Mycket bra upplevelse! Proffsig, vänlig och tillmötesgående. Kan rekommendera varmt!
Optiker Ögonglädje
Välkommen till Optiker Ögonglädje, en hemtrevlig butik som erbjuder flexibla synlösningar. Butiken är fristående men ansluten till inköpskedjan Klarsynt. Det är jag som driver butiken, tillsammans med önskemål från kunder, som bestämmer vilka glas, bågar och kontaktlinser som finns i sortimentet. Vi är legitimerade optiker...
72 omdömen om Optiker Ögonglädje
Sedan starten hos Reco 2024
Jag blev väldigt fint bemött och fick tid för synundersökning väldigt snabbt. Det var arbetsglasögon som jag fick ut genom min arbetsgivare och hanteringen var mycket smidig. Jag är mycket nöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Ögonglädje som optiker.
Mycket bra proffionellt. Noggrann undersökning resulterade i perfekta glasögon
Trevligt och vänligt mottagande.Bra med hjälp att prova bågar.Jag spolar uppsala och fortsätter med ögonglädje i öregrund.
Optiker ögonglädje det är bästa och jag är jättenöjd ♥️
Hon var väldigt bra och bemötande var jätte bra , kommer gå dit flera gånger
Trevlig, kunnig optiker enkelt att få tid för undersökning.
Den va bra. Ett trevligt möte
Bra och proffsig synundersökning. Fokus på mig som kund och hjälp att välja glasögon.
Toppen bemötande och service vid synkontroll samt köp av glasögon och linser 🌟
Lösningsorienterad och trevlig.
Hon är glad och trevlig. Hon är väldigt noggrann och mån om att allt går bra. Hade funderat på att prova linser men hon hann ställa frågan före. Gått på linsskola hos henne och hon har stort tålamod och talar om och tipsar hur man kan göra på bästa sätt.
Otroligt proffsig, tekniken är top notch, lärde mig och tänka på hur ja ser, ska köpa mina brillor där, roligt besök :-)
Mycket bra och trevligt bemötande samt snabb leverans av nya glasögon!
Snabb och bra hjälp, trevlig personal.
Christa är en ytterst kompetent optiker med värme, vänlighet och kunskap alltid med ett välkomnande leende.
Trevligt bemötande och hon tog sig den tid som behövdes.
Varmt och vänligt bemötande. Blivit klar med 4 veckors dropparna efter starroperation. Såg idålgt. Optikern var mycket noggrann med en ängels tålmod . Besöket tog. En timme. Det var en effektiv och uppiggande timme.
Trevligt och professionellt bemötande. Kan bara säga positiva saker om Ögonglädje i Öregrund.
Väldigt noga och supertrevligt bemötande. Så nöjd!
Trevligt och proffetionellt bemötande. Gott om tider att boka in.
Helt OK även om trappan ner var tvär. Jag fick svar på mina frågor.
Har bara positiva erfarenheter., fått all hjälp jag behöver kunnig och mycket trevlig optiker Syn undersökning och byten av glasögon. Kan varmt rekommenderas. Margareta.
Trevligt o proffesionellt motagande
Det var väldigt bra alla var. Trevliga
Bra service 👍 snabb leverans. Bra optiker, väl utbildad många maskiner till ögon tester.
Jag behövde nya glasögon och besökte optiker Ögonglädje! Vi hittade glasögonbågar som passade mig tillsammans…! Väldigt kunnig och noggrann optiker! Undersökningen omsorgsfull och smidig! Nu har jag fått mina nya glasögon och är supernöjd! Kan varmt rekommendera optiker Ögonglädje!
Seriös och erfaren optiker med bra utbud och god kvalitet.
Bra service, lättillgänglig. Bra utbud.
Positivt och trevligt bemötande. Upplevde att hon var kunnig och tog sig tid.
Optikern var super trevlig och väldigt professionell. Duktig på sitt jobb. Köpte glasögon och syn undersökning och hade höga förväntningar och de levde upp till den.
Bra bemötande, ordentligt ögonundersökning och serviceinriktad! Många bågar i olika prisnivå att välja mellan.
Otroligt bra bemött och hjälpt
Vänligt kunnigt och proffesionellt bemötande i butiken. Tider hölls och bra info om priser. Köpte två par glasögon och detta var mina första par som jag alltid ska använda.
Mycket bra bemötande samt snabb service
Nya glasögon två par, väldigt god service
Beskrivs bäst med vänligt, professionellt, sakligt, effektivt och alltigenom positivt
Vänligt och kompetent bemötande. Noggrann undersökning och snabb leverans av de färdiga glasögonen.
Proffsig och väldigt trevlig och tillmötesgående.
Trevligt och professionellt bemötande. Hade höga förväntningar som optikern levde upp till. Noggrann undersökning utan någon stress. Stort utbud av bågar. Kundorienterad, glad och trevlig optiker.
Vänligt och trevligt bemötande.
De var bra, fick de jag ville!
Glad, uppmärksam, kunnig och serviceinriktad Synundersökning och laga mina glasögon
Väldigt trevligt bemötande. Jag fick bra hjälp med att välja nya glasögon och solglasögon. Är supernöjd och vill varmt rekommendera Optiker Ögonglädje.
Proffsigt på alla sätt ! Känns tryggt att anlita Ögonglädje när jag behöver både linser och glasögon eller bara kolla att allt är ok med ögon och syn.
Trevlig och kunnigt bemötande. Snabb leverans av glasögonen.
Jättebra bemötande och jättebra undersökning! Att få se sina 75 åriga ögonbottnar vara vid god vigör gläder en gammal doktor, trotts (eller tack vare) blodtrycksmedicin! Jag tycker nog optikern tog för lite betalt, om man betänker hur det ska gå ihop!
Stor kunnighet och uppdaterade hjälpmedel.
Jättebra bemötande, bra service, hjälp med ögonkontroll ögonbottenkontroll, hläp med glasögon. Möjlighet att komma snabbt och smidig hantering. Jättenöjd
Jag är så nöjd med mitt besök hos Optiker Ögonglädje. Otroligt kunnig, engagerad och hjälpsam personal! Kan varmt rekommendera!!