Mycket bra och professionellt och snabbt kom mina kubanska cigarrer, tack så mycket!
Cigarrspecialisten
Vi på Cigarrspecialisten har branschens mest utförliga produktbeskrivningar och är den perfekta butiken för dig med ett intresse för cigarrer! Vi strävar efter att ge våra kunder en premiumupplevelse genom hela processen. Med ett hjälpcenter som ständigt fylls på med nytt innehåll kan både du som nybörjare eller van kund ta...
2811 omdömen om Cigarrspecialisten
Sedan starten hos Reco 2017
Bra produkter till vettiga priser , samt snabba leveranser.
Snabba leveranser, bra kvalité, fantastiskt urval.
Snabb leverans. Stort utbud och prisvärda paket.
Snabba ryck och stabila leveranser
Så enkelt att kolla runt bland alla godsaker och se information om dem, och sedan är det bara att klicka hem. Och snabba leveranser är ett stort plus
Toppenbutik. Snabb leverans, bra betalalternativ.
Överskådlig meny med bra information och beskrivning av produkterna. Suverän expedition av order och leveranserna är grymt snabba !
Superb, snabba leveranser och mycket bra kvalitet...
Grym service och snabba leveranser!
Bra utbud och snabba leveranser
Det funkade bra med lev snabbt och smidigt
Snabt Lätt o bra, snålar inte på kvalite häller
Fumgerar kanon bra och sakerna kommer fram snabbt
- Bra utbud i deras webbshop - Snabb leverans - Snyggt och bra förpackade cigarrer vid leverans.
Bra leverans och bemötande. Utbudet är bra,man kan alltid förvänta sig få hem bra varor.
Ett bra sortiment. De olika cigarrerna har fått en bra beskrivning som gör det enkelt att prova på nya. Snabb bekräftelse och snabb leverans.
Funkar bra! Kanske något många restade artiklar denna gången jag beställde.
Hejsan, och stort tack för din återkoppling :) Håller med om att ganska mycket är slut i lager. Tyvärr så är det många leverantörer som har problem med tillgången för tillfället. Det kubanska har varit väldigt svårt att få tag i i 4 år, vissa leverantörer av tillbehör har också problem med transporterna och lagernivåer. Många har heller inte fått igång sina leveranskedjor fullt ut för att vara kompatibla med nya EU direktiv. Men vi jagar på så gott vi kan :)
Snabba leveranser, fräscha varor.
Snabb leverans. Trevliga cigarrer 👍
Omständigt att beställa, Krångligt att få igenom betalningen.
De svarar snabbt och är utmärkta i sitt bemötande.
En mycket bra hemsida den skapar inte några frågor för mig! Alla mina beställningar har fungerat perfekt! Ett imponerande sortiment av cigarrer, vilket passar mig mycket bra! Mvh Björn
Snabb leverans! Bra information om cigarrens!
Bra hemsida, enkelt att beställa och betala samt paketleverans inom 1-3 dagar. Och goda cigarrer!! Svårare än så är det inte!! 👍🏻😁
Snabbt, enkelt och bra information om cigarrerna.
Mysig sida att kolla på o välja en trevlig ciggar
Väldigt nöjd med bemötande, samt snabbt och smidigt överhuvudtaget
Smidigt att beställa. Snabb leverans.
Bemötandet är alltid 5 plus!! Är väldigt ny i cigarrvärlden så det är en väldigt bra hemsida att kolla runt på. Upplevelsen är alltid bra och cigarrerna kommer alltid snabbt till utlämningsstället.
Bra utbud och Snabb relevans!
Generellt väldigt nöjd, snabb leverans och bra service. Vid en tidigare beställning av ett Boveda kalibreringskit ringde ni upp mig och informerade om att eftersom beställningen var så liten skulle den skickas i ett kuvert istället för paket. I kuvertet låg även ersättning som motsvarade skillnaden i fraktkostnad, vilket jag verkligen uppskattade. Den här gången skickades dock samma lilla kit i en större låda med högre fraktkostnad. Jag har förståelse för om det inte alltid är möjligt att göra sådana manuella undantag,...
Hejsan och stort tack för din återkoppling :) Jag förstår att det kan vara konstigt att en liten vara som får plats i ett kuvert ändå skickas i ett litet paket. Detta beror på flera olika faktorer som har med våra processer att göra. Vi kan exempelvis inte lagerhålla hur många olika emballage som helst, utan försöker ha ett antal storlekar av emballage som passar de absolut flesta order. Vidare så har vi ingen portomaskin eller frimärken, då minder än en promille av våra order skulle kunna gå som brev. Vi har, på grund av...
Jag är jätte nöjd med beställningen
Bra butik, snabb frakt Det är ett stort sortiment och dem erbjuder bra proffsig service.
Raskt og løsningsorientert, når utfordrings bildet var litt krevende pga svensk bankID og norsk kunde.
Bra utbud och snabba leveranser.
Snabb å korrekt leverans. Plus liten chokladbit i paketet.😁
Snabba leveranser. Svarar alltid när man har frågor och funderingar.
Snabbt och effektivt med en känsla av lyx även för det minsta paketet!
Enkelt att beställa. Överskådligt utbud. Bra kvalitet. Snabb leverans.
Lätt att beställa. Snabb leverans. Bra service.
Bra snabb sida, snabb leverans vad mer kan man be om?
Snabbt och smidigt ! Jag är mycket nöjd! Mannen som fick cigarren i present , blev också nöjd och glad!
Supersnabb leverans bra utbud, kanon nöjd 👌👌👌👌👌
Snabb leverans och bra priser.
Jag har inte speciellt mycket att säga men jag tycker att all typ av service har varit bra mvh.
Snabb leverans och kvalite cigarrer. 10 av 10
Snabba leveranser. Alltid prima varor. Snabb återkoppling på frågor.
Bra kvalitet och extremt snabb leverans.
Väldigt bra information om allt relaterad till cigarrer. Även de enskilda cigarrerna har väldigt mycket info så som deras smakprofilen. Snabb leverans med bra förpackning för att skydda cigarrerna.