Trevligt och så vitt jag förstår proffsigt arbete. Är nöjd.
Tells Optik
Välkommen till Tells Optik! På Österväg 1 precis utanför österport i Visby hittar du Tells Optik som är ett företag som har full fokus på kundens välmående, oavsett om det gäller glasögon, linser eller ögats välbefinnande. 2019 blev vi utsedda till Bästa Butik på Nordic Optic Awards, något vi är väldigt stolta över. Hos oss...
2558 omdömen om Tells Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Bra upplägg med synundersökning och glasögonprovning. ( Ev lite lång kö … men det betyder väl att det är många kunder som gillar er). Viktigt att känna att det inte är stressigt. Bra att få låna hem och barnbarnen fick säga sitt omdöme.🤓 Visst var glasögonen dyra de nya, men förhoppningsvis kommer de att vara mycket hållbara, det känns viktigt nu när synen inte förändrar sig så mycket. Också mycket tacksam för passande utanpå-solglasögon. Med vänlig hälsning, Anna Englund
Så trevliga och ger väldigt fin service!
Hade fått dem rekommenderade och de levde verkligen upp till förväntan. Mycket trevligt bemötande, grundlig och trygg undersökning med tydligt resultat och till rimlig kostnad. Syn- och ögonundersökning.
Proffs på sitt, bra upplevelse!🙋♂️
Tack så mycket Mikael! Vad roligt att höra.
Väldigt kunnig personal, rekommenderar
Kul att höra Agneta! Det blir vi jätte glada för.
Väldigt bra och hjälpande tack så jättemycket
Tack själv Lukas! Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver mer hjälp.
Bra optiker proffesionellt och trevligt. Känns seriöst. Dock väldigt dyr.
Tack så mycket Simone! Kul att du känner dig nöjd med oss.
Jag blev väldigt bra bemött, med ett bra tålamod när jag hade svårt att bestämma mig. Jag hade stora förväntningar eftersom jag hört så mycket bra om Tells av mina vänner. Jag har beställt linsboxen och ett par progressiva glasögon, som jag hoppas att jag ska kunna använda, har för många år sedan provat hos en annan butik som inte fungerade på mig, men har nu fått nytt hopp!
Tack snälla Kristina! Vad härligt att vi kunde leva upp till dina förväntningar :) Hoppas även att dina linser ska fungera bra nu.
Proffsigt bemötande från början till slut! Trevlig personal och trevliga lokaler! Jag är supernöjd med mina nya glasögon!
Tack Anita! Vad kul att höra! Vi blir så glada för din feedback. Välkommen åter.
En synundersökning som genomfördes på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Bra hjälp med val av glas och bågar.
Så glada vi blir att läsa din feedback till oss & bra att du hittade ett par glasögon du gillade 😎😃
Hi, After many unsuccessful attempts trying to buy a glasses in other shops, I decided to visit Tells Optik and give a try. in Tells Optik I was treated in a very professional and friendly way to provide me a very good service and making sure that I get the Best results with my new glasses in the first time! Everything went smoothly with very good quality service according to my needs. Thank you very much to all Tells Optik team.
Thank you Ihab!❤️ We are very glad that we clould help you with your new glasses and that we could make you happy 😊👌 Welcome back anytime
Glada, trevliga och otroligt serviceinriktade! Duktiga på sitt jobb! Jag är mycket nöjd!
Vilka fantastiska ord till oss, vi blir verkligen så glada över dina fina ord 😍
Hej! Ni vag väldigt tydligen med vad man har för problem, samt vad man ska ha för typ av glasögon som passar en bäst. Har varit på ett annat stället. Men dem var inte alls tydliga med vad jag skulle ha dem så inte heller vad jag skulle ha. Så det här var super!
Tack Molly, så glada vi blir att läsa dina kommentarer, tack snälla 💖
Jag bokade synkontroll inför körkort och det var ganska smidigt att boka och själva kontrollen gick snabbt (beror såklart på hur din syn är). Har inte så mycket att klaga över
Hej Sigrid! Bra att du upplevde det enkelt och smidigt att boka 😃
Mycket trevligt bemötande och den hjälp jag ville ha!
Så roligt att höra Ida, tack för att du delar med dig 😍
Dom tog bra hand om mig och berättade noga vad jag skulle göra om jag fattade fel
Tack snälla Engla! Vad bra att du kände dig omhändertagen. Om du skulle ha några frågor är du välkommen att höra av dig!
Snabb och professionellt bemötande. Rimliga leveranstider och priser.
Tack så mycket! Vad härligt att du är nöjd. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig.
Det gick snabbt när det var min tid.
Tack Theo! Vad bra att det gick smidigt och snabbt. Kul att är nöjd.
Jag fick ett trevligt bemötande och blev omhändertagen direkt när jag kom in. Jag var på en synundersökning. Hade inte kollat ögonen på 3 år. Jag behövde inte köpa några nya glasögon eftersom synen inte blivit förändrad. Men köpte en rengöringsspray. Trevligt bemötande och trevlig personal.
Vad kul att höra Britt! Då hoppas vi att dina glasögon ska bli rena och fina med den nya regöringssprayen.
Smidigt att boka, trevlig personal.
Tack Klara! Vad bra att du tyckte det gick lätt att boka en tid. Du är välkommen åter.
Det var jättebra personalen var både kunnig och trevlig
Tack Kasper! Vi blir så glada av ditt fina omdöme.
Fint bemötande på alla sätt och vis, jättenöjd.
Vad roligt att höra Marie! Tack för ditt omdöme.
Trevligt och professionellt bemötande
Tack snälla Eva-Lisa! Roligt att du är nöjd.
Kundbemötande outstanding. Ögonundersökning jättebra information, proffsig.
Wow, tack Peter! Vad härligt att du är nöjd med oss.
Mycket positiv upplevelse. Kunnig, engagerad och trevlig personal som ordnade allt till det bästa. Lugnt och ingen stress. Gjorde synundersökning och köpte nya glasögon som jag är väldigt nöjd med. Rekommenderas!
Tack Andreas! Vad glada vi blir att du är nöjd med oss. Tack för ditt fina omdöme.
Mycket bra bemötande av duktig optiker.
Tack Jennie för ditt fina omdöme.
Kann inte hjälpa mig med synen glasögon långt håll oklart , skall gå ,skärpning, mvh PO Fohlström
Hej Per Ove, när man varit missnöjd hos andra optiker och vi upptäcker att nya glasögon inte kan göra synen bättre pga synnedsättning vill vi inte göra nya glasögon och göra dig besviken igen. Du är välkommen att kontakta butiken om du har frågor
Tack för 5 fina stjärnor, du är också en stjärna ✨
Ett mycket professionellt bemötande från start till mål! Jag är en mycket nöjd kund och kommer rekommendera Tells alla dagar i veckan.
Tack snälla Markus! Vad härligt att du trivs med oss.
Mycket bra bemötande bra undersökning
Tack Joel! Härligt att du är nöjd.
Proffsig personal , vänliga och tillmötesgående
Tack Jonny för din feedback 😍
Blev bra bemött av optikern. Blev dock lovad glasögon inom en vecka högst 2 veckor. Jag skulle resa utomlands och ville ha glasögonen till resan men så blev det inte. Det tog över 14 dagar och jag hann resa utan nya glasögon. Det jag blev bemött med var att jag behövde inte vanliga glasögon endast solglasögon när jag var på resan.
Hej Carina, vi ber så hemskt mycket om ursäkt att vi gjorde dig missnöjd och inte kunde leverera dina glasögon i tid till resan.
Tillmötesgående, och lyhörda. Fick bra stöd under både undersökning och vid val av bågar. Tack!
Så glada vi blir att läsa dina ord, precis det vi eftersträvar 💕
Jag blev mycket trevligt bemött av en ung kvinna med vackert rött hår! Resultat av besöket: remiss till ögonläkare. Är glad att jag gick till er (min son rekommenderade er).
Tack Mona, det värmer i våra hjärtan och så glada vi blir att din son rekommenderat oss 💖
Bra bemötelse. Snabb och enkel undersökning.
Tack Rasmus! Kul att höra att du är nöjd med oss.
Mycket bra synundersökning. Bra info om olika värden och diskussion om mina upplevda problem. Hjälpsam personal f. Ö.
Tack snälla Kerstin! Glada att vi kan hjälpa dig. Den fina blomman står hemma på mitt köksbord. /Jenny
Bra bemötande och kunnig vägledning
Tack Harald! Vad härligt att du är nöjd med oss.
MYCKET BRA VÄNLIIGA PERSONER BAKOM DISKEN
Vad roligt att höra Benny! Tack för dom orden.
Var väldigt bra och trevlig personal
Tack så mycket Sigvard! Vd kul att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Köpte ingen vara gjorde syntest.
Tack Inga-Lill för ditt fina betyg till oss 😍
Personalen hade ett mycket proffsigt bemötande som alltid. Jag har varit kund sedan 60-talet och alltid varit mycket nöjd.
Tack så mycket Anne Margeret! Vi är så glada att få ha dig som en trogen kund efter så många år.
Varmt bemötande av glad och trevlig personal. Förklarade bra under undersökningen. Även vid val av progressiva glas fick man bra förklaring på olika typer av glas. Fick också god hjälp att hitta en passande båge.
Tack snälla Ewa! Vad härligt att du är nöjd. Hoppas du ska trivas med dina nya glasögon.
Som man ska bli bemött. Inga förväntningar Bra, ur fåniga frågor
Tack Sylvia, det är tyvärr inte vi som styr i själva frågorna
Toppklass i både kunnande och service. Vi köpte bågarna till sonen i annan butik som absolut inte kunde hjälpa oss att läsa av hans nuvarande glas (köpta i den kedjan men inte på ön). Tells läste av dem gamla glasen och satte in nya i dem nya bågarna som vi köpt hos konkurrenten. på 20 min! Över förväntan och alltid trevliga! Jag själv prenumererar på linser och går dit en gång om året. Bästa optikern på ön!
Tack snälla Maria! Vad härligt att ni är nöjda med oss. Vi är bara glada att kunna hjälpa till! Hoppas din son är nöjd med sina nya glasögon :)
Fantastiskt bemötande och kunnig expertis. 10 poäng rakt igenom!
Så glada vi blir Wille att du är så nöjd med oss, vi ses väl nästa sommar :-)
Alltid lika fint bemötande av kunniga optiker!
Vad härligt Tove! Hoppas din linser ska fungera bra.
Trevlig personal och fin butik.
Tack Emma! Vad roligt att du trivdes med ditt besök hos oss.
Det bästa jag upplevt. Jag bokar en synundersökning, får den och kan hämta mina nya glasögon några få timmar senare. Ni har en ny och tacksam kund som kommer att rekommendera er!
Tack snälla Bertil! Vad kul att du är nöjd. Du är välkommen åter när du behöver.
Snabbt och fin hjälp omgående Visste att de har en otrolig hög service nivå. Ett självklart val, om man vill känna att man får det man behöver samt , bra avlämning när man hämtar ut sina nya glasögon.
Tack så mycket Eva! Vi blir så glada över att du är nöjd med oss. Du är välkommen in om du behöver någon jusering av dina nya glasögon.