Cigarrspecialisten

Cigarrspecialisten

• BadgeThreeYears
2 712
4.8

Vi på Cigarrspecialisten har branschens mest utförliga produktbeskrivningar och är den perfekta butiken för dig med ett intresse för cigarrer! Vi strävar efter att ge våra kunder en premiumupplevelse genom hela processen. Med ett hjälpcenter som ständigt fylls på med nytt innehåll kan både du som nybörjare eller van kund ta...

2712 omdömen om Cigarrspecialisten

Sedan starten hos Reco 2017

Allan L
Wrote about Cigarrspecialisten

Exceptionel HomePage better Than otters in Europe. Reviews of each item Smooth delivery to Denmark Always with humor Just want to buy more :)

Adam R
Wrote about Cigarrspecialisten

proffsiga och snabba. Har ett stort sortiment och ger dig en smidig köpupplevelse. Saknar dock Paypal som betalningsalternativ (vilket jag gillar att använda online när jag kan)

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan och stort tack för din återkoppling :) Paypal tillåter tyvärr inte försäljning av tobaksprodukter i deras policy..

Falah A
Wrote about Cigarrspecialisten

Cigarrspecialisten pålitlig och tydlig webbplats Tydligt vad gäller antalet tillgängliga cigarrer , Leveranspolicyn säkerställer att cigarrerna anländer befuktade.,

Bengt S
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra sätt att köpa cigarrer och bra leverans

Carl F
Wrote about Cigarrspecialisten

Har inte fått min leverans på 1,1/2 vecka. Och har inte fått något svar på varför. 😡 Har dessutom problem att logga in (som kan bero på min gamla dator ).

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan, och tack för din återkoppling. Vi svarade ditt mail kl 07:37 dagen efter att det skickades. Där har du lite tips gällande inloggningen samt svar angående att din försändelse har fastnat hos postnord i Segeltorp av okänd anledning. Vi har kontaktat PostNord angående detta men för att du inte ska behöva vänta på att de är klara med det så har vi förberett en ny leverans som skickas från oss efter helgen. Kolla gärna om vårt mail ligger i din skräpkorg och markera det som inte spam så att du inte missar eventuella framtida mail :)

Åke L
Wrote about Cigarrspecialisten

Snabba leveranser . Bra websida och lätt att beställa. Har aldrig haft några problem med mina beställningar under de 4 år som jag har varit kund.

Tore B
Wrote about Cigarrspecialisten

Utomordentligt sortiment och snabba leveranser

Milan P
Wrote about Cigarrspecialisten

Jag är nöjd med köpet. Bra bemötande bra beskrivning av produkter som är fräscha med god kvalitet och en snabb leverans . Super nöjd !

Luciano P
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra utbud och väldigt snabb service

Thim S
Wrote about Cigarrspecialisten

Alltid snabba och om det har blivit fel har de kompenserat utan krångel.

Peter L
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra sortiment, mycket bra produktbeskrivning (bäst på marknaden) och snabb leverans

Karl E
Wrote about Cigarrspecialisten

Enkelt och smidigt. Snabb leverans.

Mattias F
Wrote about Cigarrspecialisten

Cigarrspecialisten är alltid främsta valet, dom har ett stort utbud och levererar snabbt. Alltid nöjd med cigarrspecialisten.

Sven-Åke C
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra snabb leverans lätt fattad hemsida. Goda cigarrer tycker jag. Sven-Åke på Ösbyhof

Ilias T
Wrote about Cigarrspecialisten

Mycket bra leverans tid och tack för choklad bit

Simon A
Wrote about Cigarrspecialisten

Smidigt att handla lätt att beställa Snabba leveranser

Jörgen J
Wrote about Cigarrspecialisten

Upplevdes enkelt och var snabb leverans!

Tobias G
Wrote about Cigarrspecialisten

Jag älskar att handla på cigarrspecialisten! Stort utbud på garrer och dess tillbehör även väldigt snabb leverans! 🚚

Anna B

Beställde Cigar Oasis plus. Leverans gick supersmidigt 👍

Jan H
Wrote about Cigarrspecialisten

Super hurtig og meget pålidelig levering.

Peder J

Bra hemsida Snabb leverans Bra produkter A+

Tommy N
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra utbud, ok pricer, snabb leverans dock begränsat? Kan ej välja hem leverans

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan, och stort tack för din återkoppling :) Gällande hemleverans så är det tyvärr inte möjligt i dagsläget på grund av gällande lagar och regler kring tobaksvaror. Det är helt enkelt inte tillåtet att leverera varor hem, utan det måste ske till ombud där korrekt ålderskontroll kan utföras och där utlämningsstället har korrekt licens och egenkontrollprogram för tobak.

Sebastian F
Wrote about Cigarrspecialisten

Snabb leverans! Kul med en liten present i försändelsen. Rekommenderas!

Dolph L
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra hemsida med bra utbud och priser. Snabba leveranser. Får äve en liten chokladbit i paketet varje gång . Kul detalj.

Kaj W
Wrote about Cigarrspecialisten

snabb leverans och smidig beställning

Henrik L
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra att handla av snabba leveranser.

Mikael B
Wrote about Cigarrspecialisten

De skickade mina cigarrer snabbt. Sen strulade PostNord dock till det så att jag fick dem ett par dagar efter nyår.

Björn G
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra och säkert paketerade varor.

Benjamin S
Wrote about Cigarrspecialisten

Lång leveranstid. Har inte ens fått varorna än.

Svar från Cigarrspecialisten

Hejsan, jag förstår att den upplevda leveranstiden har varit lång. Detta beror på att det bara varit 2 dagar med postgång sedan ordern lades. På grund av helgdagar under nyår och trettondagen. Ditt paket har dock kommit fram och kan hämtas ut hos ditt ombud.

Hans H
Wrote about Cigarrspecialisten

Mycket bra och informativ hemsida, snabb och väl förpackad leverans.

Jakob F
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra sortiment och konkurrenskraftiga priser. Alltid ”välhydrerade” cigarrer och extremt snabb leverans.

Christopher I
Wrote about Cigarrspecialisten

Utbudet, kunnighet, snabba leveranser och kommunikationen.

Petter N
Wrote about Cigarrspecialisten

Lätt att hitta på hemsidan men bra beskrivningar av produkterna. Snabb leverans och väl paketerat. Kommer definitivt handla där igen.

Roger S
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra service, bra sortiment, bra upplägg.

Simon C
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra webbsajt, lätt att hitta. Enkelt att betala. Snabb leverans.

Naemi B
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra hemsidan! Mycket bra produkter! Blev en perfekt julklapp Snabb leverans!

Khemathat N
Wrote about Cigarrspecialisten

Snabb leverans och bra hemsida

Per Anders Mikael W
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra utbud, snabb leverans, kanon helt enkelt...

Joachim N

Toppen, snabba leveranser . Med vänlig hälsning,

Didrik E
Wrote about Cigarrspecialisten

Snabb leverans, fick hem paketet på 2 dagar. Väl paketerat och snyggt. Kan verkligen rekommendera Cigarrspecialisten

Eva A
Wrote about Cigarrspecialisten

Snabb och bra service av julklapp. Han som fick paketet mkt nöjd

Sven-Arne K
Wrote about Cigarrspecialisten

Snabb leverans av de varor som beställdes, tror det var snabbast jag varit med om. Mötte inga problem med köpet.

Anne-Lie H
Wrote about Cigarrspecialisten

Super snabb leverans och viktig info

Carina V
Wrote about Cigarrspecialisten

Snabb leverans och bra service.

Emre O
Wrote about Cigarrspecialisten

Väldigt smidigt att beställa men bäst av allt väldigt snabb leverans och omtanke inför julen då man tänkt till med en liten gåva.

Brian J
Wrote about Cigarrspecialisten

Jeg fik for få Toscano cigar. Det er en rigtig god hverdags cigar

Karl K
Wrote about Cigarrspecialisten

Mycket att välja på, bra beskrivningar och snabb leverans

Johan L
Wrote about Cigarrspecialisten

Handlat några år o alltid snabb respons på mail om det är nåt samt behandlar din order oftast inom samma dag, inget o klaga på utan fortsätter handla , god jul på er

Peter S
Wrote about Cigarrspecialisten

Väldigt proffsig hemsida. Perfekt info om status på leverans. Finns inget att klaga på. Svårt att förbättra. Kan rekommendera varmt

Tom S
Wrote about Cigarrspecialisten

Bra recensioner och snabb leverans.