Cigarrspecialisten

Cigarrspecialisten

• BadgeThreeYears
2 815
4.7

Vi på Cigarrspecialisten har branschens mest utförliga produktbeskrivningar och är den perfekta butiken för dig med ett intresse för cigarrer! Vi strävar efter att ge våra kunder en premiumupplevelse genom hela processen. Med ett hjälpcenter som ständigt fylls på med nytt innehåll kan både du som nybörjare eller van kund ta...

2815 omdömen om Cigarrspecialisten

Sedan starten hos Reco 2017

Jan B
Skrev om Cigarrspecialisten

Jag sitter i rullstol på ett äldreboende kan inte hämta. Är tacksam om du skickar en likadant cigarr hem till min bostad. Den andra får ju dåligt. Rekommenderas och det bekräfta

Robert H
Skrev om Cigarrspecialisten

Cigarrspecialisten och deras sortiment möter mina önskemål.

Lisa M
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabba leveranser och utförliga beskrivningar av de cigarrer som säljs på hemsidan.

Dennis H
Skrev om Cigarrspecialisten

Mycket olika cigarrer att välja på, mycket bra beskrivningar av cigarrerna och väldigt snabb leverans av min beställning

Hans-Olof J
Skrev om Cigarrspecialisten

Mycket bra och professionellt och snabbt kom mina kubanska cigarrer, tack så mycket!

Bengt T
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra produkter till vettiga priser , samt snabba leveranser.

Per J
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabba leveranser, bra kvalité, fantastiskt urval.

Thomas F
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb leverans. Stort utbud och prisvärda paket.

Per J
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabba ryck och stabila leveranser

Joakim L
Skrev om Cigarrspecialisten

Så enkelt att kolla runt bland alla godsaker och se information om dem, och sedan är det bara att klicka hem. Och snabba leveranser är ett stort plus

Benny H
Skrev om Cigarrspecialisten

Toppenbutik. Snabb leverans, bra betalalternativ.

Jenny G
Skrev om Cigarrspecialisten

Överskådlig meny med bra information och beskrivning av produkterna. Suverän expedition av order och leveranserna är grymt snabba !

Adam S
Skrev om Cigarrspecialisten

Superb, snabba leveranser och mycket bra kvalitet...

Stefan R
Skrev om Cigarrspecialisten

Grym service och snabba leveranser!

Daniel B
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra utbud och snabba leveranser

Per N
Skrev om Cigarrspecialisten

Det funkade bra med lev snabbt och smidigt

Kim E
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabt Lätt o bra, snålar inte på kvalite häller

Mats O
Skrev om Cigarrspecialisten

Fumgerar kanon bra och sakerna kommer fram snabbt

Nebojsa C
Skrev om Cigarrspecialisten

- Bra utbud i deras webbshop - Snabb leverans - Snyggt och bra förpackade cigarrer vid leverans.

Jan M
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra leverans och bemötande. Utbudet är bra,man kan alltid förvänta sig få hem bra varor.

Pehr Å
Skrev om Cigarrspecialisten

Ett bra sortiment. De olika cigarrerna har fått en bra beskrivning som gör det enkelt att prova på nya. Snabb bekräftelse och snabb leverans.

Paul A
Skrev om Cigarrspecialisten

Funkar bra! Kanske något många restade artiklar denna gången jag beställde.

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan, och stort tack för din återkoppling :) Håller med om att ganska mycket är slut i lager. Tyvärr så är det många leverantörer som har problem med tillgången för tillfället. Det kubanska har varit väldigt svårt att få tag i i 4 år, vissa leverantörer av tillbehör har också problem med transporterna och lagernivåer. Många har heller inte fått igång sina leveranskedjor fullt ut för att vara kompatibla med nya EU direktiv. Men vi jagar på så gott vi kan :)

Bosse H
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabba leveranser, fräscha varor.

Michael O

Snabb leverans. Trevliga cigarrer 👍

Martin A
Skrev om Cigarrspecialisten

Omständigt att beställa, Krångligt att få igenom betalningen.

Joul D
Skrev om Cigarrspecialisten

De svarar snabbt och är utmärkta i sitt bemötande.

Björn V
Skrev om Cigarrspecialisten

En mycket bra hemsida den skapar inte några frågor för mig! Alla mina beställningar har fungerat perfekt! Ett imponerande sortiment av cigarrer, vilket passar mig mycket bra! Mvh Björn

Daniel S
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb leverans! Bra information om cigarrens!

Sten F
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra hemsida, enkelt att beställa och betala samt paketleverans inom 1-3 dagar. Och goda cigarrer!! Svårare än så är det inte!! 👍🏻😁

Mikael E
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabbt, enkelt och bra information om cigarrerna.

Ingrid H
Skrev om Cigarrspecialisten

Mysig sida att kolla på o välja en trevlig ciggar

Daniel G
Skrev om Cigarrspecialisten

Väldigt nöjd med bemötande, samt snabbt och smidigt överhuvudtaget

Eva Anna Maria N
Skrev om Cigarrspecialisten

Smidigt att beställa. Snabb leverans.

P
Skrev om Cigarrspecialisten

Bemötandet är alltid 5 plus!! Är väldigt ny i cigarrvärlden så det är en väldigt bra hemsida att kolla runt på. Upplevelsen är alltid bra och cigarrerna kommer alltid snabbt till utlämningsstället.

Noa K
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra utbud och Snabb relevans!

Patrick I
Skrev om Cigarrspecialisten

Generellt väldigt nöjd, snabb leverans och bra service. Vid en tidigare beställning av ett Boveda kalibreringskit ringde ni upp mig och informerade om att eftersom beställningen var så liten skulle den skickas i ett kuvert istället för paket. I kuvertet låg även ersättning som motsvarade skillnaden i fraktkostnad, vilket jag verkligen uppskattade. Den här gången skickades dock samma lilla kit i en större låda med högre fraktkostnad. Jag har förståelse för om det inte alltid är möjligt att göra sådana manuella undantag,...

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan och stort tack för din återkoppling :) Jag förstår att det kan vara konstigt att en liten vara som får plats i ett kuvert ändå skickas i ett litet paket. Detta beror på flera olika faktorer som har med våra processer att göra. Vi kan exempelvis inte lagerhålla hur många olika emballage som helst, utan försöker ha ett antal storlekar av emballage som passar de absolut flesta order. Vidare så har vi ingen portomaskin eller frimärken, då minder än en promille av våra order skulle kunna gå som brev. Vi har, på grund av...

Aiyad A
Skrev om Cigarrspecialisten

Jag är jätte nöjd med beställningen

Mikael F
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra butik, snabb frakt Det är ett stort sortiment och dem erbjuder bra proffsig service.

Andreas H
Skrev om Cigarrspecialisten

Raskt og løsningsorientert, når utfordrings bildet var litt krevende pga svensk bankID og norsk kunde.

Kjell E
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra utbud och snabba leveranser.

Johan K
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb å korrekt leverans. Plus liten chokladbit i paketet.😁

Kristoffer A
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabba leveranser. Svarar alltid när man har frågor och funderingar.

Stina N
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabbt och effektivt med en känsla av lyx även för det minsta paketet!

Thomas Ö
Skrev om Cigarrspecialisten

Enkelt att beställa. Överskådligt utbud. Bra kvalitet. Snabb leverans.

Thomas F
Skrev om Cigarrspecialisten

Lätt att beställa. Snabb leverans. Bra service.

Simon B
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra snabb sida, snabb leverans vad mer kan man be om?

Eva Inger Sonja S
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabbt och smidigt ! Jag är mycket nöjd! Mannen som fick cigarren i present , blev också nöjd och glad!

Stefan I
Skrev om Cigarrspecialisten

Supersnabb leverans bra utbud, kanon nöjd 👌👌👌👌👌

Per S
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb leverans och bra priser.

Gustav E
Skrev om Cigarrspecialisten

Jag har inte speciellt mycket att säga men jag tycker att all typ av service har varit bra mvh.