Det var jätte bra, de var jätte snälla.
Synvård Olskroken KlarSynt
Välkommen till Synvård Olskroken KlarSynt i Göteborg! På Redbergsvägen 8 i Göteborg hittar du Synvård Olskroken Klarsynt med Jonas & Leif i spetsen. Hos oss hittar du marknadens bästa sortiment av bågar, linser och glas. Oavsett om det handlar om ett par eleganta bågar till vardags eller ett par av varianten lyxigare. Hos...
961 omdömen om Synvård Olskroken KlarSynt
Sedan starten hos Reco 2019
Kompetent perdonsl och trevligt bemötande.
Hela besöket upplevde jag mycket positivt och professionellt. Lugnt och vänligt bemötande av både far och son. Högsta betyg. Förstod inte de färgrika ringarnas mening
Alltid en bra upplevelse dom är professionella och känns alltid bra.
Tack för er hjälp, Mina ärenden löstes väldigt snabbt.
Besöket gick väldigt smidigt. Kompetent och väldigt trevlig personal.
Ett fantastiskt mottagande o serviceminded är väldigt nöjd.
Bokade tid hos Synvård Olskroken pga att jag blivit dåligt bemött hos en större optik kedja. Och jag är så nöjd med mitt val av Synvård Olskroken . En riktig optiker gjorde en fullständig ögonundersökning inklusive ögonbotten fotografering. Han tog sig tid och förklarade allt som jag ville veta . Utprovningen av de nya progressiva glasögonen var också gedigen . Fick också bra information om kostnader osv Så det blir toppen betyg för personalen och för Synvård. Rekommenderas för alla som vill ha ett personligt bemötande och perfekta glasögon .
Otroligt trevlig personal! Fick all hjälp jag behövde
Jättebra!! Bra bemötande och väldigt hjälpsamma!
Trevlig personal samt mycket kunniga 🤗
trevligt bemötande. Bra priser
Min upplevelse hos er var mycket positiv. Jag kände mig väl omhändertagen och uppskattade den snabba tillgången till en tid. Optikern uppträdde med stort engagemang och hög yrkeskompetens, vilket bidrog till en trygg och professionell upplevelse. Jag är därför mycket nöjd med mitt besök.
Bra service, trevligt bemötande, svar på alla frågor. Snyggaste bågarna i stan. Toppen bra på alla sätt.
Mycket trevlig personal, kan inte bli nöjdare än vad jag är!
Var nöjd med besöket. Hade en bra, öppen konversation med optikern.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Väldigt nöjd med både synundersökningen och utprövande av glasögon och linser. Personligt och trevligt.
Professionellt och mycket trevligt bemötande!
En personlig och kundinriktad optiker, noggrann och lyhörd. Rekommenderas varmt, jag är verkligen nöjd med mina nya glasögon.
Välkomnande, kände mig sedd och viktig. Man tog sig tid. Dessutom fick jag en pedagogiskt framförd redogörelse map resultaten från den omfattande synundersökningen. Synnerligen professionellt agerande. Återkommer gärna. Olof
Trevlig personal som gör ett bra jobb
Trevligt bemötande och noggrann undersökning av mina ögon.
Jag är jättenöjd, kände mig väl omhändertagen och lyssnad på.
The staff were very helpful. They do their job good. But, at the beginning they informed me wrong. They said that some specified glasses are also in campaign (low price), but after checking they understood that those glasses are not suitable for the progress glasses
Mycket bra och kompetenta. Alltid nöjd
Mycket seriösa och tillmötesgående .
Väldigt professionellt bemötande av trevlig och kunnig personal när jag gjorde min hälsoundersökning av synen.
Det var synundersökning och första gången jag var där. Noggrannhet och inlyssnande, propsade inte att få sälja glasögon eftersom synfelet inte försämrats nämnvärt utan allt berodde på begynnande start.
Superfint mottagande, trevlig personal och alla frågor jag hade blev besvarade
Sympatisk personal som genomför synundersökning i lugn och ro.
Det var bra____________________________________
Undersökning som ledde fram till remiss för starroperation. Mycket nöjd med deras inställning att inte föreslå dyra glasögon innan operationen är gjord
Good treatment and competent optician.
Hej igen Jag hadde den bästa välbemötande synudersökning på länge. Mycket trevlig personal med konskap, och hjälpsamhet. Jag kan varmt rekomendera till alla Göteborgare, Med vänlig hälsning, Ilona
Vänligt bemötande av kunnig personal. Jag behövde en remiss pga högt tryck i ögonen. Snabb behandling av den och redan fått tid på ögonklinik! 4 veckor från besöket. Kan verkligen rekommendera dessa optiker!
Proffsig ingen stress toppklass
Mycket noggrann o professionell undersökning Uppföljning med e post m uppskattad M nöjd oxå med personliga bemötandet Köpte noggrann synundersökning
Mycket kompetenta och gav ett mycket stort förtroende! ! Gjorde en mycket noggrann undersökning!
Mycket bra bemötande och snabb hjälp.
Kunnig och noggrann personal.
Väldigt duktiga optiker och lyssna och ger bra råd och de är mån om sina kunder. SERVICE MINDED.
Väldigt trevlig personal och hjälp samma
..perfekt..perfekt...perfekt..
De var väldigt trevliga och bemötte en väldigt fint!
Mycket bra proffesionellt och bra på att förklara problemet med synen!!!!
Inget att klaga på. Trevlig personal och god service.
Super duper bra som vanligt !! 👍👍👍
Suverän service och jag är sååå nöjd med mina glasögon. Snabbt och proffsigt från bokning till uthämtning av färdiga glasögon.
Jätte trevliga personaler och man får hjälp att boka tid snab .
Otroligt fint bemötande! Kändes som att de kunde sina saker !