Glasögoninstitutet

En del av Klarsynt www.klarsynt.se
  • BadgeSevenYears
4.7
Boka tid Ring 013-14 46 00 Dela

Välkommen till Glasögoninstitutet! På Nygatan 38 i Linköping hittar du Glasögoninstitutet. Här möts du av en genuin yrkesskicklighet och en unik design. Vår filosofi är att det finns någonting för alla. I samarbete med Globen Ögonklinik i Stockholm har vi förmånen att kunna erbjuda dig som kund allt från synvård, kontaktlinser...

862 omdömen om Glasögoninstitutet

Sedan starten hos Reco 2019

Alenka G
Skrev om Glasögoninstitutet

Jätte nöjd med nya glasögon ! Snabbt och effektivt, rekommenderar starkt.

Adam O
Skrev om Glasögoninstitutet

Bra service, snabb, smidig och tryggt

Lova H
Skrev om Glasögoninstitutet

Fantastiskt! Väldigt nöjd med både glasögon och linser!

Maria G
Skrev om Glasögoninstitutet

Jättenöjd med mina linser. Bratt man kan låna hem glasögon.

Kerstin L
Skrev om Glasögoninstitutet

Mycket väl bemött där mina synproblem togs på allvar och jag fick bra information hela tiden under utprovningen. Hade blivit rekommenderad Glasögoninstitutet efter att jag gått hos annan optiker som jag inte var så nöjd med. Känner mig väldigt nöjd med mina nya glasögon och jag känner att båda ögonen ”arbetar” och huvudvärken har släppt.

Ingrid A
Skrev om Glasögoninstitutet

Jättetrevligt bemötande! Fick den hjälp jag behövde. Köpte två par glasögon. Ett par för syn på långt håll och ett par läsglasögon. Blev den förändring jag behövde!

Mattias B
Skrev om Glasögoninstitutet

Lika professionella och korrekta som alltid!

Nils H
Skrev om Glasögoninstitutet

Vänligt bemötande, professionella, lugn och trygg miljö, stort tack för att ni är så bra med barn.

Karl Johan Theodor S
Skrev om Glasögoninstitutet

Utmärkt service, mycket hjälpsamma.

Henri R
Skrev om Glasögoninstitutet

Glasögoninstitutet levererade enastående service med hög professionalism och expertis. Jag är mycket nöjd med upplevelsen och rekommenderar dem varmt.

Ahmed Waleed M
Skrev om Glasögoninstitutet

Tack så jättemycket och tack detsamma

Alexander H
Skrev om Glasögoninstitutet

Jag blev väldigt väl bemött på plats. Hade inge speciella förväntningar på besöket men det gick väldigt snabbt och smidigt, vilket är bra. Så jag tyckte att det var ett väldigt bra besök.

Yvonne L
Skrev om Glasögoninstitutet

Fint bemötande. Kunnig personal. Nöjd!

Louise N
Skrev om Glasögoninstitutet

Proffsigt bemötande, kunnig personal och fina gladögon. Inget att klaga på.

Ann-Sofie R
Skrev om Glasögoninstitutet

De var jätte bra! Jag kan se mycket bättre nu med mina glasögon.

Hans E
Skrev om Glasögoninstitutet

Fantastiskt trevligt och kunnigt bemötande. Professionell personal med toppkonferens!

Evelyn T
Skrev om Glasögoninstitutet

Det var bra kvalitet linser, och väldigt bra priser.

Susanne O
Skrev om Glasögoninstitutet

Fint bemötande av butikens personal och optiker. Proffsigt utfört arbete. Klart nöjd med mina nya glasögon.

Alice R
Skrev om Glasögoninstitutet

Det var en trevlig upplevelse med bra personal.

Marie-Louise A
Skrev om Glasögoninstitutet

Mycket trevlig butik , vällomnande Trevlig personal Trevlig optiker och kunnig Mina besvär inte helt återställda Sökte för att kolla om jag behövde nya glasögon och hjälp med skorv i ögonen

Bo T
Skrev om Glasögoninstitutet

Professionell och omfattande genomgång och test av styrka glasögonlinser. Bra bemötande av Peter - där vi rörde oss allt från kataraktoperationens uppföljning på glasögoninstitutet till Västanåteatern i Värmlands repertoar som vi båda följt med glädje under åren.

Benny S
Skrev om Glasögoninstitutet

Bemötandet var som alltid mycket bra, trevlig kompetent personal, professionell vägledning och yrkeskunnande. Hög kvalitet på utbudet. Jag är fullkomligt nöjd med de glasögon jag nu köpte och har så varit vid alla de tidigare glasögonköp av dessa kundvänliga optiker.

Mirsad S
Skrev om Glasögoninstitutet

Mycket fin välkomnande och väldigt trevliga.

Kjell P
Skrev om Glasögoninstitutet

MYCKET NÖJD 🤩 ………………………………….

Mickael K
Skrev om Glasögoninstitutet

Mycket bra bemötande och kan rekommendera till andra

Mony K

Proffsigt bemötande - håller vad dom lovar. Snabbleverans av glasögon

Elsa W
Skrev om Glasögoninstitutet

Det var bra och enkelt på glasögoninstitutet

Helene A
Skrev om Glasögoninstitutet

Mkt professionellt bemötande och trevligt. Fina bågar att välja mellan. Har köpt progressiva glasögon som har fungerat perfekt från första stund.

Ahin S
Skrev om Glasögoninstitutet

Bra service och professionell. Hjälper med allt

Katarina D
Skrev om Glasögoninstitutet

Trevligt och proffsigt bemött.

Ulla N

Trevligt bemötande. Proffsig optiker

Miranda F
Skrev om Glasögoninstitutet

Kanonbra, bra synundersökning, bra hjälp att hitta nya glasögon. Trevlig personal

Adam L
Skrev om Glasögoninstitutet

Personalen var hjälpsam och jag behandlades på ett bra sätt 🙂👍. Optikern var också väldigt trevligt vilket är ett pluspoäng.

Linus S
Skrev om Glasögoninstitutet

Peter och teamet är oslagbara. Det är en så trevlig stämning i butiken och man känner sig välkommen. Dessutom professionellt på alla sätt. Jag har bara positiva känslor!

Svar från Glasögoninstitutet

Vad fint sagt om vår butik och våra medarbetare. Tack!

Märtha J
Skrev om Glasögoninstitutet

Positiv, omtänksamt, såg mig som person, inte enbart kund. De förväntningarna jag hade, uppfylldes. Jag köpte nya glasögon (har inte fått dem än) Som jag hoppas kunna se bra med!

Barbro W
Skrev om Glasögoninstitutet

Allt blev bara på bästa sätt!!! Val av Lindbergsbågar gick på ett ögonblick. Så bra och bestämd rådgivning. Undersökningen, som vanligt, noggrann och förtroendefull. Allt verkligen på bästa sätt. Toppbetyg från mig!

Jan O
Skrev om Glasögoninstitutet

Har skrivit hela omdömet tidigare, men glömde betygsmarkeringen

Anne-Lie E
Skrev om Glasögoninstitutet

Blev välkomnad och trevligt bemött så fort jag kom in i butiken. Säljaren plockade fram flera glasögonbågar efter mina önskemål vilket resulterade i köp av två olika typer av glasögon, bl.a ett par med Lindberg-bågar. Optikern gjorde en grundlig synkontroll och rekommenderade sedan olika behandlingar av glasen. Jag hade inga förväntningar då jag steg in i butiken eftersom det var första gången jag besökte Glasögoninstitutet. Jag blev imponerad av det stora utbudet av bågar och upplevde att personalen var mycket kompetent och väldigt trevlig.

Emil S
Skrev om Glasögoninstitutet

Bra mottagande för att hitta rätt bågar. Men glasögonen jag sen fick levererade var helt fel. Fick gå tillbaka och få dem utbytta.

Svar från Glasögoninstitutet

Hej, och stort tack för att du förmedlar ditt omdöme. Bra att du snabbt noterade att styrka på ditt ena öga inte blev bra, men trist att du behövde komma in en extra gång - beklagar verklig detta. Korrektionen du fick kunde vi direkt konstatera var fel utan att egentligen behöva testa om igen. Den var helt enkelt ologisk utifrån ditt synfel. Tyvärr var nog anledningen att det blev ett överföringsfel av resultatet vilket vi inte noterade. Vi räknar med att du blir nöjd även rent synmässigt när vi bytt till den korrektion som det var tänkt.

Kadra O
Skrev om Glasögoninstitutet

Det var väldigt trevlig personal och det kändes bra

Marko L
Skrev om Glasögoninstitutet

Alltid proffsigt bemötande och jag går alltid därifrån nöjd 😊

Martin J
Skrev om Glasögoninstitutet

Väldigt noggrann optiker som gjorde fint jobb

Ulf S
Skrev om Glasögoninstitutet

Kunniga, trevliga , fick all hjälp och superbra glasögon.

Anna L
Skrev om Glasögoninstitutet

Bra uppföljning och utprovning av ny lins.

Marlene Ö
Skrev om Glasögoninstitutet

Trevligt folk. Duktig optiker. Hyfsade priser.

Johan S
Skrev om Glasögoninstitutet

Personligt bemötande. Löste mitt problem smidigt och utan att det blev dyrt

Mina K
Skrev om Glasögoninstitutet

Väldigt bra bemötande, kändes professionellt och bra hela vägen! Förtroendeingivande och sätter verkligen kunden i fokus.

Annika B
Skrev om Glasögoninstitutet

De kändes mycket kunniga inom sitt område. Trevligt bemötande. Köpte glasögon

Marianne P
Skrev om Glasögoninstitutet

Mycket fint bemötande.Hade stora förväntningar vilka upplevdes på allra bästa sätt . Mina nya glasögon blev de bästa. Rekommenderar verkligen glasögoninstitutet. 5 stjärnor!!

Theodor B
Skrev om Glasögoninstitutet

Väldigt trevliga och mycket kunniga inom ögon! Skulle rekommendera alla!