Reco logotype För företag

Klarsynt

38 539

4.8
Bra

Hos Klarsynt är det personliga mötet i fokus. Du möter alltid en legitimerad optiker på plats som genomför din synundersökning med både omsorg och professionalism. Vårt handplockade bågsortiment är noga utvalt för att passa olika stilar och personligheter, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som gör skillnad för din synkomfort...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Norrviken Optik

Trevligt och proffsigt bemötande. En noggran undersökning och bra hjälp med val av båge. Jag är jättenöjd med mina nya glasögon.

Malin C

Skrev om Norrviken Optik

Optiker Seger Hallsberg

Trevlig och kunnig Personal. Hjälpsamma. Rekommenderar verkligen stället. Kommer återkomma om jag skulle behöva glasögon eller intyg.

Runes Optik

Väldigt trevligt. Hjälpsam, förväntningarna blev verkligen tillgodosedda. Tänk om ”alla” optiker, skulle ha denna service anda. Hjälp med att göra en ny synundersökning. Nytt glas för ett öga… behövdes.

Bo H

Skrev om Runes Optik

Trend Optik

Jag upplevde att jag blev bemöt med professionalitet, tålamod, man tog bra och omfattande anamnes vilket betyder att man visade intresse, jag fick svar på frågor som tidigare blev osvarade på andra ställen, omfattande undersökning, jag fick information om prognos av min framtida syn och vad jag behöver tänka på. Jag var nöjd med besöket! Mvh/Adriana

Adriana M

Skrev om Trend Optik

Här finns vi

46 Butiker tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.