Mycket trevlig, förklarande och serviceminded optiker (Jonas)
Leksand Optik AB
Välkommen till Leksand Optik AB! På Torget 6 i Leksand hittar du Leksand Optik AB. Här jobbar Helena, Idah och Pia de gör sitt yttersta för att matcha din stil med din ögonhälsa. Här finner du det mesta inom optik såsom glasögon, linser, speciallinser och bågar. Har du svårt att hitta rätt bågar. Lugn, våra experter hjälper...
1510 omdömen om Leksand Optik AB
Sedan starten hos Reco 2019
Kunnig personal, bra utrustning, trevligt bemötande!
Trevlig och kunnig personal, snabb leverans av terminalglasögon. Bra service!
Väldigt trevlig personal och snabb hjälp
Trevligt bemötande, tog sig tid att besvara mina frågor o funderingar! Återkommer gärna 🤗
Jag blev väl omhändertagen av Ida, kände att hon gjorde en noggrann undersökning av mina ögon, även om det inte gick att åtgärda.
Bra bemötande och snabb service. Tycker kvaliten på glasögonen var bra och då har jag köpt mellanalternativet.
Jättebra bemötande, kunnig personal som förklarar då jag inte varit hos optiker så ofta tidigare och så blev glasögonen klara snabbt!
Bra mottagande fick bra förklaringar.
Er beskrivning av vad som skall vägas in i detta omdöme brister helt. Vi hade en positiv upplevelse, och svarar för att gynna Barncancerfonden. Men denna undersökning lämnar betydligt mer att önska.
Fick mycket trevligt bemötande och synundersökningen gick bra med trevligt social prat. Vid val av glas och bågar hjälptes vi åt och resulterade i snygga bågar och mycket bättre och skönare syn för mina ögon. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande o proffesionell bedömning
Trevliga personer och det var smidigt och snabbt.
Bra synkontroll. Trevligt bemötande
Trevligt bemötande och service
Supertrevliga, väldigt proffsiga och kunniga och bryr sig verkligen om kunden.
Väldigt trevligt och bra bemötande från personal
Tack för fin service och att ni besvarar frågor på ett tydligt sätt! Jättebra att det går att boka tid via er hemsida och att bekräftelse kommer via sms.
Trevligt och proffsigt bemötande. Väldigt kunniga och hjälpsamma.
Vänligt och professionellt bemötande.
Fint bemötande, noggrann undersökning och bra tydlig information .
Kunnig personal med bra bemötande.
Fantastiskt bemötande, begriplig förklaring av funktion och synfel. Enkel och bra kommunikation hela vägen. Rekommenderas varmt!
Bra förklaringar om hur det fungerar med synen. Bra bemötande av trevlig och kunnig personal.
Mkt bra. Är hittills mkt nöjd med personalen
Högst proffetionelt, trevligt och personligt.
Trevlig och kunnig personal som hjälpte mig med läsglasögonen
Trevlig och kunnig personal.
Jag hade hört mycket positivt om Leksands Optik innan jag gick dit. Jag blev mycket nöjd. Kunnig personal och bra bemötande. Jag är jättenöjd!
Mycket trevligt bemötande och mycket nöjd med undersökningen.
Kunnig. Begriplig. Mycket användbar.
Mycket bra bemötande och optikern verkade mycket kunnig
Trevlig bemötande, snäll och professionell personal, särskilt Ida.Skulle rekommendera till alla
Bra bemötande. Vi hade inte tid att komma senare, så vi fick komma in en timme innan de öppnade! Jag upplevde att undersökningen var mer ingående än när jag var vid Direkt Optik. Fina bågar!
Trevligt och professionellt bemötande av personalen.
Jag får alltid hjälp av de som jobbar. De är dessutom trevliga och hjälper så snart de kan
Vänligt bemötande.Gjorde en synundersökning, där hon förklarade allt väldigt bra. Tittade på ny glasögon, som jag nu har på mig. Väldigt nöjd
Jag blev väldigt trevligt och proffsigt bemött när jag var till Leksand Optik för synundersökning för nya glasögon. Hälsningar Lasse.
•Proffsigt, vänligt bemötande. Extra öppet på en fredagsmorgon. Idah förklarade pedagogiskt vid undersökningen, gick igenom lugnt alla moment. Kändes bra. •Visste att det var optiker som är noggranna trevliga. Och så var det •Det var en grundlig undersökning och bra hjälp att välja ut ett par supersnygga glasögon. Kommer gärna tillbaka för ny undersökning om något år. Förvånad hur snabbt glasögonen var klara, toppen. Förväntade mig inte att bli tipsad att skaffa läsglasögon- men det var ett superbra tips🤓 Tack Leksands Optik särskilt Idah Stenback
Allt fungerade perfekt. Och då blir man nöjd. Så jag har inget mer att tillägga. Min son dog i cancer när han var 20 år. Så det är bra att ni skänker pengar till den fonden.
Trevlig personal. Fick bra hjälp. Högre pris än andra ställen.
Ordentlig undersökning. Proffsigt bemötande. Inte säljigt alls.
Underbar personal. Oerhört hjälpsam. Leveransen gick betydligt fortare än väntat... Mycket väl godkänt
Bra trevliga och proffsiga. Härligt att ha en sådan fin butik så nära
Supertrevlig och kunnig personal!
Hos Helena med personal känner man sig alltid välkommen och blir omhändertagen på bästa sätt.
Dom är så duktiga och proffsiga där. Dom tar sig tid för sin kund och förklarar väldigt bra. Noggranna!
Bra bemötande kunnig personal, noggrann undersökning av ögonen.kan varmt rekommendera Leksands Optik till andra kunder
Det gick snabbt och smidigt. Bra personal
Trevligt, engagerad personal och Gott kaffe.