Trevligt bemötande och tydlig och bra information vid undersökningen. Snabb leverans av den beställda produkten.
Optique
Välkommen till Optique! På Köpmangatan 13 i Örebro hittar du Optique. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt bågar, glasögon, solglasögon och linser. Behöver du en synundersökning så har vi legitimerade optiker på plats som hjälper dig att få full koll på din ögonhälsa. Vi har erbjudit bågar, linser och slipat glasögon i butiken...
1050 omdömen om Optique
Sedan starten hos Reco 2019
Jag blev bemött väldigt bra och välkomnande optique levererade de förväntningar jag hade inför undersökningen.
Härlig personal, alltid trevliga och proffsiga. Har varit kund här i typ 100 år 😀, och kommer fortsätta vara det!
Upplevelsen var bra man fick bra bemötande och hjälp , gick snabbt
Trevlig och kunnig personal. Kort väntetidķ
Mycket bra service, kundbemötande. Väldigt nöjd
Bra bemötande proffsiga och kunniga, rekommenderas varmt
Bra service och goda råd! Kompetent personal!
Köpt progresiva glasögon. Väldigt bra bemötande men dyra jämfört med andra kedjor
Jätte trevligt bemötande och bra hjälp! Rekommenderas.
Kunnig och trevlig personal. 😀
Mycket trevligt och personligt bemötande.
Mycket bra!! Trevligt bemötande och snabb leverans.
Mycket trevligt bemötande. Gjorde synundersökning o fick nya läsglasögon som jag är nöjd med. Känns skönt att jag vet vart jag ska gå om jag behöver hjälp kring synen.
Superbra service, nöjd kund deluxe
Blev bemött på bästa sätt och hela mötet var bra. Synundersökning. Allt helt suveränt!
När jag var på Optique fick jag göra en synundersökning. Det var en lugn och trevlig miljö, och personalen var väldigt hjälpsam. Jag fick titta genom olika linser och läsa bokstäver på en tavla för att testa min syn. Det var intressant att se hur små justeringar kunde göra synen mycket tydligare. Efteråt fick jag prova olika bågar och välja glasögon som passade mig bäst.
Hög kompetens hos optiker, trevligt och proffsigt bemötande från all personal, många snygga bågar att välja mellan! Glasögonen är ju helt nya ännu men känns som de är av god kvalitet.
Professionellt bemötande. Stor kompetens. Optique levde upp till förväntningarna. Köpt glasögon.
Snabbt och professionellt otroligt trevligt och kundvänligt.
Annette was so nice! My daughter felt so safe and calm with her… Thank you so much for the nice service!!!
Bra service, omhändertagande och jättebra.
Alltid trevligt och professionellt bemötande
Perfekt bemötande och bra service i lugn och trevlig miljö, man fick verkligen känna sig ”viktig” som kund!
Som vanligt, Som viskande. Synundersökning och köp av rätt glas till Meta glasögon . Allt perfekt
Dom var väldigt trevliga på Optique allt gick utmärkt och jag blev bra bemött rekommenderar starkt!
Personligt mottagande och en öppen attityd, vad kan vi hjälpa dig med.? Har varit kund hos Specksavers och dom har ej levt upp till mina förväntningar. Bl.a. Optiker på distans ingav inte så bra förtroende Jag har burit glasögon ca 70 år, och detta var det mest proffsiga jag upplevt map personal och teknisk utrustning. Har genomfört synkontroll och nya Glasögon, och känner mig mycket nöjd.
Det är en positiv upplevelse av Optique, blev trevligt bemött och fick den hjälp jag behövde.
Mkt trevlig o kunnig personal fick hjälp allt jag behövde. Väldigt snygga och passande glasögon sitter mycket bra Rekommenderar Optique till andra
Trevligt och professionellt bemötande! Bra förklaringar
Fick hjälp med lagning av glasögon som köptes i butiken för 7 år sedan. Jättefint bemötande, trevlig personal. Fick också hjälp med en synundersökning. Rabatt på lagningen av glasögonen pga att jag varit kund under lång tid.
Proffsigt och trevligt bemötande av Stefan
Proffsigt och trevligt bemötande
Mycket trevlig och hjälpsam personal, jag blev väl bemött. Inga klagomål!
Hela familjen fick hjälp med glasögon, alltid toppservice och man känner sig så välkommen! Har gått här i flera år :))
Alltid trevligt bemötande och proffsig personal
Trevligt och professionellt bemötande.
Är så nöjd men mina glasögon och fick som vanligt bästa hjälpen av Matte 😊
Superbra och trevlig personal!
Kunnig och kompetent personal med trevligt bemötande.
Här känner man sig alltid välkommen och får en personlig service!
Trevligt och professionellt bemötande, experter på sitt område!
Super trevlig personal och bra service
En positiv upplevelse o ett proffsigt bemötande av kunnig optiker väldigt nöjd kund
Duktig optiker. Fick glasögona när jag skulle få de.👍
Bra service! Nöjd med resultatet!
Mycket bra och trevligt bemötande så jag är mycket nöjd
Tillmötesgående och lyhörda för mina behov.
Bra service och bra utbud. Trevlig personal som med kvalité månar om kunden.
Mycket hjälpsam och professionella 👍😊 Hjälper mig att hitta linser som passar mig