Personalen är trevligt tag i một kunde
Synvård Olskroken KlarSynt
Välkommen till Synvård Olskroken KlarSynt i Göteborg! På Redbergsvägen 8 i Göteborg hittar du Synvård Olskroken Klarsynt med Jonas & Leif i spetsen. Hos oss hittar du marknadens bästa sortiment av bågar, linser och glas. Oavsett om det handlar om ett par eleganta bågar till vardags eller ett par av varianten lyxigare. Hos...
710 omdömen om Synvård Olskroken KlarSynt
Sedan starten hos Reco 2019
Very profesional attention, without missing the personal touch.
Fantastiskt trevligt bemötande. Synundersökningen som gjordes är den bästa jag någonsin har gjort. Noggrann, förklarade varje liten sak och varför. Hoppades på att det skulle vara bättre än Synsam där jag bla varit tidigare. Och det kan jag säga ATT det verkligen var. Jag har köpt linser och kommer att köpa glasögon.
Fantastiskt bemötande, kunniga väldig trevliga
Kompetent personal, kände mig väl bemött och framförallt att de hade ”tid”. Kommer mer än gärna tillbaka vid behov.
Vänliga och proffsigt bemötande
Riktigt bra, förklarar ingående, sätter verkligen sig ner och tar sin tid med varje kund, exceptionell service!
Proffisionella och otroligt kunniga i alla aspekter! Både jag och min dotter är extremt nöjda
det gick fort, blev extremt trevligt bemött och instruktionerna var väldigt simpla och lätta att förstå eftersom det förklarades med så vänlig ton.
Bra service med de gamla glasögon och även med nyköp
Alltid vänliga och oerhört noggranna. Perfekt val.
Bra mottagande. Jag hade fått ett gott intryck av butiken som levde upp till mina förväntningar. Inlyssnande, hjälpsam och kunnig personal. Jag ska köpa ett par glasögon.
Bra tillmötesgående mycke hjälpsamma
Har varit kund i många år, har alltid känt mig bemött med värme och professionalism.
Mycket trevlig service. Tydlig och relevant nformation från optikern. Ett noggrant utfört syntest. Hittade bågar som passade bra, och priset för allt var toppen.
Kompetent personal och väldigt trevliga
Det var bra 😊 Det var första gången,väntade mig mer. Ögon bottens kontroll
Väl omhändertagen, otroligt trevligt personal . Ansvarsfull. Mycket bra och uppskattat
Bra bemötande o kunnig personal
Jag blev väl bemött och jag upplever att optikern var noggrann. Och tydlig med vad han tyckte. Som kund känner man sig sedd och väl bemött.
Utmärkt! Nu ser jag bra med mina nya läsglasögon!
Jag är jättenöjd med hjälpen jag fick av Jonas, riktigt duktig optiker!
Noggrann undersökning, väldig bra bemötande och rådgivning. De vet vad de prata om.
Allt fungerade bra. Väntar på besked om mina ögon Är ok från läkarhåll! Mvh Ulla Malmberg
Professionella och kunniga. Tr
Bra bemötande både vid bokning och vid besöket. Överträffade mina förväntningar med flera olika tester och undersökningar. Remiss till ögonläkare för ev. operation. Mycket nöjd.
Är 100 procent nöjd med synvård Olskroken! Blev väldigt bra bemött.MVH Sven olsson.
Alltid bra å proffsigt , trogen kund sen 1987!
Trevligt, bra och professionellt på alla sätt.
Det är alltid otroligt bra bemötande när man kommer till synvården i Olskroken.
Välkomnande och trevligt, stort urval av bågar och kunnig personal.
Trevlig och kunnig personal! Flexibla och prisvärda.
Bra service. Noggrann synundersökning. Förklaring kring mina ögonproblem kunde kanske varit något tydligare och förklarande.
Hej Anette! Jag har skickat ögonläkarens bedömningssvar till dig angående din syn-ögonhälsoundersökning vi gjorde. Där får du mer information om din syn och dina ögon. Ha en fortsatt fin dag. Med vänlig hälsning Jonas Hjelm Leg. Optiker
Blev trevligt och proffsigt bemött, optikern kändes kunnig och förtroende ingivande. Besöket blir inte det ända, skall tillbaka igen efter ytterligare undersökningar, blir det absolut ett par nya glasögon här.
Jättenöjd, super trevliga! Kommer gå hit varje gång det behövs.
Jag köpte nya progressiva glasögon. Bemötande var väldigt trevligt och präglat av mycket kunnighet. Jag är jätte nöjd. Optiker på det här stället rekommenderas varmt.😊
Det var en bra synundersökning fick reda på en massa saker. Jag hade inga direkta förväntningar. De jag hade var att få bra syn och det fick jag. Jag gjorde en synundersökning och så köpte jag två st glasögon. Företaget var bra på service.
Trevlig personal. Man kände sig väl omhändertagen. Proffsiga.
Har fått fantastiskt fin hjälp och bemötande. Rekommenderar starkt.
Trevligt och kunnig men inte minst proffsigt bemötande...
Mycket bra upplevelse smidigt och snabbt svar.
Jag fick en ytterst djupgående och professionellt utförd synundersökning, stort tack! Rekommenderas varmt!
Bästa optiker jag har besökt, trevlig, noggrann och tog sig verkligen tid att förklara vad som var problem med mina ögon. Ett varmt tack till Leif. Har äntligen hittat en optiker som jag vill återkomma till. Rekommenderas Varmt
Trevligt och proffsigt bemötande.
Super trevliga och otroligt bra service! Kan starkt rekommendera Jonas och gänget.
Kunnig och omtänksam och trevlig. Perfekt syn med nya glasögon.
Väldigt proffesionellt bemötande. Trevlig o hjälpsam personal. Gjorde en komplett synundersökning. Fick hjälp med att välja bågar som jag är otroligt nöjd med. Köpte ett par progressiva glasögon. Bästa bemötande o personal jag har varit med om som sätter kunden i focus o tar sig tid. Mvh Felicia
Vi är nöjda, bra service och bemötande.
Jag har varit kund hos Leif och Jonas i många år, dom är bäst!Supernöjd!var nog 14år när jag var där första gången, idag är jag 45år.
Trevligt och proffsigt bemötande!