Optiker på Södermalm

Verifierat företag
    89 omdömen
    Urban Natanael L
    Urban Natanael L: Kunnig personal. Trevligt bemötande snabb leverans
  • Driver du optikfirma i Södermalm?

• Optikboden

Verifierat företag
    514 omdömen
    Din personliga optiker på Södermalm, vi hjälper dig att hitta rätt glasögon, bågar eller linser. Vi är även specialister på barnglasögon. Välkommen in till din Optiker på Södermalm!
    Lena G
    Lena G: Toppen bra servis snygga glasögon, duktig personal
  • 3 omdömen
    Sofia W
    Sofia W: Bästa stället för att köpa glasögon! Prisvärt, bra kvalitet och kunnig personal
  • 5 omdömen
    Tommy B
    Tommy B: Jag har köpt flera glasögon av butiken, både senast Lindberg och tidigare Tommy Hilfiger. Vi min första synundersökning fick jag inte handla något, utan att först talat med en ögonläkare. Optiker såg något hon inte var nöjd med. Bokade en tid hos läkare och fick "grönt ljus" och kunde gå vidare med min affär. Det som stör min upplevelse, var när jag ville få hjälp med en tappad "näskudde" för andra gången. Den trillar lät av vid putsning utan att jag märker detta, Fick hjälp kostnadsfritt hos Synsam i Tyresö Centrum. Nu bad jag "min" butik om hjälp och då ville man ha 20 kronor för denna service. Jag blev så paff att jag gav dom en 20-lapp Men om dom i stället frågat mig om jag var kund hade dom kunnat se att mina lindberger plus ett nytt glas kostat mig 16.395 kronor. Borde gjort mig till storkund. Men när jag kände mig lurad av Titan Optik, hjälpte dom min med en prisjämförelse (utan att egentligen förstå mitt syfte) Jag ville bara veta vad det skulle kosta att byta glas + synundersökning hos dem, Titan besöker jag ogärna, men Söder Optik kommer jag åter till.
  • Marianne K
    Marianne K: Bästa tänkbara optikbutik. Mer personligt och trivsamt än de stora kedjorna och stort utbud av fina bågar. Okomplicerat och tryggt att köpa glasögon av Titanoptik, vilket jag inte kan säga om vissa kedjor som jag köpt glasögon via tidigare. Kommer inte att köpa framtida glasögon från någon annan butik än Titanoptik.
  • 2 omdömen
    Anna K
    Anna K: Ingenting är omöjligt för Malin o hennes team vid Specsavers Karlaplan, Stockholm. Alltid bästa tänkbara service, snabbt, korrekt och mycket vänligt!
  • Driver du optikfirma i Södermalm?

• 1 omdöme