Worst nightmare. I pay more and more...
Cheap Energy
Välkommen till Cheap Energy AB! Vi sätter färg på ditt elavtal! Vi har några löften som du som kund hos oss får ta del av. Dessa är att du som aktiv kund alltid belönas med låga priser, vi ser alltid till att pressa elpriserna, du kan alltid välja 100% grön el. Vi tycker det ska vara roligt att välja elbolag och har funnits...
305 omdömen om Cheap Energy
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Dorin. Tack för ditt omdöme och feedback. Du får gärna kontakta oss på customersupport@cheapenergy.se så ska vi kolla på ditt ärende. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Rätt nu med cheap Energy, hittils super nöjd
Hej Mattias. Tack för ditt omdöme. Roligt att du är nöjd med avtalet och servicen som du fått från vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Mycket dåligt hemsida det är svårt att logga in och när du loggar in du kan inte se hela sidan
Hej Ali. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar till oss din feedback och jobbar på en bättre lösning. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Grymma, servicen när jag pratat med er är jätte bra och man har alltid fått bra svar eller att ni kollar upp och återkommer.
Hej Charlie. Tack för ditt omdöme. Roligt att du är nöjd med avtalet och servicen som du fått från vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Helt bra, tydlig fakturering. Bästa pris!
Hej Magnus. Tack för ditt omdöme och feedback! Roligt att du är nöjd med avtalet och servicen som du fått från vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Ej att rekomendera , höll ej vad dom utlovade tyvärr
Hej John. Tack för ditt omdöme och feedback. Så tråkigt att du känner dig missnöjd och vi skulle gärna vilja höra lite mer om vad som hänt. Kontakta gärna oss på customersupport@cheapenergy.se så ska vi se vad som skett. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Jag har haft Cheap Energy i några få månader hittills, men är supernöjd än så länge! Förflyttningen gick smidigt, kundservice är snabba och trevliga. Jag har inget att klaga på än så länge. Nöjd kund!
Hej Joanna. Tack för ditt fina omdöme. Roligt att du är nöjd med avtalet och servicen som du fått från vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Enkelt och smidigt med timförbrukning
Hej Hans. Tack för ditt omdöme och fina feedback! Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Enkel betalning, Bra täckning,Skickar inte massa erbjudanden om uppgraderingar.
Hej Stig. Tack för ditt fina omdöme. Väldigt roligt att läsa att allt känns bra gällande elleveransen och servicen. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Har inte fått hjälp av kollegor som kunnat ordentlig svenska vilket har varit förvirrande. Om jag ber om en förklaring har jag fått samma svar oavsett antal frågor. Appen är bra. Priserna ok.
Hej Ida. Tack för ditt omdöme och feedback. Vi beklagar att du inte känner att du fått svar på dina frågor som du haft. Kontakta gärna oss på customersupport@cheapenergy.se så ska jag hjälpa dig att få svar på frågor som du har. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Allt gick smidigt men - jag tycker att det känns lite konstigt att säga att ”autogiro funkar om det står makulerat på fakturan”. - Fakturan är inte jätte tydlig ut heller. -Hos Vattenfall kunde jag kolla min förbrukning dagligen- hos Cheap bara månadsvis.
Hej Frank. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar vidare din feedback och vi uppskattar att du beskrivit denna tydligt så vi vet vad vi kan förbätra. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Inte en enda rätta räkning enså länge!
Hej Marja. Tack för ditt omdöme. Vi förstår din besvikelse om du känner att fakturorna inte är som du tänkt dig. Vi strävar alltid efter att erbjuda en positiv kundupplevelse och tar dina synpunkter på allvar. Vi skulle uppskatta om du kontaktar oss via vår kundservice så ska vi hjälpa dig med fakturorna och se vad som skett. Ha en fin dag. Emelie
Dåliga på att uppdatera info i appen , Förbrukning , fakturor , medmera har Tim avtal .
Hej Richard. Tack för ditt omdöme. Vi förstår besvikelsen gällande appen om det är så att du inte kan se nämnda funktioner, detta är funktioner som ska fungera för varje kund och vi skulle därmed uppskatta om du vill kontakta oss på customersupport@cheapenergy.se så att vi kan se vad som skett i din kundbild i appen. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Köper el och har ingenting att kommentera. Jag får min el och betalar mina fakturor.
Hej Yvone. Tack för ditt omdöme. Väldigt roligt att läsa att allt känns bra i leveransen. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Jag tycker att Cheap Energy är mycket sjyst och bra avtal. Jag är ny kund hos dem - från 2025-01-01 och har avtal med rörligt timpris - hittills blev jag debiterad precis enligt avtal, vilken tyvärr inte är fall med visa andra bolag som toppar elsklings.se, inga dolda avgifter som plötsligt dyker upp på faktura, alt är precis enligt avtal. Tack Cheap Energy.
Hej Jerzy. Tack för ditt omdöme. Så positivt att läsa dina erfarenheter som kund hos oss. Vi uppskattar verkligen att ni tagit er tiden att dela med dig av din upplevelse. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
enkelt, snabbt, smidigt och kundvänligt
Hej Sune. Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar verkligen att ni tagit er tiden att dela med dig av din upplevelse. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Oseriöst, kommer aldrig att ha med dom att göra.
Hej Mikael. Tack för ditt omdöme. Beklagar att ni känner att ni fått en oseriös bild av oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda en positiv kundupplevelse och tar dina synpunkter på allvar. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Inget att klaga på, än så länge.
Hej Annett. Tack för ditt positiva omdöme. Väldigt roligt att läsa att allt känns bra i leveransen. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Inte bra app. Osmidig betalning och fakturering. Kundservice inte så bra
Hej Mohamad. Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du upplever det så. Vi strävar alltid efter att erbjuda en positiv kundupplevelse. Vi är ledsna att du inte är nöjd med appen eller kundservicen. Ha en fin dag. Emelie, Cheap Energy
Billig energi och utmärkt kundservice
Hej Alexandre. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Totalt dumma i huvet kort och gott! En opersonlig money grabbing machine med noll kundservice. Jag blev ny kund. Fick ingen första räkning, utan får istället ett inkassokrav det första jag får från dem. Inte en räkning, inte en påminnelse, inte ett mail, inte ett samtal för att se vad som gått snett, som det så ofta gör precis i uppstart med allt, med nya adresser, nya autogiron etc etc. Utan direkt skickar de ut ett inkassokrav med hot om kronofogden! Jag sa upp det direkt, men då jag var låst skulle det kosta...
Hej Klas. Tack för ditt omdöme. Väldigt tråkigt att starten på avtalet inte blivit så bra. Kontakta gärna oss på customersupport@cheapenergy.se så ska jag se över vad vi kan göra för dig. Ha en fin dag. Emelie
Cheap energy sent my invoice to my old address and they knew I have moved to a new address but they sent me to koronafogden without notice anyway!
Hi Mohamedreza. Thank you for your review. We are very sorry that you are not satisfied with the agreement you had with us. Please contact us at customersupport@cheapenergy.se so that we can see what happened. Have a nice day. Emelie
- De är bra - Billiga att handla el ifrån. - bemötande är bra.
Hej Bengt. Tack för ditt tydliga omdöme och feedback! Väldigt roligt att du är nöjd med servicen och avtalet som du har hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Antingen levererar man el eller inte. Finns inte mycket att säga eftersom jag har el.
Hej Leif. Tack för ditt omdöme och så skönt att allt känns bra i vår leverans av el. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Lite svårt att hitta gällande priser på hemsidan annars funkar allt bra.
Hej Kristina. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar till oss din feedback och hoppas på att din tid hos oss ska vara bra för dig. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Önskar jag aldrig blivit kund där
Hej Maria. Tack för ditt omdöme men väldigt tråkigt att du är missnöjd med avtalet som du har hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Hålla elräkningen så billig som möjligt. Vet att elen är superbilligt. Men vill inte ha en dyr räkning då min pension efter över 40 år inom vården inte är hög. Gör gärna cheap energy billigare för pensionärer.
Hej Lilian. Så himla roligt att du är nöjd som kund hos oss på Cheap Energy och vi tycker som du skriver att det är viktigt att alla ska ha råd med ett bra elavtal. Vi tar till oss ditt tips gällande pensionärsrabatt och detta är något som kanske kommer i framtiden. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Det var bästa priset i marknaden
Hej Tamer. Tack för ditt omdöme gällande priset som du hittade hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Fick bra hjälp positivt bemötande
Hej Ann-Sofi. Tack för ditt omdöme gällande servicen. Servicen är så viktig för oss på Cheap Energy och vi blir så glada över att ni kunder uppskattar denna. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Bra pris och lättare att kontakta.
Hej Arbi. Tack för ditt omdöme, väldigt roligt att du är nöjd med priset och servicen som vi har hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Helt ok jag har inga invändningar och är helt nöjd
Hej Jeanette. Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme om din upplevelse som kund hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Billigaste priser i hela Sverige
Hej Yousef. Tack för omdömet och feedbacken gällande våra priser som vi erbjuder våra kunder. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Absolut inget att klaga på. Smidig övergång och sedan har jag fått faktura varje månad, även om de bara är på några kronor.
Hej Peter. Tack för ditt omdöme och feedback. Härligt att övergången till oss gick smidigt och att du är nöjd med avtalet. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Varit kund några år nu,fungerat som förväntat,så fortsatt med Cheap Energy.
Hej Michael. Tusen tack för ditt omdöme och så roligt att du varit kund hos oss och att du vill fortsätta vara kund hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Fungerar bra och konkurrens kraftiga priser.
Hej Nikolas. Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas att du ska fortsätta vara nöjd i framtiden. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Det gick bra att handla med Cheap energy. Mina förväntningar var osäkra men dom har vänt till höga förväntningar i fortsättningen. Jag köpte rörligt elavtal och det har gått bra hittills.
Hej Alf. Tack för ditt omdöme och feedback! Väldigt roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Som ny kund är det svårt att betygsätta. Helt OK hittills.
Hej Egil. Tack för ditt omdöme och så roligt att allt är bra och vi hoppas på att det skall förbli så. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
jag har ingen aning faktiskt . Jag har mailat till er att det går bra med autogiro och lämnat kontouppgifter men jag har inte fått någon bekräftelse att det blir så. Jag har heller inte fått min första räkning då jag nyss har börjat så ni får väl återkomma efter ett tag så får vi se vad jag tycker. Mvh Åsa
Hej Åsa. Tack för ditt omdöme och feedback! Du får jätte gärna uppdatera ditt omdöme när du varit kund ett tag. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Smidig övergång från mitt förra elavtal. Dock har Cheap inte lika bra app som mitt förra elbolag hade och jag tycker inte att det sklljer så mycket i pris.
Hej Nina. Tusen tack för ditt omdöme och roligt att du är nöjd med övergången. Vi tackar för din feedback gällande appen och vi tar till oss denna för att kunna fortsätta utveckla appen. Tack för ditt omdöme och feedback! Du får jätte gärna uppdatera ditt omdöme när du varit kund ett tag. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Inga problem än så länge, har varit kund så kort tid att jag inte kan bedöma dem.
Hej Yngve. Tack för ditt omdöme och feedback! Du får jätte gärna uppdatera ditt omdöme när du varit kund ett tag. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Hej jag har bara skrivit kontrakt med Cheap Energy AB vilket var enkelt och lätt. Då mitt kontrakt gäller min sommarstuga som är kallställd under vinter har jag ingen erfarenhet om det hela blir bra. Jag kan vara med och svara på en undersökning efter sommaren då jag använt stugan och elen.
Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback! Du får jätte gärna uppdatera ditt omdöme när du varit kund ett tag. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Du får vad du betalar för. Går inte att jämföra med Göteborg Energi, Skellefteå Kraft, Tibber etc. Olika nivåer helt enkelt.
Hej Jennie. Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Cheap Energy har en bättre prisbild än min förra leverantör
Hej Hans. Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med priset som du har hos oss. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Jag har haft nu bara 3 månder med spot pris och priset är ganska bra , kunde spara några
Hej Gustav. Tusen tack för ditt fina omdöme och feedback! Vi hoppas på att du stannar kvar som kund hos oss och att din tillvaro ska vara bra. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Trevliga medarbetare på kundtjänst och tillmötesgående. Appen fungerar men lite svårnavigerat. Hittar till exempel inte avtalet vilket jag hade önskat. Bra med e-faktura.
Hej Maria. Tack för ditt omdöme och feedback! Vi tar vidare feedbacken gällande appen för att utveckla denna vidare. Roligt att du är så nöjd med kundservicen. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Jag har bara fått vänligt och professionellt bemötande av personalen, priset är naturligtvis också ett stort plus. Rekommenderas: Cheap Energy!
Hej Leif. Tusen tack för ditt fina omdöme och feedback! Väldigt roligt att du är nöjd med bytet till Cheap Energy. Vi hoppas på flera år tillsammans. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
They are indeed cheaper than the rest even if with the best offers. I changed because I got a good enough offer that will be valid for a lot longer and I did not want to deal with the hustle of changing every year. Other than that, solid company from the little I have interacted with them.
Hej Eva. Väldigt roligt att läsa de fina orden gällande avtalet och servicen. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Ett underbart företag, det billigaste elbolaget, bra bemötande och mycket omtänksam mot kunderna
Hej Khambar. Tusen tack för ditt fina omdöme. Otroligt rolig läsning att du är nöjd med avtalet samt servicen som vi erbjuder alla våra kunder. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Har inte haft någon annan kontakt än digitalt Det har fungerat utmärkt 🤩 mitt nylle när jag betalar elräkningen i år
Hej Anna. Väldigt roligt att läsa de fina orden gällande avtalet och servicen. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie
Gick bra att komma fram och teckna ett avtal. Vänligt bemötande.
Hej Bernt. Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet samt servicen. Tveka inte på att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om det skulle uppstå några frågor eller funderingar, vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie