Optiker i Stockholms län

Vallentuna  (1 st)

Topp 25 optiker i Stockholms län

• City Optik Stockholm

2,139 omdömen
    Välkommen till City Optik Stockholm!
    Maya E
    Maya E: Inspirerande miljö och schysst utbud som skapar ha begär. Proffsigt och personligt bemötande med hög servicegrad och kunskap. Lyhörda, nyfikna och noga med behovsanalysen - att förstå kundens behov och önskemål men inte kompromissa med ens ögonhälsa. Jag är så nöjd med mina glasögon och byte av linser utifrån ändrade behov -inga problem. Generösa prover så att det blir rätt. Jättebra hygien och social distanseringsrutiner som tas på allvar. Cityoptik överträffar mina förväntningar gång på gång. Ingen av kedjorna kan mäta sig med optikerna på Cityoptik. Har testat några andra optiker under en tid för att de var ”billigare” men det var det mest dumsnåla jag gjort. Fel styrka, fel glas, fel bågar som inte känns bra och linser som inte premierar min ögonhälsa och inte alls samma servicegrad med kunden i fokus. Lesson learned.
  • Gyhne & Kristofferson

1,911 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Gyhne & Kristofferson!
    Sonja L
    Sonja L: Uppdaterade mina två glasögon, vänligt bemötande och bra hantering
  • Blickfånget Optik

1,326 omdömen
    Varmt välkommen in till Maria och Anette på Blickfånget Optik!
    Lennart M
    Lennart M: Behövde mina första heltidsglasögon och möttes av kompetens och ett leende. Det gick fort att få leverans och att sen vänja sig vid progressiva glasögon.
  • Wedin & Söderberg

276 omdömen
    Hos oss är synundersökningen och det personliga bemötandet i fokus. Vi erbjuder traditionella synundersökningar och linsundersökningar, ögonhälsoundersökningar och samsynsutredningar. Vi har även kera...
    Jonas J
    Jonas J: Den grundligaste undersökningen av min syn någonsin - och så trevlig att jag glömde bort tiden. Som 44-åring lärde jag mig viktiga saker som alla optiker tidigare har missat. Wow!
  • Norrviken Optik

145 omdömen
    Niko L
    Niko L: Otroligt gemytligt och fint bemötande! Dessa trevliga damer hade tid för både att vara trevliga, bjuda på fika och att ge en personlig och bra service. Långt ifrån de stora kedjornas stress och löpande band. Kändes som att man klev in i någons dröm och livsverk när man kom in i butiken. Vilket efter att ha pratat lite med personalen, som båda två också är ägare, visar sig att man gjorde.
  • Älvsjö Optik

779 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Älvsjö Optik!
    Linda E
    Linda E: Bra och trevligt bemötande.. Jag gjorde synundersökning och ska välja glasögon där..
  • Linsen

1,157 omdömen
    Kom in i vår butik på Norrlandsgatan eller besök oss i vår webbshop!
    Anita B
    Anita B: Jag har varit kund hos Linsen i över 40 år, och fick mina första linser därifrån år 1976. Med sitt proffsiga och vänliga bemötande har dom behållit mig som kund alltsedan dess. Det känns skönt och familjärt att alltid återvända dit. Senast köpte jag även ett par nya glasögon, som jag verkligen gillar!
  • Optiker Ögonglädje

136 omdömen
    Eva A
    Eva A: Trevligt sakligt bemötande. Saknar dock dokumenten över vad testerna visade
  • Västertorp Optik AB

434 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Västertorp Optik AB!
    Monica L
    Monica L: Mångårig (ca. 40 år) kund hos Västertorp Optik och har alltid fått en förstklassig hjälp vare sig det gäller synundersökning som val av glasögonbågar och även om jag behövt någon form av justering. Frida &Co. alltid tillmötesgående!
  • KlarSynt Östermalm

613 omdömen
    Varmt välkomna till Klarsynt Östermalm! Vi hjälper dig hitta rätt glasögon och linser för dig.
    Claes-Göran W
    Claes-Göran W: Har varit på synundersökning tidigare men det här var första gången som det kändes BRA !! Mycket kunnig , hög standard på undersökning, ärlig och uppriktig vid val av nya glasögon.
  • Rastedals Optik

286 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Rastedals Optik!
    Marianne H
    Marianne H: Kunniga, proffsiga, snabba och väldigt trevliga. Var kund i många år, men så flyttade vi och använde annan, billigare, optiker. Men vi saknade Rastedals och kom tillbaka nu i april. Så nöjda!
  • Optikboden

505 omdömen
    Din personliga optiker på Södermalm, vi hjälper dig att hitta rätt glasögon, bågar eller linser. Vi är även specialister på barnglasögon. Välkommen in till din Optiker på Södermalm!
    Lena G
    Lena G: Toppen bra servis snygga glasögon, duktig personal
  • Med lång erfarenhet och stort engagemang hjälper vi dig hitta rätt i en djungel av glas, bågar, linser och solglasögon.
    Fredrik Å
    Fredrik Å: Jag har varit kund hos Contacta, linser och glasögon, i över 8 år nu och är supernöjd! Sen dag ett har dem stått för ett fantastiskt bemötande, dem är alltid lika professionella och kunniga. Uppstår några komplikationer så hjälper dem än alltid samma dag, helt enkelt bäst!
  • 252 omdömen
    Olle G
    Olle G: Synundersökning och råd. Proffsigt bemötande.
  • 392 omdömen
    Kamilla N
    Kamilla N: Min hund tuggade sönder både glas och båge, fick en tid för synundersökning samma dag. Och sex dagar senare var dom klara för att hämtas ut, så jag är mer än nöjd.🙏😃
  • 27 omdömen
    Olga D
    Olga D: Jag vill varmt rekommendera Solna Optiken – de har verkligen räddat min syn och mitt förtroende för progressiva glasögon! Efter en lång och frustrerande period hos en annan kedja (tre par glasögon som inte funkade, suddig syn och dålig kommunikation) kom jag till Solna Optiken i hopp om att någon skulle ta mig på allvar – och det gjorde de verkligen. Redan från första besöket kände jag skillnad. Inget stressat bemötande, ingen känsla av att bara vara en i mängden. Pierre och William tog sig tid, lyssnade noga på mina upplevelser och gjorde en ny noggrann undersökning. Det visade sig att den tidigare synmätningen varit fel, vilket förklarade varför jag aldrig kunde vänja mig vid glasögonen. På mindre än två veckor fick jag mina nya progressiva glasögon – och jag såg skarpt direkt! Nästan ingen tillvänjning alls, ögonen är avslappnade och jag ser tydligt både på nära och långt håll. Dessutom fick jag hjälp att välja riktigt snygga bågar som jag trivs i. Det här är en optiker som verkligen bryr sig, är kunniga, noggranna och sätter kunden i fokus. Jag är så tacksam – och kommer inte gå någon annanstans i framtiden. Stort tack till er på Solna Optiken – ni är bäst!
  • Niklas S
    Niklas S: Köpte glasögon och gjorde synundersökning för linser. Väldigt bra och kunnig personal. Samt ett väldigt bra mottagande. Rekommenderar alla att gå till Backmans i Vällingby om man behöver en bra och pålitlig optiker.
  • 19 omdömen
  • Ann-Marie N
    Ann-Marie N: Proffsigt och vänligt bemötande som alltid. Tack för er fina service!
  • 4 omdömen
    Georges C
    Georges C: Sedan ett par år går jag hos Veinbaum Optik. Under tiden har jag skaffat två par progressiva glasögon varav ett att användas som reserv och när jag idrottar. Dessutom har jag passat på nyligen under black week veckan att skaffa progressiva solglasögon. Efter en proffsig och detaljerad synundersökning har jag valt moderna och för mig passande bågar som jag är riktigt nöjd med. Varje gång löper hela processen fram till leverans fint och överträffar mina förväntningar. Jag är glad över den goda servicen och att få träffa en dedikerad optiker när jag behöver. Jag behöver ingen annan än Veinbaum Optik.
  • 3 omdömen
    Sofia W
    Sofia W: Bästa stället för att köpa glasögon! Prisvärt, bra kvalitet och kunnig personal
  • Marianne K
    Marianne K: Bästa tänkbara optikbutik. Mer personligt och trivsamt än de stora kedjorna och stort utbud av fina bågar. Okomplicerat och tryggt att köpa glasögon av Titanoptik, vilket jag inte kan säga om vissa kedjor som jag köpt glasögon via tidigare. Kommer inte att köpa framtida glasögon från någon annan butik än Titanoptik.
  • 4 omdömen
  • 2 omdömen
    Anders J
    Anders J: God service som lägger tid på att få den bästa resultatet från en synundersökning.