Optiker i Nacka

5 rekommenderade optiker i Nacka kommun

• 1 omdöme
    Maria Agneta P
    Maria Agneta P: Personligt bemötande. Mycket kunniga. Väldigt nöjd med hjälpen jag fått att välja ut bågar och linser.
  • Driver du optikfirma i Nacka?

• Christina A
    Christina A: Då man kliver in i ”Orminge Ur och Optik AB:s” butik möts man av stort kunnande, vänlighet och lugn och ro. - För drygt ett år sedan såg Butikens Medarbetare herr Oliver till att min gamla Seiko och min italienska silverklocka återfick både precision och glans. - Och nu 2026 möts jag av Medarbetare Zeid som, med snille och smak, hjälper både mig och en annan kund att välja bågar - samtidigt som hon betjänar kunder med små och stora bekymmer. - Allt är mänskligt och hemtrevligt som i diversehandlare Törnqvists Handelsbod i Bergslagen där jag växte upp. - Så när Optiker Charlotta ropar mitt namn och mästerligt tar sig an mina syn-skavanker och tålmodigt förklarar och visar på bilder vad som hänt efter alla operationer - fick också det ta den tid det tog för mig att begripa sakernas tillstånd. Skriver detta med mina fina läsglasögon på näsan. Med stor tacksamhet. Glad Påsk! Christina Andersson
  • 3 omdömen
  • Driver du optikfirma i Nacka?