Cigarrspecialisten

Cigarrspecialisten

• BadgeThreeYears
2 892
4.7

Vi på Cigarrspecialisten har branschens mest utförliga produktbeskrivningar och är den perfekta butiken för dig med ett intresse för cigarrer! Vi strävar efter att ge våra kunder en premiumupplevelse genom hela processen. Med ett hjälpcenter som ständigt fylls på med nytt innehåll kan både du som nybörjare eller van kund ta...

2892 omdömen om Cigarrspecialisten

Sedan starten hos Reco 2017

Björn Å
Skrev om Cigarrspecialisten

Stabila leveranser, vettiga priser och inte minst den så alltid trevliga och seriösa förpackningen som varorna levererars i !! Tack !

Roland N
Skrev om Cigarrspecialisten

Ni är väldigt trevliga och även lite roliga. Men er hemsida behöver verkligen en uppsträckning. Det är inte ok att alltid börja från början när man backar ett steg. Det går heller inte att söka på pris eller kundbetyg. Mvh Roland.

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan Roland, och tack för din återkoppling. Gällande cigarrguiden, som jag misstänker att du hänvisar till, så är vi mitt uppe i arbete med att göra en ny version av den. Där kommer bland annat söket att stanna kvar och man får själva trycka på en knapp för att återställa sökresultaten :) Gällande pris så ska det gå att sätta ett intervall med skjutreglagen längst ned i cigarrguiden.

Jan-Erik O
Skrev om Cigarrspecialisten

Mycket snabb leverans och enkelt att beställa

Ingvar L
Skrev om Cigarrspecialisten

Mycket bra hemsida, en av de bästa att navigera i. Köpet fungerade smärtfritt. Leveransen mycket snabb. Är helt nöjd med Cigarrspecialisten. Kan varmt rekommenderas!!

Britt-Marie N
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb leverans & ett väldigt bra utbud.

Ragne N
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb service och bra bemötande. Rekommenderas!🤓

Eddie O
Skrev om Cigarrspecialisten

Cigarrerna kom snabbt till uthämtning. Dessutom hade dessa cigarrerna lite ålder på sig och det är ju inte fel😊 Mvh Eddie

Håkan K
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb och bra leverans av beställningen

Pehr F
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb leverans bra utbud på cigarrer

Mats Å
Skrev om Cigarrspecialisten

Jag gillar beskrivningen av smaker och dofter! Snabb leverans.

Bo J
Skrev om Cigarrspecialisten

Jag fick det jag beställde. Mer kan man inte begära.

Pierre L
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabba leveranser och toppkvalitet!

Otto P
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabbt och smidigt. Allt funkade som det ska.

Ronald Å
Skrev om Cigarrspecialisten

Brett sortiment och snabb leverans.

Viktoria H
Skrev om Cigarrspecialisten

Enkelt att beställa och väldigt snabb leverans.

Carl L
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabbt, smidigt och bra pris..

Richard H

Snabba leveranser. Bra förpackat. Inga konstigheter

Stefan J
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb leverans av bra produkter.

Andres V
Skrev om Cigarrspecialisten

Jättesnabba på att skicka ut beställning och prima varor 👌🤩

Mikael E
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabb leverans, bra information på hemsidan

Roger S
Skrev om Cigarrspecialisten

Mycket bra service snabbt expiderat bra kontakt mycket nöjd och bra priser

John H
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra utbud och beskrivningar av cigarrerna. Snabb leverans

Dario U
Skrev om Cigarrspecialisten

Very good service and friendly staff. All praise for the maintenance and packaging of cigars when sending them by post. Keep going on with it

Markus K

Snabb leverans, bra cigariller

Ralf R
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra ställe. Saknar även här meharis ciggariller. Svåra i sverige.

Krister H
Skrev om Cigarrspecialisten

Så mycket att välja på och smarta urvalsinställningar.

Thomas A
Skrev om Cigarrspecialisten

Otroligt urval av cigarrer, personligt bemötande och tonläge i kommunikationen och inte minst snabb leverans!

Leif Ronald Leopold E
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra och tydlig hemsida. OK priser. Snabb leverans.

Mikael S
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra hemsida, transporterna kommer snabbt.

Gert Å
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabba leveranser och bra urval. Ett problem dock är att mycket är slut i lager

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan Gert, och stort tack för din återkoppling :) Det är främst kubanksa cigarrer som är slut i lager. Detta beror på att det, sedan 4 år tillbaka, är den värsta krisen någonsin med kubanska cigarrer och tillgången är inte i närheten av efterfrågan. Habanos, som är ägare av de kubanska märkena, skickar ut lite då och då och det är de som helt och hållet styr vad man får, hur mycket man får och när man får det. Vi ser tyvärr ingen ljusning på denna situation i närtid.

Richard G
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra service mycket bra leverans snabbt

Mikael A
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra hemsida! Enkelt att handla och väldigt snabb leverans! Som kund känner man sig lite speciell, de har fångat känslan av en fysisk butik, lite svårt att förklara, men lätt att uppleva vid köp. Bl.a. får man mycket fina råd och tips, så man får full valuta för pengarna. Priset är helt klart i de nedre regionerna. Jag rekommenderar Cigarrspecialisten, du blir inte besviken! Jag köpte ett fåtal kvalitets cigarrer, de levererades väl förslutna två dagar efter lagd order, och med en instruktion om hur jag ska hantera cigarrerna...

Peder S
Skrev om Cigarrspecialisten

Stort udvalg, meget hurtig levering

Nils P
Skrev om Cigarrspecialisten

Snabbt och enkelt bra bilder och beskrivning

Ulf S
Skrev om Cigarrspecialisten

En utomordentlig hemsida. Lätt att navigera och med utförlig beskrivning av skilda produkter i sortimentet. Effektiva beställnings, leverans och betalningsrutiner. Kort sagt, stark rekommendation.

Fredrik O
Skrev om Cigarrspecialisten

Allt fungerade bra. Från beställning till leverans.

Chaki S
Skrev om Cigarrspecialisten

Väldigt bra bemötande, varan var bättre än förväntat, leveransen var snabbt och smidigt, inga problem att beställa, kommer definitivt beställa fler gånger här. /Chaki

Roland L
Skrev om Cigarrspecialisten

Mycket bra support och kunskap. Snabb återkoppling vid frågor vilket gör mig mycket nöjd.

Jörgen P
Skrev om Cigarrspecialisten

Allt bra förutom aviseringen om att paketet anlänt till lossningsstället, saknades helt

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan, och tack för din återkoppling. Tråkigt att aviseringarna inte fungerade. Detta sköt av PostNord och det händer tyvärr att de har problem med aviseringarna. Vi rekommenderar PostNords app där alla paket automatiskt dyker upp och kan följas. Du ska även fått ett mail med spårningslänk direkt från oss efter att ordern skickats. Vi har löpande möten med PostNord och brukar ta upp deras aviseringar som ett problemområde, så vi försöker ligga på så mycket vi kan :)

Dragica N
Skrev om Cigarrspecialisten

Fantastisk tändare, snabb leverans! Tack!!!

Bengt E
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra sortiment bra pris bra service snabb leverans

Martin O

Kanon service! Rekommenderas!

Sten-Åke J
Skrev om Cigarrspecialisten

Enkelt och bra. Snabb leverans.

Jens B
Skrev om Cigarrspecialisten

Allt fungerar bra. Rätt artiklar och bra leveranstid.

Henrik F
Skrev om Cigarrspecialisten

Jag är nöjd, snabb leverans, inget krångel

Max C

Riktigt bra och professionellt

Pentti S
Skrev om Cigarrspecialisten

Det var första gången jag beställde cigariller och jag var väldigt nöjd med leveransen och snabba behandling för mina order.

Isac L
Skrev om Cigarrspecialisten

Ett rikligt utbud av produkter, men mycket i vissa kategorier som var slut på lagret vilket är lite frustrerande. Annars är jag nöjd, och chokladen var en fin gest.

Ulf W
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra och snabb leverans. Bra utbud.

Sven K
Skrev om Cigarrspecialisten

Bra leverans. Ingen supersnabb leverans men bra paketerat!