Alltid hjälpsamma och proffsiga.
City Optik Stockholm
Mitt i Stockholms city ligger vår mycket vackra butik, som ett flertal gånger blivit utsedd till Årets butik. Här finns sju legitimerade optiker, en butikschef och en optikerassistent, alla med lång erfarenhet av optikbranschen. Hit vallfärdar glasögonköpare från hela världen för det stora och unika urvalet märkesbågar. Här...
2349 omdömen om City Optik Stockholm
Sedan starten hos Reco 2019
Trevliga och professionella. Rekommenderas!
Fantastisk personal och utbud av läckra bågar. Love it!
Gjorde en utvidgad undersökning hos optiker. Mycket proffsigt genomförd och bra feedback. Bra råd för hjälp mot vissa ögonbesvär som fungerar mycket bra. Snygga bågar att välja bland för nya glasögon. Trevligt bemötande och kunnigt.
Trevlig butik, proffsig optiker. När glasögonen var klara blev indrivningen av de nya glasögonen inte 100 tänker komma tillbaka och justera
Vänlig och varm atmosfär, professionellt men samtidigt personligt bemötande.
Behövde få hjälp att kontrollera mina torra ögon och bokade här. Professionella och trevliga. Jag gick hem välinformerad och med en åtgärdsplan.
Proffsigt och intresserat bemötande.
Excellent service! The staff were very friendly, professional, and helpful. Everything was quick and smooth, and I had a great experience at City Optik Stockholm. Highly recommended!
Vänligt bemötande. God och engagemang när jag skulle välja bågar.
Mycket professionell och tålmodig
Jag brukade köpa mina glasögon i Italien. En vän rekommenderade City Optik till mig och jag är väldigt nöjd både för den noggranna synundersökningen, för utbudet av väldigt fina bågar att välja emellan samt för vänlighet i bemötandet.
Bra förklaringar och undersökning
Trevligt och professionellt bemötande.
Mycket bra bemötande, noggrann undersökning och förklaring från optikern, dock köpte jag inget.
Så bra! Rekommenderas verkligen! 🌷🤗☀️
Noggrann synundersökning och fick svar på många frågor under tiden. Rekommenderas!
Kunnig i sitt område, professionell och trevlig.
Engagerat och kunnigt bemötande
Jag behövde en second opinion på mitt synfel. Bra mottagande och professionellt utförande.
Jag upplevde en noggrann ögonhälsoundersökning med kunnig utförare. City Optik är verkligen proffsiga!
De är professionella och trevliga
Mycket professionellt och bra bemötande
Otrolig service och väldigt kunnig personal!
Besökte optometrist för undersökning och beställde specialglasögon. Väntetiden var för dessa glas längre än det normalt är vilket inte kommunicerades till mig. Lite snopet, men det sköttes fint och jag är trots det nöjd med helhetsupplevelsen! Framförallt har all personal jag varit i kontakt med varit väldigt trevliga!
Fantastisk personal och utmärkt service :)
Bra bemötande och seriös och rigorös linsutprovning!
Proffsig hjälp med recept efter att jag fått dubbelseende som konsekvens av näthinneavlossning.
Kände mig väl omhändertagen. Proffsiga och kunniga och hjälpsamma. Och försöker inte sälja på en massa onödiga saker.
Själva undersökningen var bra men det tog över två och en halv vecka att få linserna.
Hej Lidia! Vi beklagar verkligen att du fick vänta på dina linser. Tack för feedback. Bästa hälsningar Maria L
Jag tycker att min upplevelse på city optik har varit både trevligt och underbart.
Kompetent och trevlig personal
Mycket smidig undersökning, snabb och rakt på sak.
Fantastisk service och bemötande
Personal was very helpful, attentive, competent and with excellent customer service attitude
Great service! Will be back again!
när jag var på city Optik i Stockholm ögon hälsoundersökning jag fick fina upplevelse personalen är trevlig jag rekommendera
Ett varmt och vänligt bemötande. En miljö som strålar värme Stort sortiment av glasögonbågar som hänger med i tiden och det viktigaste Skickliga, engagerade optiker, PROFFS
Vänlig personal Professionell varsam ögonundersökning Utlovat datum för leverans hölls. Rabatt Garantier
Härligt bemötande och service
Jättetrevligt lokal. Tryggt och professionellt
Enkelt att boka tid. Trevlig och kompetent personal.
Mycket trevlig personal. Allt gick snabbt och proffsigt.
Väldigt bra, men har inte lyst att skriva nån uppsats.
Vänligt mottagande. Bra undersökning och jag fick hjälp med ett okänt problem.
Synundersökning toppen. Utprovning/utlämning av glasögon ok. Upplevde att färgen på "migrän"filter beskrevs i andra färger än just rosa så jag fick en smärre chock när jag kom ut i dagsljuset efter köp och hade grisrosa filter. Ringde tillbaka dagen efter och upplevde inte särskilt serviceminded personal när jag beskrev min upplevelse, utan mer att det lades över på mig men du provade väl båge och filter. Nej, det erbjöds ej. Dessa 2000kr för filter får man heller ej tillbaka så känns lite som att köpa grisen i säcken när...
Bara positivt, proffsigt, fint omhändertagande Mkt bra hjälp med allt. Så bra synundersökning.
Otroligt tillmötesgående och hjälpsamma. Varmt och professionellt bemötande av all personal. Gott kaffe.
Väldigt proffsigt och trygg upplevelse
Jag tycker att ni verkligen hjälpt mig och jag har känt att ni verkligen är mån om min syn