Optiker Ögonglädje

ogongladje.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Boka tid Ring 0173-711 15 Dela

Välkommen till Optiker Ögonglädje, en hemtrevlig butik som erbjuder flexibla synlösningar. Butiken är fristående men ansluten till inköpskedjan Klarsynt. Det är jag som driver butiken, tillsammans med önskemål från kunder, som bestämmer vilka glas, bågar och kontaktlinser som finns i sortimentet. Vi är legitimerade optiker...

136 omdömen om Optiker Ögonglädje

Sedan starten hos Reco 2024

Eva A
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt sakligt bemötande. Saknar dock dokumenten över vad testerna visade

Ulla A
Skrev om Optiker Ögonglädje

Jag är jättenöjd. Utomhus är det lite jobbigt, men man vänjer sig. Tack Hälsningar Ulla

Håkan A
Skrev om Optiker Ögonglädje

Fantastiskt omhändertagande vid kontrollen. Är väldigt nöjd med mina nya glasögon.

Anna S
Skrev om Optiker Ögonglädje

Mycket hjälpsam, god service och trevligt bemötande!

Birgit O
Skrev om Optiker Ögonglädje

Bra mottagande och undersökning. Skönt med optiker på hemmaplan för ibland krävs efterjusteringar.

Liselotte S
Skrev om Optiker Ögonglädje

Fantastiskt med tillgång till en professionell och mycket duktig optiker på en liten ort. Mycket bra utbud av bågar dessutom.

Sandra B
Skrev om Optiker Ögonglädje

Bra och trevlig optiker. Rekommenderas.

Ann-Louise J
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt och fint bemötande. Grundlig undersökning. Supernöjd.

Roine P
Skrev om Optiker Ögonglädje

Mycket bra.Köpte nya glasögon.

Helena M
Skrev om Optiker Ögonglädje

Noggrann undersökning och professionellt bemötande. Köpte läsglasögon anpassade till min syn. De fungerar fint!

Carina A

Mycket bra Kunnig personal Överlag toppen

Gia R
Skrev om Optiker Ögonglädje

Jag tycker att optiker Ögonglädje är både duktig och väldigt trevlig. Jag har blivit bemött väkdigt proffsigt, och fått hjälp med det jag har sökt för.

Gunnar R
Skrev om Optiker Ögonglädje

Tacksam för det fina bemötande

Lotta M
Skrev om Optiker Ögonglädje

Noggrann undersökning och trevligt bemötande!

Lovis D
Skrev om Optiker Ögonglädje

Fick tid dagen efter och alltid fint bemötande i telefon och på plats.

Marie E
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt bemött och noggrann undersökning

Elvis H
Skrev om Optiker Ögonglädje

Det gick snabbt och bra hon var trevlig

Eva L
Skrev om Optiker Ögonglädje

Jag blev väl mottagen och fick göra en grundlig undersökning av mina ögon. Blev rekommenderad att använda ögondroppar för mina rinnande ögon. Det blev inga köp då mina ögon inte hade förändrats mycket.

Nova N
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt bemötande under hela undersökningen, bra och noggrant kändes tryggt och hade gått dit igen

Marie J
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt och proffsigt bemötande.

Inger L
Skrev om Optiker Ögonglädje

Professionell o grundlig undersökning. Trevligt bemötande.

Thomas C
Skrev om Optiker Ögonglädje

Verkar kunnig. Trevligt bemötande.

Gudrun H
Skrev om Optiker Ögonglädje

Snabbt, bra och prisvärt. Kommer att köpa där igen

Ingrid K
Skrev om Optiker Ögonglädje

Mycket bra bemötande ! Proffesionell undersökning och åtgärd! Remiss till ögonläkare för behandling av efterstarr Jag är till fullo nöjd med detta besök!

Katarina Å
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt bemötande,och noggrann undersökning,goda får.

Ulrika L
Skrev om Optiker Ögonglädje

Mycket bra för en förstågångskund som jag. Omfattande synundersökning och bra bemötande.

Helena A
Skrev om Optiker Ögonglädje

Blev väl omhändertagen fick svar på mina frågor.mycket nöjd med mina glasögon fått mycket Beröm för dom.

Johanna A
Skrev om Optiker Ögonglädje

Optikern var mycket noggrann och upplevdes seriös. Som kund känner man sig trygg.

Mikael A
Skrev om Optiker Ögonglädje

Kunnig och trevlig hjälpsam bra med hjälp att hitta bågar

Roger N
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt bemötande och professionell synundersökning. En perfekt upplevelse.

Bengt Christer S
Skrev om Optiker Ögonglädje

God service Vänligt och proffsigt bemötande

Birgitta S
Skrev om Optiker Ögonglädje

Jag är jättenöjd med hur jag blev bemött i Öregrund. Hon är så proffsig och noggrann. Ingen stress.jag fick sånt förtroende för henne

Mats K
Skrev om Optiker Ögonglädje

Bra personligt och professionellt bemötande som gjorde mig trygg . Snabb leverans av såväl glasögon som solglasögon för halva priset…

Bobby L
Skrev om Optiker Ögonglädje

Hade höga förväntningar utifrån de positiva omdömen jag hört lokalt. Dessa blev fullt uppfyllda och jag sprider detta vidare. Proffsigt och jättefint bemötande.

Niclas L
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevligt mottagande. Proffsig undersökning . Enkel och smidig affär . Jag och min fru köpte 2 par glasögon och 2 par solglasögon

My L
Skrev om Optiker Ögonglädje

Mycket bra och professionellt bemötande. Roliga och bra förslag på bågar. Jag köpte glasögon och syntest. Slutresultatet blev mycket bra - jag både ser bra och ser bra ut :-).

Ruben J
Skrev om Optiker Ögonglädje

Ett mycket proffsigt och trevligt bemötande. Levde mer än väl upptill mina förväntningar och betydligt bättre och proffsigare än andra jag varit hos tidigare. Kan varmt rekommendera Optiker Ögonglädje till andra

Anders E
Skrev om Optiker Ögonglädje

Bästa optikern jag har besökt.

Julia H
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevlig personal och bemötande. Allmänt positiv och trevlig upplevelse av besöket.

Petra S
Skrev om Optiker Ögonglädje

Alltid ett trevligt bemötande på Ögonglädje, och jag känner sig trygg som kund.

Susanne W
Skrev om Optiker Ögonglädje

Väldigt professionellt och vänligt bemötande. Önskade synkontroll och nya glasögon. Ögonglädje levde upp till förväntningarna till 100%. Bara positivt och tillmötesgående. Köpte synkontroll och nya glasögon. Är mycket nöjd.

Mita Ingrid N
Skrev om Optiker Ögonglädje

En första undersökning av mina ögon. Kommer tillbaka om några veckor för att gå vidare. Mkt trevlig och säker optiker.

Jan K
Skrev om Optiker Ögonglädje

Bra och proffsigt bemötande . Jag är mycket nöjd med mina nya glasögon.

Lena S
Skrev om Optiker Ögonglädje

Tycker optikern verkade noggrann med undersökningen. Blev vanligt bemött och visade och förklarade på bilder. Kände mig väl omhändertagen.

Nomi M
Skrev om Optiker Ögonglädje

Jättebra bemötande och mycket kunnig och trevlig optiker. Synundersökningen var mycket noggrannt utförd. Känner mig så nöjd med glasögonen och solglasögonen jag köpte. Snabb leveranstid. Rekommenderas varmt!🤗

Magnus H
Skrev om Optiker Ögonglädje

Jag är så tacksam för mina glasögon och det support jag fick av optiker Christa.

Per S
Skrev om Optiker Ögonglädje

Trevlig,kunnig o hjälpsam. Har köpt två par läsglasögon o två par Tv/bilglasögon.

Kajsa L
Skrev om Optiker Ögonglädje

Toppen👍. Lugn synkontroll. Man kan känna sig säker på det som känns bäst. Mycket trevligt bemötande. 👍👍👍👍👍

Ann-Charlott W
Skrev om Optiker Ögonglädje

Blev väldigt nöjd med både glasögon och bemötandet. Kommer absolut gå dit igen.

Thomas K
Skrev om Optiker Ögonglädje

Allt fungerade utmärkt Från undersökning till leverans..