Snabba leveranser. Alltid prima varor. Snabb återkoppling på frågor.
Cigarrspecialisten
Vi på Cigarrspecialisten har branschens mest utförliga produktbeskrivningar och är den perfekta butiken för dig med ett intresse för cigarrer! Vi strävar efter att ge våra kunder en premiumupplevelse genom hela processen. Med ett hjälpcenter som ständigt fylls på med nytt innehåll kan både du som nybörjare eller van kund ta...
2764 omdömen om Cigarrspecialisten
Sedan starten hos Reco 2017
Bra kvalitet och extremt snabb leverans.
Väldigt bra information om allt relaterad till cigarrer. Även de enskilda cigarrerna har väldigt mycket info så som deras smakprofilen. Snabb leverans med bra förpackning för att skydda cigarrerna.
bra utbud & snabb leverans enkel sida att leta upp sina njutnings produkter på
Som beskrivt, inga problem med något
Bra och snabb service.helt okej.
Snabb leverans och bra vara Samt välpaketerat med en choklad bit i
Bra packat och snabbt levererat! 👌
Fina cigarrer till bra pris. Snabb leverans. Bra betalningsalternativ. Rekomenderas.
Köpte Cohiba cigarrer och cigariller.Upplevde inga problem alls. snabb leverans och väl packeterat.
Inget bra kundmöte. Arrogant person vid mejlkonversation. Jag kommer inte beställa från dessa igen när dom inte kan hjälpa mig när dom gjort fel.
Hejsan, och tack för din återkoppling. I ditt ärende med ett ej uthämtat paket så följer vi konsumentverkets riktlinjer och våra egna villkor. Jag förstår att det kan vara frustrerande och vi försökte även att förklara i detalj varför praxis inom all distanshandel ser ut på det här sättet. Där handlaren inte är ansvarig för att avisering når ut till kund. Tråkigt att du upplevde det som arrogant, vi försökte bara lägga all fakta på bordet. Sedan behöver man förstås inte hålla med om praxis :)
Jag är nybörjare på cigarrer och uppskattar alla tips och rekommendationer som ni ger i samband med presentationer. Jag hoppas och tror att även prisbilden är helt ok om man jämför med andra leverantörer. Jag hoppas på ett fortsatt samarbete.😀
Bra hemsida samt snabb och korrekt leverans
Bra pris, bra urval, rask leverans och gött förpackad.
Skickar alltid så man har det dagen efter
Snabb leverans och utmärkta varor
Tycker Cigarrspecialisten är jättebra.
Letade efter en speciell cigarr som jag fått tips om och då jag hittade den hos Cigarrdpecialisten så beställde jag. Tyvärr hade jag sett fel så vid leverans kom inte den jag var ute efter. Sände ett meddelande och fick svar nästan omedelbart. Snabb service och tips på cigarrer/cigariller som var jämförbara med vad jag var ute efter. Tack för ett trevligt bemötande !
Una web sencilla y rápida. Un servicio de entrega rápido y bien gestionado. Los productos vienen bien protegidos. Volveré a comprar pronto. Seguro
Pålitligt. Informerar på ett mycket bra sätt. Fungerar Utmärkt
Stort utbud snabba leveranser en bra o seriös leverantör
Bra kvalitet på varorna, bra service och äveb mycket bra packeterat.
lätt att beställa bra kundbemötande
Bra sortiment, smidigt att beställa, snabb leverans. Allt har fungerat perfekt varje gång jag beställt.
Trevlig affär och snabb leverans. Hade varorna dagen efter utan expressalternativ.
Bra service och snabb leverans
Bra hemsida, bra sortiment, och snabba leveranser. 👍🏻👍🏻👍🏻
Bra produkt och en fantastisk leveranstid . Jag har aldrig varit missnöjd med mina beställningar,produkter/leveranser
Snabb leverans och bra kvalitet på cigarrerna.
Alltid topphantering av orders och snabb leverens.
Bra och snabb service, bra priser och stort utbud!
Lätt att beställa och betala. Swish perfekt. Pålitliga leveranser. Bra sortiment av cigarrer.
Snabb service. Mycket fyllig, tydlig och bra hemsida. Mycket att välja på. Trevligt bemötande.
God og venlig, et rart sted at handle.
Stort utbud, bra priser och snabba leveranser.
Snabb leverans men jag har ibland svårt att veta antalet cigarrer som avses. Styckpris eller antal per låda eller erbjudande. Jag har fullt förtroende för säljaren och har några goda rökningar under bältet. Brinn-tid är jag fokuserad på och jag skulle uppskatta en sida med enbart tubos.
Hejsan, och stort tack för din återkoppling :) Gällande antalet cigarrer så är "1 st" alltid priset på en cigarr. Finns det förpackningar så anges de alltid, exempelvis "5-Pack" eller "Låda 25 st". Detta finns alltid på varje produktsida under "Förpackning:" som är jämnte bilden och köpknappen. Hoppas det blev tydligare, vid oklarheter så går det givetvis bra att kontakta kundtjänst :). Gällande endast tubos så kan du sortera på detta i Cigarrguiden som ligger på startsidan och i menyn. Där kan du klicka i JA på "Finns som Tubos" så kommer bara cigarrer som även finns som tub upp.
Det finns ingen bättre service och hemsida som Cigarrspecialisten! Produktbeskrivningarna är bäst, det är som en egen upplevelse. Deras produkter är av hög klass och vid ett tillfälle när jag inte hämtade upp paketet i tid och det returnerades fick jag väldigt bra service där dom hjälpte mig snabbt och effektivt. Jag är ALLTID supernöjd, kunde jag ge högre betyg hade jag gjort det :) dom är helt enkelt bäst!
Snabb leverans ! Snabb svar från Kundservice ! Kanon
Genuint intresserade av cigarrer och allt runt omkring, vill att kunden får en trevlig upplevelse med sökmotor och bra beskrivningar av Rökupplevelser, snabba med utskick o bra bemötande.
Bra utbud och snabb leverans. Mycket nöjd.
Super bra Synd att dem inte har butik
En bra sida med stort utbud av cigarer, enda tråkiga var att dom hade ej skrivit ut måtten på en av cigarerna jag hade köpt en gång, var ganska besviken på det.
Snabb leverans utan några konstigheter
Smidig beställningsprocess och snabb leverans. Har handlat här flera gånger och alltid lika bra!
Rysligt snabb leverans , hinner inte få abstinens Bra priser
Ärligt talat, när jag fick paketet verkade förpackningen och allt annat okej, men efter att jag öppnat paketet stod det klart att cigarrerna inte var i gott skick; de var torra, inte fuktiga och hade en hård konsistens.
Hejsan, och tack för din återkoppling :). Gällande torra cigarrer så kan ingen handlare garantera att alla cigarrer är i exakt samma fuktighetsnivå. Detta då vi löpande får leveranser varje vecka och vissa artiklar ligger länge i vårt humidorlager medan andra bara är inne och vänder (och därför lite torrare efter resan till oss). Dock är alla leveranskedjor kontrollerade och inga cigarrer torkar ut och dör. På grund av att dessa skillnader kan förekomma så rekommenderar vi alltid start att man låter cigarrerna ligga till...
Mycket bra hemsida och snabba leveranser!
Snabb, prisvärd och exakt leverans av min order. Mycket nöjd!
Servicen är mer än bra cigarrerna går lätt sönder vid blöta men man får låta bli att tugga.
Snabba leveranser, bra webbshop. Något varierande kvalitet på cigarrerna, som delvis ligger i hantverket, dvs handrullade cigarrer, men det händer lite oftare än man hoppas att en cigarr är för hårt rullad eller att täckbladet går sönder. Väljer dock att inte lägga dessa problem på butiken som verkar hantera cigarrerna på ett föredömligt sätt.