Allt professionellt utfört! Kändes tryggt
Blickfånget Optik
Välkommen till in till oss på Blickfånget Optik i Kungsängen! När du väl kliver in genom dörren möts du av någon av oss - Maria Liss och Anette Chahdoura. Vårt fokus ligger på att ge sig som kund god service genom kunskap och engagemang. Vi som jobbar på Blickfånget Optik är utbildade optiker och kan ge dig råd och tips angående...
1036 omdömen om Blickfånget Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket trevligt bemötande av personalen Kan verkligen rekommendera Blickfånget Optik Återkommer gärna
Nya glasögon som jag är helt nöjd med plus trevlig personal !!!
Den va dunder Wlh guzzen som jobba för va för skön Wlh cok rolig men Pgud jag gör bara de hör för barncancerfonden ska få para utan lall skulle aldirg göra en sån här grej annars hälsningar ,gb
Jag fick ett grymt trevligt bemötande och en grym service
Fantastisk emotionellt bemötande. Professionellt utövande. Gav mig mkt tid utan stress. Vid kontroll upptäckte optiker en linsluxation som måste op! Tog sig tid att ringa ögonklinik som gav mig snabb tid. Personligt o långtgående från den miljö som de stora kedjorna ger! Rekommenderas på det varmaste!
Jag har haft en bra upplevelse av att ha linser och känner att min syn har blivit betydligt mycket bättre. Jag har mindre huvudvärk och jag känner att det är mycket enklare att se tavlan i klassrummet.
Trevligt bemötande och det gick snabbt och smidigt.
Proffsigt och trevligt bemötande 👍
Mycket trevligt har tidigare varit d är,och alltid bemötts hjärtligt, sist jag var där , köpte jag både nya glasögon och bågar, service var perfekt tack så.myvket!!
Otroligt duktiga och hjälpsamma.
Personligt och proffsigt👍🏽 Alltid tillgängliga!
Mycket bra. Proffsigt och personligt..
Trevligt bemötande och gick snabbt att få tid
Jag genomförde synundersökning för körkort och det var ett mycket bra bemötande och snabbt genomfört
vilken bra bemötande från personalen.
Jag fick ett väldigt professionell synundersökningar och är jättetacksam för det.
Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande!
Jag blev bra bemött och fick en bra koll på mina ögon så det känns bra Det är bra att det fins optiker på hemma plan
Enkelt o bra trevligt bemötande
Mycket trevlig och professionell
Bra
Lyhörd och proffsigt bemötande.
Blev väll bemött och fick bra hjälp
Mycket bra bemötande och lyssnade på vad man sa och dom var mycket proffsiga och trevliga
Trevlig och proffsig personal. Fick jättebra service!
Trevligt personal, jag är jättenöjd!
Bra och kompetent service. Samt bra tillgänglighet.
Allt har fungerat perfekt, fick komma till Sophia direkt. Är nu opererad på St Eriks. Lasse
Ku,l effektivt o snabbt bemötande. Ser fram emot de nya brillorna
Snabbt och trevligt bemötande!
Väldigt bra. Så snäll och trevlig personal
Mycket bra bemötande. Tar sig tid och är otroligt noggrann, lyssnar verkligen till kundens önskemål.
Otroligt vänligt och kunnig personal. Hade läst om dem innan och de hade fått så bra recensioner. Tyvärr är det nu semester stängt men jag återkommer för att justera bågarna. Kan de butiken varmt.
Vi blev mycket bra bemöta och det va otrolig bra service, väldigt bra personal. Det va en synundersökning som ledde fram till en remiss till ögonläkaren. Så det blir ett återbesök till er efter undersökningen. Bra att det fanns stolar att sitta på medan vi väntade på färdtjänsten. Vi blev erbjudna kaffe vilket va mycket trevlig. Det är Gerds dotter Yvonne som har skrivit jag va också med henne hela tiden.
Femmor rakt igenom! Kan man begära mer?
Proffsigt intryck och trevligt bemötande
Det är Bästa optik någonsin jag har varit💯
Trevlig och kunnig personal! Kan rekommenderas.
Duktig kompetent personal. Såg vänliga.
Man gav mig tid, omsorg kvalificerad hjälp.
Snabb och smidig synundersökning. Glasögonen gör sitt jobb precis som förväntat.
Mycket trevligt bemötande och proffsiga!
Mycket kunniga och service inriktad
Jätte bra bemött, trevlig personal och fick bra hjälp.
Första besöket med synundersökning och val av bågar och glas var bra. Mycket trevlig ootiker och bra bemötande. Tyvärr har de beställda glasögonen ännu inte kommit, lite lång leveanstid tycker jag, så set gpr inte att lämna omdöme om varan
All personal är kunniga och mycket trevliga känner att dit vill jag alltid gå
Personalen lyssnar på vad för hjälp jag frågar efter . Höga förväntningar personalen ser problemet och hittar en lösning . Professionella! Mitt köp glasögonbågar med glas korrigerad synskärpa.
Blev mycket bra bemött av alla tre kvinnor. Hel nöjd med servicen. Kommer återkomma när det är dax och även börja handla därifrån istället för nätet där man med stor sannolikhet får lägre priser.
Hittills helt nöjd. Har bara gjort synundersökning