. Tack för ditt omdöme och feedback, härligt att allt känns bra. Ha en fin dag. Emelie

Wilhelmsson Ola W
Skrev om Cheap Energy

Enkelt och smidigt. Fungerar uran problem.

Hej Ola. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Westergren Jan W
Skrev om Cheap Energy

Dom hade bra pris på elen när jag bytte elleverantör.Dom höll priset dom hade. Mycket bra el pris dom hade.

Svar från Cheap Energy

Hej Jan. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har med oss. Ha en fin dag. Emelie

Lill W
Skrev om Cheap Energy

Fick ett avtal med ett mkt bra pris utan påslag under ett år. Allt har fungerat utmärkt med leverans och fakturor. Inget att klaga på. :)

Svar från Cheap Energy

Hej Lill. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna och fakturorna. Ha en fin dag. Emelie

William Dysell W
Skrev om Cheap Energy

Super bra! Bra kundbemötande, hjälpte mig att sänka priserna!

Svar från Cheap Energy

Hej William. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priserna. Ha en fin dag. Emelie

Wiesel Gundela W
Skrev om Cheap Energy

Elen fungerar som den ska och mer begär jag inte.

Svar från Cheap Energy

Hej Gundela. Tack för ditt omdöme och skönt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Wanjiku Thuo Mary W

Företaget lever verkligen upp till sin namn

Svar från Cheap Energy

Hej Thuo. Tack för ditt omdöme och vi blir så glada över att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Stefan W
Skrev om Cheap Energy

Har bara använt CE 3 mån. Funkat bra.

Hej Stefan. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Westman Marianne W

Bra pris men Cash is always King i min värld. Korrekta fakturor utifrån nätägarens uppgifter. och snygg info i samband med att avtalet löper ut.

Svar från Cheap Energy

Hej Marianne. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med priset och fakturorna. Ha en fin dag. Emelie

Leif W
Skrev om Cheap Energy

Bara haft digital kontakt. De hade ett bra pris när jag bestämde mig för elbolag.

Hej Leif. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Westerlund Ove W
Skrev om Cheap Energy

Bra service och bra priser och mycket trevlig personal

Svar från Cheap Energy

Hej Ove. Tack för ditt omdöme och härligt att läsa att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Wanous Byan W
Skrev om Cheap Energy

Bytt namn till dyrt energi. Katastrof

Hej Wanous. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Albin B
Skrev om Cheap Energy

Rekommenderar absolut inte detta företag, som alla vet lurar de in kunder med låga priser för att sen höja med 75 öre i påslag, standard hos andra elbolag är 2-7 öre. Fakturor kommer inte du hamnar hos inkasso och får mer kostnader. Du vill sen inte få elen avstängd så du betalar inkasso och fakturan som kommer får sen inte tillbaka pengarna förrän nästa faktura ska betalas du mer om anstånd tills du fått tillbaka pengarna för föregående betalning men de hotar du med att betalar du inte idag så skickar vi till inkasso....

Svar från Cheap Energy

Hej Albin. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar till oss denna men beklagar också att du är missnöjd. Ha en fin dag. Emelie

Izet M
Skrev om Cheap Energy

Riktig fälla. Detta är ett företag som verkar bra och billigt, men är faktiskt en fruktansvärd fälla både för företag och privatpersoner. Så fort en inledande period mer bra pris tar slut så fördubblar de priset. Jag skulle inte rekommendera detta för min värsta fiende. Håll är borta.

Svar från Cheap Energy

Hej Izet. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Pontus Alexander Lars K

Problemen med appen är under all kritik. Kostnadsmässigt finns det inget att klaga på, men 2026 väljer man till stor del bolag utefter hur enkelt man kan följa sin förbrukning. (Vi som nu har rörligt). Besviken.

Svar från Cheap Energy

Hej Pontus. Tack för ditt omdöme. Appen är under arbete med de problem som vi felanmält men detta kan ta lite tid, vi håller tummarna att den fungerar snart. Ha en fin dag. Emelie

Håkan L
Skrev om Cheap Energy

Märkligt att Ni inte kan få Appen att fungera, har kontaktat Er flera gånger med samma svar varje gång att Ni jobbar på det. Senast jag kunde se min elförbrukning är 12 Januari, oacceptabelt dåligt!

Svar från Cheap Energy

Hej Håkan. Tack för ditt omdöme, appen håller vi på att jobba på, tyvärr tar problemet lite tid att lösa. Ha en fin dag. Emelie

Anders Å
Skrev om Cheap Energy

Bra och billig el och trygg leverans.

Svar från Cheap Energy

Hej Anders. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Yimchan Berggren Pranee Y

Jag är nöjd och har inget att klaga över.

Svar från Cheap Energy

Hej Yimchan. Tack för dina fem stjärnor och härligt att allt fungerar enligt dina förväntningar. Ha en fin dag. Emelie

Anita Z
Skrev om Cheap Energy

hej blev mottagen bra gillar er funkar hej från anita .

Svar från Cheap Energy

Hej Anita. Tack för ditt omdöme och roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Yasser Al Rifai Y
Skrev om Cheap Energy

Mycket bra upplevelse. Trevlig och hjälpsam personal, snabb service och tydlig information. Jag är nöjd och kan rekommendera företaget.

Yasser Al Rifai Y gillar detta
Svar från Cheap Energy

Hej Yasser. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet. Roligt att du vill rekommendera oss som företag! Ha en fin dag. Emelie

Kent Ernst Y
Skrev om Cheap Energy

Cheap Energy har konkurrenskraftiga priser. och har ofta billigaste elpriset på Elskling och Compricer.Man får alltid ett gott bemötande när man pratar med dem i telefon. Deras app är bra som håller koll på elförbrukningen och elpriset.

Svar från Cheap Energy

Hej Kent. Tack för ditt omdöme och så rolig läsning gällande servicen, avtalet och appen. Ha en fin dag. Emelie

Özmen Gabriel Geuriye Ö

jag är nöjd med er så länge är billigare el

Hej Gabriel. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Yngve Persson Y
Skrev om Cheap Energy

Prisvärt elbolag, bara med konkurans mellan elbolagen.

Svar från Cheap Energy

Hej Yngve. Tack för ditt omdöme och roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Mikael Å
Skrev om Cheap Energy

har aldrig varit kontakt med kundservice på Cheap Energy jag köpte mitt elavtal på Elskling

Svar från Cheap Energy

Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Örjan Gustavsson Ö

Þttttttttyyyyyyyyyyyyuuyyuuuuuuuuuuyyyyyyuuuuuuuuuuuuiuuuuuuiiiiuiiiuiii

Svar från Cheap Energy

Hej Örjan. Tack för ditt omdöme. Kontakta gärna oss om det skulle uppstå några frågor eller funderingar via vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Åberg Hans Olof Å

Svårt att se sina fakturor, mina avtal

Svar från Cheap Energy

Hej Hans. Tack för ditt omdöme och feedback gällande tydligheten att se sina fakturor och avtal, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Ångman Jan Åke Sigfrid Å

Fungerar enligt avtal, så här långt inget att klaga på.

Svar från Cheap Energy

Hej Jan. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerar enligt dina förväntningar. Ha en fin dag. Emelie

Yunior Jurajuria Mena Y

Jag är ganska nöjd med det här energibolaget.. och tills nu allt fungerar bra för mig.. inget speciellt rekommenderar jag just nu .. och mitt bemötande samtal en något gång med Cheap Energi varit väldigt professionell på ens sida . Tack .. för bra service.

Svar från Cheap Energy

Hej Yunior. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

ömer K

Sååååååååååååååååååååååååå nöjd

Svar från Cheap Energy

Hej Ömer. Tack för ditt omdöme och härlig läsning att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Åkerström Magnus Å

Hej ! Det har varit en ganska bra Elleverans utan några större störningar nästan Helt utan Ström-dippar och Strömavbrott ! Vid Risk Åskväder och Blixtnedslag har ni Förvarnat i god tid ! Jag Rekommenderar starkt alla Människor att köpa ett Överspännings-grenuttag för att skydda Känslig Elektronik såsom Exempelvis Datorer, Nätverk, Hifiljud-utrustning och Platt-teve medmera ! Alla Fakturer har kommit i god tid enda Nackdelen är att Elpriset har blivit betydligt Dyrare i Vinter ! Det är lite krångligt att hålla koll på vilken...

Svar från Cheap Energy

Hej Magnus. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med elleveransen. Ha en fin dag. Emelie

Åke Wallström Å

Löpande bra information dagligen

Svar från Cheap Energy

Hej Åke. Tack för ditt omdöme och feedbacken gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Ångström Brännström Charlotte Å

Trevligt och artigt bemötande vid alla samtal

Svar från Cheap Energy

Hej Charlotte. Tack för ditt omdöme gällande din upplevelse med vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Monica Lisbet Yvonne W

Mycket bra bemötande och billig första året

Hej Monica. Tack för ditt omdöme och positiva feedback! Ha en fin dag. Emelie

Zowczak Malgorzata Z

Jag är väldigt nöjd med Cheap Energy.

Svar från Cheap Energy

Hej. Tack för ditt omdöme och roligt att du är nöjd med allt hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Yvonne W
Skrev om Cheap Energy

Har blivit väl bemött av Cheap Energy. Priset på el varit acceptabelt. Enda nackdelen att fakturan kommit sent. Bör bättras. Kan rekommendera Cheap Energy som elleverantör. Vänligen Yvonne Wessman

Svar från Cheap Energy

Hej Yvonne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen, detta tar vi till oss. Ha en fin dag. Emelie

Camilla Å
Skrev om Cheap Energy

Bra app med tydlig översikt. Inget att klaga på

Svar från Cheap Energy

Hej Camilla. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med appen. Ha en fin dag. Emelie

Ylva Sundgren Y
Skrev om Cheap Energy

Billigt och bra. Har inget att klaga på.

Svar från Cheap Energy

Hej Ylva. Tack för dina fem stjärnor och feedback gällande priset och servicen. Ha en fin dag. Emelie

Åse Markenlind Å

Hej hittils tom januari 26 har ni varit bra +, Jo Ni har fixat det mesta om något och bet är okej. Nu när flyttat med Er och samma lika Elevio så fås så se En mkt god fortsättning. Åse Markenlind

Svar från Cheap Energy

Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och så härligt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Ingvar Y
Skrev om Cheap Energy

All el har fungrat utan anmärkning till ett bra pris.

Svar från Cheap Energy

Hej Ingvar. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie