Alltid snabba och korrekta leveranser. Grymt nöjd.
Cigarrspecialisten
Vi på Cigarrspecialisten har branschens mest utförliga produktbeskrivningar och är den perfekta butiken för dig med ett intresse för cigarrer! Vi strävar efter att ge våra kunder en premiumupplevelse genom hela processen. Med ett hjälpcenter som ständigt fylls på med nytt innehåll kan både du som nybörjare eller van kund ta...
3124 omdömen om Cigarrspecialisten
Sedan starten hos Reco 2017
Snabb leverans och bra produkt.
Stort sortiment. Snabb leverans.
Kanon, lätt o smidigt. Bra information
Snabb leverans och goda cigariller
Det var enkelt att handla och snabb leverans. Supert
Alltid snabb hantering och bra produkter.
Supersnabb hantering och leverans. Proffsigt och inga konstigheter!
Bra sortiment, bra pris, snabb service
Fantastiskt sortiment. Bra kundbemötande. Vettiga priser.
Bra å snabb leverans, finns mycke å välja emellan
Snabb och korrekt leverans av beställda varor.
Snabba leveranser. Bra beskrivningar på olika cigarrer på hemsidan.
Snabb och smidig leverans, kommer att köpa igen
Snabb leverans och bra hemsida.
Skickade en fråga och fick snabb och utförlig hjälp. Även leveransen kom snabbt och smidigt. Mycket bra service!
Min upplevelse av ciggarspecialisten är över det förväntade. Fin hemsida och väldigt snabb leverans. Rekommenderar den starkt.
Fina cigarrer och snabb leverans!
Snabb leverans och välpackade cigarrer.
Snabb leverans allt annat topp
Bra sida , bra information om produkterna, bra produkter, bra kunskap om produkterna dom säljer, bra service
Rask og proff behandling. Handler gjerne igjen.
Snabba leveranser, kvalitativa produkter!
Lätt att beställa, snabb leverans.
Bra och snabb leverans. Föredöme
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mycket snabb leverans. Väl packat
Mycket snabb leverans och en utmärkt väl fungerande webbplats.
Mycket bra .bra produkt jag är glad
Glatt överraskad över utbudet. Priserna förmånliga.
Väldigt smidigt att handla här! Är nybörjare på cigarrer men står allt man behöver veta på hemsidan om cigarrerna och bra förklaring kring smak/upplevelse Snabb hantering av order och bra förpackade 10/10
Underbar kundservice! Skickade en förfrågan om hjälp kring material - fick omedelbar respons och hjälp :)
Väldigt snabb behandling av order och utskick. Bra hemsida med lagom med viktig information om ciggarerna
Stort sortiment Lätt att beställa Snabb leverans
Supersnabb leverans! Dock så finns fysiska butiken i växjö men det såg jag efter jag hade beställt! Har rökt cigrren innan och tyckte den var fantastiskt och vilken tur att cigarrspecialisten hade det! 10/10!!
Alltid snabb leverans och väl paketerat. Bra utbud och konkurrenskraftiga priser.
Bra sortiment, snabb leverans. Trevligt bemötande
Fantastisk oplevelse og super service
Snabb leverans och mycket bra kvalité på cigarrer! Enastående! Mvh Kumla
Enkelt att beställa, snabb leverans och fint packeterat
Lätt att beställa, och leveransen fungerade perfekt.
Fungerade aldes utmärkt gick snabbt till att man fick leverans
Lätt att hitta de jag sökte, snabb leverans. Problemfritt helt enkelt 😀👍🏻👍🏻👍🏻
Supertrevligt responsmail tillbaka när beställningen var lagd. Supersnabb leverans. Bra pris. Full pott.
Snabb leverans och förhoppningsvis var allt med i paketet som ej är öppnst än.
Enkel beställning och snabb leverans.
No problems at all. Quick service. My favourite place to buy cigars.
Jag beställde först en provlåda där cigarrspecialisten valde ut 4 olika cigarrer 2 av varje efter inledande samtal med mig om mina cigarrvanor. Jag fann att Floor de Copan var en klar favorit och beställde därför en låda. Cigarren brann ovanligt jämnt och askan satt kvar ner än 3 cm utan problem. Alltså - mycket välrullad. Alla samtal med Cigarrspecialisten har varit enkla och trevliga. Beställningar och betalningar har varit en enkelt och snabbt. Jag återkommer när denna låda börjar ta slut. Hälsningar Janne
Snabba leveranser och bra varor.
Snabb leverans och bra kommunikation.