Jätte bra bemötande och god service.
NordicOptik
Välkommen till NordicOptik! På Storgatan 82 i Haparanda hittar du NordicOptik, inom en kilometer från IKEA och Köpcentret På Gränsen. Vi som jobbar i butiken heter Antti, Pauliina och Kaisa och är alla legitimerade optiker. Vi hjälper dig med allt från synundersökning för glasögon och kontaktlinser till skydds- och terminalglasögon,...
560 omdömen om NordicOptik
Sedan starten hos Reco 2019
Det gick snabbt och smidigt. Personalen var hjälpsam. Tid och plats var tydligt.
Jätte fint och rent och bra bemötande 👌👌
Bra bemötning, trevlig personal under synundersökning samt inköp av solglasögon.
Toppen, mer behöver jag inte säga.
Utöver den fantastiska servicen bjöds det på kaffe och tårta. Vad mer kan man begära?
Väldigt bra upplevelse. Trevlig och snäll personal.
Super bra kundtjänst och snabb
Fantastiskt bra bemötande! Rekommenderas varmt
Jag blev varmt bemött av personalen som var proffsig och gav väldigt bra hjälp!
Bra bemötande, hjälpsam personal, köpte glasögon och solglasögon, har handlat förut i butiken och varit nöjd
Proffsig personal ang undersökningen, är mycket nöjd. Trevlig hjälpsam personal 👍 Tack/Kerstin
Bemötande var mycket bra och personalen trevliga , och jag köpte nya glasögon
Bra service av kunnig personal. Mycket bra bemötande
Positiv oglad personal proffsig prrsonal
Bemötande med personal var varmt och tar hänsyn till kundens åsikter.
Blir kontaktad då de blev fel ifyllt på blankett i farten, skickades in en ny.... körkortsintyg...
Upplevelsen var väldigt bra jag fick undersökt de jag ville och personalen var trevlig. 💕 ……….
Mycket bra hjälp och service! Blev bra bemött och fick den hjälp jag behövde.
Jättesnabbt jobb och bra bemötande
Jag blev väl bemöt,jag hade höga förväntningar som den profliga personalen levde upp till.Jag gjorde synundersökning samt köpte glasögon
Trevligt bemötande av kompetent personal.
Det gick snabbt och personalen var snäll.
Det var snabbt och smidigt ! Personal var trevliga .
Allt gick smidigt från bokning på webben, synundersökning, val av bågar och relativt snabb leveranstid.
Jätte bra service..... & kunnig personal
Fick snabbt bokad tid för undersökning. Även mkt. trevligt bemötande. Naturligtvis känndes undersökningen väl planerad och väl henomförd.
Servicen var väldigt bra. Personalen är kunnia.
Mycket trevligt bemötande, noggranna vid syn undersökning och behjälpliga vid val av glasögon!
Upplevde besöket, undersökningen positiv. Fick sms när glasögonen var färdiga och allt flöt på bra.
Ett mycket bra, och proffsigt bemötande. Jag besökte nordic optik för en synundersökning och alla mina förväntningar infriades.
Mycket trevligt bemötande, får byta mina glsögon då jag inte var nöjd. Superbra!
Bra bemötande och tog väl hand om mig och förklarade på ett bra sätt så jag förstod allt
Toppen bra , som alltid . Väljer alltid dem , bra service , trevlig personal , alltid beredd att hjälps om det händer nåt med glasögonen 👍❤️
Mycket bra. Bemötande var helt fantastiskt noggrant undersökning och hämtat dom nya glasögonen och synfältet har blivit betydligt bättre i och med nya linser som inte är lite repiga som dom gamla!
Trevlig, kunnig personal. Stort sortiment av bågar. (För stort?)
Fick en bra bemötande från personal samt svar på de frågor jag hade.
Jag tyckte att jag blev väldigt professionelt mottagen, av kunnig personal
Mycket trevlig och professionell personal med ett trevligt bemötande. Jag fick den hjälp som jag behövde.
Bästa optiker någonsin jag varit på,så bra🌟🌟🌟🌟🌟
Blev välbemott och uppskattar jag enlighet. Arbetet på kliniken är fantastisk med smidig flyt.
Bemötandet var mycket positivt och välkomnande. Jag hade mer förhoppningar än förväntningar och resultatet blev bättre än vad jag kunde hoppas på. Både besöket och köpet av mina glasögon får toppbetyg!
Jag blev mycket väl bemött av en kompetent och serviceinriktad optiker.
Jag fick ett bra bemötande och fick hjälp med det jag behövde!
5 av 5 säger väl allt. Mycket trevlig och proffsig personal.Rekommenderas till.100%
Bra trevligt, proffsigt,det täcker allt. Hälsn. Hanserik:
Snabb och bra service.trevligt bemötande.toppenbra.
Mycket profinioela ägare bra service
Bra bemötande. Snabbt och effektivt utfört arbete och bra information:)
En bra upplevelse , kort kö och snabb bokning online. Trevlig och kunnig personal