KLARSYNT KALMAR

KLARSYNT KALMAR

En del av Klarsynt www.klarsyntkalmar.se
  • BadgeEightYears
4.9

Välkommen till Klarsynt Kalmar! På Södra vägen 5 i Kalmar hittar du en liten familjär butik/klinik med mycket kunskap och hjärta. Vi ligger i korsningen Södra vägen och Stensövägen och är specialiserade på ögonhälsa och hitta snygga glasögon. Hos oss blir du alltid undersökt av legitimerad optiker, så du träffar antingen Mikael...

701 omdömen om KLARSYNT KALMAR

Sedan starten hos Reco 2019

Marsel A
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Underbart bemötande. Jag fick dessutom all hjälp jag behövde, och dr Mikael lade ner mycket tid och engagemang för att identifiera och lösa mitt problem. Stort tack!

Christer E

Noggrann och trevlig optiker. Hade linser kommit enligt plan hade blivit 5

Eva S
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Värdefullt bemötande på en individanpassad nivå. Serviceminded optiker .

Andreas L
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mycket bra bemötande. Man känner & hör att personalen har mycket kompetens.

Gunilla P
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Har ingen tidigare erfarenhet men tycker att jag blivit väll bemött och servad får uppföljning framåt tacksam för det.

Anette J
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Bra bemötande. Bra synundersökning. Noggrannhet och bra service. Mycket nöjd med mina nya glasögon, både glasögonbåge och hur jag ser 😊

Carin B
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Väldigt trevlig och service inriktad personal. Härlig, fräsch, lite lyxig butik. Fina, moderna produkter. Ett brett utbud av produkter.

Lillemor D
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Proffsigt och noggrant. Trevlig personal och fina lokaler.

Charlotta A
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mycket trevligt bemötande! Grundlig och noggrann undersökning. Gott om tid att prova ut glasögon. Kan varmt rekommendera Klarsynt.

Dan M

Fantastisk hjälp och kunnighet från personalen i Kalmar 👌

Christer A
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Trevligt bemötande och mycket professionell

Thomas V
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Jag har haft en hel del problem med ögonen under mitt liv. Sedan jag flyttade till Kalmar har jag letat efter en bra optiker och hamnade för första gången hos Klarsynt. Jag är väldigt nöjd – de tar sig tid att verkligen hjälpa en och är professionella.

Kristina M
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Proffsig undersökning och proffsig hjälp med att välja ut glasögon!

Anders L
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mycket trevligt och professionellt mottagande Har aldrig upplevt någon så noggrann synundersökning Man kände sig så väl omhändertagen När man skulle prova bågar så var det ingen stress utan lugn och fint till man var nöjd

Denise E
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mikael Einarsson är den bästa optikern. Så kunnig och hjälpsam. Allt har varit positivt vid mitt besök hos Klarsynt. 🌞🌞🌞🌞🌞

Fredrik P
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mycket kunnig personal, bra och snabb service.

Anna O
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Supernöjd! Proffsigt bemötande och väldigt duktiga o trevliga alla tre.

Stefan E
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Bra proffsigt bemötande av kunnig personal.

Suwanna S
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Väl bemötande, hjälpsam synundersökning en var mycket bra

Thor B
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Trevlig och kunnig personal. Förstår och anpassar sig till barn. Viktigt särskilt med barn som har svårigheter att koncentrera sig och då genomföra en synundersökning som kräver hög koncentration. Tack för eran kunskap och professionalitet!

Marina C
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Trevligt bemötande samt bra kunskap .

Bernt O
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Bemötandet var vänligt och professionellt! Undersökningen var omsorgsfull och informerande. Resultatet blev en remiss till Dr Christer Johansson. Hoppas verkligen att jag får hjälp med den grå starren, som blir avgörande för fortsatt violinspel i symfoniorkestern! Bernt Ohlson

Hampus F
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Toppenupplevelse med kunnig och trevlig personal!

Johan A
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Fantastiska o hjälpsamma. Snabbt o smidigt. Från bokning till leverans. Toppklass.

Majrith A
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Det var lungn harmoisk och sakig areheman där. Man kände sig väkomen från första böjan. Man berätt var man skull gör under undersökning. Man kände sig lungn och till fred med attman fick bestäma lite själv om man skull byta glas.

Eva P
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Proffsig undersökning och personligt bemötande. Gillar att de inte hör till någon av de stora optikerkedjorna.

Ingrid O
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Väldigt bra o mycket trevligt bemötande.Kunnig personal, hjälpsamma och proffsiga’. Mycket nöjd med Klarsynt Kalmar.

Håkan K
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Trevligt och proffsigt bemötande samt en grundlig genomgång av min ögonhälsa. Glasögonen blev mycket bra.

Leif B
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mycket bra bemötande. De uppfyllde alla mina förväntningar. Jag är mycket nöjd med besöket och med glasögonen.

Björn N

Trevligt och professionellt bemötande

Sandra O
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mikael är otroligt kunnig och noggrann, likaså Nathalie. De är professionella, trevliga och måna om sina kunder. De har även varit otroligt fina med våra barn och visat dem respekt, stort tålamod och uppmuntran. Jag rekommenderar verkligen att gå till Klarsynt i Kalmar!

Herbert F
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Troligt bemötande Kunniga och glasögonen funkar utmärkt

Lena H
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Vänligt o trevligt proffesionellt bemött från det jag kom in genom dörren tills jag gick ut. Fick hjälp med synundersökning .

Emma A
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Kunnig och proffsig personal med trevligt bemötande.

Martin S
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mycket trevlig och kompetent personal

Gunnel A
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Trevligt och perfekt bemötande. Kunnig och noggrann vid synundersökning och utprovning av glasögon.

Helena E
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Trevligt bemötande och snabb service.

Leif S
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Väldigt bra bemötande Proffsigt utprovning av nya glasögon

Lena S

Noggrant och trevligt bemötande

Catharina I
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Mycket trevlig optiker och en fantastisk duktig assistent, båda fint bemötande och kunnande.

Jesper J
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Köpte ett par glasögon och startade ett abonnemang på linser, även köpt glasögon till mina barn. Väldigt nöjd med mina nya glasögon och linser. Bra service och trevlig personal.

Britt-Marie N
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Trevligt mottagande o kunnig optiker.

Matilda S
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Jag upplevde ett professionellt men ändå personligt och varmt bemötande. Jag är jättenöjd!

Richard L
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Bra bemötande och förstående personal.

Cecilia S
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Kände mig trygg med synundersökningen, jag upplevde att de förklarade allting bra. Däremot kändes det inte bra hur, när jag skulle hämta mina glasögon så hade de redan packat en påse med saker i utöver glasögonen (våtservetter & putsmedel) och gav mig det utan att fråga rakt ut ifall jag ens ville köpa till det. De borde varit tydligare med det och frågat istället eller åtminstone nämnt kostnaden för de specifika sakerna.

Svar från KLARSYNT KALMAR

Hej Cecilia! Härligt att höra att du kände dig trygg med undersökningen! Men oj, då måste det blivit något fel! Vi bjuder nämligen på våtservetter och putsmedel när man köper kompletta glasögon, så det är därför det alltid är färdigpackat, så där har vi inte varit tillräckligt tydliga. Du får jätte gärna kontakta oss på kalmar@klarsynt.se så det inte är så att vi missat att rabattera varorna på kvittot, för då behöver vi fixa med det så det blir rätt =) Mvh Nathalie

Kristofer P

Trevliga och effektiva.

Tack så mycket Kristofer! =) /Mikael & Nathalie

Ingemar S

Professionella, bra bemötande.

Pernilla F
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Väldigt noggranna vid undersökning och underbart bemötande av personalen

Tack så mycket Pernilla! =) /Mikael & gänget

Sally W
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Fantastisk personal och informativ undersökning. Fick hjälp med allt vad gällde mina första glasögon.

Bengt K
Skrev om KLARSYNT KALMAR

Blev mycket trevligt och proffsigt bemött. Fick tips av vänner om KLARSYNT KALMAR och förväntningarna infriades på ett mycket bra sätt. Synundersöktes väldigt noggrant och blev rekommenderad att uppsöka min hälsocentral för kontroll av blodtryck mm. Jag fick också remiss till ögonkliniken för ev. gråstarrsoperation. Mycket bra upplevelse och intryck av KLARSYNT KALMAR.

Tack så mycket för de fina ordet Bengt =) MVH Mikael, Nathalie & Nettan