Jag gjorde en synundersökning hos Tells optik i Visby och jag blev mycket trevligt bemött. Tells levde upp till mina förväntningar och jag gick nöjd därifrån.
Tells Optik AB
Välkommen till Tells Optik! På Österväg 1 precis utanför österport i Visby hittar du Tells Optik som är ett företag som har full fokus på kundens välmående, oavsett om det gäller glasögon, linser eller ögats välbefinnande. Hos oss möter du alltid en legitimerad optiker på plats! Hos oss kan du hitta alla möjliga typer av bågar,...
2709 omdömen om Tells Optik AB
Sedan starten hos Reco 2019
Mina förväntningar var självklart ett proffsigt och trevligt bemötande när jag skulle träffa en optiker för en komplett synundersökning. Vilket hon levde upp till. Dessutom blev det många skratt! Är helnöjd.
Proffsigt bemötande om jag jämför med mina tidigare erfarenheter av optiker, även gjort undersökningar via web föredrar att ha optikern live. Var bra på att lyssna på vad jag önskade av undersökningen.
Tack snälla för ditt omdöme Angelica! Vi är glada att kunna möta och hjälpa dig 😊
Bra, kunnig personal. Dock dyrt eftersom jag bara har Specsavers att jämföra med. Jag har inte vant mig med de nya glasögonen än men det känns som att det blir bra.
Tack Christer för din feedback, vi hoppas du blir nöjd med dina glasögon 😃
Tryggt omhändertagande. Inkännande personal och kunnig personal
Hej Jakob! Tack för ditt fina omdöma. Vi blir så glada. //Alla vi på Tells Optik
Mycket trevligt bemötande. Grundlig och proffsig synundersökning samt vägledning.
Tack Liselott för din feedback, härligt att du vart nöjd med oss. Trevlig helg 😃
Trevligt bemötande och proffsig personal. Köpte glasögon, är jättenöjd.
Så glada vi blir att få din fina feedback Karin Trevlig helg 😊
Bra bemötande och fullständig nöjd-kund-garanti
Tack Lennart & så glada vi blir att vi uppfyllt dina krav och förväntningar på oss Trevlig helg 😃
Jag fick en noggrann undersökning så jag är verkligen nöjd. Kommer snart in till er och beställer nya glasögon. Mvh Kristina
Härligt att höra Kristina, du är så välkommen åter till oss för att beställa nya glasögon Trevlig helg 😊
Proffsigt bemötande , kunnig personal
Tack Anders för din feedback så glada vi blir att du vart nöjd Trevlig helg 😃
Trevligt bemötande av personalen och mycket att välja på.
Hej Harriet! Tack för ditt omdöme så roligt att du är nöjd med besöket hos oss 🥰 Välkommen tillbaka när det är dags. Vänliga Hälsningar Tells Optik 💕
Proffsigt, bra kundbemötande som vanligt det är därför jag kommer tillbaka Gunnar
Hej Gunnar! Tack för ditt omdöme, vad härligt att du känner att du har fått ett bra bemötande av oss, det värmer 🥰 Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen, Varma Hälsningar Tells Optik 💕
Fin service, stort utbud av bågar och snabb leverans!
Hej Jenny! Tack för ditt omdöme, vad glada vi blir att du är nöjd med besöket hos oss 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik 💕
All personal oerhört trevlig och villig att hjälpa till. Känns som att det finns en vilja att uppnå perfektion, vilket jag uppskattar mycket. Är särskilt tacksam över hur Tells hjälpte mig då jag fortfarande upplevde att jag såg dåligt på vänster öga efter att ha skaffat ett par glasögon med recept från en synundersökning från annat håll. Optikern på Tells var extremt noggrann, tog mig på allvar och undersökte min syn mycket grundligare än den jag var hos tidigare. Har alltid haft en känsla av att synundersökningar brukar...
Hej Johan! Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss! Det värmer verkligen i hela personalstyrkan att läsa dina ord. Tack för ditt förtroende och för att du valde oss på Tells Optik.🥰 Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver oss! Varma Hälsningar Tells Optik 💕
Väldigt noggrann undersökning och bra bemötande
Hej Susanne vad glada vi blir att du är nöjd med ditt besök tack för att du tog dig tiden att ge ett omdöme 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik 💕
Den var bra, mycket professionell.
Hej Jim! Härligt att du är nöjd med ditt besök hos oss tack för ditt omdöme 🥰 Vänliga Hälsningar Tells Optik💕
Vänligt och professionellt bemötande. Noggrann undersökning och utomordentlig bra hjälp vid val av bågar
Hej Lena Tack så jätte mycket för din feedback 🥰 Varma hälsningar Tells Optik 💕
Jag kände mig sedd och hörd. Det var mitt första besök hos optiker.
Hej Anna. Underbart att höra att du kände så, det är något vi vill att alla ska känna tack för att du delar med dig 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik 💕
Jätte bra hjälp med både att hitta glasögon och synundersökning. Trevlig personal.
Hej Therese Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att du är nöjd. Välkommen åter!🥰 Vänliga Hälsningar Tells Optik 💕
Snabb och smidig service, fick en tid efter bara några dagar!
Hej Esben härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss det värmer TACK 🥰 Ha det så bra och välkommen åter när det är dags igen. Vänliga hälsningar Tells Optik💕
Trevlig personal som beskrev tydligt vad hon gjorde och varför.
Hej Noa Vad härligt att höra! Stort tack för att du delar med dig. 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik 💕
Superbra service, professionell hjälp av samtliga arbetare
Hej! Vad roligt att höra! Stort tack för de fina orden jag ska hälsa hela teamet, de kommer att bli jätteglada. Välkommen åter när det är dags 🥰 Vänliga Hälsningar Tells Optik💕
Ja den var helt okej jag mådde ganska okej faktiskt. Rekommenderar folk som kan se att gå dit.
Hej Nova Skönt att höra att du mådde bra, det gläder mig! Tack för rekommendationen 😊 Varma Hälsningar Tells Optik
Trevligt och proffsigt bemötande och hög servicenivå gör valet av optiker enkelt här på Gotland.
Hej Urban Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss mycket att vårt bemötande och vår service lever upp till dina förväntningar. Tack för ditt förtroende och välkommen åter!🥰 Varma hälsningar Tells Optik💕
Bra mycket noggrann undersökning inför min förnyelse av körkortet med högre behörighet. Mycket trevligt bemötande .
Hej Roger stort tack för de fina orden! Det gläder oss verkligen att du uppskattade undersökningen och vårt bemötande 🥰 Vänliga hälsningar Tells Optik 💕
Mycket bra service från synundersökningen till val av bågar.
Hej Josip härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss 😃 Tack för ditt omdöme 🥰 Vänliga hälsningar Tells optik
Hon jag träffa var jätte trevlig, aldrig träffat någon så trevlig. Riktigt prat glad och härlig. Rekommenderar starkt!
Hej! Vad kul det glädjer att höra att du träffat en trevlig person😊 Tack för de omdömet😍 Vänliga hälsningar Tells optik💕
Jag kan varmt rekommendera 👌🏼
Hej Justyna! Stort tack för rekommendationen 🥰 Vänliga hälsningar Tells 💕
Fick snabbt tid för synundersökning och jätte bra hjälp då jag skulle välja bågar. Snabb leverans av mina nya glasögon som jag är nöjd med
Hej Karin Tusen tack för din fina feedback! 🥰Kul att du är nöjd med både servicen och dina nya glasögon. Vänliga Hälsningar Tells Optik 💕
Proffsigt och tryggt. Gillar att optikern följer upp och det känns som ett äkta engagemang.
Hej Britt Stort tack för dina fina ord! Vad glada vi blir att du uppskattade vår uppföljning. För oss är det självklart att engagera oss hela vägen för att du ska känna dig trygg med din synhälsa. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik💕
Väldigt trevligt bemötande! Kvinnan som jag träffade var väldigt trevlig.
Hej Samuel! Tack för den fina kommentaren 🥰 Vänliga hälsningar Tells optik 🥰
Väldigt väl utförd synundersökning där allt förklarades eftersom. Bra hjälp vid utprovning av bågar. Superproffsiga o hjälpsamma!
Hej Sara! Stort tack för de fina orden! Vad roligt att du kände dig väl omhändertagen under både synundersökningen och bågutprovningen. Vi strävar alltid efter att göra processen så tydlig och hjälpsam som möjligt. Varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags igen!🥰 Vänliga Häslningar Tells Optik💕
Trevligt motande och snabb service!
Hej Tuva kul att du är nöjd med ditt besök hos oss, visst är det underbart när det går snabbt ibland 😎 Tack så mycket för din feedback 🥰 Vänliga Hälsningar Tells Optik💕
Mycket nöjd med mitt köp av nya glasögon. Trevlig och kunnig personal.
Hej Liselott Härligt att du är nöjd med dina nya glasögon! Tack för din feedback det värmer🥰 Varma Hälsningar Tells Optik💕
Funkade bra, funkade bra funka
Hej Philip vad bra att det funkade bra 💕 Tack för ditt omdöme 😁 Ha det så bra. Varma Hälsningar Tells Optik 🥰
Fantastisk service och så kunniga!
Hej Katarina! Så kul att läsa STORT tack till dig för de fina omdömet💕 Vänliga Hälsningar Tells Optik🥰
Bästa optikern!! Känner mig så omhändertagen där.
Hej Tomasine!🥰 Vad glada vi blir! Tack så mycket! 💕 Vänliga Hälsningar Tells Optik😎
Gjorde synundersökning hos er och hade en väldigt kompetent och trevlig norrländska. Hon lättade upp stämningen och gjorde hela besöket till en härlig upplevelse.
Hej Charlotta, tack för ditt omdömme jag ska hälsa vår norrlänska kvinna det 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik 💕
Fick et fint och professionellt mottagande av Victoria. Grundlig synundersökning och hjälp med att välja bågar fungerade jättebra. Jag är mycket nöjd med mina nya progressiva glasögon. Bra att jag fick demonstrerat skillnaden i synfält beroende på glastyp
Hej Heléne, vad kul att läsa jag ska häsla Viktoria det. 🥰 Härligt att du är nöjd med de nya glasögonen! Vänliga Hälsningar Tells Optik🥰
Tells Optiks personal är väldigt trevlig och ser till att jag inte ser jättedåligt längre, men det är en del tjat varenda besök om att jag ska köpa nya glasögon fastän jag inte behöver eller vill köpa det, eftersom jag redan har linser. Men i övrigt är det en väldigt bra optiker.
Hej Milo tack för din kommentar, vi har det i åtanke 🥰 Vänliga Hälsningar Tells Optik
Det var kul, fick bra hjälp. Det var lite svårt att förstå vad hon sa och menade.
Hej Hugo, vad bra att du känner att du fått bra hjälp. Hoppas att det mesta blev tydligt ändå 🥰 Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig. Varma Hälsningar Tells Optik 🥰
Otroligt trevlig och kunnig personal. Kändes tryggt
Hej Enzo, härligt att ditt besök hos oss kändes tryckt. Tack för den fina feedbacken 🥰 Vänliga Hälsningar Tells Optik 💕
Synundersökning. Allt bra, trevligt bemötande och professionell service.
Hej Jimmy STORT tack för dina ord det värmer! 🥰 Vänliga Häslningar Tells Optik💕
Hej Bra bemötande, respektfullt. Butiken levde upp till mina förväntningar. En viss stress att efter undersökningen då välja ut bågar. Upplevde personalen som en aningen stressade då de bytte av varandra. Tror jag hade hjälp av tre olika personal under mitt besök. Så här i efterhand hade jag istället behövt boka in ett nytt besök för utprovning av bågar. Överlag ändå mkt nöjd Mvh
Hej Maidy Stort tack för din feedback. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och ditt besök i stort.Vi beklagar att utprovningen av bågarna kändes stressig på grund av personalbyten. Din utvecklande feedback är jätteviktig för oss så att vi kan förbättra våra rutiner. Ha det så bra 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik 😊
Nogrannt och proffsigt bemötande, bra förklaringar och mycket hjälpsamt bemötande!
Hej Roger, vad kul att du kände så det glädjer oss 💕 stort tack för ditt omdöme! Varma Hälsningar Tells Optik 🥰
Trevligt bemötande och god service. Är supernöjd med mina nya brillor!
Hej Ida, härligt att du är nöjd med dina nya brillor 🥰 kul att höra! Tack så mycket för ditt omdöme.💕 Vänliga Hälsningar Tells Optik
Tack, allt har fungerat bra. Elisabeth
Hej Elisabeth, härigt att allt fungerat bra. Tack för ditt omdöme. Vänliga Hälsningar Tells Optik🥰
Mycket bra bemötande både av optiker och övrig personal.
Hej Björn Emil, vad härligt att du kände så stort tack det värmer att höra 🥰 Varma Hälsningar Tells Optik 💕
Som att komma hem. Så välkomnad kände jag mig. Och vilken proofessionalitet!
Hej Lisbet, Åh vad härligt att du kände så det värmer att höra. Tack för ditt omdöme 🥰 Vänliga Hälsningar Tells Optik💕
Vänligt och proffesionellt bemötande.
Hej Ann, tack för ditt omdöme 🥰 varmt välkommen åter när det är dags igen. Vänliga Hälsningar Tells Optik