Optique

Optique

En del av Klarsynt optique.nu
  • BadgeFiveYears

Välkommen till Optique! På Köpmangatan 13 i Örebro hittar du Optique. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt bågar, glasögon, solglasögon och linser. Behöver du en synundersökning så har vi legitimerade optiker på plats som hjälper dig att få full koll på din ögonhälsa. Hos oss hittar du märken som Alcon, Avizor, Boomerang, Carrera,...

849 omdömen om Optique

Sedan starten hos Reco 2019

Håkan B
Skrev om Optique

Grym service av Matthias som alltid💪🏽

Daniel S
Skrev om Optique

Kanon kanon kanon kanon kanon!!!!

Alfred F
Skrev om Optique

Trevliga, det gick väldigt snabbt och smidigt

Mattias P
Skrev om Optique

Super trevliga och hjälpsamma top betyg av mig

Jonas B
Skrev om Optique

Hamnade i butiken av en slump. Blev väl bemött och snabb och smidig service. Mkt nöjd med mina nya glasögon.

Cesarie N
Skrev om Optique

Jag träffade trevliga människor som tog emot mig med hjärtat. Jag köpte glasögon, men de var dyra för mig. Men jag fick rabbat som pensionär. Tack!!!

Marie Z
Skrev om Optique

Jättetrevlig personal och otroligt bra service!

Carina B
Skrev om Optique

Så trevlig och proffsig personal! Enkla medel att undersöka ögonen med både syn och tryck.

Peter Å
Skrev om Optique

Trevlig personal, blev väl bemött och ett professionellt intryck. Jättenöjd med nya glasögonen, över förväntan.

Camilla N
Skrev om Optique

Bara positivt att säga. Snabba tider, väldigt bra bemötande, service nriktade och noggranna.

Monika J
Skrev om Optique

I det dyrare skiktet men också bättre. Man får vad man betalar för helt enkelt. En riktig optiker, bara gott att säga!

Anna B
Skrev om Optique

Jättetrevlig och kunnig personal stor eloge till er alla😀

Brith G
Skrev om Optique

Ett mycket bra bemötande av trevlig personal.

Magdalena K

Jag hade en tid bokad som jag gick till men glasögonen hade inte kommit. . Först säger de att jag hade ringt för att boka om min tid (vilket inte stämmer), men sedan är det ett leveransfel. Ingen kan säga när mina glasögon kommer. Detta borde fungera.

Sofie L
Skrev om Optique

Mycket hjälpsamma och serviceminded Mina förväntningar överträffades totalt

Rolf M
Skrev om Optique

Bra personal bra bemötande, Trevligt att komma dit alla positiva.

Malin C
Skrev om Optique

Trevligt och professionellt bemötande. Jag gjorde en synundersökning för att beställa terminalglasögon.

Inger L
Skrev om Optique

Bra service, bra bemötande från kunnig o trevlig personal. Jag är jättenöjd att jag valde just Optique!

Pia P
Skrev om Optique

Alltid trevlig och professionell personal !

Anton L
Skrev om Optique

Allt gick snabbt och bra, smidigt att hämta dem också!

Firyane B
Skrev om Optique

Mycket bra omfattande undersökning, hjälp av båge:)

Anita W

Mycket bra bemötande,trevliga,kunniga.

Bengt Håkan W

Mycket bra bemötande,trevliga kunniga,

Maria F
Skrev om Optique

Personligt bemötande med fokus på en lösning som är bäst för mig.

Rose-Marie L

Trevlig personal, hjälpsamma och kunniga. Det är ett plus att få möjlighet att låna hem glasögonbågar. Jag köpte progressiva glasögon och tränar mig på att använda dem.

Ann-Louise H

Blir alltid proffsigt bemött av kunnig personal. Nya glas och lagom vågade bågar inväntas.

Awaz K
Skrev om Optique

Bäst både på bemötandet och hjälpen

Ann-Christin L

Jättebra service och lätt att få hjälp!

Henrik B
Skrev om Optique

Jag har återigen valt och fått utomordentligt bra service från Optique i Örebro. Allt funkade bra som vanligt.

Oskar G
Skrev om Optique

Topp på mottagande och snabbt utförd synkontroll inför att få körkorts tillstånd.

Henric S
Skrev om Optique

Supertrevlig och kunnig personal i Örebro-butiken. Fick bra råd vilken typ av bågar jag borde välja. Värt att betala en slant extra för att gå dit och få deras hjälp.

Carina M
Skrev om Optique

Jag blev mycket väl mottagen både i butiken och av min optiker. De är väldigt serviceminded och jag upplever dem som kunniga.

Karin P
Skrev om Optique

Jag blev bemött av personalen på proffsigt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen

Tommy L
Skrev om Optique

Trevligt bemötande, ingen stress och jag fick god tid på mig att välja bågar och gott om hjälp från personalen. (Mathias)

Helena S
Skrev om Optique

Alltid ett proffsigt och vänligt bemötande av skickliga optiker och assistenter. Jag rekommenderar Optique å det varmaste.

Kimmo K
Skrev om Optique

Superbra service och trevlig personal

Anneth Marie T

Toppen service! Kommer tillbaka!

Sandra H
Skrev om Optique

Mycket kunnig och trevlig personal!

Sören A
Skrev om Optique

Fick ett bra mottagande och information efter undersökningen hur jag skall göra framöver. Jag känner mig väldigt trygg med besöket. Hälsningar Sören

Michael S
Skrev om Optique

Fantastisk service, kunnig och trevlig personal. Snabbleverans på en bra produkt.

Gun-Britt A

Trevlig personal och proffsigt utfört arbete

Richard L
Skrev om Optique

Trevligt och professionellt bemötande i alla delar! Rekommenderar starkt denna butik och personal!

Oscar D
Skrev om Optique

Otroligt hjälpsamma och fin service

Johan K
Skrev om Optique

Bra service och personligt bemötande. Bra sortiment.

Sven-Elov H

Mycket bra bemötande vid synundersökningen. Tog sig gott om tid för at lyssna och förstå mina särskilda synproblem. Vid val av slipning och bågar föreslogs vad jag verkligen behöver och inte de dyraste varianterna.

Anita B
Skrev om Optique

Köpte vanliga glasögon och solglasögon. Mycket bra bemötande.

Ch L
Skrev om Optique

-bra bemött, enkelt boka om tiden

Maya K
Skrev om Optique

Professionell personal och trevligt bemötande.

Sofi A
Skrev om Optique

Mycket bra service och stort utbud 👍

Mollie L
Skrev om Optique

Bra service och väldigt trevligt bemötande