City Optik Stockholm

• BadgeEightYears
2 231
4.9
Boka tid Ring 08-791 75 70 Dela

Mitt i Stockholms city ligger vår mycket vackra butik, som ett flertal gånger blivit utsedd till Årets butik. Här finns sju legitimerade optiker, en butikschef och en optikerassistent, alla med lång erfarenhet av optikbranschen. Hit vallfärdar glasögonköpare från hela världen för det stora och unika urvalet märkesbågar. Här...

2231 omdömen om City Optik Stockholm

Sedan starten hos Reco 2019

Lennart H
Skrev om City Optik Stockholm

Väldigt bra. Omtänksam och engagerad optiker❤️

Anna Louise H
Skrev om City Optik Stockholm

Här blir man glatt bemött av kunnig, rådgivande och fantastiskt trevlig personal. Förutom att de är kunniga optiker så ser de direkt vilka bågar som passar ansiktsform och personlighet. 5/5 ⭐️

Kjell S
Skrev om City Optik Stockholm

Väldigt fint bemötande och kunniga. Mycket nöjd!

Michael A
Skrev om City Optik Stockholm

Jag fick stor hjälp med att hitta glasögon som passade mig. Den hjälpen betyder mycket för mig och överträffar den hjälp som jag har fått från andra ställen. Synundsökningen som jag oxå gjorde hos er är den bästa som jag har varit med om

Inga S
Skrev om City Optik Stockholm

Superseriösa, kunniga och otroligt hjälpsamma. Så nöjd.

Lars Yngve T
Skrev om City Optik Stockholm

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande, många olika test för kontroll av ögonhälsan. Kunde naturligtvis varit lite billigare och jag är lite tveksam till försäljning av ögonhälsokostpreparat, men det är kanske efterfrågat av kunder.

Kent Henning T
Skrev om City Optik Stockholm

Mycket trevlig och informativt bemötande, Saklig genomgång inför undersökning mm. Allt mycket proffsigt.!

Kerstin S
Skrev om City Optik Stockholm

En optiker med mycket proffsig personal - trevliga, personliga och hjälpsamma. Jag går därifrån nöjd varje gång och har varit kund i många år.

Anders Ivan Tomy P
Skrev om City Optik Stockholm

Gick in till City optik för att titta på ett par bra solglasögon.Fick fantastiskt bra hjälp av en dam som jag tror heter Jenny. Kommer verkligen rekomendera denna optiker butik till mina vänner. mvh Tomy Pettersson

City Optik S gillar detta
Arja K
Skrev om City Optik Stockholm

Så nöjd med optikern. Fått remiss till ögonläkare innan jag kan gå vidare med glasögon. Cityoptik har så snygga bågar.

Magnus W
Skrev om City Optik Stockholm

Bra service, kompetent personal, bra guidning när jag gjorde synundersökning och köpte nya glasögon.

Martin A
Skrev om City Optik Stockholm

Stockholms bästa optiker. Snabba, kunniga och alltid lika trevliga.

Carin B
Skrev om City Optik Stockholm

Jättetrevlig och kompetent optiker som noga undersökte, förklarade och svarade på alla frågor. Rekommenderas varmt!

Linus H
Skrev om City Optik Stockholm

Väldigt trevlig personal som hjälpe, fantastiska lokaler och stort utbud.

Pia G
Skrev om City Optik Stockholm

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Första besöket här och optikern gjorde ögonhälsoundersökning pga viss problematik. Kände mig väl undersökt och fick bra förklaringar. Jag återkommer gärna och rekommenderar andra att besöka.

Cajsa J
Skrev om City Optik Stockholm

Det var toppen! Så proffsigt och noggrann undersökning! Tack!

Berit E
Skrev om City Optik Stockholm

Trevligt bemötande, sökte för att få glasögon för att läsa texten på Tv bättre. Kunnig och informativ Undersökning. Inget köp pga att mitt problem inte gick att åtgärdas. Rekommenderat läkarbesök pga blödning i ögat.

Therése H
Skrev om City Optik Stockholm

Trevligt och proffsigt i allt från bokning till undersökning. Kommer återvända och har redan hunnit tipsa vänner.

Elina J
Skrev om City Optik Stockholm

Jättebra, är nöjd med allting. Men det jag tänker på är att der var lite val av bågar bara

Maria U
Skrev om City Optik Stockholm

Mycket bra och professionellt bemötande. Lugnt, tydligt och klart. Klara besked. Vänlig och trevlig!

Eva N
Skrev om City Optik Stockholm

Bara bra noggrann undersökning vidare befordrad till Globens optik det var också bra ingenting att anmärka på. Ska bara se ut nya glasögon och bågar de gamla är slut. Kan rekommendera detta företag till många fler.

Priya S
Skrev om City Optik Stockholm

Trevligt och kompetent personal , bra bemötande

Magnus L
Skrev om City Optik Stockholm

Bra hjälp med att hitta rätt bågar som passar. Trevlig personal som inte försökte sälja dyra abbonemang, vilket är toppen att de inte gjorde. Jag hade dock önskat lite mer hjälp att diskutera typ av glas, för och nackdelar och hur man ska tänka i valet, eftersom jag som aldrig haft den här typen av glas tidigare. Kändes som det blev ett lite förhastat val.

Ulla-britt Margareta B
Skrev om City Optik Stockholm

Lättare att läsa med de gamla glasögonen

Cathrin H
Skrev om City Optik Stockholm

Min upplevelse hos City Optik var fantastisk. Jag letade efter nya glasögon som inte var min vanliga stil och fick tips om ett par riktigt coola och snygga bågar. Jag fick mycket hjälp – personalen var lyhörd och kändes ärlig i sina synpunkter, vilket jag verkligen uppskattade. Det slutade med att jag köpte de nya glasögonen och är otroligt nöjd. Dessutom satte jag in blåtonade glas i mina gamla bågar, så nu har jag två olika par som känns toppen. ⭐ Rekommenderas varmt!

Johanna N
Skrev om City Optik Stockholm

Känslan av att stiga in hos dessa optiker var som att bli omfamnad. Härlig miljö, omhändertagande service, väldigt fint urval bågar. Nu fick jag prova nya linser som löste mitt problem då jag är i gränslandet till behov av progressiva glas. Så skönt att kunna se bättre!!! Vilken lättnad. Tack!

Hans Gunnar Sixtensson K
Skrev om City Optik Stockholm

Allt igenom proffesionella bemötande med likaså proffsiga instrument

Hanna F
Skrev om City Optik Stockholm

Bästa servicen och underbar personal!!

Stefan E
Skrev om City Optik Stockholm

Jag kan verkligen rekommendera City Optik Stockholm. Ett trevligt och professionellt bemötande och jag är verkligen nöjd med mina nya glasögon.

Zeb R
Skrev om City Optik Stockholm

Jag vill verkligen rekommendera City Optik i Stockholm! Från det ögonblick man kliver in möts man av en varm och välkomnande atmosfär. Personalen är otroligt kunnig, professionell och tar sig verkligen tid att lyssna på ens behov och önskemål. Synundersökningen kändes noggrann och trygg, och jag uppskattade hur tydligt allt förklarades under processen. Det märks att de brinner för sitt yrke och för att varje kund ska bli helt nöjd. 🌟🌟🌟🌟🌟

Silvi V

Profesionella och tillmötesgoende😊

Yuliya Z
Skrev om City Optik Stockholm

Så trevligt och professionellt bemöttande!

Sirje M
Skrev om City Optik Stockholm

Mycket nöjd! Trevligt bemötande! Bra service!

Fredrik S
Skrev om City Optik Stockholm

Professionellt, gediget och trevligt rakt igenom.

Peter Kristoffer L
Skrev om City Optik Stockholm

Väldigt dåliga glasögon som jag inte får byta.

Gunilla S
Skrev om City Optik Stockholm

Snabb, professionell och personlig service

Leo D
Skrev om City Optik Stockholm

Bra service och världens trevligaste personal!

Eva T
Skrev om City Optik Stockholm

Jättebra hjälp med val av bågar, engagerade och professionella - mycket nöjd!!

Isabella S
Skrev om City Optik Stockholm

Jättebra och professionell service!

Peter L

Vänligt, välkomnande, proffsigt

Bo T
Skrev om City Optik Stockholm

Väldigt fint mottagande, trevlig personal, trevlig lokal med andra ord super!

Carl N

Kompetenta och trevliga!

Lars P
Skrev om City Optik Stockholm

Mycket bra bemötande och service. Optikern var mycket kunnig och gav mig kloka råd så jag kunde avgöra huruvida jag borde skaffa glasögon eller inte. Vilket jag valde att inte göra då jag inte såg allt för dåligt. Kommer absolut fortsätta hos City Optik!

Anna L
Skrev om City Optik Stockholm

Äntligen blev jag tagen på allvar om att det är något som gör att jag inte ser ordentlig med o utan glasögon o varför jag är ljuskänslig

Karin R
Skrev om City Optik Stockholm

Trevligt bemött och grundlig och bra undersökning vid inprovning av nya glasögon

Suzanne F
Skrev om City Optik Stockholm

Personalens har stor kunskap och trevligt bemötandet och ett brett sortimentet av trendiga märkesbågar. De har egen verkstad och erbjuder snabb service.

Mats Mikael W
Skrev om City Optik Stockholm

Samma professionella och vänliga bemötande som alltid.

Love L
Skrev om City Optik Stockholm

Britta var jätteduktig, trevlig, och hjälpsam! Jag rekommenderar alla att gå dit!

Patrick Ulf Andreas F
Skrev om City Optik Stockholm

Trevligt bemötande och kompetent optiker

Felix L
Skrev om City Optik Stockholm

Optiker och försäljare var både mycket professionella och trevliga. Jag är mycket nöjd med mina nya glasögon.