Optiker i Norrbotten

Arvidsjaur  (1 st)
  • NordicOptik

4.7
    647 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på NordicOptik i Haparanda!
    Lars Peter Henrik J
    Lars Peter Henrik J: Bra och snabb service genom hela kedjan från synundersökning till leverans
  • Nordic Optik Övertorneå

4.7
    525 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Nordic Optik Övertorneå!
    Anita J
    Anita J: Väldigt bra service av både den som gjorde syntesten och hon som hjälpte mig med bågarna. Även vid uthämtningen av de färdiga glasögonen var servicen optimal, de till och med mötte mig i dörren vid ankomst. (Jag har nyligen opererat höften och har därför svårt att röra mig) 22 poäng av 10 möjliga 👍❤️
  • Niemis Optik Älvsbyn

5.0
    Helena Gertrud Benita P
    Helena Gertrud Benita P: Bra service, optikern tog god tid på sig för undersökningen och resultatet blev mycket bra - speciellt på läsglasögonen.
  • Niemis Optik Luleå

5.0
    Tomas B
    Tomas B: Jag har varit med Niemis Optik sedan de startade på Storheden. Alltid blivit väl mottagen och behandlad. Toppenbemötande! De jag haft mest samarbete med har varit Ilka o Jesper! Fortsätter framåt med dessa personer. Mkt mkt nöjd alltså! Tomas Berlin
  • 4.9
    293 omdömen
    Lisa R
    Lisa R: Trevligt och professionellt bemötande. Fick bra hjälp att välja bågar och är väldigt nöjd med slutresultatet!
  • 5.0
    Johan L
    Johan L: Väldigt bra affär med snabba leveranser av linser etc. Trevlig personal och man får hjälp direkt.
  • 4.0
    Per J
    Per J: Bra personal, bra utbud av bågar. Priserna är bättre än hos många andra optiker.
  • 1.0
  • 1.0