😄😄😄🤣🤣😄🤣🤣🤣🤣😄🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
NordicOptik
Välkommen till NordicOptik! På Storgatan 84f i Haparanda hittar du NordicOptik, inom en kilometer från IKEA och Köpcentret På Gränsen. Vi som jobbar i butiken heter Antti, Pauliina och Kaisa och är alla legitimerade optiker. Vi hjälper dig med allt från synundersökning för glasögon och kontaktlinser till skydds- och terminalglasögon,...
619 omdömen om NordicOptik
Sedan starten hos Reco 2019
Trevlig personal och bra service, men jag fick vänta lite längre än förväntat. I övrigt är jag nöjd med resultatet och hur jag blev bemött.
Trevlig och engagerad personal. Pedagogisk information om min ögonstatus. Mycket bra!
Väldigt bra kundbemötande och service. Väldigt kunnig och informativ personal. Är verkligen nöjd med besöket
Mycket bra bemötande. Kunnig optiker.
Alltid positiv och mycket serviceinriktad personal lyssnar på mina önskemål. Noggrann syn och ögon undersökning. Hjälper och löser problem med glasögonen. Har alltid varit mycket nöjd med Nordic Optik.
Xxxxxxxxxcxxxcxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Det var bra upplevelse och det gick snabbt och fint
Jätte smidigt och trevlig personal
Mycket tydligt och enkelt från ankomst till hemfärd. Dick direkt förklarat vad som ska ske och proceduren var smidig
Bra service, många val av bågar. Skönt att man fick ta hem några par och prova innan man bestämde sig
Mycket vänligt sätt och man kände sig välkommen. Med professionell undersökning och bra förklarat ögonens status. Upplevelsen var mycket positiv, kommer att besöka firman framledes.
Trevligt bemötande av proffetionell personal. Så nöjd med mina nya glasögon.
Vänligt och hjälpsam bemötande. NordicOptik levde upp till alla mina förväntningar med noggran undersökning av mina ögon tack. Jag köpte bara undersökning, behöver inga glasögon ännu. Är mycket nöjd med besöket.
Jag blev bemött vänligt, sakligt och kunnigt.Jag var mycket nöjd med undersökningen. Jag köpte tabletter för ögonen som jag brukar använda.
Väldigt nöjd ,kunniga och hjälpsamma på Nordic optik
Mycket bra service & vanligt bemötande 👌😁
Väldigt trevlig och kunnig personal. Jag kände mig trygg under hela besöket och fick bra hjälp. Jag är mycket nöjd och rekommenderar NordicOptik varmt.”
Mycket bra och kunnig personal
Jag tycker att allt gick bra och det gick fort okcså.
Bra, snabb och noggrann service.
Mycket bra med personalen i affären trevligt mottagande.
De visade en proffsighet, kändes tryggt
En jättebra upplevselse, snabb leveranstid på glasögonen och välbemött när jag var där
Hjälpsam och trevligt bemötande
Mycket bra kundmotagning det var en bra synundersökning köpte nya glasögon det dåliga var att jag fick vänta fem veckor
Det var en mycket smidigt ställe att få ta syntest. Bra boknings system och snabb personal
Vänligt bemötande Professionellt
Snabbt och bra, trevliga människor
Mycket vänliga mot sina kunde och bra service. Jag var mycket nöjd 👌👌👌
Bra bemötande, vänlig tänksam kunnig optiker
Vänligt bemötande,synundersökning var mycket informativ och grundlig,upplevelsen var mycket bra. Köpte progressiva glas samt läsglasögon båda är till full belåtenhet.
Första gången hos en optiker och allt gick smidigt och bra.
Kunniga, trevliga och mycket bra service och så professionellt bemötande. På två veckor hade jag nya Rodenstock glas i min egen nya båge, där samma optikerkedja i Stockholm Södermalm inte lyckats ordna på 3 månader. Bra jobbat Nordic Optik Haparanda
Det gick snabbt och väldigt trevlig personal, mycket nöjd!
God service och trevligt personal.
Lätt att boka tid via hemsidan, bra information om de olika alternativen. Fick jättebra bemötande och service, personalen var supertrevlig och hjälpsam.
Jätte bra och trevlig personal, var väldigt nöjd av upplevelsen.
Mycket proffsigt och bra bemötande 😊😊👍🏻
Bra besök! Kunnig optiker! : )
Vänligt mottagning , bra service och fick hjälp med att skicka till ögonläkare!/Tack
Fick den hjälpen jag behövde, hittade exakt rätt bågar som jag önskat mig och leveranstiden var kortare än lovat! Toppen!😌
Gjorde en synundersökning. Blev väl mött!
Bra bemötande, billigare än andra och allt inom förväntan. Rekommenderar starkt.
Bra och proffsigt bemötande. Expert på sitt jobb
Synundersökning och köpte glasögon
Trevligt och proffsigt, jag var nöjd.
Bra bemötande vid ankomst. I stort funkade allt bra.
Mycket bra kundservice och bemötande i butiken!
Otroligt duktiga och tillmötesgående