Optiker på Norrmalm

10 rekommenderade optiker på Norrmalm, Stockholm

• City Optik Stockholm

Verifierat företag
    1,954 omdömen
    Välkommen till City Optik Stockholm!
    Maya E
    Maya E: Inspirerande miljö och schysst utbud som skapar ha begär. Proffsigt och personligt bemötande med hög servicegrad och kunskap. Lyhörda, nyfikna och noga med behovsanalysen - att förstå kundens behov och önskemål men inte kompromissa med ens ögonhälsa. Jag är så nöjd med mina glasögon och byte av linser utifrån ändrade behov -inga problem. Generösa prover så att det blir rätt. Jättebra hygien och social distanseringsrutiner som tas på allvar. Cityoptik överträffar mina förväntningar gång på gång. Ingen av kedjorna kan mäta sig med optikerna på Cityoptik. Har testat några andra optiker under en tid för att de var ”billigare” men det var det mest dumsnåla jag gjort. Fel styrka, fel glas, fel bågar som inte känns bra och linser som inte premierar min ögonhälsa och inte alls samma servicegrad med kunden i fokus. Lesson learned.
  • Driver du optikfirma i Norrmalm?

• Linsen

Verifierat företag
    1,084 omdömen
    Kom in i vår butik på Norrlandsgatan eller besök oss i vår webbshop!
    Anita B
    Anita B: Jag har varit kund hos Linsen i över 40 år, och fick mina första linser därifrån år 1976. Med sitt proffsiga och vänliga bemötande har dom behållit mig som kund alltsedan dess. Det känns skönt och familjärt att alltid återvända dit. Senast köpte jag även ett par nya glasögon, som jag verkligen gillar!
    Ari P
    Ari P: Kom i kontakt med Owe första gången 1980 när jag inhandlade mina första linser hos optiker Simpson, visste inte då att det var Sveriges dyraste optiker hehe. Numera driver Owe och Jeanette komfarni.se i hötorget andra hötorgshuset andra våningen. Korrekthet och service är ledordet med bra priser. Mitt tips är testa och se vad ni säger nej till ;)
    Emma R
    Emma R: Synoptik på Slöjdgatan är fantastiskt; högt över förväntan. Hade aldrig gjort en synundersökning; ringde och fick tid samma dag. Grundlig undersökning av en trevlig och pratglad optiker - leverans av nya glasögon inom en vecka! Supertrevliga tjejer i butiken och Butikschefen Lena själv var pricken över i:et - I will be back! :)
    Johanna T
    Johanna T: Om du nånsin är här och du känner en skum, röklukt behöver du inte vara orolig; så luktar det typ alltid. När du vant dig vid det finner du en otroligt trevlig och proffsig personal som verkligen kan sin sak.
  • 2 omdömen
    Torbjörn J
    Torbjörn J: De må ha hur bra rykte som helst men mig försökte de lura för några år sen. Tack vara min nya optiker, Kungsholmens optik (rekommenderas!) kunde jag gå och ta strid för att få pengarna tillbaka. 1800 försökte de lura mig på. Först när jag låtsades ringa till min ögonläkare på Huddinge och pratade HÖGT om hur de betedde sig så alla andra besökare hörde, gav de med sig och betalade det de skulle. Sen vet jag en arbetskamrat som så sent som i våras fick fel glas, men hon fick inte pengarna tillbaka. USELT!
  • 2 omdömen
    Tim Robin S
    Tim Robin S: Blev lurad på deras abonnemang och det var sista gången jag satte min fot där. Man förväntas läsa igenom hela avtalet när man står i kassan och känner sig stressad med andra kunder som väntar i kö. Detta gjorde att man bara signerade avtalet utan att läsa hela, och missar både detaljer som att man får lämna tillbaka glasögonen vid uppsägning, och att bindningstiden förlängs om man byter ut ett par. Visst, man kan välja att köpa loss glasögonen och säga upp abonnemanget, men det kostar lika mycket som om jag hade köpt dem från början. Jag har betalat över 7000kr för ett abonnemang och jag har ingen aning vad jag fått för de pengarna.
  • 4 omdömen
    Sam S
    Sam S: Nä asså d saknas ord för det här. Dåliga glasögon med dåliga komponenterna dryyyyyyyyg personal som vägrar prata om detaljer o ansvar. Dom tar 3 månader på sig att fakturera dig med så du får vänta på dina glasögon i nästan 4 månader, om du inte betalar med swish då dvs. Vet inte om kontanthanteringen är oga rånrisk eller för personalen är så jävla dum i huvudet att dom inte klarar av en kontantkassa. Rekommenderar ingen att gå dit utan snarare kasta hundbajs på deras skyltfönster.
    Mikael Å
    Mikael Å: De svarar inte i telefon, svarar sent på mail. Synsam Huddinge är mkt bättre
  • Driver du optikfirma i Norrmalm?

Magnus H
    Magnus H: Jag var inne och gjorde en synundersökning på synoptik drottninggatan 33 i sthlm. Beställde 3 par glasögon som jag blev lovad att skulle komma efter 2v. Efter 3 och en halv vecka får jag höra att de vill att jag ska komma in och prova ut ett par andra bågar. Glasen kommer inte att passa i de bågar jag beställt. (de bågar som ni plockat fram åt mig) När jag säger att kan jag inte få de bågar jag vill ha så tar jag pengarna tillbaka får jag höra att nänä väljer du inte ett par andra bågar än de du beställt så behåller vi 25% av det du betalt. Så jag beställer ett par andra bågar och lovas att de ska fås efter 2v. En månad senare ringer man och säger att glasen har gått sönder så man måste beställa nya och jag kommer få vänta ytterligare ett par veckor. Bortsett från det så upplever jag att synundersökningen som gjordes var väldigt igenomstressad. De två par glasögon som faktist levererats fungerade inte alls så jag har varit till en annan synoptikbutik och gjort en omtest som gav ett helt annat resultat. Jag skulle inte rekomendera någon att sätta sin fot i synoptik på drottninggatan 33 i sthlm. Där går precis allt fel. Sen tvingas man köpa något man inte beställt i slutändan om man inte vill att butiken bara ska "sno pengar" för en.