Väldigt bra, proffsigt.och trevlig personal.
Ahlén Optik
Välkommen till Ahlén Optik i Kinna! Här hjälper Henrik med personal dig att hitta rätt bågar, linser och glas - både lyxiga såväl som budget. Vår personal är mycket kompetent och håller sig uppdaterade på den nya tekniken inom synvård. Allt för att du ska känna dig trygg vid ett besök hos oss. Vi kan även hjälpa dig att hitta...
918 omdömen om Ahlén Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket professionellt, kunnigt och trevligt bemötande.
Jag blev väldigt väl bemött och fick all hjälp jag behövde med att prova ut styrka och bågar på glasögonen. Mycket trevlig personal.
Superbra personal som är kunniga på sitt ämne och hade ett superbra bemötande.
Toppenbra service och genuin trevligt kundbemötande. Kan rekommenderas
Mycket trevlig personal med ett oerhört gott bemötande .
Mycket kompetenta och proffsiga, mycket bra bemötande.
Jätte bra! Trevliga och snabba. Inga problem.
Mycket proffisionella, trevligt bemötande, grym service och väldigt kunniga
Mycket bra butik. Trevligt o bra bemötande av personalen. Köpte bra glasögon och fick solglasögon som passade till glasögonen. Har haft butiken som min butik tidigare och köpt flera glasögon som jag varit nöjd med.
Varmt och vänligt bemötande och professionell behandling.
Mycket proffsigt bemött av personalen. Fullt förtroende för personen som gjorde testet. Väntar nu på att bli undersökt av ögonläkare.
Mycket nöjd med min synundersökning
Allt gick jättebra. Jag var tvungen att ha med mig min tvååriga son och det var inga problem för personalen! De erbjöd till och med att leka med honom under ögonundersökningen. Allt gick kanonbra och jag blev jättetrevligt bemött ☺️ kommer absolut gå dit igen om jag behöver undersöka ögonen 👏🏻
Jättenöjd trevligt bemötande. Förtroende för optikern, kändes kunnig. Inget köp återbesök om ett år.
Fin hjälp och trevlig personal. Nöjd med mitt köp
Vänlig och kunnig personal som svarade på mina frågor på ett bra sätt och förklarade det som jag inte förstod
Trevlig personal med ett proffsigt bemötande, kommer handla där i fortsättningen med glädje
Otroligt trevliga och omhändertagande:)
Bra och proffsig personal! Mycket fin butik. Var där på synundersökning, denna gång behövde jag inga glasögon dock. Kommer självklart gå dit igen.
Jag blev väl omhändertagen av all personal. Snabb service och jättebra kommunikation.
Jag hade inga förväntningar när jag möttes av glad och hjälpsam personal! Undersökningen var komplett och proffsig, och jag är helt nöjd med mina nya glasögon. Första gången här, och här blir jag stamkund.
Vänligt bemött. Köpte 2 par glasögon.
Fantastisk service och proffsigt bemötande Jag är supernöjd som nybörjare på glasögon! Otroligt trevlig personal
Bra service och trevlig personal
Fick tid dagen efter för synundersökning. Allt gick snabbt och effektivt. Proffsigt!
Allt var bra med optiker och annan Personal
Positiv, trevlig upplevelse!! Kommer tillbaks till er.
Handlar mycket gärna glasögon på Ahlén. Hade höga förväntningar - och dom blev som vanligt infriade. Får alltid trevligt bemötande och den hjälp jag behöver.. Denna gången skulle jag ha progressiva glas i ett par bågar jag hade med hemifrån. Inga problem. Och får alltid snabbt tillbaka dom färdiga glasögonen..
Bra service och trevlig personal
Har hitintills endast gjort syntest och känner mig väl omhändertagen. Tänkte inte på förväntningar innan.
Mitt första besök hos Ahlen optik. Träffade en duktig, kompetent och trevlig opriker som gjorde en noggrann undersökning. Hjälpte mig att välja glasögon att ta hem och prova. Vid mitt andra besök blev jag trevligt bemött och fick hjälp krd att bestämma bågar.
Mycket trevligt bemötande. Behövde inte känna någon stress, fick den undersökning och svar som jag behövde, plus remiss. Återkommer absolut.
Fantastisk service och kunnig personal.
Supertrevliga, duktiga och gott bemötande, dessutom god hjälp vid val av glasögon.
Trevligt o proffsigt bemötande 🌺 Gjorde en vanlig synundersökning.
Jättebra service och trevligt bemötande av ansvariga för roll och undersökningar.Jag har fått mina ögon kollade tidigare på flera ställen men det var inte av denna kvalité Tack.Jag har varit väldigt lättad sedan jag bar glasögonen som jag tilldelats av dig.
Det var jättebra alltihop.👍👍
Jag blev positivt bemött och processen gick fort och smidigt
Mycket bra bemött. Förväntade mig att bli proffsigt omhändertagen. Ahlén Optik gjorde mig inte besviken. Jag gjorde en syn undersökning, vet tyvärr inte hur man beskriver en sådan upplevelse.
Kunniga och kundorienterade, mycket trevliga!
Trevligt och proffsigt. Stor kunnighet hos personal och stort utbud.
Proffsigt bemötande o trevlig personal Köpt glasögon o blev nöjd med resultatet
Väldigt trevlig och kunnig personal, både vid undersökning, utprovning av bågar och utlämning med justering av båge. Rekommenderar verkligen Ahlén optik.
Mycket trevligt bemötande, gjorde en synundersökning som gjordes mycket noggrant . Köpte nya glasögon . Alltid trevlig personal.
Väldigt trevligt bemötande 🤗 duktiga på sitt jobb 👍
Väldigt trevligt bemötande. De verkade verkligen bry sig om kunden. Följde upp med telefonsamtal efteråt.
Bra bemötande och snabb service. Har varit en nöjd kund för många år.
Trevlig och proffsig personal. Fina lokaler.
Trevligt och proffsigt bemötande