Optique

En del av Klarsynt optique.nu
  • BadgeSevenYears
1 050
4.8

Välkommen till Optique! På Köpmangatan 13 i Örebro hittar du Optique. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt bågar, glasögon, solglasögon och linser. Behöver du en synundersökning så har vi legitimerade optiker på plats som hjälper dig att få full koll på din ögonhälsa. Vi har erbjudit bågar, linser och slipat glasögon i butiken...

1050 omdömen om Optique

Sedan starten hos Reco 2019

Peter D
Skrev om Optique

Trevligt bemötande och tydlig och bra information vid undersökningen. Snabb leverans av den beställda produkten.

Olle A
Skrev om Optique

Jag blev bemött väldigt bra och välkomnande optique levererade de förväntningar jag hade inför undersökningen.

Robert K
Skrev om Optique

Härlig personal, alltid trevliga och proffsiga. Har varit kund här i typ 100 år 😀, och kommer fortsätta vara det!

Amina N
Skrev om Optique

Upplevelsen var bra man fick bra bemötande och hjälp , gick snabbt

Majbritt E
Skrev om Optique

Trevlig och kunnig personal. Kort väntetidķ

Jill S
Skrev om Optique

Mycket bra service, kundbemötande. Väldigt nöjd

Morgan S
Skrev om Optique

Bra bemötande proffsiga och kunniga, rekommenderas varmt

Gabriel S
Skrev om Optique

Bra service och goda råd! Kompetent personal!

Låp P
Skrev om Optique

Köpt progresiva glasögon. Väldigt bra bemötande men dyra jämfört med andra kedjor

Niklas L
Skrev om Optique

Jätte trevligt bemötande och bra hjälp! Rekommenderas.

Jan-Erik Emanuel P

Kunnig och trevlig personal. 😀

Christer F
Skrev om Optique

Mycket trevligt och personligt bemötande.

Camilla K
Skrev om Optique

Mycket bra!! Trevligt bemötande och snabb leverans.

Anna Lena E

Mycket trevligt bemötande. Gjorde synundersökning o fick nya läsglasögon som jag är nöjd med. Känns skönt att jag vet vart jag ska gå om jag behöver hjälp kring synen.

Anders R
Skrev om Optique

Superbra service, nöjd kund deluxe

Anna-Carin S

Blev bemött på bästa sätt och hela mötet var bra. Synundersökning. Allt helt suveränt!

Zahra H
Skrev om Optique

När jag var på Optique fick jag göra en synundersökning. Det var en lugn och trevlig miljö, och personalen var väldigt hjälpsam. Jag fick titta genom olika linser och läsa bokstäver på en tavla för att testa min syn. Det var intressant att se hur små justeringar kunde göra synen mycket tydligare. Efteråt fick jag prova olika bågar och välja glasögon som passade mig bäst.

Kamilla L
Skrev om Optique

Hög kompetens hos optiker, trevligt och proffsigt bemötande från all personal, många snygga bågar att välja mellan! Glasögonen är ju helt nya ännu men känns som de är av god kvalitet.

Siv G
Skrev om Optique

Professionellt bemötande. Stor kompetens. Optique levde upp till förväntningarna. Köpt glasögon.

Torbjörn W

Snabbt och professionellt otroligt trevligt och kundvänligt.

Madeleine Elizabeth A

Annette was so nice! My daughter felt so safe and calm with her… Thank you so much for the nice service!!!

Soren A
Skrev om Optique

Bra service, omhändertagande och jättebra.

Ann-Charlotte S

Alltid trevligt och professionellt bemötande

Lis L
Skrev om Optique

Perfekt bemötande och bra service i lugn och trevlig miljö, man fick verkligen känna sig ”viktig” som kund!

Anders H
Skrev om Optique

Som vanligt, Som viskande. Synundersökning och köp av rätt glas till Meta glasögon . Allt perfekt

Leon C
Skrev om Optique

Dom var väldigt trevliga på Optique allt gick utmärkt och jag blev bra bemött rekommenderar starkt!

Tommy H
Skrev om Optique

Personligt mottagande och en öppen attityd, vad kan vi hjälpa dig med.? Har varit kund hos Specksavers och dom har ej levt upp till mina förväntningar. Bl.a. Optiker på distans ingav inte så bra förtroende Jag har burit glasögon ca 70 år, och detta var det mest proffsiga jag upplevt map personal och teknisk utrustning. Har genomfört synkontroll och nya Glasögon, och känner mig mycket nöjd.

Mia A
Skrev om Optique

Det är en positiv upplevelse av Optique, blev trevligt bemött och fick den hjälp jag behövde.

Anders K
Skrev om Optique

Mkt trevlig o kunnig personal fick hjälp allt jag behövde. Väldigt snygga och passande glasögon sitter mycket bra Rekommenderar Optique till andra

Filip B
Skrev om Optique

Trevligt och professionellt bemötande! Bra förklaringar

John B
Skrev om Optique

Fick hjälp med lagning av glasögon som köptes i butiken för 7 år sedan. Jättefint bemötande, trevlig personal. Fick också hjälp med en synundersökning. Rabatt på lagningen av glasögonen pga att jag varit kund under lång tid.

Johanna H
Skrev om Optique

Proffsigt och trevligt bemötande av Stefan

Harald F

Proffsigt och trevligt bemötande

Malvina L
Skrev om Optique

Mycket trevlig och hjälpsam personal, jag blev väl bemött. Inga klagomål!

Abigail V
Skrev om Optique

Hela familjen fick hjälp med glasögon, alltid toppservice och man känner sig så välkommen! Har gått här i flera år :))

Mikael K
Skrev om Optique

Alltid trevligt bemötande och proffsig personal

Katarina G
Skrev om Optique

Trevligt och professionellt bemötande.

Julia H
Skrev om Optique

Är så nöjd men mina glasögon och fick som vanligt bästa hjälpen av Matte 😊

Karin Å
Skrev om Optique

Superbra och trevlig personal!

Anneli P
Skrev om Optique

Kunnig och kompetent personal med trevligt bemötande.

Mattias N
Skrev om Optique

Här känner man sig alltid välkommen och får en personlig service!

Filippa B
Skrev om Optique

Trevligt och professionellt bemötande, experter på sitt område!

Kalle J
Skrev om Optique

Super trevlig personal och bra service

Jimmy B
Skrev om Optique

En positiv upplevelse o ett proffsigt bemötande av kunnig optiker väldigt nöjd kund

Ola P
Skrev om Optique

Duktig optiker. Fick glasögona när jag skulle få de.👍

Carl-Gustav R

Bra service! Nöjd med resultatet!

Bernt B
Skrev om Optique

Mycket bra och trevligt bemötande så jag är mycket nöjd

Annette W
Skrev om Optique

Tillmötesgående och lyhörda för mina behov.

Jens H
Skrev om Optique

Bra service och bra utbud. Trevlig personal som med kvalité månar om kunden.

Daniel J
Skrev om Optique

Mycket hjälpsam och professionella 👍😊 Hjälper mig att hitta linser som passar mig