Linsen

www.linsen.se
  • BadgeTwelveYears
1 104
4.7

På Linsen går vi till jobbet med ett enda mål. Att hjälpa människor med synfel att få livskvalitén tillbaka. Våra optiker använder exakta instrument tillsammans med sin egen erfarenhet och fingertoppskänsla. Dessutom har vi utbildat optikerkollegor i över 300 nordiska butiker i hur man tillpassar linser som ersätter progressiva...

1104 omdömen om Linsen

Sedan starten hos Reco 2015

Daniel C

Kund i ca 22 år detta pga trevlig, kunnig och hjälpsam personal

Peter W
Skrev om Linsen

Otroligt fin service och bemötande.

Simon N
Skrev om Linsen

Exceptionellt bra service, trevlig personal, fin butik, bra utbud.

Marianne E

Alltid gott bemötande vid besök.

Mikael J
Skrev om Linsen

Mycket professionell och kundoriterad hantering!

Jenny C
Skrev om Linsen

Väldigt proffesionella och kunnig. Personalen har lång erfarenhet.

Malvina A

Trevligt bemötande! Kände mig väl omhändertagen och kunde fråga det jag undrade, det var tydligt vid undersökningen vad som hände. Jag gjorde en synundersökning. Rekommenderar Linsen till andra!

Amin A
Skrev om Linsen

Proffsigt, hjälpsamt och trevligt bemötande.

Jacob H
Skrev om Linsen

Stockholms bästa optiker som ser det andra inte ser

Louise J
Skrev om Linsen

Proffsig, trygg, ärligt och genomgående grym och trevlig service!

Regina W
Skrev om Linsen

Väl mottagen och undersökningen bra

Richard L

Jag uppskattar bemötandet man får hos Linsen. Det är professionellt, vänligt och med en hög ambition och servicegrad.

Mats R
Skrev om Linsen

Grymt bemötande, trodde i min vilda fantasi att ni inte kunde hjälpa mig.. Men tack det gjorde ni! Linserna funkar utmärkt 👌🏼

Ursula G
Skrev om Linsen

En mycket positiv upplevelse. Proffsig personal som gav goda råd och ett vänligt bemötande. Köpte nya glasögon!

Viktor Å

Min upplevelse var toppen enda tills ni tyckte er ha rätten att störa mig flera gånger i min vardag med denna undersökning. Snälla tro inte art ni har rätten till min ficka.

Svar från Linsen

Hej Viktor! Vad tråkigt att höra att du blev störd av denna undersökning. Jag förstår inte riktigt vad du menar, men du är välkommen att höra av dig till oss om det finns något vi kan göra för att förbättra din upplevelse till nästa gång. Ha en fin dag! Vänliga hälsningar Emelie på Linsen

Kajsa H
Skrev om Linsen

Trevliga effektiva inlyssnande och proffsiga!

Pejam M
Skrev om Linsen

Tacksamt mottagande trots att jag inte hade bokat tid. Trevlig hjälpsam personal

Frédéric C

Professionellt, vänligt och på alla sätt.bra! Jag är mycket nöjd, inte minst med hur bra de nya glasögonen blev.

Bianca C
Skrev om Linsen

Väldigt trevligt bemötande och gedigen undersökning utöver det vanliga! Dock behövde dottern komma tillbaka en extra gång efter första besöket för att hon ej fick med en fullmakt som skulle skrivas under av en förmyndare trots att vi frågade om hon kunde komma in själv och köpa linserna utan någon förälder eller annat hinder. Detta kompenserades dock snabbt av ett par extra linser. Annars är Linsen utmärkt, rekommenderas varmt!

Frank J
Skrev om Linsen

Bra och trevligt bemötande. Bra service!

Mina K
Skrev om Linsen

Fantastisk bemötande och kund fokus. 👍🏻

Jan-Erik S

Bra bemötande så jag är nöjd med mottagande i affären och av optiker med synundersökningen.

Christina V

Proffsiga, hjälpsamma och trevliga!

Claudia D

Noggrann undersökning med bra info. Bra service och hjälp med bågar.

Ingela E
Skrev om Linsen

Trevligt och professionellt bemötande. Upplevde att tid och stort engagemang lades på mig. Stort fokus på min syn och min ögonhälsa. Stort utbud av fina glasögonbågar. Kan varmt rekommendera!

Tina A
Skrev om Linsen

Bokade tid för nytt linsrecept. Fick inget recept utan blev istället skickad till en ögonläkare som undrade vad jag gjorde där. De förändringar optikern påstått sig se i mina ögon var enbart naturliga nybildningar av hornhinnan. För att få mitt linsrecept var jag tvungen att boka en ny tid hos Linsen och betala för den. Optikern lyckades dock inte få till styrkan på linserna, utan jag tvingades ha läsglasögon för att kunna läsa när jag bar de linser hon ordinerade. Hon tjatade också om att jag skulle ha glasögon istället,...

Philip G
Skrev om Linsen

Bra bemötande, kunniga och trevliga.

Hanna B
Skrev om Linsen

Väldigt vänligt och professionellt bemötande! Jag fick svar på mina frågor och undersökningen blev grundligt utförd

George J
Skrev om Linsen

Mycket trevligt bemötande. Kändes tryggt med en optiker som jobbat länge och hade bred kompetens. Kommer fortsätta gå här. Köpte linser och behövde hjälp med ny styrka.

Annica S
Skrev om Linsen

Proffsigt bemötande och trevlig och bra personal

Ulrika T
Skrev om Linsen

Vänligt och väldigt proffsigt bemötande och personal som tar sig tid

Anna B
Skrev om Linsen

Trevligt, proffesionellt och förtroendegivande!

Yvonne V
Skrev om Linsen

Jag upplever Att Linsen är ett otroligt Kundvänligt och engagerat företag är mycket nöjd som kund där!!👍 tack!

Roger J
Skrev om Linsen

Personlig proffsig service Linsen är bäst

Caroline G

Fick snabbt tid, en mycket nogrann undersökning och nya linser postade hem med snabbast möjliga leverans. Inget övrigt att önska. Tusen tack!

Mattias L

Supertrevligt bemötande från personalen

Carl-Fredrik H

Toppen detta må ja säga ! Kanske lite mer konstellation men service kan alltid bli bättre

Svar från Linsen

Hej Carl-Fredrik! Härligt att du tyckte det var toppen! Du får gärna utveckla om det är något specifikt som du tycker vi kan förbättra gällande service eller annat. Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Emelie på Linsen

Carina B
Skrev om Linsen

Professionellt och glatt bemötande där jag fick den hjälp som jag önskade.

Märta V
Skrev om Linsen

Det gick snabbt och grundlig undersökning som gav mig mycket bra svar om hur min syn är.

Anders W
Skrev om Linsen

Kändes bra, men få se hur bra mina 2 nya brillor funkar, innan jag kan ge ett bättre svar

Thomas L
Skrev om Linsen

Kunniga medarbetare, stort utbud av bågar

Christian B

Kändes som proffsigt och med stort fokus på mig som kund. Bra sortiment av glasögon och en serviceupplevelse i världsklass.

Ulla L
Skrev om Linsen

Proffsigt! Så nöjd! Tyvärr har jag inte kunnat hämta mina glasögon, är inte frisk, men snart så!

Jonas H
Skrev om Linsen

Helt fantastiskt! Jätte bra bemötande och kunnig personal

Helene R
Skrev om Linsen

Bra personlig service utan stress.

Michael W

Professionell ock vänligen samt rådgivning vid val av glasögon

Thommy N
Skrev om Linsen

Mycket bra service med kunnig personal

Gunvor O

Bra kundservice Omhändertagna och proffsiga

Anders B
Skrev om Linsen

Alltid trevligt och effektivt bemötande!

Eva L
Skrev om Linsen

Det var en trevlig upplevelse, kunniga och hjälpsamma människor.