Bra service och trevligt bemötande 👍
Ahlén Optik
Välkommen till Ahlén Optik i Kinna! Här hjälper Henrik med personal dig att hitta rätt bågar, linser och glas - både lyxiga såväl som budget. Vår personal är mycket kompetent och håller sig uppdaterade på den nya tekniken inom synvård. Allt för att du ska känna dig trygg vid ett besök hos oss. Vi kan även hjälpa dig att hitta...
1255 omdömen om Ahlén Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Bra service & kunnig personal Fin miljö i butiken
Mycket trevlig personal och kunnig optiker.
Bra bemötande inget att klaga på
Jag blev väldigt nöjd med det superfina resultatet
Är mycket nöjd med den service jag fick under min undersökning hos optikern. Är även väldigt tacksam över det tålamod de visade och goda råd jag fick när jag provade ut bågar 👍
Bra service och professionellt bemötande
Snabba, kompetenta, flexibla. Och väldigt trevliga.
Tokigt bra service, snabb leverans och väldigt bra personal
Väldigt trevliga och professionella med bemötandet
Mycket bra service och trevlig personal! De kan sin sak…
Super trevligt bemötande. Snabbt, smidigt och enkelt.
Fin service, lugn och behaglig miljö.
Mkt nöjd av undersökningen och bemötandet
Framförallt; ett ärligt intryck
Jag blev vänligt och professionellt bemött. Synundersökningen var noggrann och gick lugnt till.Mycket bra. Jag köpte progressiva glasögon av bästa kvalitet och läsglasögon. Ingalill Gustafsson.
Professionellt. Trevlig personal och bra utbud på bågar
Det var roligt att vara hos optikern. Optikern var duktig på att förklara så allt var lätt att förstå. Jag kände mig trygg. Det tog lite längre tid än jag förväntat mig.
Bra styles på bågarna i butiken. Alltid bra service.
Snabb och smidig bokning och professionellt bemötande
Proffsigt och personligt bemötande
Helt fantastiskt, underbar personal
Tar väl hand om sina kunder Bra utrustning.
Mycket hjälpsam och trevlig personal!
Fint bemötande och fick snabbt tid för synundersökning.
Ett bra och trevligt bemötande som resulterade i ett par bra glasögon
Det var väldigt trevligt och man kände sig verkligen välkommen när man kom dit och personalen visste vad de gjorde
Mycket bra, gick snappt och smidigt.
På ett jättebra och ärligt sätt tack så jättemycket
Trevligt bemötande/ noggrann undersökning/ingen stress vid bågval/håller tid för hämtning av glasögonen/ ! Information om solglasögon uteblev det fixade ni snabbt väntar på dom nu.Nöjd kund!
Bra optiker. Service från det vi kom innanför dörren
Trevligt bemötande. Mycket nöjd.
Väldigt bra bemötande, kunnig personal, lyssnande. Syntest, trodde jag behövde nya glasögon men detta behövdes inte, det är gula fläcken och jag fick en remiss till ögon i Borås,
Professionell personal, snabb service, smidigt bokningssystem
Fin service ,glad personal, bra bemötande ,bra utbud
Superb kunskap och gedigen service långt utöver vad man kan begära!
Alltid trevlig och proffsig personal
Utmärkt service trevlig personal
Bra och proffsig service. Trevligt bemötande
Superbra personal! Trevliga& hjälpsamma. Kommer lätt tillbaka nästa gång jag behöver hjälp. Ska snart boka tid till min man
Trevligt bemötande, känns personligt & en välkomnande butik!
Vänlig bemötand jag är mycket nöjd ahlen
Proffesionellt bemötande - gedigen undersökning. Optikern tog tid på sig, svarade på alla frågor!! Optikern var engagerad! Helnöjd med besöket!
Otroligt bra bemötande, trevlig och professionell personal.
Tillmötesgående och trevligt bemötande
Jättebra trevliga och noggranna. Kunde bli bättre mnh anne-may
Blev mycket väl bemött och omhändertagen!
Jag köpte glasögon och blev mycket nöjd med bemötandet. Men de kunde förstås vara billigare.👍😄
De var trevliga och glasögonen är perfekta, tack.
Mycket trevlig optiker! Fint bemötande och en avslappnad upplevelse.