Olga D:
Jag vill varmt rekommendera Solna Optiken – de har verkligen räddat min syn och mitt förtroende för progressiva glasögon!
Efter en lång och frustrerande period hos en annan kedja (tre par glasögon som inte funkade, suddig syn och dålig kommunikation) kom jag till Solna Optiken i hopp om att någon skulle ta mig på allvar – och det gjorde de verkligen.
Redan från första besöket kände jag skillnad. Inget stressat bemötande, ingen känsla av att bara vara en i mängden. Pierre och William tog sig tid, lyssnade noga på mina upplevelser och gjorde en ny noggrann undersökning. Det visade sig att den tidigare synmätningen varit fel, vilket förklarade varför jag aldrig kunde vänja mig vid glasögonen.
På mindre än två veckor fick jag mina nya progressiva glasögon – och jag såg skarpt direkt! Nästan ingen tillvänjning alls, ögonen är avslappnade och jag ser tydligt både på nära och långt håll. Dessutom fick jag hjälp att välja riktigt snygga bågar som jag trivs i.
Det här är en optiker som verkligen bryr sig, är kunniga, noggranna och sätter kunden i fokus. Jag är så tacksam – och kommer inte gå någon annanstans i framtiden.
Stort tack till er på Solna Optiken – ni är bäst!