Specsavers

5.0

3 omdömen om Specsavers

Madeleine M
Skrev om Specsavers

Har fått bra service och hjälp alla gånger jag varit här. Bra optikpersonal som förklarar för mig saker som jag inte har någon kunskap om. Jag kan inget annat rekommendera Specsavers här på Hornsgatan. Tack!

Reco tipsar!
Optikboden
4.8/5 i betyg av 496 omdömen 4.8 av 496 omdömen
BadgeTenYears

Toppen bra servis snygga glasögon, duktig personal

Niklas V
Skrev om Specsavers

Alltid varmt och härligt bemötande. Kunnig personal som alltid gör det där extra för att allt ska vara på bästa möjliga för mig. Extra stort tack till Nathalie och Sofia.

Sofia W
Skrev om Specsavers

Bästa stället för att köpa glasögon! Prisvärt, bra kvalitet och kunnig personal

Reco tipsar!
City Optik Stockholm
4.9/5 i betyg av 2034 omdömen 4.9 av 2034 omdömen
BadgeSevenYears

Inspirerande miljö och schysst utbud som skapar ha begär. Proffsigt och personligt bemötande med hög servicegrad och kunskap. Lyhörda, nyfikna och noga med behovsanalysen - att förstå kundens behov och önskemål men inte kompromissa med ens ögonhälsa. Jag är så nöjd med mina glasögon och byte av linser utifrån ändrade behov -inga problem. Generösa prover så att det blir rätt. Jättebra hygien och social distanseringsrutiner som tas på allvar. Cityoptik överträffar mina förväntningar gång på gång. Ingen av kedjorna kan mäta sig med optikerna på Cityoptik. Har testat några andra optiker under en tid för att de var ”billigare” men det var det mest dumsnåla jag gjort. Fel styrka, fel glas, fel bågar som inte känns bra och linser som inte premierar min ögonhälsa och inte alls samma servicegrad med kunden i fokus. Lesson learned.