Tells Optik AB

En del av Klarsynt www.tells.nu
  • BadgeEightYears
2 611
4.7

Välkommen till Tells Optik! På Österväg 1 precis utanför österport i Visby hittar du Tells Optik som är ett företag som har full fokus på kundens välmående, oavsett om det gäller glasögon, linser eller ögats välbefinnande. Hos oss möter du alltid en legitimerad optiker på plats! Hos oss kan du hitta alla möjliga typer av bågar,...

2611 omdömen om Tells Optik AB

Sedan starten hos Reco 2019

Alma H
Skrev om Tells Optik AB

Fick en tid snabbt till dotter. Bra bemötande. Fick glasögonen snabbt och dottern nöjd med dessa.

Vad kul att höra! Roligt att kunna hjälpa till och lösa det snabbt. Glas Påsk!🐣

Agnes D
Skrev om Tells Optik AB

Väldigt trevligt bemötande av alla inblandade! Haft kontakt med fem väldigt hjälpsamma och trevliga proffs! Tack!

Svar från Tells Optik AB

Hej Agnes! Så kul att läsa!!💕 Stort tack till dig som tar dig tiden att skriva en så fin kommentar som verkligen värmer och betyder mycket för oss som jobbar här på Tells! Hopps du får en fin påsk! 🐣 Med Vänliga Hälsningar Tells Optik

Peet T
Skrev om Tells Optik AB

Förefaller proffsigt genomförda undersökningar och tydliga råd för handläggning.

Svar från Tells Optik AB

Hej Peet underbart att höra att du kände dig nöjd med ditt besök hos oss det värmer.😊 Hoppas du får en fin dag 💕 Varma Hälsningar Tells Optik

Kerstin Å
Skrev om Tells Optik AB

Kund sedan gammalt. Alltid trevligt bemötande och bra service. Stort utbud av märkesdagar.

Svar från Tells Optik AB

Hej Kerstin så roligt att du väljer oss som din optiker! Ja visst är det kul med märkesdagar!! Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en kommentar 💕 Varma Hälsningar Tells Optik.

Filippa H
Skrev om Tells Optik AB

De var trevlig personal. Jag fick bra hjälp.

Svar från Tells Optik AB

Hej Filippa vad kul att höra att du är nöjd med hjälpen du fick, det glädjer oss 😍💕 Med Vänliga Hälsningar Tells.

Britt-Marie N
Skrev om Tells Optik AB

Trevligt bemötande direkt när jag anlände. Grundlig synundersökning och bra förklaringar under tiden på vad som skedde.

Svar från Tells Optik AB

Hej Britt-Marie Vad kul att du kände att du blev trevligt bemött! Tack snälla för dina fina ord 😍 Varma Hälsningar Tells Optik

Gunnar M
Skrev om Tells Optik AB

Jag är nöjd med hela upplevelsen!

Svar från Tells Optik AB

Hej Gunnar! Trevligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Tack för din Feedback 😊 Varma Hälsningar Tells Optik💖

Maria E
Skrev om Tells Optik AB

Hela vägen proffsiga! Här slarvar man inte med något!

Svar från Tells Optik AB

Hej Maria! Tack snälla för din kommentar det värmer 😁💕 Ha en fin dag! Med Vänliga Hälsningar Tells Optik

Verica P

Det är fantastisk upplevelse. Otroligt fina personal. Tack

Svar från Tells Optik AB

Hej Verica! Trevligt att du har haft en fantastisk upplevelse hos oss! STORT tack 😍 Med Vänliga Hälsningar Tells Optik

Barry Ira H
Skrev om Tells Optik AB

All personal på Tells är alltid vänlig och hjälpsam. Optikern som gjorde min undersökning var mycket kunnig och hjälpsam. Jag rekommenderar starkt denna inrättning.

Svar från Tells Optik AB

Vad kul Barry att höra! Tack för att du tog din tid att ge oss feedback det uppskattar vi 😊 Ha en fin dag! Med Vänliga Hälsningar Tells Optik

Peter N
Skrev om Tells Optik AB

Bra och snabb service, trevligt bemötande.

Svar från Tells Optik AB

Hej Peter vad trevligt att du är nöjd med ditt besök hos oss på Tells vi uppskattar verkligen din kommentar 😍 Med Vänliga Hälsningar Tells

Ulla-Britt B
Skrev om Tells Optik AB

Blev varmt och mycket proffsigt välkomnad av er nyanställda optiker, som genomförde synundersökning på ett vant och säkert sätt. Jag upplevde att jag som kund hela tiden var i centrum och blev till fullo lyssnad på och respekterad. Ta väl hand om er nyanställda! Personal med hennes kompetens och service-känsla växer inte på träd!

Svar från Tells Optik AB

Hej Ulla-Britt! 😊 Fina ord om vår nya optiker, ska hälsa det till henne! Så kul att du är nöjd med besöktet! Ha det bra! Varma hälsningar Tells Optik

Göran E
Skrev om Tells Optik AB

Finns inget att klaga på, personalen är grymma!

Svar från Tells Optik AB

Tack snälla Göran för ditt omdömme om oss vi blir så glada! 😊 Med Vänliga Hälsningar Tells

Lovisa H
Skrev om Tells Optik AB

Proffesionellt, lyhört och otroligt kunnigt bemötande! Fick bra hjälp och vägledning och man känner sig så välkommen.

Svar från Tells Optik AB

Hej Lovisa! vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Det värmer💖

Annchristin K
Skrev om Tells Optik AB

Otroligt bra bemötande av proffsig och kunnig personal. Så nöjd med min upplevelse och mina fina nya glasögon. Tina

Svar från Tells Optik AB

Så glada vi blir att få läsa dina fina ord till oss, tack snälla Tina😃👍

Micaela S
Skrev om Tells Optik AB

Väldigt bra trevlig o duktig optiker

Tack Micaela! Härligt att höra att du var nöjd med din optiker 😃

Metha N
Skrev om Tells Optik AB

Blev väldigt trevligt bemött och det gjordes en grundlig optiker undersökning av mina ögon. Blev tack vare detta ivägskickad akut till lasarettets ögon avd.

Svar från Tells Optik AB

Hej Metha! Härligt att du är nöjd med besöket hos oss det uppskattar vi. Hoppas att allt gick bra hos ögon avd också. 😊 Varma hälsningar Tells

Peter H
Skrev om Tells Optik AB

Professionellt bemötande och hjälp!

Hej Peter! Så härligt att du är nöjd med vår hjälp och bemötande, tack ! 😍

Anna H
Skrev om Tells Optik AB

Jag har blivit mycket väl omhändertagen från synundersökning till det att jag hämtade ut mina färdiga glasögon.

Svar från Tells Optik AB

Såg glada vi blir Anna att du är nöjd med oss från start till slut 😍

Ruth A
Skrev om Tells Optik AB

Bra bemötande Bra hjälp att få bågar jag trivs med👍

Svar från Tells Optik AB

Tack Ruth för din feedback, glad att du är nöjd med dina glasögon😊

Catherine G
Skrev om Tells Optik AB

Så trevlig och professionell personal. Mycket nöjd med mina nya glasögon.

Svar från Tells Optik AB

Tack Catherine för att du lämnat feedback till oss och att du är så nöjd med vår personal och dina nya glasögon 😍

Karin V
Skrev om Tells Optik AB

Mkt bra undersökning o bemötande

Svar från Tells Optik AB

Hej Karin! vad kul att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss 👍😃

Hans W
Skrev om Tells Optik AB

Vet ej om utprovningen eller flaseys tillverkning blev fel men jag är missnöjd med resultatet Med vänlig hälsning, Hans Wärve

Alexander Ted Johan M

Proffsigt utförande, Man känner sig omhändertagen.

Hej Alexander tack för dina fina ord, varma hälsningar Tells Optik

Seal K
Skrev om Tells Optik AB

Mycket bra kundkontakt och service. Alla själar supervänliga och glada.

Svar från Tells Optik AB

Hej Seal K vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! varma hälsningar Tells Optik

Charina H
Skrev om Tells Optik AB

Jag blev väl omhädertagen av kunnig och trevlig personal. Köpte nya glasögon och fick hjälp att fixa bågarna

Svar från Tells Optik AB

Så roligt att läsa att du vart så nöjd med oss Charina, hoppas du trivs bra i dina nya glasögon 😃

Anna P
Skrev om Tells Optik AB

Kunde få en tid till optiker redan nästa dag. Mycket bra och professionellt!

Svar från Tells Optik AB

Tack Anna för finr omdöme! Vad härligt att vi kunde ge dig en tid snabbt. Välkommen åter 😍

Josefine S
Skrev om Tells Optik AB

Mycket bra och trevlig. Även hjälpen med att välja bågar var mycket bra.

Svar från Tells Optik AB

Tack snälla Josefine! Vi hoppas du blir nöjd med dina nya glasögon.

Daniel G
Skrev om Tells Optik AB

Superbra bemötande samt tydlighet och bra beskrivningar

Svar från Tells Optik AB

Vad kul att höra! Tack för din fina feedback.

Anette N
Skrev om Tells Optik AB

Omhändertagandet bra, kändes tryggt och ärligt

Svar från Tells Optik AB

Tack Anette! Vad härligt att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Johan T
Skrev om Tells Optik AB

Bra bemötande. Nöjd med glasögonen.

Vad roligt att du är nöjd Johan! 😃

Anna-Lena T
Skrev om Tells Optik AB

Bra bemötande och snabb hjälp.

Svar från Tells Optik AB

Härligt att höra att du är nöjd och att vi kunde hjälpa dig snabbt 😊

Birgitta F
Skrev om Tells Optik AB

Mycket kunnig och trevlig personal.

Tack Birgitta för dina ord 😊

Svante G
Skrev om Tells Optik AB

Det gick bra och väldigt fort.

Tack Svante! Välkommen åter 😊

Vivi-Ann H
Skrev om Tells Optik AB

Fick en personlig och trygg service samt ingående redogörelse av optikern.

Tusen tack Vivi-Ann för ditt fina omdöme 😍

Klas H
Skrev om Tells Optik AB

Bra,trevlig personal kunnig optiker.Bra råd inför beslut om bågar. Återkommer vid behöv. Rekomenderar gärna Tells.

Tack Klas för fina ord! Du är välkommen åter 😊💕

Ann-Christine S
Skrev om Tells Optik AB

Bra bemötande av kunnig personal. Dyrt men bra kvalitet.

Svar från Tells Optik AB

Tack Ann-Christine! Hos oss finns det både bågar och glas för alla plånböcker men precis som du skriver blir priset högre när man väljer högre kvalitet 😊

Billy K
Skrev om Tells Optik AB

Jag fick ett vänligt och proffsigt bemötande. En grundligare synundersökning med mer avancerad utrustning än vad jag är van imponerar. Personalen är hjälpsamma och beställde hem ett par Rayban bågar som inte fanns hemma för provning. Glasen gjordes större för att kunna passa flera alternativ.Bra service. Tills optik Visby.

Svar från Tells Optik AB

Hej Billy! Vad härligt att vi kunde ge dig en så fin upplevelse. Hos oss satsar vi på den nyaste utrustningen och bågarna. 😊

Kristofer S
Skrev om Tells Optik AB

Mycket bra service och trevligt bemötande!

Svar från Tells Optik AB

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök hos oss! Tack för ditt betyg 😊

Emma S
Skrev om Tells Optik AB

En jättebra synundersökning som gick snabbt

Svar från Tells Optik AB

Tusen tack Emma! Vi värnar om våra optiker och vill ge god tid på synundersökningen ❤️

Ulla L
Skrev om Tells Optik AB

Vänligt bemötande av kunnig personal som gav mig svar som förklarade vad jag undrat över vad gäller synskärpa, remissförfarande. Särskilt positivt att jag uppmanades att inte köpa nya glasögon nu utan avvakta starroperation.

Tack Ulla för fina ord! Du är välkommen tillbaka efter din gråstarrsoperation 😊

Bella T
Skrev om Tells Optik AB

det var bra allt gick snabbt och enkelt

Tack för ditt omdöme! Välkommen åter 😊

Malin S
Skrev om Tells Optik AB

Jag besökte Tells Optik för att göra en synundersökning. Jag blev bra omhändertagen av alla på plats. Upplevde optikern som väldigt trevlig, nogrann, glad och och hon förklarade på ett bra sätt vad jag hade för synfel. Jag lider av hälsoångest men jag behövde inte berätta detta för att få ett bra bemötande! När jag sedan skulle prova bågar så fick jag också bra hjälp. Jag är otroligt nöjd med mitt besök. Kommer definitivt att rekomendera Tells Optik till andra.

Svar från Tells Optik AB

Tack snälla Malin för att du tagit dig tid att ge oss denna otroligt fina feedback. Önskar dig en god jul Alla på Tells

Linda S
Skrev om Tells Optik AB

Jag blev fantastiskt väl omhändertagen och bemött av personalen som var mycket kunnig, inlyssnande och intresserad av mina behov som kund.

Svar från Tells Optik AB

Så glada vi blir av att läsa dina fina ord till oss, tack snälla för att du delar din upplevelse, Önskar dig en god jul 💕

Beata F
Skrev om Tells Optik AB

Väldigt trevligt. Nu ser jag mycket bra

Svar från Tells Optik AB

Tack Beata för din feedback, och bra att du nu kan se bra 😊

Peter Å

Professionellt men dyrt..................

Bengt Jörgen K
Skrev om Tells Optik AB

Alltid proffsig och trevligt bemötande. Att få sin sneda glasögon justerade kostnadsfritt är väldigt sjysst.

Svar från Tells Optik AB

Halloj, såklart du inte ska gå med sneda glasögon. Servicen ingår alltid hos oss 😊

Pia R
Skrev om Tells Optik AB

Mycket kunnig, trevlig och vänlig personal. Kände mig trygg i undersökningen. Optikern skickade direkt en remiss till sjukhuset då hon var tveksam om en förändring. Såg sämre på vänster öga och köpte två glasögon, ett för att se på långt håll och för att se på nära håll. Med vänlig hälsning, Pia

Svar från Tells Optik AB

Så otroligt glada vi blir att läsa dina fina ord till oss. Personalen för oss är mycket viktigt och vi vill att kunden ska känna sig trygg hos oss 💕 Önskar dig en God Jul & Gott Nytt År Janne med personal

Alice T
Skrev om Tells Optik AB

Den var bra toppen otroligt bra fantastiskt bra

Tack Alice 😊

Cecilia D
Skrev om Tells Optik AB

Proffsiga och kompetenta, både optiker och rådgivare på bågar!

Svar från Tells Optik AB

Tack Cecilia för din fina feedback, så glada att vi kunde hjälpa dig 😊