Bra på att förklara. Har humor.
Optikern på Väla
Välkommen till Optikern på Väla! I Väla Köpcenter i Helsingborg hittar du Optikern på Väla. Vi är din personliga optiker som har öppet 7 dagar i veckan med möjlighet till drop in. Hos oss hittar du märken som Tom Ford, Prada, Hugo Boss, Rayban, GANT, Skaga, Ørgreen, Silhouette och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt...
1636 omdömen om Optikern på Väla
Sedan starten hos Reco 2019
Alleldes för dyrt. Kunde ej besvara mina frågor. Enligt optikern som jobbet skickade mig till i efterhand så stämmer inte diagnosen
Mycket trevlig och kunnig personal.
Alltid trevliga och då menar jag alla. Frågar om man vill ha hjälp och när man är på kontroll så är det verkligen kunnig personal. Lugna och tålmodiga för det är inte alltid lätt att förklara i första ögonblicket vad man ser.
Mycket bra snabbt smidigt bra resultat
mycket hjälpsamma och trevliga! Gav ärliga åsikter om bågarna och kände mig så nöjd och fin med vad jag valde!
Snabba, noggranna och trevliga
Toppen. Jag är mycket nöjd. Tack
Vänlig och professionell service och synundersökning. Mycket bra glasögon!
Jag är nöjd med min besök i Optikern på Väla, fick svar på det jag behövde.
Helt okej enligt sonen som gjorde sin synundersökning där.
Hade bokat tid för synundersökning för körkort. Jag kom tidigt men fick ändå komma in tidigare. Trevlig personal, både i kassan och hon som utförde testet. Har aldrig gjort ett syntest eller varit hos optiker men tyckte allt gick smidigt och snabbt. Mycket nöjd!
Dem kunde fixa en tid snabbt och dem höll det väldigt professionellt och fint. Här gjorde jag min synundersökning men tyvärr hade dem inte bågarna jag var ute efter. Jag tyckte att dem tog sig tid till att verkligen kolla ordentligt vilket uppskattas mycket. Även fast jag tyckte att priset för att få resultatet av sin synundersökning var lite too much så tyckte jag ändå att den gjorde ett bra jobb
Mycket trevlig personal och bra service.👍
Bra bemött av optikern personalen på Väla. Tack.
Mycket bra och bra jobb och kvalitet
Super bra. Trevlig och jätte hjälpsam personal.
Alltid trevlig och bra service.
De bemötte mej bra och var kreativa så jag kom därifrån med något som var bättre än det jag tänkt när jag gick in, fast mycket billigare! Det blev kompletta glasögon istället för att bara byta ut de repiga glasen.
Allt ok.. Väldigt snabbt undersökning och hjälp. Tack
Allt gick väldigt smidigt, servicen var bra och man fick glassögonen snabbt och utsn några problem
Trevligt och personligt bemötande- stort urval av glasögonbågar i olika prisklasser - jag köpte nya glasögon till ett pris som passade mig och jag var välkommen tillbaka om jag behövde justera mina nya fina glasögon- tack!
Fick direkt hjälp av väldigt snäll personal och glasögonen var klara mindre än en vecka senare
Bra service, hon fick min son att känna sig trygg med glasögonen och rekommenderade fast han var tveksam till ta på sig dem.
Bra upplevelse för ett första besök
Väl omhändertagen, lite folk i lokalen, kom till synundersökningen direkt. Skall på återbesök och justera bågarna idag! Som helhet bra!
Mycket bra personal och snabb leverans av glasögonen
Tyckte optikern var lite otrevlig mot mig och mot stackars medarbetarna som var nya i jobbet men som var trevliga mot mig och försökte det bästa de kunde. Men jag fick det jag bad om till slut, och nu ser jag bra.
Ärliga, trevliga och serviceminded personal!
Till att börja med var allt i sin ordning, personalen var trevlig men sedan kom bomben!!! Jag gjorde synundersökning, betalade för den 500:- och i och med det ville jag så klart få resultat !! men NEJ, det fick jag inte utan då skulle jag betala ytterligare 300:-!!!!! Då kände jag mig tvungen att att köpa glasögon där. Trots det så fick jag fortfarande inte hela resultatet för synundersökning utan något papper men minsta möjliga info! ALDRIG mer ska jag handla där!!
Väl godkänt :) Trevligt bemötande.
Mycket otrevliga, köpte glasögon för 4000 kr men ser jättedåligt, försökt förklara men det hjälper inte. Första veckan med glasögonen skadar jag bussen som kostar 1,3 miljoner. Jag vet ej vad jag ska säga till dem.
Trevliga proffetionella. Levererade enligt. Min förväntning. Lätt o trevlig upplevelse köpte glasögon för klara tung behörighet i trafik. Dock kunde man fått fler pris alternativ att välja på, men annars bra.
Super bra service!👍🏻Fick hjälp att välja båge, Är så nöjd med mina nya glasögon! Kommer att välja Er alltid!! 👍🏻❤️
Bra service vid val av glasögonbåge Mycket duktig optiker.
Jag blev mycket trevligt bemött av optikern på Väla. Jag kände mig lyssnad på och fick tydliga förklaringar under undersökningen. Mina förväntningar var höga, och de levde verkligen upp till dem. Jag köpte glasögon och är jättenöjd både med servicen och resultatet. Rekommenderar varmt!
Bra bemötande. Hade inga större förväntningar men det blev bättre än förväntat. Köpte ett par progressiva glasögon.
Trevliga o snabba. Köpte Miumiu. Väldigt nöjd.
Mycket bra service ! Alla kan sälja ett par glasögon men om det blir fel ,det är först då man verkligen ser nivån på den hjälpen man får. Mycket proffsigt bemötande utan tjafs och invändningar när jag inte var nöjd med mina första glasögon. Fick snabbt nya och är nu helnöjd !
Bra service och fick snabbt glasögon till min son. Alla plus!!
Allt var positivt både optikern o hon expediten
Så bra & trevlig personal. Hade faktiskt super roligt när vi provade ut glasögon & pratade. Kände mig sedd & super nöjd när jag gick därifrån.
Gick super, snabbt, smidigt och trevligt bemötande.
Trevlig tjej som tog emot oss. Det gick snabbt och smidigt
Trevligt bemötande, hjälpsam personal
Ni var väldigt snabba och duktiga. Vänligt bemötande.
Bra bemötande och tydlighet och professionell hjälp. Bara positivt att säga om besöket.
Blev jättebra bemött när jag kom in. Där var inget folk så gick fram till kassan och frågade ifall dem hade synundersökning för att kunna ta körkort. Fick tid efter 10 minuter, gjorde synundersökningen på 10 minuter och efter 2 timmar fick jag SMS på Kivra att Optikern på Väla redan hade skickat in resultatet och fick nu lov att börja övningsköra. Gick jättebra, bra bemött, bra och kunnig personal, effektiva och prisvärt!
Glasögon som inte funkar för mig.
Optikern, var trevlig kunnig och sexig 😛